Šīris droši vien zina, ar ko beidzas pārāk tuva pielīšana pie Slinkā pakaļas sensora, tāpēc tos urlēnus sūtīja.
Šīri, sūti nākamos.
Šīris droši vien zina, ar ko beidzas pārāk tuva pielīšana pie Slinkā pakaļas sensora, tāpēc tos urlēnus sūtīja.
Šīri, sūti nākamos.
VWfans rakstīja: Atbildot uz Dekstera jautaajumu - par 30 tuukstoshiem latu es pirktu Skoda-Superb universaalu ar 2,0 TDI 140 zirgspeeku motoru un bagaatiigu papildapriikojumu.
Tik dārgi jau superbs nemaksā.
Starp citu, es arī esmu par Superb Wagonu... Vienīgi priekš manis pārāk dārgs šobrīd.
Es arī esmu pagalam izlepis, jo šābrīžējais auto ir gandrīz maksimāli nopakots.
Gribas ādas salonu, klimu, sildāmus beņķus, briļļu turētāju, migliniekus, elkoņbalstu, kruīzi, ādas multistūri, pārkingu vai kameru, tumšos stiklus, labu audio un USB, lai nav diski jāvazā līdzi. Viss izņemot USB un pārkingu, ir manā esošajā auto un pagalam negribas no tā visa atteikties.
Šobrīd domāju, cik man aktuāla būtu nafigācija. It kā forši, bet no valsts izbraucu kādas 2-3 reizes gadā, tad var arī aizņemties vai par divīti dienā iznomāt TomTomu.
Nejūtu vajadzību pēc riepu spiediena sensora, hrenoniem, lietus sensora (kaut gan esošajam auto tāds ir), elektroatmiņas benķiem, pārkinga priekšā.
Gribu ietilpīgu universālu vai parketnieku ar līdzeno grīdu, lai ceļojumos nav par viesnīcām jāvazājas, bet vari palikt pa nakti, kur vēlies un kad vēlies.
Kā jau teicu - ideālais variants, manuprāt, Superb Wagons.
Seene rakstīja:
Slinkais rakstīja: kam vel bez bumave, un S klases ir dubultie logi vispār? kia? hujdajam?
Šauras tev zināšanas par autobūvi. Varētu daudz nosaukt... Bet īpaši priekš tevis pietiks ar vienu - tāda ekstra ir arī vecajam labajam tautmobīlim VW Vai amurikāņu tautmobīlim Buick... Nemaz jau nerunājot par kārtīgiem luksusautiņiem.
kaut kā ielās tādus neredz....
GB12 rakstīja: Es arī esmu pagalam izlepis, jo šābrīžējais auto ir gandrīz maksimāli nopakots.
Gribas ādas salonu, klimu, sildāmus beņķus, briļļu turētāju, migliniekus, elkoņbalstu, kruīzi, ādas multistūri, pārkingu vai kameru, tumšos stiklus, labu audio un USB, lai nav diski jāvazā līdzi. Viss izņemot USB un pārkingu, ir manā esošajā auto un pagalam negribas no tā visa atteikties.
Šobrīd domāju, cik man aktuāla būtu nafigācija. It kā forši, bet no valsts izbraucu kādas 2-3 reizes gadā, tad var arī aizņemties vai par divīti dienā iznomāt TomTomu.
Nejūtu vajadzību pēc riepu spiediena sensora, hrenoniem, lietus sensora (kaut gan esošajam auto tāds ir), elektroatmiņas benķiem, pārkinga priekšā.
Gribu ietilpīgu universālu vai parketnieku ar līdzeno grīdu, lai ceļojumos nav par viesnīcām jāvazājas, bet vari palikt pa nakti, kur vēlies un kad vēlies.
iebūvēto navi par velti nevajag, viņš vienmēr atpaliks kvalitātē no mobīlās iekārtas, kuru noņemot no stikla iebāz kabata un var droši klīst pa pilsētām ar to.
parkingu man nav nevienam. nav viņi tik precīzi. ar kameru es varu piebraukt pie pakaļā stavoša līdz pat 2-3 cm. ka jau teicu, pieturos pie kamerām, vel gan e39 nav tādas, jo negribas izjaukt paneļa kopskatu ar aftermarket maģi. busam gan uzliku, A6 ar biju uzlicis, nekas nav labaks par video attēlu. 200 arī būs, viss stāv plauktiņā. kamera apsardzes veikalā maksā 25ls, maģis nu kuram kāds budžets, man patika jvc kdavx2 rāda pat pilnīga tumsā, tik japačakarejas ar to uzstādīšanu lai nav redzama. foto.inbox.lv/...
Slinkais rakstīja:
Seene rakstīja:
Slinkais rakstīja: kam vel bez bumave, un S klases ir dubultie logi vispār? kia? hujdajam?
Šauras tev zināšanas par autobūvi. Varētu daudz nosaukt... Bet īpaši priekš tevis pietiks ar vienu - tāda ekstra ir arī vecajam labajam tautmobīlim VW Vai amurikāņu tautmobīlim Buick... Nemaz jau nerunājot par kārtīgiem luksusautiņiem.
Slikti skaties. Buick būs vien jāmeklē amerikas ielās, bet VW tepat vizinās. Tik tas fakts, ka dubultos stiklus jau garāmbraucot neredz, tev laikam ir paslīdējis garām. Un man pat ir sanācis ar diviem tādiem pavizināties - nenoliegšu, ka manā vērtējumā auto kopumā ir draņķīgs savā klasē, bet tavs arguments par stikliem gan ir nevietā.
Starp citu arī Hyundajam ir šādā ekstra . Par KIA gan nav gadījies dzirdēt.
Slinkais rakstīja:
GB12 rakstīja: Es arī esmu pagalam izlepis, jo šābrīžējais auto ir gandrīz maksimāli nopakots.
iebūvēto navi par velti nevajag, viņš vienmēr atpaliks kvalitātē no mobīlās iekārtas, kuru noņemot no stikla iebāz kabata un var droši klīst pa pilsētām ar to.
parkingu man nav nevienam. nav viņi tik precīzi. ar kameru es varu piebraukt pie pakaļā stavoša līdz pat 2-3 cm. ka jau teicu, pieturos pie kamerām, vel gan e39 nav tādas, jo negribas izjaukt paneļa kopskatu ar aftermarket maģi. busam gan uzliku, A6 ar biju uzlicis, nekas nav labaks par video attēlu. 200 arī būs, viss stāv plauktiņā. kamera apsardzes veikalā maksā 25ls, maģis nu kuram kāds budžets, man patika jvc kdavx2 rāda pat pilnīga tumsā, tik japačakarejas ar to uzstādīšanu lai nav redzama. foto.inbox.lv/...
Nu, auto, par kura iegādi šobrīd domāju, tajā komplektācijā, kuru vēlos, navigācija nāk standartā...
GB12 rakstīja: ... labu audio un USB, lai nav diski jāvazā līdzi. Viss izņemot USB un pārkingu, ir manā esošajā auto...
Ātri risināma problēma - pameklē ebay tādu lietu, kā USB/MMC lasītājus, kas liekas pie standarta audiosistēmām CD mainītāja vietā - galvenais atrast konkrētajam auto pareizo interfeisu, lai visa vadība strādā kā paredzēts un tālāk jau spraud ko gribi mazajā kastītē, kas bardačokā mīt
DekstersFF rakstīja: Šīris droši vien zina, ar ko beidzas pārāk tuva pielīšana pie Slinkā pakaļas sensora, tāpēc tos urlēnus sūtīja.
Šīri, sūti nākamos.
HAHAHAHA, aspratis, viss pagasts aplaude, ovacijas parsalc kuudras purvu. lien atpakalj no kurienes izlidi pajolinj, eed manna putru, tavam mazajam smadzenem ir vajadzigi oglhidrati.
Seene rakstīja:
GB12 rakstīja: ... labu audio un USB, lai nav diski jāvazā līdzi. Viss izņemot USB un pārkingu, ir manā esošajā auto...
Ātri risināma problēma - pameklē ebay tādu lietu, kā USB/MMC lasītājus, kas liekas pie standarta audiosistēmām CD mainītāja vietā - galvenais atrast konkrētajam auto pareizo interfeisu, lai visa vadība strādā kā paredzēts un tālāk jau spraud ko gribi mazajā kastītē, kas bardačokā mīt
Paldies par padomu.
Pļe, ir tak tie franči stulbi un nepaprasīja mūsu autospecam, kāds motors jāliek iekš auto (2,3l, pieci katli, + gāze), šamie ņem un ieliek 1,6 turbo benz. + elektro.
Nekādi nevaru saprast, kapēc visa autobūve pārvietojas mazāku motoru + elektro virzienā, ja jau mūsu šrotguru saka vajag ne mazāk kā 2,3 un gāzi.
Te links www.tvnet.lv/...
Patēriņs jau izklausas patīkams, dizains ar tā nekas.
Seene rakstīja:
Slinkais rakstīja:
Seene rakstīja:
Slikti skaties. Buick būs vien jāmeklē amerikas ielās, bet VW tepat vizinās. Tik tas fakts, ka dubultos stiklus jau garāmbraucot neredz, tev laikam ir paslīdējis garām. Un man pat ir sanācis ar diviem tādiem pavizināties - nenoliegšu, ka manā vērtējumā auto kopumā ir draņķīgs savā klasē, bet tavs arguments par stikliem gan ir nevietā.
kuram VW ir paketes?
Slinkais rakstīja:
Seene rakstīja:
Slinkais rakstīja:
Seene rakstīja:
kuram VW ir paketes?
paketes ir Zojām reizi mēnesī.
CRDI rakstīja: Te links www.tvnet.lv/...
Sūds,protams.
Jā, kā arī vārdiņš "koncepts", tb kaut kas, kas līdz ielām tā arī nenonāks, lai arī kaut kādas idejas nākošie modeļi varbūt paņems. Audī kaut ko līdzīgu par šitento tēmu uzprojektēja astoņdesmito gadu sākumā kaut kādam pasācienam "auto 2000" vai kaut kā tamlīdzīgi, no kā aprisēm radās cigārs, bet tā motors, arī kaut kāda šujmašīna, neatceros, liesās sadegšanas benzīnnieks vai arī mazs dīzelis tā arī dienasgaismu neieraudzīja, vismaz ne cigārā.
GB12 rakstīja:
Nosmīkņāju par to USB - tev ir tik zemas prasības pēc skaņas kvalitātes? Patlaban lietoju diskus, vidēja termiņa risinājums būs mainītāja ieejai pieslēgts rockbox'ēts īpods, stipri tālākā nākotnē īpoda vietā varētu padomāt par datoru - galu galā carputer'is nemaz nav tik dārgs prieks... Nu kādas pāris reizes lētāks par tādu maģi kā Ural CCD...
msh rakstīja:
Nosmīkņāju par to USB - tev ir tik zemas prasības pēc skaņas kvalitātes?
eu atlon, man likās, ka tev tak vajadzēja zināt, ka caur USB var izdabūt labāku skaņu kā tā mašīnas miskatīte var atskaņot
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja:
eu atlon, man likās, ka tev tak vajadzēja zināt, ka caur USB var izdabūt labāku skaņu kā tā mašīnas miskatīte var atskaņot
Viš i no tiem tjoplij lampovij zvuk guru
DekstersFF rakstīja:
Sūds,protams.
Nu par to jau šaubu nav Vot ja būtu tieši tāds pats, bet A90q tad jau būtu viss bumbās
CRDI rakstīja:
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja:
interesanti kur jams savā pieckatlu audī ir iebūvējis oglu elektrostacijju?
msh rakstīja:
GB12 rakstīja:
Nosmīkņāju par to USB - tev ir tik zemas prasības pēc skaņas kvalitātes? Patlaban lietoju diskus, vidēja termiņa risinājums būs mainītāja ieejai pieslēgts rockbox'ēts īpods, stipri tālākā nākotnē īpoda vietā varētu padomāt par datoru - galu galā carputer'is nemaz nav tik dārgs prieks... Nu kādas pāris reizes lētāks par tādu maģi kā Ural CCD...
Tad jau atkal kādu gadu lasīsim par to kā tulīt, tulīt viss būs saskrūvēts, tik vēl gāze jāuzliek, jo tam paredzētā nauda aizgāja ipoda instalācijai.
Eu a manai kijai nekas nav jāinstalē, tik jāpisprauž ipods, tiesa kābels kaut kur pairsts, jo netīk man āboli, sūds. Tad jau tas audi ir sūds, ja nav tādas lietas stokā.
Pirmais rakstīja:
CRDI rakstīja:
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja:
interesanti kur jams savā pieckatlu audī ir iebūvējis oglu elektrostacijju?
Bardačokā.
Pirmais rakstīja:
Kas ir "mašīnas miskastīte"? Un kādā veidā zudumu mp3 [parasti visiem vajag mp3 un tā nu visādas ierīces reti spēj atskaņot kaut ko bezzudumu] var būt kvalitatīvāks par bezzudumu formātiem?
CRDI rakstīja:
Tad jau atkal kādu gadu lasīsim par to kā tulīt, tulīt viss būs saskrūvēts, tik vēl gāze jāuzliek, jo tam paredzētā nauda aizgāja ipoda instalācijai.
Ja tu man vari sagādāt par to max piecīti, ko es taisos šim nolūkam iztērēt, špricgāzi, laipni lūdzam
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...