kā teicis klasiķis Skailis - kūpošu (smēķējošu) policistu 1. Ulamņlaikos ieraudzīt uz ielas bija neiespējami. Bet tagad? CPistiem nav ne formas tērpu, ne paši ir formā - tērpti maisos kombinezonos un izskatās kā broileri, jau ieraugot tādu mūli ar 3 dubultzodiem skaidrs, ka šamam naudas pietiek...
Man ir bijos tikai 1 gadījums 16 gadu laikā, kad menti piešuva ne manu ātrumu, draudēja ar nez ko, teicu, lai raksta protokolu, ka to apstrīdēšu, utt, beigās rakstīja ar. Tas bij vēl tais laikos, kad šie par sīkiem pārkāpumiem varēja ņemt naudu uz ceļa legāli. Bet tad pēkšņi viņam nebija ko izdot no Ls 50 zīmes. Viš domāja, ka es skriešu ar kājām mainīt, maita, bet es teicu, ka man nekur nav jāsteidzas, un ka Ls 50 zīme ir likumīgs maksāšanas līdzeklis, un viņam, CPistam ir arlikumu uzlikts pienākums būt gatavam saņemt arī Ls 500 zīmi... Tad šis atvēra savu somiņu, kurā bija nauda laba sprīža platumā...
Bet vispār man par CPistiem nav nekādu negatīvu piedzīvojumu vairāk... Parasti braucu ar neievērojamām mašīnām, un maksimāli cenšos ievērot noteikumus, un pēdējo 2 gadu laikā esmu apturēts 1 reizi
Ceļu policija darbībā.
un nummurinjsh kaadeelj behai aizkraasots?
gan jau ka piestaja parunaaties/paintereseeties par pazinjas veseliibu