Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

hei vadoni, kā palika ar to lidmašīnas biļeti, ko tu man solīji?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: hei vadoni, kā palika ar to lidmašīnas biļeti, ko tu man solīji?

kur es tev solīju lidmašīnas biļeti?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tak atdod viņam kādu veco, ja jau tik ļoti grib.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Pirmais nokniebjas ar Deksteru... iauto portala valda saticiiba

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Pirmais rakstīja: a jums nav pouhj reitings????

tas šajā megaportālā tik un tā ir neko neizsakošs prasts skaitlis

Visi bagānieki saka, ka nauda jau dzīvē neesot galvenais...

Varam noorganizēt arī jamam reitingu pārkrāsot.

Tā teikt- lai bagātie arī raud!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

GB12 rakstīja:

Pirmais rakstīja: a jums nav pouhj reitings????

tas šajā megaportālā tik un tā ir neko neizsakošs prasts skaitlis

Visi bagānieki saka, ka nauda jau dzīvē neesot galvenais...

Varam noorganizēt arī jamam reitingu pārkrāsot.

Tā teikt- lai bagātie arī raud!

Tev, piemēram, uz mīnus 43886... Tu mums te oligarhs, tā teikt. būtu oligargu kapu svētki.

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

nu tu gan - tā kā putins ar hodorkovski!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: hei vadoni, kā palika ar to lidmašīnas biļeti, ko tu man solīji?

kur es tev solīju lidmašīnas biļeti?

tu ko? Atkal kod????

Biļeti uz to mazo angļu sādžiņu... Lica laikam....

0 0 Atbildēt

Tu jau atkal esi sasitis galvu ? Kur es tev solīju??

0 0 Atbildēt
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

atlon, Tev ir divas problēmas.

1. ir jābeidz slavināt piedziņu un vecu audi, to mūsdienas ciena tikai stiliņā, kurs diemžēl vai par laimi jau ir sapuvis, un tur ciena tik 5 podu tdi. kas tur ir tagad nezinu, pēc pēdējā bana manas kājas tur vairs nebūs, kaut gan bans jau ir atcelts

2. veca Q ļerpata nedrīgst būt ikdienas auto, tas ir jaskrūvē un jālolo pa brīvdienām un jātur siltā garažā.

vismaz es pieturos pie abiem punktiem, un mans 200 krāj spēkus labākiem laikiem, tie gaidāmi tad, kad sīkais paaugsies, un beidzot nepatērēs VISU manu brīvo laiku

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Cieņa un izturība ir divas dažādas lietas. Reku GB12 tipa cilvēki [man kārojoties pēc jaunākas mašīnas - it kā ar gadu varētu pabraukt ] arī mēdz braukt ar divdesmitgadīgiem audī - un tie tik iet un iet un parasti nomaiņai iemesls ir tā pati basņa par mašīnas vecumu - bet arī tad, ja cilvēkam neiestājas realitātes izjūta par izmaksu tēmu, jo tādam mietpilsonim kaut kāds B3 A80 gadā izmaksā kādus 100-150 ls.

Un paga, nejauc B2 ar B3 - B2 ir tas, kas ir domāts gāšanai, kamēr B3 braukšanai - smagāks, toties viņā ir kas vairāk kā tikai motors, četri riteņi, stūre, trīs pedāļi un briesmīgi īsa kārba...

0 0 Atbildēt

B2 neuzskatu par auto. briesmīgi neerts, trases prieki nesimpatizē. B3 man ar nepatīk, bet ko tur vairs C3 un C4 ir labākais ko audi uzražoja. man bija 2 C3 un viens C4. pēc ļoti laba ikdienas a6c4 tomēr atgriezos pie 200tq, bet tikai kā svētdienas auto. vel joprojām vecs, rets, bet jau ētrs un komfortabls. priekš manis labs kompromiss ikdienai tomēr bembis patīk daudz labāk...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh, tas, ka tu esi ambiciozs un ar vēlmēm pilns cilvēks, tas tev būs pašam salicies Nu un kas tad ir tie 5 stroķi par tādu kādu nebūt pārākumu?? Un kas tam tavam šrotam ir par tādu aprīkojumu, kas nav KIA,piemēram? Un kas vainas kaut tam 1,2 litru dzinējam?

