Ceļu policija darbībā.

Dzēsts lietotājs Reģ.: 19.03.2024

un nummurinjsh kaadeelj behai aizkraasots?

gan jau ka piestaja parunaaties/paintereseeties par pazinjas veseliibu

 
1 2 3 4 5 6 ..81
schizo Reģ.: 17.11.2007
0 0 Atbildēt

Topiks gavno!

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

nu neir gluzji taisniiba.. topiks normaals...

jaabradaa pa biuzju kolekciju...kautkur bij shitaadi briinumi...gan vismaz 1.5 gadu vecas- no laikiem kad diendienaa asfaltu pleesu

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

tak pretii buus baika par celja pajautaashanu... apmaldiijies va zi

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

ak jaa.. un ja ir bilde ar staadinaashanu- pokuj- aizdomiigs izskatiijaas...apstaadinaajaam uz vihlopu paarbaudiit

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

shodien Jurmalaa meirovica prospektaa nonjeema ziimes 70, un peec pus minuutes jau fenoja. vai nav mau...i? ir aizdomas ka pashi taas ziimes nonjemushi...

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

tak jamie teritoriju labi paarzin... i shitaa ir izplatiita prakse- tikko ziimes nav...vai ir uzlikta cita- taa stav un draazj visus peec kaartas... taa vietaa lai ja arii paarkaapis (cilvis tur teiksim ...visu muuzju dziivo...un pieradis ka taa ziime 70 tur ir) buutu apstaadinaajushi un vienkaarshi pabriidinaajushi par izmainjaam celju posmaa...

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: tak jamie teritoriju labi paarzin... i shitaa ir izplatiita prakse- tikko ziimes nav...vai ir uzlikta cita- taa stav un draazj visus peec kaartas... taa vietaa lai ja arii paarkaapis (cilvis tur teiksim ...visu muuzju dziivo...un pieradis ka taa ziime 70 tur ir) buutu apstaadinaajushi un vienkaarshi pabriidinaajushi par izmainjaam celju posmaa...

ne ne. apstadina, un berzee rokas. dusmas njem. es gan par laimi neiekritu. tiesa gan gan valsts Galva ir krietni izdangajis to prospektu ar savu S600, bet nu tomeer, nekada pamata nonjemt ziimes nebija.

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Šodien, 21. februāris, uzbrauktuve no Krasta ielas uz Salu tiltu Pārdaugavas virzienā. Vai šī ir tā piemērotākā vieta darbībai...un ko dara vadītājs pie policijas auto ?

Uz jautājumu, vai nav drošāka vieta kur 'strādāt', atbilde bija

' Tev traucē ? '

Tātad, ko dara autovadītājs pie CP auto ?????

foto.inbox.lv/...

Bet patiešām... Tev traucē??

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU tagad kaut kādu saprati no CP un PP būš grūti sagaidīt - katram savs dibens "tuvāks". Ja sūdīgi strādāsi un neienesīsis piķi valsts kasē, vēl kāds izdomās ka esi nelitderigs darbinieks un atbrīvosies uz "krīzes rēķina". Tādēļ arī PP piekasas par pēdējiem sīkumiem tipa līdz krustojumam 4,5 metri umtl, stilā, kas agrāk nebija raksturīgi.

P.S. Daļai no viņīem pēkšņi ir parādījušās izcilas zināšanas CSNot., sākuši ievērot 3 metrus līdz nepārtruaktajai utml. lietas. Redz ja labi grib katrs var iemāčīties.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:...

Ja nu CP vadība vai kontroles dienestiņš vēlas painteresēties, vai šī vadītāja pārkāpums reģistrēts.... numuriņš ir.

stulpenis...

kam...

tas...

tur...

interesē?

ingusster Reģ.: 04.12.2007
0 0 Atbildēt

Viendien varēja pārliecināties kā policija taupa degvielu - visu dienu Jaunolainē uz Jelgavas pusi braucot uzreiz pirms zīmes visu dienu sēdēja un fēnoja...no rīta ap 8 jau bija nobraukuši no ceļa tā ka šiem tikai vējstikls virs zemes redzams, arī tikai pēdējā brīdī pamanāms un vakarā ap 17:30 vēl joprojām fēnoja tajā pašāvietā...

