Redzēju DEPO vai Maximā kautkādu plastmas suu līdzīgu, bet par nemērīgu ciparu.
Par augstākminēto ļāpstu - ir OK. Vakar ar tādu stāvvietu mājas pagalmā priekš maza VW attīrīju normāli. Svaigu sniegu grābj bez problēmām!
Redzēju DEPO vai Maximā kautkādu plastmas suu līdzīgu, bet par nemērīgu ciparu.
Par augstākminēto ļāpstu - ir OK. Vakar ar tādu stāvvietu mājas pagalmā priekš maza VW attīrīju normāli. Svaigu sniegu grābj bez problēmām!
anonimikis rakstīja: starp citu kur varētu labu lāpstu priekš auto nopirkt? tiešām labu, nevis kaut kādu crapu.
Fiskars ir maza alumīnija lāpstiņa, K-Rautā pērn pirku.
Bet vispār pēc gariem laikiem braucu ar rwd. Tempā braucot nav nekadu vainu, bet ja jāuzsāk un ir sniega kārta, baigi jāiespirngst, lai izkustētos.
Ļoti piemērota. Parasta lāpsta. Ar koka kātu un rokturi galā. Kātu saīsināju, lai ērtāk vadāt.
Kāpēc tirgū?Vietu trūkuma dēļ nācās noparkoties lielā kupenā, bija skaidrs, ka bez lāpstas ārā netikšu...
Jo savādāk - par ko tad tiek maksāts?
Nav notīrīta stāvvieta, nav sniegts kvalitatīvs pakalpojums.
Slinkais rakstīja: quattro, un zaibis
kui.... sieva nupat zvanīja... esot norakusi kvatru pie mājas..... labi, ka pie mājas... jamā bija pa dienu rīgā.... tūlīt braukšu šūpot ārā....
Pirmais rakstīja:
Slinkais rakstīja: quattro, un zaibis
kui.... sieva nupat zvanīja... esot norakusi kvatru pie mājas..... labi, ka pie mājas... jamā bija pa dienu rīgā.... tūlīt braukšu šūpot ārā....
shii ir mana pirmaa ziema ar Q, un vel nekur nesmu noracies, kaut gan provoceeju aktiivi. tiesa manam A200 91g. tas Q ir daudz labaks par jaunajiem audi, un virsuu jaunas niknas riepas. bet braukshana ir tirais sexx
laikam jau pierod ar gadiem
Ļoti kompakti var salocīt, labi pārdomāts, nav gan sevišķi liela toties var ērti vadāt līdzi.
vēl ir jāmāk ar to pareizi braukt.
Piemēram man pagājšziem braukājot
ar priekšpiedziņas Saab un ar A80 Q,pa vairākam ziemas auto
trasēm,Saabu izdevās savākt
labāk.
Nu moš arī riepas nospēlēja savu,
Saabam GY,Audim ,kaut jaunas,bet
"novname".
Sniegā Audis raka labāk,bet ātrumā pa trasi
sniegs/ledus,Saab savācu brīvāk.
Ar priekšpiedziņu airēju jau gadiem a ar Q pirmo gadu.
Tākā prasme jau tomēr ir galvenais.
Sretsked rakstīja:
Sviestnesis rakstīja: Ar quattru vien nepietiek,
vēl ir jāmāk ar to pareizi braukt.
Piemēram man pagājšziem braukājot
ar priekšpiedziņas Saab un ar A80 Q,pa vairākam ziemas auto
trasēm,Saabu izdevās savākt
labāk.
Nu moš arī riepas nospēlēja savu,
Saabam GY,Audim ,kaut jaunas,bet
\"novname\".
Sniegā Audis raka labāk,bet ātrumā pa trasi
sniegs/ledus,Saab savācu brīvāk.
Ar priekšpiedziņu airēju jau gadiem a ar Q pirmo gadu.
Tākā prasme jau tomēr ir galvenais.
Pareizi tu saki, tu jau pat savu sābu savākt nejēdz ledus trasē.