Kas tāds baisi krutas ir tajā senilajā Audi dzinējā un kas nav 1,2 litros? Drīzāk gan 1,6.

PS. Es tev varu nodemonstrēt atmosfēriska 1,6 litru dzinēja sniegumu pret tavu 2.3 Vēlies?

Ar kuru kiju man tagad jāmērās? Ja kaut kādu apakšgala mizu, tad jau man jāsāk uzskaitīt saraksts jau no A90q bāzes aprīkojuma punktiem, kurus man pat slinkums uzskaitīt kā arī visādiem sīkumiem ko es pat par aprīkojumu neuzskatu... Ja kaut ko nopietnāk nokomplektētu, tad zinu ka vismaz viens mana A90q patreizējā aprīkojuma punkts - sporta stūre - kijai toč nebūs...

Kas par 1.6 - mini? Uzgaidi vēl kādu gadiņu, tad jau iepirkšu arī kādu vw polo, tad varēsi rādīt kā mini iet...

CRDI rakstīja:

Piemēram āra temperatūras datčiks, kuram tika taupīts pusgadu, lai varētu atļauties....

recluse rakstīja:

Un kas tajā piecu katlu dzinējā tāds īpašs un kas ir tas visādais aprīkojums? Ne jau katlu skaits nosaka dzinēja labumu/sliktumu vai piedziņa braukšanas māku. Par apvidniekiem un traktoriem tak visi zin, tāpēc jau visi nebrauks ar traktoriem.

P.S. Man ir 2 gab volvo ar piecu katlu turbo dzinējiem, bet nevaru atļauties teikt, ka mazāki dzinēji ir sliktāki, sastrēgumā no tiem ponijiem jēgas tāpat nav, tāpat piedziņas atšķirības nav izšķirošais faktors (ir gan awd, gan fwd, gan rwd (ziemai - da best)).

Kas īpašs? Pat ja motoram nav īpašas veiktspējas, vienalga ir īpaša skaņa - atsevišķiem šī foruma lietotājiem to varbūt nesaprast, bet es esmu kaut kā pamanījis ka mazliet atvelkot, vienaldzīgo nav - ir tikai aktīvi un pasīvi skatītāji

Kāds aprīkojums? Principā viss, ar ko B3 varēja no rūpnīcas piebāzt un vēl kaudze visādu sīkumu ar kādiem tas oriģināli nebija nokomplektēts. Vispārējos vilcienos noteikti spēj iedomāties.

Piekritīšu par piedziņas mazsvarīgumu un ja man būtu bezpiedziņa, tad tā būtu ar četriem katliem, bet nu - kāpēc gan nepārmaksāt tos saņus par lieku litru uz sotaku par iespēju braukt ar audī, kas aprīkots ar divām veco audī pamatvērtībām? Bez tam, viena lieta man tiešām ir agrāk skaudusi, pozitīvā nozīmē, protams - skatīties kā citi pa ziemu frēzē pa ledu

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: B2 neuzskatu par auto. briesmīgi neerts, trases prieki nesimpatizē. B3 man ar nepatīk, bet ko tur vairs C3 un C4 ir labākais ko audi uzražoja. man bija 2 C3 un viens C4. pēc ļoti laba ikdienas a6c4 tomēr atgriezos pie 200tq, bet tikai kā svētdienas auto. vel joprojām vecs, rets, bet jau ētrs un komfortabls. priekš manis labs kompromiss ikdienai tomēr bembis patīk daudz labāk...

Kas tad tur tam B2 tik neērts? Savai klasei atbilstošs izmērs, tāds pats kā B3, B4, B5 un tā uz priekšu, trešajiem bembjiem utt, vienīgi salonam tāds ne pārāk pievilcīgs izskats...

Cigārveidīgie ir labi, bet man nav vajadzības pēc kaut kā tik liela, nekad nav bijusi ikdienā vajadzība vadāt trīs pieaugušus cilvēkus uz pakaļas ķebļa, a tie daži centimetri vairāk kas ir priekšā sēdošajiem nav jūtami... Sakarā ar ekstru medīšanu sanāk iepazīties ar C4 uzbūvi - nepatīk...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Cieņa un izturība ir divas dažādas lietas. Reku GB12 tipa cilvēki [man kārojoties pēc jaunākas mašīnas - it kā ar gadu varētu pabraukt ] arī mēdz braukt ar divdesmitgadīgiem audī - un tie tik iet un iet un parasti nomaiņai iemesls ir tā pati basņa par mašīnas vecumu - bet arī tad, ja cilvēkam neiestājas realitātes izjūta par izmaksu tēmu, jo tādam mietpilsonim kaut kāds B3 A80 gadā izmaksā kādus 100-150 ls.

Un paga, nejauc B2 ar B3 - B2 ir tas, kas ir domāts gāšanai, kamēr B3 braukšanai - smagāks, toties viņā ir kas vairāk kā tikai motors, četri riteņi, stūre, trīs pedāļi un briesmīgi īsa kārba...

Es nerakstīju - jaunāks pēc gada. Ar "jaunāks" bija domāts - mazāk nodzīts, komfortablāks, ar vairāk ekstrām, mazāk norūsējis, ar mūsdienīgāku dizainu, tehnoloģijām, drošības līmeni utt. utjp. Un nav man nekas pretī pret vecāku auto, pats līdz 25 gadu vecumam pārvietojos ar 15 gadīgiem auto pārsvarā, arī šobrīd braucu ar 9 gadus vecu mašīnu, tiesa gan - pirku četrgadīgu, pie tam, pats šobrīd plānoju iegādāties kādu 15+ auto kā rezerves 2. ģimenes autiņu, tikai pastāvīgi to pirkumu kaut kādu iemeslu dēļ atlieku, bet stāsts jau ir par to, ka tu to burbuli mēģini pasniegt kā vienīgo patieso, pārāko par citiem, kaut arī ar tiem citiem nemaz neesi braucis, nemaz nerunājot, ka, cik noprotu, tas burbulis tev arī nemaz neiet. Un, tā kā mazliet šo to no psiholoģijas saprotu, tad ir tikai acīmredzams, ka tev skauž. Vari jau klārēt pretējo, bet viss liecina par to, ka tu šajā forumā tikai mēģini kaut kā kompensēt savus kompleksus. Zinu, ka tu tūlīt ar putām uz lūpām mēģināsi klārēt, ka tā nav taisnība, es esmu lohs utt., bet lietas būtību tas nemaina, viss ir ļoti labi redzams.

Kā var nesaprast cilvēks tik elementāru lietu???

