Jauns vai vecs auto? - Forums - iAuto

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: Beidz vienreiz šķidru pļūtīt. Nu nav tas 1.3 baudāms. Esi maz ar tādu braucis vai tikai bukletu lasīji?

Ar Corollu neesmu braucis, bet ar radniecīgo Auri gan. Corolla ar 1,3 litru 99 zirgspēku benzīna motoru ieskrienas līdz 100 km/h 13,1 sekundē, bet maksimālais ātrums ir 180 km/h. Manuprāt, pietiekami!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

slaaists rakstīja: Fans ir dažādu autokantoru afilieits, rādās

Fan, tu par citu preču atlaidēm arī padod ziņu, baudāmām, saprotams. Lūk, vasaras riepas krustmātes 2006g korsai prasās, baudāmas, savādāk, Hansa auto atkal tantei kaut ko iemuhļīs.

Es vienkārši padalos ar informāciju tanī foruma tēmā, kura tam ir paredzēta. Jo tēmas nosaukums ir: jauns vai vecs auto?

Tu skaties,ka tevi vienreiz nesaķer, nesalīmē pirkstus kopā ar makgaivereni un neiekrāso zaļu ar briljantzaļo.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: VWfan, es esmu ar tevi, turies un nelauj tiem plebejiem sev kapt uz galvas!

Tu esi ar viņu vienmēr? Karājies starp kājām ?

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

recluse rakstīja: Beidz vienreiz šķidru pļūtīt. Nu nav tas 1.3 baudāms. Esi maz ar tādu braucis vai tikai bukletu lasīji?

Ar Corollu neesmu braucis, bet ar radniecīgo Auri gan. Corolla ar 1,3 litru 99 zirgspēku benzīna motoru ieskrienas līdz 100 km/h 13,1 sekundē, bet maksimālais ātrums ir 180 km/h. Manuprāt, pietiekami!

Mans motocikls līdz 100 ieskrienas 3,5 sekundās. Tas,lūk, ir baudāmi, vecais āpsi.

0 0 Atbildēt

Lūk, izcila mazlietota auto piemērs. Iesaku!

www.ss.lv/...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Lūk, izcila mazlietota auto piemērs. Iesaku!

www.ss.lv/...

Ieteikt var cilvēks, kurš ir atzīta autoritāte. Tu esi parasts daiļdirsējs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Shiirs rakstīja: VWfan, es esmu ar tevi, turies un nelauj tiem plebejiem sev kapt uz galvas!

Tu esi ar viņu vienmēr? Karājies starp kājām ?

ej atmuguriski dirst ciema pamulkji.

0 0 Atbildēt

Lai nu par ko, bet par Merivaam es varu spriest, jo no jaunaa modelja esmu testeejis gan 1,4 Turbo 120, gan 140 zirgu auto, gan 1,7 CDTI ar 100 zirgu automaatu, gan sprigano 1,7 CDTI ar 130 zirgu manuaalo kaarbu.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

un? nejēgā baudāmas? daudz baudamākas par 5er, 7er vai A6?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Pietiekami dinamisks bija arī dzeltanais ikarus, vismaz pensionāriem. Bet vai tas ir baudāms?

Iekrāmē tajā 1.3 300kg (trīs pasažieri un iepirkumi), pamēģini apdzīt priekšā braucošo opi ar 80 km/h un tad pasaki - baudāmi?

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

VWfans rakstīja:

Pietiekami dinamisks bija arī dzeltanais ikarus, vismaz pensionāriem. Bet vai tas ir baudāms?

Iekrāmē tajā 1.3 300kg (trīs pasažieri un iepirkumi), pamēģini apdzīt priekšā braucošo opi ar 80 km/h un tad pasaki - baudāmi?

Fanam neko apdzīt nevajag. Viņš pagaidīs,līdz priekšā braucošais izgaist.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

recluse rakstīja:

VWfans rakstīja:

Fanam neko apdzīt nevajag. Viņš pagaidīs,līdz priekšā braucošais izgaist.

Sarūsē...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Biju vakar Amserv. Izskatu variantu jaunu Avensis + gāze.

Gribat ticiet, gribat nē, bet dīleris uzstāda (ar Autonamu sadarbībā) gāzes iešprici un garantija max ir 5 gadi Teica, ka tagad pārsvarā visi tā pērk.

50l balons zapaskas vietā un ~500km par ~ 22,50ls un nekādas smakas ne iekšā, ne ārā.

Cik Ls tā gāzes uzlikšana ?

M1A1 Reģ.: 01.09.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: MSH,kas teica, ka tie ir Forda izstrādātie? Forda ražotie jā .

Un man pilnīgi pajāt par to, manai mazdai foto2.inbox.lv/... virsū ir tabļička- Made in Japan, un tas ir pietiekami. Man ir džips, kurš var izbraukt tur, kur man vajag, aizvest to,ko man vajag un aizvilkt piekabi tur, kur man vajag.