Nu skaidra lieta,ka nejēdzu..a Tu esi afigennijs spečoks!
laikam jau tieši tāpēc es vienā \"ledus trasē\",, vilku āra no kupenas vienu Mazdu 626 4X4 ,kuru tur bija iespraudis Šumahers, visvaris Sredskeds.
P.S.
Un lai man nebūtu jālasa Tavi teksti par to, ka tā nekad nav bijis...
lūdzu... bildes studijā....
No Tava paša albūma...
x=OS5RKFxDRy06RDxIV1M5LlMoXENVTFFBRy06RjxIVUdTQkctOkE8SFBGVkFZRVRTOS5UKFw0JTQ1MEctOkM8SCAmIlM5LlYoXCU0Nw==&size=1
jo es zinu kur vēll ir tās bildes... ![]()
Sretsked rakstīja: Sviest,davai, rīt leds trasē-tu ar sābu,es ar fiatu. Kurš ātrāk.
Ja kas, tad viena no tām haizivīm ,manā akvārijā, kuras biju nosaucis Tavā vārdā , sakarā ar to,ka samazgāji mani rumbulā, nosprāga..
Pašlaik citu bezvārda zivju man naf...
tā kā ,gadījumā, ja pakāsīšu,man nebūs ko likt pretī un tas naf godīgi..
kad iepirkšu jaunas zivis ( taisos to drīzumā darīt )
tad arī turpināsim šo tematu....
o.k.![]()
Sretsked rakstīja: Sviest,davai, rīt leds trasē-tu ar sābu,es ar fiatu. Kurš ātrāk.
un vispār,runa jau gāja par to, kurš jēdz, un kurš nejēdz savākt auto, a ne par to, kurš brauc ātrāk..
es braucu lēnāk nekā Tu, es to nenoliedzu, bet tikai tāpēc, lai mani nebūtu pēcāk jāvāc arā no kupenas...
![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja: Pirmais, tu pievērsi uzmanību topika nosaukumam,pirms iepostēt tekstu par to savu kvatru ?
![]()
Pietiks šovakar Rēkt!
Man rīt darba diena.
Ar labu nakti visiem.
Un lai jums mīkstas kupenas, gan idiņiem,gan visiem pārējiem...
Slinkais rakstīja: nemaz nezinaaju ka mazdas bulkai arii iespeejama puilnpiedzinja.. gan jau tik visco sajuugs, vai kas tur?
Visko sajūgs lai arī ir mazliet īpatnējs, bet šāda ziemā strādā vienkārši ideāli, un tikai modernais Haldexis spēj tam līdzināties !!! Tikai portams ar tadu auto na ko "raustīt čuru" ir tikai "jāmin" - ar prātu protams, bet jāmin.
WALA rakstīja:
Slinkais rakstīja: nemaz nezinaaju ka mazdas bulkai arii iespeejama puilnpiedzinja.. gan jau tik visco sajuugs, vai kas tur?
Visko sajūgs lai arī ir mazliet īpatnējs, bet šāda ziemā strādā vienkārši ideāli, un tikai modernais Haldexis spēj tam līdzināties !!! Tikai portams ar tadu auto na ko "raustīt čuru" ir tikai "jāmin" - ar prātu protams, bet jāmin.
visadi visco ir tiiri izbraushanai. smukam driftam un droshiibaj tomeer torsenam konkurentu nav
Sviestnesis rakstīja: ar otro bildi kaut kas sakārās
fotki.lv/...
Kur atrodas tā trase? un kaadi nosaciijumi, cik maksā pabraukāties?
vēl ir redzami arī tādi pajoliņi, kas atstāj uz sava auto jumta 20 cm biezu sniega kārtu un tad sāk braukt.
notīra tikai stiklus no sniega.
un kad tāds braucot pirmo reizi tā kārtīgi bremzē, tad viss jumta sniegs kaudzē uz priekšējā stikla ![]()
Sretsked rakstīja: Vēl ir trases. Pie Liepājas šosejas ir trase. Aiz Straupes Uudensputns saveidojos ļoti labu trasi.
Agrāk iAuto bija norādes uz šīm trasēm, nezinu,laikam tagad zudis tas viss.
Spriežot pēc informācijas atjaunināšanas laika, sadaļa funkcionierē