Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Man Opelītis labi kalpo jau septīto gadu!

Ko tad vazājies pa autosaloniem un jāj pārdevējiem prātu?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Es nejaaju praatu, bet gribu buut informeets par piedaavaajumu.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Es nejaaju praatu, bet gribu buut informeets par piedaavaajumu.

bet priekš kam? es esmu novērojis, ka cilvēks iekapjot opelī, 90% gadijumos paliek taja cenu segmentā uz mūžu. ko tad sēdies visādos X3-X5, volvo un citos, ja labi zini ka nekad tādu nepirksi? tā ir kāda mazohisma pazīme? Kia slavināšana pa visu LV, īpaši Powerī vispār spridzina saki ka tava meriva labi kalpo? labi kalpo auto, kuram līdz 200tkm ir jamaina tikai bremzes un eļļu, nevis javer vaļā dzinējs. viedoklis tev ir kā sievietei, kas no tehnikas saprot 0, bet auto izvēlas pēc salona un skata. īstenībā žēl tevis

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Es nejaaju praatu, bet gribu buut informeets par piedaavaajumu.

Par kādu piedāvājumu? Tāpat taču pats zini, ka neesi nekāds pircējs, Tu jau meklē piedāvājumu jaunam auto, kopš nopirki savu Merivu. Atgādināt, ko pēdējo 3-4 gadu laikā gandrīz esi "nopircis", ieteicis, apskatījis utt.?

Bez tam, piedāvājumus ļoti labi var redzēt internetā. Tāpēc nav jāparazitē uz citu cilvēku laika rēķina. Zini, cik dēļ tādiem prātajākļiem (atvainojos par rupjību, bet savādāk tevi ir grūti nosaukt) kā tu auto pārdevēji ir pačakarējuši normālus un mašīnu pirkt gribošus klientus, jo kamēr pārdevējs ir spiests tērēt laiku ar tādiem parazītiem kā tu, viņiem nav laika pievērst uzmanību klientam, kurš tiešām interesējas par auto iegādi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Par kādu piedāvājumu? Tāpat taču pats zini, ka neesi nekāds pircējs, Tu jau meklē piedāvājumu jaunam auto, kopš nopirki savu Merivu. Atgādināt, ko pēdējo 3-4 gadu laikā gandrīz esi "nopircis", ieteicis, apskatījis utt.?

Bez tam, piedāvājumus ļoti labi var redzēt internetā. Tāpēc nav jāparazitē uz citu cilvēku laika rēķina. Zini, cik dēļ tādiem prātajākļiem (atvainojos par rupjību, bet savādāk tevi ir grūti nosaukt) kā tu auto pārdevēji ir pačakarējuši normālus un mašīnu pirkt gribošus klientus, jo kamēr pārdevējs ir spiests tērēt laiku ar tādiem parazītiem kā tu, viņiem nav laika pievērst uzmanību klientam, kurš tiešām interesējas par auto iegādi.

Skarbi,bet patiesi Bet arī tādam VWfanam ir vieta zem saules jāatstāj..

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

bet priekš kam? es esmu novērojis, ka cilvēks iekapjot opelī, 90% gadijumos paliek taja cenu segmentā uz mūžu. ko tad sēdies visādos X3-X5, volvo un citos, ja labi zini ka nekad tādu nepirksi? tā ir kāda mazohisma pazīme?

Nu man viens pazīstams cilvēks tikko iesēdās jaunā Opelī, Insignia OPC versijā... nedomāju,ka viņš nekad neko citu nenopirks. Paskaties, cik tāds opels maksā un cik maksā BMW X3, 5 sēr...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

bet priekš kam? es esmu novērojis, ka cilvēks iekapjot opelī, 90% gadijumos paliek taja cenu segmentā uz mūžu. ko tad sēdies visādos X3-X5, volvo un citos, ja labi zini ka nekad tādu nepirksi? tā ir kāda mazohisma pazīme? Kia slavināšana pa visu LV, īpaši Powerī vispār spridzina saki ka tava meriva labi kalpo? labi kalpo auto, kuram līdz 200tkm ir jamaina tikai bremzes un eļļu, nevis javer vaļā dzinējs. viedoklis tev ir kā sievietei, kas no tehnikas saprot 0, bet auto izvēlas pēc salona un skata. īstenībā žēl tevis

ja "poweris" ir ta saucamais bmwpower, tad ta nav liela beda, ka vins tur sludina savu maciibu. ir pat jautri. neviena interneta resursaa nav tik daudz idiotu vienuviet.

0 0 Atbildēt

Es paarmetumus noraidu. Piedaavaajums jaaiepaziist pakaapeniski, lai nepiecieshamiibas gadiijumaa vareetu uz sitiena iegaadaaties auto, kuram paraadaas izdeviigs piedaavaajums. Piemeeram, tagad ir izcilas atlaides Skodai-Yeti.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Es paarmetumus noraidu. Piedaavaajums jaaiepaziist pakaapeniski, lai nepiecieshamiibas gadiijumaa vareetu uz sitiena iegaadaaties auto, kuram paraadaas izdeviigs piedaavaajums. Piemeeram, tagad ir izcilas atlaides Skodai-Yeti.

pirmdien drošvien paņemsi pārīti

0 0 Atbildēt

Riit veel nenjemshu, bet peec gada vai diviem varbuut...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Riit veel nenjemshu, bet peec gada vai diviem varbuut...

akas traucē pēc pāris gadiem skatīties? vai ceri,ka atlaides tik ilgi noturēsies

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

akas traucē pēc pāris gadiem skatīties? vai ceri,ka atlaides tik ilgi noturēsies

Varbūt tad vajadzēs ātri, uz sitiena izlemt un nopirkt. Tad varēšu apkopot iespaidus un konkrēti uzreiz doties pirkt vēlamo auto bez nepieciešamības notestēt daudzus auto īsā laika posmā.

0 0 Atbildēt
recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: www.skoda.lv/...

Tu pamanīji, ka normāli nokomplektēts variants ar 4x4 maksā virs 20 tk eur?

Pasažiera sēdekļa regulēšana augstumā nav bāzes aprīkojums, tāpat rezerves ritenis un vēl daži sīkumi.

Nokomplektēt atbilstoši pašreizējam auto sanāk virs 25 tk eur, galīgi nav baudāmi

P.S. Kad piektdienā tika sasists auto, piemēram, toyota nespēja nodrošināt pirmdien no rīta jaunu akcijas corollu, tā tika nopirkts lietots volvo pa stipri baudāmāku cenu.

0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kaapeec vajadziiga seedeklja augstuma reguleeshana pasazhierim? Pietiek, ja taada ir vadiitaajam. Un pilnpiedzinja arii nav vajadziiga. Pietiek, ka ir lielaaks kliirenss. Un taapeec Yeti-1,4 TSI cenaa zem 15 tuukst.eiro man liekas trakoti gards kumosinsh.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

jajaja un kamdēl ir elektriskie logi vajadzīgi, ja ir airi.

Priekš kam vajag pisalkas, ja var kā ZILam no burciņas pa vaļējo logu uzliet!!

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Varbūt tad vajadzēs ātri, uz sitiena izlemt un nopirkt. Tad varēšu apkopot iespaidus un konkrēti uzreiz doties pirkt vēlamo auto bez nepieciešamības notestēt daudzus auto īsā laika posmā.

Pēc pāris gadiem taisies pirkt JAUNU 2012. gada izlaiduma auto?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

VWfans - ja Tev ir mazohistiskas tieksmes - pērc Ladu, cena vēl baudāmāka, riteņi ir, sēdekļi un jumts arī.

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: VWfans - ja Tev ir mazohistiskas tieksmes - pērc Ladu, cena vēl baudāmāka, riteņi ir, sēdekļi un jumts arī.

un klīrenss ar gandrīz kā jetijam

0 0 Atbildēt

Nākamā topika tēma no VWfana būs ' Kā mani izdzina no autosalona' , laikam tiem pārdevējiem ir baigā pacietība. Interesanti būtu palūkoties uz šiem,kad salonā ikdienas apgaitā ierodas Pičuks.

0 0 Atbildēt

Kā tad... ņēmējs... tā tu teici arī pirms 3-4 gadiem...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nākamā topika tēma no VWfana būs ' Kā mani izdzina no autosalona' , laikam tiem pārdevējiem ir baigā pacietība. Interesanti būtu palūkoties uz šiem,kad salonā ikdienas apgaitā ierodas Pičuks.

Tu redzi, ka visi šo vēl nepazīst. KIA vēl dod braukt. Vismaz kāds jauns censonis dabūja rūdījumu...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Varbūt tad vajadzēs ātri, uz sitiena izlemt un nopirkt.

Pats tici tam, ko uzrakstīji?

Tad varēšu apkopot iespaidus

Sen jau tos iespaidus jau būsi aizmirsis un nopirksi to, ar kuru uz to brīdi būs vielielākās iespējas samīlēt santīmus.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nākamā topika tēma no VWfana būs ' Kā mani izdzina no autosalona' , laikam tiem pārdevējiem ir baigā pacietība. Interesanti būtu palūkoties uz šiem,kad salonā ikdienas apgaitā ierodas Pičuks.

Tu redzi, ka visi šo vēl nepazīst. KIA vēl dod braukt. Vismaz kāds jauns censonis dabūja rūdījumu...

Man arī iedeva jauno Sportage. Iedevu vizītkarti,kur rakstīts 'kūdras ieguve' un iedeva pabraukt. Bet sapratu,ka man tas neder tomēr un nopirku lietotu Mazda B2500 pikapu Vācijā, neredzot to auto. Ir labs beigās, fans noteikti no tādas pirkšanas saķertu sirdsklauves.

Tāpat pagājšnedēļ nopirku sev otru auto- Opel Astra kupeju 2003.gada 2.2 DTi dīzeli, tas notika 20 min laikā, ieraudzīju, piezvanīju vācietim un nopirku, nedēļas beigās būs te, varēšu veikt testa braucienu

Lasītākie raksti

Jaunie raksti