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Tajā rajonā jau labu laiku ir zīme - zona 30, ķuru neviens neievēro. CP protams kretīni pēc būtības, varēja tak vienkāršāk nolikt pa fotoradaram uz katra atzara no Slāvu apļa un viss kedā, domāju, pa vienu dienu pārsimt štukas pat varētu nopelnīt. Pats nesen tajā rajonā saņēmu atlikumu no labiem cilvēkiem.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Jautājums par to- ja esi policists, tad VISS atļauts ??? Kādā sakarā ??????

Tā ir valsts nostāja, ka daži ir vienlīdzīgāki par pārējiem. LV policija (ne tikai CP) nav paredzēta kārtības nodrošināšanai, bet tikai un vienīgi naudas iekasēšanai un dažāda ranga kriminālo elementu interešu lobēšanai, tāpēc arī drīkst ierobežot vairākuma tiesības droši pārvietoties (atstājot dienesta auto kur pagadās), jo tā desmit Ls soda nauda ir nopietns atbalsts valsts budžeta pildīšanā.

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Vismaz tagad zināsim, kā palīdzēt valstij!

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

... un nāca viņa, Apskaidrība ...

Ceļu policijas funkcija ir sodīt, sodīt un vēlreiz sodīt. Neskatoties ne uz ko. Nu nav viņi izdomas bagāti, tāpēc arī sanāk kādam traucēt, kamēr agresīvos ķer.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

vakar uz Jelgavenes stāvēja ar fēnu.

110 uz spidometra šos absolūti neinteresēja...

Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: vakar uz Jelgavenes stāvēja ar fēnu.

110 uz spidometra šos absolūti neinteresēja...

Tas arī ir slikti?

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

Nu tie "papugaichiki" ir bik aptrakushi. Tagad regulaari paraadaas vietaas kur kaadu laiku nav staaveejushi. Tagad katru otro dienu staav pie ex A7 bodes. Kjekavaa (tieshi pashaa kjekavaa, pie videnes utt) ar saak paraadiities. Pie visiem tiltiem. Tas ka fotoradars zem salinieka centra virzienaa tur ir gandriis katru dienu, tas jau visiem ikdienas brauceejiem ir zinaams.

Shodien divi pajolinji staaveeja pirms Dienvidu tilta centra virzienaa. Itkaa jau nekas slikts ka staav, bet tie ideoti nez kaapeec uzskatiija ka vinjiem ir atljauts staaveet (pashi staaveeja, ne auto) labajaa joslaa un tie kas veeleejaas braukt nevis uz tilta bet zem tilta, reaali naacaas meegjinaat tikt kreisajaa joslaa un tad kaartoties atpakalj labajaa lai tos pamuljkjus apbrauktu. Kad es kaa dzjigits braucu vinjiem virsuu, tad viens neiztureeja un pakaapaas nost no celja, tachu otrs turpinaaja staaveet UZ CELJA BRAUKTUVES un vsjoravno man naacaas gandriiz apstaaties un gaidiit kad kaads mani ielaidiis kreisajaa joslaa. It kaa jau nesaskatu neko ljaunu, ja tie viiri straadaa un ar savu darbu uzlabo situaaciju uz celjiem, bet ne jau taadaa veidaa.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Kārtējais saturīgais dročītāja dekstera topiks.

Tu aun labāk uzraksti cik reizes tev nav bijusi dūša atzīt pārkāpumu un kā vīram sanemt sodu? Tā vietā lienot uz vēdera ar čiriku rokā.

Ak jā, sveiciens vīriešu (sieviešu kā izrādās) dienā!

topiks labs..... jo:

1. tautai jāzina kā izskatās viņu ( CP) varoņi

2. nerunājot ar mentiem - nekad neuzzinātu daudzas interesantas lietas.... ka piemērām viņi ir labdari... ka strādā gandrīz bezmaksas.... ka darbam tērē vairāk, nekā nopelna... un ka šie ir vienīgie kingi - grib strāda... negrib - uzliek mīksto.... ( No vienas pasenas sarunas ar Rīgas rajona CPistu.... )

3. varbūt vai9rāk cilvēki sāks mentiem jautāt par to ģeniāliem gājieniem.... ( kamēr deksters nenorausies no CPistiem... )

4. CPistiem jāzin ka izskatās deksters....

5. Tīri praktiski - varēsim uzzināt cik CPisti ir atriebīgi.... jeb cik ilgi varēs "nesodīti" tos kaitināt...

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Igauņiem Tallinas radiostacijas ik pusstundu ziņo par CP darbošnās vietām,kad E.Reiters kko mēģināja,to fiksi atsēdināja,rezultātā grūti ieraudzīt igauņus stāvam kā viņu LV kolēģus...

Vajag runāt par to,ka menti sākuši turēt kur pagadās-nu nav vairs deviņdesmitie,kaut reizēm tāds iespaids sāk rasties

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

no riitiem klausos krievu TOPRADIO, tur gan ik peec 5min tiek zinjots kur ir CP, kur radari.

Dzjeks arii teica ka sanaak klausiities CP darbonju draudus uz radio, bet kaa vinjsh uzsveera, mees esam civilizeetaa valstii un shaadu info apraidiit pa radio neviens nevarot aizliegt, tik vien kaa draudeet un apsaukaat.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

dažas reizes ir gadiijies, ka ments apstaadina kaa vienmeer: krustojumaa, pie nepaartrauktaas liinijas un tur kur nedriikst apstaaties...

vienreiz jamais dabuuja simt metrus cilpot, jo nepaartrauktaa bija pa vidu un apstaaties tajaa vietaa nedriksteeja. to es vinjam arii paskaidroju, kad aizelsies attusniija liidz manai apstaašanaas vietai

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Jā, CP aktīvisti pēdējās nedēļās ir manāmi aktivizējušies. Pat bez autotransporta, bet ar radariem. Jūrmalā jau vairākas dienas šie "okupejuši" Lielupes tilta nobrauktuvi jūrmalas virzienā. Citi kolēģi ar radaru jau šiverē pie Dubultu rakstnieku nama, vēl brigāde šiverē škersielās starpa pumpuriem un Melllužiem. Tādi novērojumi bija sestdien, svētdien pievakarē arī bija līdzīgi. Rīgā arī saktivizējušies radaristi bez auto. Tāpēc viņi arī grūtāk pamanāmi, un piķis šiem maciņos plūst kā pa reni.

Būsim uzmanīgi - neļausim, KRĪZES laikā mūs apčakarēt !

Labāk to ietaupīto ceineri iedot sievai priekš SPA kompleksa, nekā "zaļajam" muļķim priekš privatmājas piebūves.

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Jā, CP aktīvisti pēdējās nedēļās ir manāmi aktivizējušies. Pat bez autotransporta, bet ar radariem. Jūrmalā jau vairākas dienas šie "okupejuši" Lielupes tilta nobrauktuvi jūrmalas virzienā. Citi kolēģi ar radaru jau šiverē pie Dubultu rakstnieku nama, vēl brigāde šiverē škersielās starpa pumpuriem un Melllužiem. Tādi novērojumi bija sestdien, svētdien pievakarē arī bija līdzīgi. Rīgā arī saktivizējušies radaristi bez auto. Tāpēc viņi arī grūtāk pamanāmi, un piķis šiem maciņos plūst kā pa reni.

Būsim uzmanīgi - neļausim, KRĪZES laikā mūs apčakarēt !

Labāk to ietaupīto ceineri iedot sievai priekš SPA kompleksa, nekā "zaļajam" muļķim priekš privatmājas piebūves.

Tas toch! Shoriit maniiju uz maskavenes ~8:00, shai laikaa parasti Riigaa shie vispaar nav maniiti. Vieniigais laiks, kad vareeja braukt par cp nedomaajot.

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Un tas notiek ļoti labi apzinoties to,ka rokas radari ir nelikumīgi un ar tiem nav iespējams pierādīt ātruma pārkāpumu.

Tātad, valsts struktūra-CP nodarbojas ar nelikumībām, labi to apzinoties.

Ko Tu neteiksi? Taa kaa esi par darbiibaam nevis tukshpljuutismu, zinot ka visa radaru padariishana ir pilniigi nelikumiiga, sen jau buutu izmeezis Riigu no shiem!

1 2 3 4 5 6 ..81
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti