žēl ka nezināju to toreiz smagi sajaucos ,notirgojot benzīnauto un atstājot dīzeli
P.S.un ko tad ieteiktu BRC vietā
žēl ka nezināju to toreiz smagi sajaucos ,notirgojot benzīnauto un atstājot dīzeli
P.S.un ko tad ieteiktu BRC vietā
TDIOTS rakstīja:
iet strādāt
waj tirst
Biju. Nu manam audī ir jauns karājošais gultnis
msh rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
iet strādāt
waj tirst
Biju. Nu manam audī ir jauns karājošais gultnis
Tad tev ir vai nu labs darbs, ja var pa dienu veselu gultni nopelniit, vai nu labi esi to gultni iztirsis
TDIOTS rakstīja:
Slinkais rakstīja: ................
labāk paskaiti kas tika izklenderēts neieliekot to gāzi pirms 2-3-4 gadiem
pirms 4iem gadiem gāzei bij beztolks ~0,52LPG , 0,65 95ais
bet citādis piekrītu Nomika textam par to skolas brūti utt
ar LPG rullēju nu jau būs tūlīt 6 gadus. Šādas cenas uz gāzi LV nekad nav bijušas. Attiecība bija sliktāka, tas gan. LPG ap 35 un 95E ap 60. bet tas pirms pēdējās akcīzes celšanas. Kopš tā laika attiecība ir pārāk laba, lai ilgi tā turpinātos
Cik zinu, tad no 2014.gada ES plāno mainīt akcīzes būšanu un LPG cenas celsies.
VWfans rakstīja: Lai nu par ko, bet par Merivaam es varu spriest, jo no jaunaa modelja esmu testeejis gan 1,4 Turbo 120, gan 140 zirgu auto, gan 1,7 CDTI ar 100 zirgu automaatu, gan sprigano 1,7 CDTI ar 130 zirgu manuaalo kaarbu.
Lai Visaugstākais stāv klāt pārdevējam... Tiešām noņemu cepuri viņa priekšā...
TDIOTS rakstīja: un waj vārstu eļļošanas zistēma būs elektroniskā?
pa lielam tā vārstu eļļošanas sistēma ir viens liels sviests . Bet nu konsjūmeri ir iebaidīti un kāpēc nepārdot kaut kādu papildus figņu. Ja dzinējs ir kārtībā, zobene savlaicīgi nomainīta un aizdedze noregulēta, tad nekas tur neizdegs.
GB12 rakstīja:
VWfans rakstīja: Lai nu par ko, bet par Merivaam es varu spriest, jo no jaunaa modelja esmu testeejis gan 1,4 Turbo 120, gan 140 zirgu auto, gan 1,7 CDTI ar 100 zirgu automaatu, gan sprigano 1,7 CDTI ar 130 zirgu manuaalo kaarbu.
Lai Visaugstākais stāv klāt pārdevējam... Tiešām noņemu cepuri viņa priekšā...
Āmen.
Gribētu redzēt to pārdevēju sejas, kad VWfans kārtējo reizi ierodas salonā uz iknedēļas testiem.
gan jau iknedēļas fana ceļojums uz kādu autosalõnu , neizmaksā dargāk par līdzpilsoņu iknedēļas kodienu
kā teica senslāvi-' každij dročit , kak on xočit'
Nav jau runa par izmaksām, bet gan par smadzeņu pišanu pārdevējiem.
Labāk lai aiziet uz tirgu, nopērk zivi un piš tai smadzenes. Citādi tāds fans aiziet, sapiš mozgas, pēc tam tas pārdevējs ir nomākts, bīstami brauc satiksmē, neapmierina sievu, tā iet pie kaimiņa, vīrs uzzin, sasist seju kaimiņam, kaimiņiene iezveļ ar pannu pa galvu vēl...un viss dēļ Fana.
nu tad gan.........
labāk būtu dzēris
nu bet tiktiešām , kam šajā fļortālā interesē JAUNAS un baudāmas nemašīnas
par to kāpostu ir čupu čupām nopērkami ( nu jau arī līzē) reāli baudāmi mazlietoti pepeloci
nu anuxj man jāpēr jauna merivaveidīga 1,123456789 DpļūtPartKULESfiltra miza , ja par 3X mazāku kāpīti var iexawot kādu 2-5gadīgu(1,6 dzinēju , apgāzēt to un baudāmi fisot sani baudīt dzīvi
Eu, fan, kurš no Ādamistiem tev tā ļauj sev prātu čakarēt?
GB12, es neko nechakareeju, es vienkaarshi esmu klients. Kad 2010.gadaa paraadiijaas jaunaa Meriva, tad, protams, iegaaju to apluukot salonaa. Pa celjam traapiijaas Hansa Auto salons. Man piegaaja klaat paardeveejs un teica, ka 18.septembrii atpuutas centraa ,,Braziilija,, pie lidostas buushot iipasha jaunaas Merivas prezentaacija ar testa braucieniem. Tad nu tanii sestdienaa devos uz prezentaaciju, uz kuru bija atvestas 6 dazhaadas Merivas. Vai tad man vajadzeeja kautreeties un atteikties?
Viens no maniem auto tika sagāzēts 2006 gada rudenī. Tajā vasarā rēķināju ka pie patēriņa 11,5l/16l benzīna gāzes iekārta pa 600Ls atmaksāsies pēc 20-25k kilometriem, relitātē pateicoties benzīna cenu kāpumam atmaksājās pēc 15k km. Toreiz uzliku poļu STAG-300-6 iekārtu, gļuku ar pašu iekārtu nav, aizdirtie filtri dēļ mūsu gāzes neskaitās.
Slinkais rakstīja:
atkal jauc lpg vienmēr bija rentabls. sāpe ir tajā ka šprices iekārtu cenas palika patīkamas tik nesen. LV vienmēr bija vidēji 50-55% no beņas-DD pedejos gados tik palika labāk, 45% un mazāk. BRC iekārtas ir galīgi garām. man jau ta ka sūds, bet krietni pārmaksāta nauda. un autogaze.lv jau nu toch nevajag rādīties...
VWfans rakstīja: GB12, es neko nechakareeju, es vienkaarshi esmu klients. Kad 2010.gadaa paraadiijaas jaunaa Meriva, tad, protams, iegaaju to apluukot salonaa. Pa celjam traapiijaas Hansa Auto salons. Man piegaaja klaat paardeveejs un teica, ka 18.septembrii atpuutas centraa ,,Braziilija,, pie lidostas buushot iipasha jaunaas Merivas prezentaacija ar testa braucieniem. Tad nu tanii sestdienaa devos uz prezentaaciju, uz kuru bija atvestas 6 dazhaadas Merivas. Vai tad man vajadzeeja kautreeties un atteikties?
Klients ir tas, kurš auto arī pērk. Bet tu ej uz salonu jau zinādams, ka to auto nepirksi, jo visticamāk nevari atļauties vai arī tev līzingu neviens nedos.
GB12 rakstīja:
VWfans rakstīja: GB12, es neko nechakareeju, es vienkaarshi esmu klients. Kad 2010.gadaa paraadiijaas jaunaa Meriva, tad, protams, iegaaju to apluukot salonaa. Pa celjam traapiijaas Hansa Auto salons. Man piegaaja klaat paardeveejs un teica, ka 18.septembrii atpuutas centraa ,,Braziilija,, pie lidostas buushot iipasha jaunaas Merivas prezentaacija ar testa braucieniem. Tad nu tanii sestdienaa devos uz prezentaaciju, uz kuru bija atvestas 6 dazhaadas Merivas. Vai tad man vajadzeeja kautreeties un atteikties?
