Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

Turpinot par tēmu, par vecu Audi tēmu! Visi jau zin, ka viss, viss labākais Audi ir Audi 80 B4 1.9 dīzelis! Lūk, bet kāda tur atšķirība starp tiem ar 75 zirgiem un 90 zirgiem?

Gribu pirkt! Vajag! Bez ņirgšanas! Kāposta tik vien lai iepirktu santīmpiesmiešanas lamatu līdz 1,5K LVL vērtībā! Iesakiet ko, droši! Es labprāt sarežģītu dzīvi ar vēl kādu itāli, bet tādu krustu citam nenovēlu , un šito pa lauku ceļiem, mežiem, pļavām vairāk trieks brāls!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

delfi forumā saka - ņem II Golfu i bēdu nezināsi.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: delfi forumā saka - ņem II Golfu i bēdu nezināsi.

Eh, pamazs, un viens tāds golfa klons jau tiek ekspluatēts. Škoda felicia! Kombi! Vajag kombi jo jāved produkcija uz pilsētām reizi nedēļā. Un gribās ko lepnāku!

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

Eh, pamazs, un viens tāds golfa klons jau tiek ekspluatēts. Škoda felicia! Kombi! Vajag kombi jo jāved produkcija uz pilsētām reizi nedēļā. Un gribās ko lepnāku!

Panjem kedu (caddy) un viss tev buus. Paprasi msh konsultaciju, kaa letak parlikt adas salonu un buus gana lepns ar.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

Toyota Carina E

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja: Paprasi msh konsultaciju, kaa letak parlikt adas salonu un buus gana lepns ar.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

pofig ar ko lido, tas ir viens mirklis, starpību tapat grūti sajust vai ar rianejru vai pirmo klasi vienu stundu no dzīves

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja: Turpinot par tēmu, par vecu Audi tēmu! Visi jau zin, ka viss, viss labākais Audi ir Audi 80 B4 1.9 dīzelis! Lūk, bet kāda tur atšķirība starp tiem ar 75 zirgiem un 90 zirgiem?

Gribu pirkt! Vajag! Bez ņirgšanas! Kāposta tik vien lai iepirktu santīmpiesmiešanas lamatu līdz 1,5K LVL vērtībā! Iesakiet ko, droši! Es labprāt sarežģītu dzīvi ar vēl kādu itāli, bet tādu krustu citam nenovēlu , un šito pa lauku ceļiem, mežiem, pļavām vairāk trieks brāls!

sūds tas b4. mazs un neerts. izturīgs gan. 75 zirgi ir veciem TD. 90 ir pirmiem tdi, kuriem sūknis ir samerā vārgs. bet viss ir remontējams

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ko var jūsmot par tiem vecajām mizām, nesaprotu

Ne tur izskats, ne jaudas, ne ekonomijas, pilnīgi nekā uzmanības cienīga.

Pats savulaik ar tādiem esmu gana izbraucies, nu jau laiks modernākai tehnikai.

P.S. Pēc ilgiem meklējumiem tomēr vainagojās manas pūles panākumiem, atradu maz brauktu, ļoti svaigu LV pirktu ūberkomplektācijas Mazda 5 - tādā komplektācijā lielajā DE tirgū ir tikai 1 mašīna Nu ko, liksim gāzi

Kāpēc pretēji manam uzskatam, mazlietotam jā - tāpēc, ka japāņiem vienīgajiem uzticos arī pēc garantijas beigām, pašam laba pieredze, draugiem un paziņām laba pieredze utt.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

nu par 1.5ls tam b4 butu jabut ka no konveijera, tiesam neredzu par ko tur maksat tadu pikji, veca miskaste tachu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

prieks brauksanas pa zemes celjiem es viennozimigi njemtu shaadu

www.ss.lv/...

un vinu sagaaazeetu. visizturigakais auto kadu jebkad esmu lietojis.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Šīri, es taču nesaku,ka es pirkšu fiestu. Es vienkārši saku, ka tas auto,salīdzinājumā ar vecu audi ir pavisam kas cits. Ir pagājuši 20 gadi un autobūve iet uz priekšu.