Iepūt un turpini pārvietoties ar savu ūberkruto Audi 80

Piekrītu apgalvojumam par labu auto. Trīs gadi tādu dzinu pie ddiezgan lielām slodzēm. Ļoti labi pacieta pāridarījumus.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

M1A1 rakstīja:

Piekrītu apgalvojumam par labu auto. Trīs gadi tādu dzinu pie ddiezgan lielām slodzēm. Ļoti labi pacieta pāridarījumus.

Nelielu, bet mēs ar Deksteru bijām kopā vienā paštaisītā dubļu braukšanā, kur džekam bija vecāka modeļa stock Mazdas pikaps ar dikti draņķīgām riepām, vēl piedalījās Jeep WJ, Mitsubishi Pajero un Opel Antara... viennozīmīgi var pateikt, ka Mazda caurgājamības ziņā iekabināja visiem un tā kārtīgi... stipri vieglāks, pakaļā bloķis, priekša pieslēdzama un braucējs biški bezbašennijs...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Lūk, izcila mazlietota auto piemērs. Iesaku!

www.ss.lv/...

Cik sen tam auto ir veikts motora kapitālremonts??

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja:

kasinsh79 rakstīja: Biju vakar Amserv. Izskatu variantu jaunu Avensis + gāze.

Gribat ticiet, gribat nē, bet dīleris uzstāda (ar Autonamu sadarbībā) gāzes iešprici un garantija max ir 5 gadi Teica, ka tagad pārsvarā visi tā pērk.

50l balons zapaskas vietā un ~500km par ~ 22,50ls un nekādas smakas ne iekšā, ne ārā.

Cik Ls tā gāzes uzlikšana ?

840 LVL, lai saglabātos garantija - jāņem pie viņiem.

Bet nu ir neraža, iebraucu Skandi Motors un beidzot ieraudzīju un notestēju jauno i40, teikšu vien to, ka korejiešiem liels, liels RESPECT. Gaitas īpašības - perfektas, salonā klusums (lieki teikt, nekādu blakusskaņu nav), materiāli panelim augstvērtīgi, vienkārši anormāli daudz ekstru - vienu vārdu sakot, visi stereotipi salauzti Testēju 1,7 dīzeli ar automātu, nu vienkārši super.

Un vienkārši grūta izvēle tagad. Paši vairs nezinām, kas labāks, Avensis ar gāzi un automātu, un 5 gadu garantiju VS i40 ar dīzeli automātu un arī 5 gadu garantiju. Kungi, jūsu domas?

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

avensis...

atlikusī tigus vērtība pēc tiem 5 gadiem japānim un korejietim?

0 0 Atbildēt

Lieki piebilst, ka ABIEM testētajiem autiņiem pamatīgs extru saraksts, klimats, atpakaļskata kamera, ādas/Alcantara salons, bixenon utt.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

es njemtu toyotu, ja lidzekli atlauj. bet ir viens bet. par cenas kritumu baigi nevajag iespringt, par cik mazlietots avensis lietoto auto tirgu latvija nav uz izkjersanu un cena vinam ir maksligi saskruveta. jaskatas ko tu iegusti par iztereto naudu, tikai tas ir svarigi. ja jaunu, tad es njemtu dizeli.

0 0 Atbildēt

Es njemtu Hyundai-i40 diizeli, tachu ar manuaalo kaarbu.

0 0 Atbildēt

Tas i40 baigi iepatikās (pie velna stereotipus, tā marka baigi progresējusi - gan ārvalstu testos, gan žurnālistu rezumē gana pozitīvi), tas 1,7 dīzelis ir gana ņiprs (pat pārsteidzoši), automāts slēdzas ideāli utt.

Pagaidām sliecos pirmo reizi mūžā uz Hyundai

Principā, vaina tikai stereotipos, to gan jāatzīst.

0 0 Atbildēt

Domāju arī otreizējā tirgū hyndajam nevajadzētu būt lielām problēmām .

Skatos gribi auto ar ekstrām . Es tālajā 2008 arī paņēmu auto pilnu paku , ar tagadējo sapratni to vairs nedarītu .

0 0 Atbildēt

Tuvākajās dienās man būs skaidrība vai es vēl braukšu uz vienu (tālāko ) darbavietu . Un tad ekonomiskais , bet dārgais dīzeļauto varbūt vairs nebūs tik aktuāls . Un sāk uzplaiksnīt doma kautko pamainīt ...

0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja: Domāju arī otreizējā tirgū hyndajam nevajadzētu būt lielām problēmām .

Skatos gribi auto ar ekstrām . Es tālajā 2008 arī paņēmu auto pilnu paku , ar tagadējo sapratni to vairs nedarītu .

Tīri ziņkāre, kāpēc?

Man atkal uztvere tāda, ja reiz ņem mašīnu līzingā, tad tikai tādu, kas pašam patīk. Kā Deksters nesen ieminējās, ja visu laiku tikai domāt un sapņot, kad tad pirkt (kad DZĪVOT)?

Diemžēl nevienam no mums nav garantēta ne veselība, ne laime, ne arī veiksme. Var izdoties, var arī neizdoties.

Nu tad es vienkārši gribu dzīvot jau TAGAD, nevis pēc 5 gadiem.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti