Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...
Nu, vajag zināt pārdevēju. Cik man paziņas ir pirkuši mašīnas internetā, neviens vēl nav sūdzējies. Viens bijušais kolēģis internetā, neapskatot, ir pircis 4 mašīnas un pa lielam visas bija plus mīnus OK.
Zinu tikai vienu gadījumu, kad pazīstams džeks ieberzās - pasūtīja no Beļģijas Grand Voyager benzīns/gāze, bet atnāca benzīnnieks bez gāzes iekārtas. Bet to lietu ar pārdevēju arī nokārtoja - vai nu atskaitīja piķi gāzes vērtībā atpakaļ vai arī iedeva atlaidi citam auto, neatceros.
esmu pircis 3 a/m un 2 quadrus inetā, neredzot, pa lielam, nav bijušas problēmas...
toties zinu daudzus, kuri klātienē, LT ir pirkuši auto un visai kārtīgi ieberzušies (piem V70 ar mainītu jumtu, a6 slīkonis, a4, bmw330d ar mainītām priekšām, Pajero 3.2 ar nokautu dzinēju, u.t.t.)
tā kā šīri beidz te stellēties par tādu dzīves rūdītu vecu vilku kā biji tā esi tāds pārgudrs puņķutapa...
Shiirs rakstīja: Mazda B2500 - vot taa ir iista kapeikpishana. un tu vel naivi ceri, ka busi laimigs lietojot to atgremoto ford ranger?
piekam pirkt auto neredzot - augstaka idiotisma pilotaazha. un vel lielaas ar to. bet ko var gribet no laukja ar calja izmera smadzeneem
Tu, cilvēk ar abām kreisajām rokām un olām padusēs, tas viss ir normāli, gan tā Mazda ir reāls džips, gan mašīnas pirkt neredzot ir pietiekami labs pasākums. Vienkārši tev tam nepietiek dūšas, tāpēc jau tā pīksti
Ā, Šīri, es tak nopirku vēl vienu mašīnu netā izsolē, 10 min laikā pieņēmu lēmumu un iegādājos firmas tehniķa vajadzībām Nissan Serena Cargo. Redzēs,kāds būs,kad atvedīs. Stabils pepelacs ar dzinēju pa vidu un labu caurgājamību dēļ izsvarojuma bez visiem 4x4
Rangerī no forda ir dikti maz, tur visu izstrādāja mazda, tāpēc sanāca dikti kvalitātīvs un topseller autoiekš ASV
Jā? Hm, kaut kā savādi sanāk:
Mazda's partnership with Ford has resulted in the sharing of this vehicle as the Ford Courier, and later as the Ford Ranger. However, it should be borne in mind that the Mazda B-Series and Ford Ranger twins sold in North America are unrelated to the ones sold elsewhere. These are engineered by Mazda, whereas the North American models are developed by Ford.
Tātad, kāds mazdai sakars ar forda paša izstrādāta modeļa panākumiem jeņķu tirgū?
Mazda =| Fords, kā tu esi iedomājies. Mazda = Fordelis, tikai tā nelielā starpība ka fordelis savus fuckusus un tamlīdzīgās grabažas orientē uz pediņiem, kamēr mazda savus brīnumus uz šķielējošiem vadītājiem...
Un galu galā - mazda vienkārši nevar uztaisīt džipu kas atbilstu jeņķu gaumei...
MSH,kas teica, ka tie ir Forda izstrādātie? Forda ražotie jā .
Un man pilnīgi pajāt par to, manai mazdai foto2.inbox.lv/... virsū ir tabļička- Made in Japan, un tas ir pietiekami. Man ir džips, kurš var izbraukt tur, kur man vajag, aizvest to,ko man vajag un aizvilkt piekabi tur, kur man vajag.
Iepūt un turpini pārvietoties ar savu ūberkruto Audi 80
msh rakstīja: Nopirksi man audī astoņdesmit? Manējais 2009. gadā savu dzīvi beidza šādi... content5-foto.inbox.lv/...
Kāpēc man tev kas būtu jāpērk?? To iepriekšējo tev uzdāvināja leišu radi ( pats stāstīji) , tagad atkal citiem prasi? Nopelni taču pats beidzot kaut ko !
Un tavi stāsti joprojām ir gana jūsmīgi par veco,labo Audi 80 , neko jaunu nezini.
Shiirs rakstīja: nu ja, palielies vel cik stulbs esi. mini cooper vinam haha. pedins.
Šitais pierāda, cik vāji attīstīts esi
kurhs tad te ir vaaji attistiits? domaju tas, kursh perk mashinu vinu pat neredzot, t.i. kakji maisaa. un vel lielas ar to. e-beju izdomaja, lai varetu apjaat stulbos, resnos, slinkos amerikanjus. apsveicu, tu esi pievienojies vinu rindaam!
DekstersFF rakstīja: MSH,kas teica, ka tie ir Forda izstrādātie? Forda ražotie jā .
Un man pilnīgi pajāt par to, manai mazdai foto2.inbox.lv/... virsū ir tabļička- Made in Japan, un tas ir pietiekami. Man ir džips, kurš var izbraukt tur, kur man vajag, aizvest to,ko man vajag un aizvilkt piekabi tur, kur man vajag.
DekstersFF rakstīja: MSH,kas teica, ka tie ir Forda izstrādātie? Forda ražotie jā .
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...