Bet,ja nu man būtu jāizvēlas starp msh veco audi un šito fiestu, es izvēlētos fiestu, pofig,ka dārgāka. Bļin, beidziet vienreiz visu naudā mērīt.

Nevis autobūve iet uz priekšu, bet mašīna tādu deksteru rokās iet uz atpakaļ.

Latvietis vidējais ir pieradis vecas mašīnas novest līdz kliņķim/braukt ar citu šādi līdz kliņķim novestām mašīnām un neko nedarīt un tad slapināt uz jaunām mizām, nu reku kā deksters

Man reiz patika viens salīdzinājums iekš viena ne pārāk maza britu audī forumiņa - 1990. gada cigārs pret 2011. gada A6 - gan pamatā bildēs, bet arī tāds smieklīgs aspekts ka kaut kādas kāpnītes cigāram grabažniekā ielikt varēja, bet A6 ne. Bet visinteresantākie bija komentāri, sevišķi tā forumiņa īpašnieka, kur šis uzrakstīja ka visinteresantākie viņam ir piektdienas vakars, jo piektdienās viņš brauc mājās ar cigāru - bet viņam ir vismaz pusducis dažādu mašīnu [varbūt vairāk, neesmu piefiksējis, viņam ir firma kas mašīnas uzglabā un viņš pats bīda visādus projektus] tajā skaitā jaunas. Bet deksis gan noteikti tādā A6 nobeigtu, ja jau reiz pat fiesta ir baudāma...

slaaists rakstīja: Turpinot par tēmu, par vecu Audi tēmu! Visi jau zin, ka viss, viss labākais Audi ir Audi 80 B4 1.9 dīzelis! Lūk, bet kāda tur atšķirība starp tiem ar 75 zirgiem un 90 zirgiem?

Pa pusotru štuku sanāks diezgan labs B4 1.9 TDI. Tas arī ir tas 90 zs eksemplārs [ja neviens nav pielicis roku] un ja gribas B4 ar kuļmašīnu, uz to arī jāiet, jo lielie traktoru fani stāsta daudz sliktu stāstu par TD, tb potenciāla nekāda toties mēdz izjukt, nefiga neiet bet patērē vismaz tik, cik TDI. Šrotos arī ir liels TDI detaļu piedāvājums, jo pamatā tas pats TDI ar mehānisko sūkni gāja līdz gadsimtu mijai, tikai, protams, savietošanas īpatnības. Vēlams pirkt kādu 1994. gadu, tad jau laikam nāca jaunais sūknis.

Ja nemāki atšķirt TD no TDI, tad pērkot skaties vai ir sūknis ar gāzes trosi vai ar pāris štekeriem un bez troses

kasinsh79 rakstīja: Ko var jūsmot par tiem vecajām mizām, nesaprotu

Visuzkrītošākais piemērs ir traktoristi, jo viņi par saviem sasniegumiem lielās visvairāk. Tātad, hoķ no tā paša B4 TDI var izspiest, teiksim 450 nm un 250 zs, atstājot to pašu standarta motoru un iztērējot naudas 500-1000 ls diapazonā, ekonomiju atstājot +/- tajā pat diapazonā kur pirms tam, tb 4-5l uz šosejas un 7-9 mīcoties pa Lielpisāniem. Ko darīs tava mudernā tehnika - gadījumā nepaliks šāda traktora atstāto dūmu mākonī?

0 0 Atbildēt

msh, tu droši ej uz muzeju un atpērc no viņiem kādu pastalu pāri, gana labas taču tās bija kādus pāris gadsimtus atpakaļ.

