Nu tad es arī kaut ko uzrakstīšu no tēmas "Jauns auto vs vecs auto". Ir bijuši gan tādi, gan tādi.
Jauns auto, protams, ir ļoti foršs pasākums. Sākot ar modernu izskatu, pārvarā labu un mūsdienīgu aprīkojumu, ekonomiskumu un faktu, ka nevajag pa servisiem vazāties (it kā tāda cerība ir). Diemžēl esmu saskāries tikai ar vienu bezproblēmu marku, Toyota, kas nelūst vispār un ir uzticams auto (gan privātais, gan darba vietas autoparks to apliecina).
Varu secināt vien to, ka jo vairāk auto ir modernā aprīkojuma un elektronikas, jo biežāki ir remonti un nervu bendēšana. Tāds brīnums kā nelūstošs un uzticams jauns AUDI, BMW, MB, VW - neiespējamā misija. Ok, ja garantija, cietīs tikai laiks un nervi, jo servisus nākas apmeklēt apskaužami regulāri.
Pirkt tādu mazlietotu uzreiz pēc garantijas nozīmē pamatīgu (tiešām) ieberzienu finansiāli, varu n'tos piemērus uzskaitīt, kāds $$$ ieguldīts pēcgarantijas BMW, VW un arī VOLVO (man par izbrīnu). Noklapējuši motori, ātrumkārbas (automāti), elektronika utt. Āāāā... Un tas viss pie nelieliem noskrējieniem un ekspluatācijas tepat LV.
Secinājums tikai viens - varat atļauties, ņemiet jaunu auto ar pagarināto garantiju. Nevarat atļauties tādu - diemžēl jāskatās uz reāla nobraukuma ~ 2000.-2005.gada brīnumu. Un aizmirstam, ka lēti = labi. Neticīgajiem iesaku pačekot tādu saitu kā mobile.de, lielai daļai auto cenas tur krietni augstākas nekā LV
Vai LT
Secinājumus izdariet paši.
Galu galā tās mašīnas arī no turienes nākušas