Klients ir tas, kurš auto arī pērk. Bet tu ej uz salonu jau zinādams, ka to auto nepirksi, jo visticamāk nevari atļauties vai arī tev līzingu neviens nedos.
Vienu viņš taču nopirka, tāpēc ir klients.
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
Vienu viņš taču nopirka, tāpēc ir klients.
tas jau bija pirms tam. bez tam, pirka ta' ādamā, bet staigāja pa hansu... laikam ādamā kauns līst tagad, jo pazīst kā raibu suni...
nerunāsim par KIA, Hondu, Škodu, Hyundaju utt.
Klients viņš esot...
Manaa skatiijumaa automashiina ir daargaakaa un veertiigaaka manta, kuru cilveeks peerk. Taapeec man ir svariigi nekljuudiities izveelee. Taapeec arii sanaak notesteet plashu auto loku, lai beigaas nopirktu taadu, kursh ir baudaams. Kaut kad jau nopirkshu naakamo auto - bez mashiinas nedziivoshu. Tie, kam braukshanas baudiijums noziimee mazaak, var pirkt bez daudzu testa braucienu veikshanas. Sievietes, piemeeram, daudz vazaajas pa apgjeerbu un apavu veikaliem, ilgi piemeerot dreebes un tikai tad varbuut kaut ko nopeerkot. Es savukaart ljoti aatri un bez gudroshanas peerku apgjeerbu un apavus, turklaat daru to reti, taadaa veidaa daudz neteereejot apgjeerbu veikalu darbinieku laiku.
Atbalstu Vw Fana pieeju, tas tak autodīleru darbs. Argumenti, ieteikumi un reālā pieredze. Es ieklausos, piemēram. Man liekas normāli apbraukāt vairākus dīlerus pirms HOP teikšanas
kasinsh79 rakstīja: Atbalstu Vw Fana pieeju, tas tak autodīleru darbs. Argumenti, ieteikumi un reālā pieredze. Es ieklausos, piemēram. Man liekas normāli apbraukāt vairākus dīlerus pirms HOP teikšanas
HOP sākās 10gadus pirms darijuma ??
Piemeeram, ja es shodien pirktu Merivu, man nemaz testa braucienu nevajadzeetu. Braukshanas iespaidi man jau ir zinaami. Ietu uzreiz uz Amserv Krasta ielaa un teiktu preciizi, kaadu komplektaaciju veelos. Buutu jau maajaas ruupiigi izpeetiijis komplektaacijas un visu izdomaajis. Visdriizaak izveeleetos 1,4 Turbo ar 120 zirgspeeku benziina motoru.
VWfans rakstīja: Piemeeram, ja es shodien pirktu Merivu, man nemaz testa braucienu nevajadzeetu. Braukshanas iespaidi man jau ir zinaami. Ietu uzreiz uz Amserv Krasta ielaa un teiktu preciizi, kaadu komplektaaciju veelos. Buutu jau maajaas ruupiigi izpeetiijis komplektaacijas un visu izdomaajis. Visdriizaak izveeleetos 1,4 Turbo ar 120 zirgspeeku benziina motoru.
Un ja tu tagad rīt precētos vēlreiz, kādu sievu ņemtu? Par to neesi domājis un gājis izmēģināt? Dzīve ir dzīve, mazums kas var sanākt.
VWfans rakstīja: Manaa skatiijumaa automashiina ir daargaakaa un veertiigaaka manta, kuru cilveeks peerk.
Tev ir nekustamais īpašums?? Mašīna ir vienkārši bleķa kaste.
Nerunājot nemaz par veselību un dzīvību.
Dārgākā manta viņam...
kasinsh79 rakstīja: Atbalstu Vw Fana pieeju, tas tak autodīleru darbs.
Lielveikalā apkopējas darbs ir uzturēt tur esošās labierīcības tīras, vai tas nozīmē, ka tāpēc tīši jānomīž podam brille vai jānotirš garām?
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...