0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Ko var jūsmot par tiem vecajām mizām, nesaprotu

P.S. Pēc ilgiem meklējumiem tomēr vainagojās manas pūles panākumiem, atradu maz brauktu, ļoti svaigu LV pirktu ūberkomplektācijas Mazda 5 - tādā komplektācijā lielajā DE tirgū ir tikai 1 mašīna Nu ko, liksim gāzi

Kāpēc pretēji manam uzskatam, mazlietotam jā - tāpēc, ka japāņiem vienīgajiem uzticos arī pēc garantijas beigām, pašam laba pieredze, draugiem un paziņām laba pieredze utt.

man vienam draugam tāds ir. arī divlitrinieks ar gāzi. kopumā auto ir OK, vienīgi, kad izbraucu, gāzes iekārta bija tikko uzstādīta un kaut kas ne tā bija daregulēts, auto ik pa laikam puņķojās. bet, kā viņš teica, kopumā mašīna ir OK, tikai ritošā salīdzinoši bieži esot jāremontē.

0 0 Atbildēt

msh, tev jautājums. Pieņemsim situāciju,ka tev iedod 30 000 Ls citas mašīnas iegādei. To naudu tu vari iztērēt TIKAI vienai mašīnai, ja kaut kas paliks pāri,to tu nedabūsi.

Kāda būtu tava izvēle?

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: prieks brauksanas pa zemes celjiem es viennozimigi njemtu shaadu

www.ss.lv/...

Man sen atpakaļ tāds bija darba auto. Tikai ar 1.6. Taisnība, auto diezgan izturīgs, bet, nu, tāda miskaste. Bet, jā, kā pārvietošanās līdzeklis pa lauku ceļiem nav slikts.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh, tev jautājums. Pieņemsim situāciju,ka tev iedod 30 000 Ls citas mašīnas iegādei. To naudu tu vari iztērēt TIKAI vienai mašīnai, ja kaut kas paliks pāri,to tu nedabūsi.

Kāda būtu tava izvēle?

mana izvele būtu shevrolet express 5.7 2002-2004g lielisks ģimenes auto. kādreis noteikti būs mans

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: prieks brauksanas pa zemes celjiem es viennozimigi njemtu shaadu

www.ss.lv/...

Kuļmašīnu vajag, jo saimniecībā ir traktors, un subsidētais dīzelis un tā.

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

www.ss.lv/...

Kuļmašīnu vajag, jo saimniecībā ir traktors, un subsidētais dīzelis un tā.

ne visiem patīk traktora tarkšķis, un vibrācijas. ka arī zagt nav labi.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Es uzrakstu, ka gribu dīzeli, bet Tu man stāsti ka ne visiem tarkšķis un vibrācija patīk! Ko nu?

Zagt tiešām nevajag, piekrītu!

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Manā čuhņā viens sadomājis labu veidu kā ietaupīt soļaru - vilkt lielāku piekabi. Divu, pat rīs braucienu vietā uztaisa vienu, bet patēriņš tikai par 1,5 reizēm lielāks. Vot tā bļe, ir zvērīga ekonomija. Labi, ka menti vēl nav iedomājušies traķus likt uz svariem.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Manai sievai arī nepatīk, bet tikko iegādājās dīzeli. DUS apmeklējumi pārliecināja...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: pofig ar ko lido, tas ir viens mirklis, starpību tapat grūti sajust vai ar rianejru vai pirmo klasi vienu stundu no dzīves

Ryanair ir sūc! Un to saka visi, kam 1h lidojumam vajag komfortu, bet ikdienā brauc ar Nordekas busiem 3-4h

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

Slinkais rakstīja:

Es uzrakstu, ka gribu dīzeli, bet Tu man stāsti ka ne visiem tarkšķis un vibrācija patīk! Ko nu?

Zagt tiešām nevajag, piekrītu!

subsidētā liešana iekš auto ir jau zagšana

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Slinkais rakstīja:

Manai sievai arī nepatīk, bet tikko iegādājās dīzeli. DUS apmeklējumi pārliecināja...

man gan labāk patīk lielā benzīna klusums un jauda par to pašu naudu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti