Slinkais rakstīja:
kasinsh79 rakstīja: Par tēmu.
Kad pirku jaunu Avensi, mašīna nepievīla pilnīgi nevienu reizi. OK, vienu reizi bija jāierodas servisā uz plānotu rūpnīcas atsaukumu kādam devējam, toties kalpoja auto perfekti, tik vien kā apkopes.
Tas man liek secināt, ka autobūvē revolūciju kvalitātē uztaisījuši japāņi, korejieši, bet pamatīgu regresu elektronisku ķibeļu dēļ - visi vācieši.
nevar nepiekrist, japoskas tehniski ir baigi pardomāti un kvalitatīvi, bet braukšanas ziņā un salonu apdares kvalitate joprojām kā spainim.
nu re atkal sākās
manuprāt liela daļa cilvēku jorpojām neapzinās, ka nav jāsalīdzina Toyota Avensis un mazda 6 ar Volvo V70, MB C un Audi A4.
Japāņi pārsvarā ražo lētā galā funkcionālus neuzkrītošus auto ar uzsvaru uz tehnisko izturību (un šie auto būtu jāsalīdzina ar Fiatiem, fordiem, opeļiem, vw, renaultiem) un nedaudz arī luksu klasi Lexus, Infinity ko drīkst salīdzināt ar MB, BMW.
japāni neražo neko ko būtu prāta darbs salīdzināt ar audi, vovlo, saab, u..t.t.
P,.s. lielai daļia lētā gala japņāu apdare kavlitāte ir krietni vien augstāka kā analoga līmeņa eiropas auto.
Piem. ja salīdzina kaut vai manu mazdu 626 GD (1987-1992) ar to pašu gadu passātiem, vectrām, mondeo, tad atšķirībā no pēdējiem, diez vai Jums vispār izdosies atrast mazdu ar saplīsušu ātrumkloķa kulisi, ar izdilušiem un saplīsušiem benķiem un nogludinātu stūri. Arī visas plastmasas, drēbes mazdas 626 bāzes kompektācijā ir krietnu līmeni augstāk kā eiropas analogiem auto.
Ps. atšķirībā no msh, es esmu kā vadītājs esmu lietojis pāri 40 dažādiem auto (vecākais 1985.g, jaunākais - 2007.gada) un neapgalobju ka mazda 626 tas ir kruta.. vienkārši tas auto nelūzt, kalpo perfekti, neskatoties pat uz vairāk kā 30 tk km ikgadējo bobaukumu jau gandrīz 10-to gadu no vietas, tāpēc'kamēr man nav auto problēmas, es viņas speciāli arī nemeklēju
P.s.s msh reiz teica, ka 23.gadus veca mazda ir muzeja vērts eksponāts. Aicinu msh ciemos uz rīgu apskatīt manu jau vāirāk kā 24 gadus veco auto