Un GB12 tipa cilvēkiem basņa nav par mašīnas vecumu. Nu, dažos gadījumos ir, bet pārsvarā tad, kad statuss (nodarbošanās) neļauj braukt ar lūzni. Bet iemesls ir tas, ka, jā, pirmkārt, pie ekstrām pierod. Kad no SAABa pārsēdos uz Toyotu, likās, ārprāc, cik neērts un neejošs auto. Otrkārt, vecais auto agrāk vai vēlāk sāk likt par sevi manīt. OK, līdz 2000. gada mašīnām tas vēl nebija tik sāpīgi, bet pēc 2000.-ā jau dažu mezglu maiņa sāk ievērojami sist pa kabatu, lai būtu jāapsver doma par jaunāka auto iegādi. Atklāti sakot, šī iemesla dēļ es arī šobrīd apsveru iespēju pārsēsties uz pilnīgi jaunu vai auto. Ir jau noskatīts, tikai kaut kā raustos, jo tas, ko es esmu noskatījis un tādā komplektācijā, kādā gribētu, maksā padārgi, bet man šobrīd nav pilnīga drošība, ka nākotnē varēšu atļauties par to maksāt. It kā šobrīd finansiālais stāvoklis atļauj, bet man darbs ir ļoti atkarīgs no ekonomiskās situācijas valstī un arī ārpus tās. A kaut kādas bāzes komplektācijas mani neuzrunā ne pa kam. Un trešais iemesls, tā kā braucu vairāk kā ierindas LV pilsonis (30-35 tūkst. gadā) un mans dzīves veids ir, tā teikt, sabiedriski visai aktīvs, tātad daudz kur jāskrien un jāpaspēj, mani nepavisam neuzrunā iespēja kāda tehniska defekta dēļ palikt kaut kur uz ceļa nepiemērotākajā brīdī, kad jābrauc uz kādu tikšanos. Un man tad vēl tā, bet mums ar sievu ir viens auto uz diviem (pagaidām, bet, kā jau minēju, apsveru otras mašīnas iegādi, tikai, nu arī, mazliet čura raustās).

0 0 Atbildēt

savulaik samediju gandrīz visas C4 ekstras. nav problēmu. maksā tik

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Kas tad tur tam B2 tik neērts? Savai klasei atbilstošs izmērs, tāds pats kā B3, B4, B5 un tā uz priekšu, trešajiem bembjiem .......

PĒRLE

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

PĒRLE

Es reiz no viena cilvēka dzirdēju apgalvojumu ka B3 esot mazāks salons nekā B2 un ka šis B3 nevarot ērti apsēsties bet B2 varot - diemžēl salonam pamata gabarīti ir +/- tādi paši [milimetros gan varbūt atšķiras], tikai tas vizuālais māns ko rada liels priekšējais panelis. Un tā nu arī tas salons ir tos savus apmērus noteikti ir saglabājis līdz patreizējajam A4, nevis kā dažam labam modelim, palicis mazāks vai lielāks...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: bet stāsts jau ir par to, ka tu to burbuli mēģini pasniegt kā vienīgo patieso, pārāko par citiem, kaut arī ar tiem citiem nemaz neesi braucis, nemaz nerunājot, ka, cik noprotu, tas burbulis tev arī nemaz neiet. Un, tā kā mazliet šo to no psiholoģijas saprotu, tad ir tikai acīmredzams, ka tev skauž. Vari jau klārēt pretējo, bet viss liecina par to, ka tu šajā forumā tikai mēģini kaut kā kompensēt savus kompleksus. Zinu, ka tu tūlīt ar putām uz lūpām mēģināsi klārēt, ka tā nav taisnība, es esmu lohs utt., bet lietas būtību tas nemaina, viss ir ļoti labi redzams.

Patieso un pārāko par visiem citiem? Hm. Es atkal teiktu ka man visi cenšas iestāstīt ka, piemēram, jauns kia ibio rio šmio 1.2 zuper duper komplektācijā esot pāraks par manu audī, bet kad paprasu ar ko tad tas nemotors, bezpiedziņa, bezaprīkojums ir labāks, tad uzzinu ka man skauž, jo es, lūk, gribot tādu miseni bet nevaru atļauties nopirkt... Šis pats stāsts sākas no gala kad dažs labs nevar pieņemt kad es pasaku ka, piemēram, kaštelēm [CUViem] četru katlu šujmašīnas nav īpaši adekvātas un pašas kašteles beztolka veidojumi vai kas tāds...

Skauž un kompleksi? Hm. Skaust es diemžēl [vai par laimi] nespēju, nu tajā ļaunajā nozīmē - nav tādas iedzimtības, jo dzimtas saknes ir bijuši strādīgi grūta darba strādnieki. Kompleksi - neesmu piefiksējis, vismaz ne par šajā forumā apspriestām tēmām, ja atrodi, dari zināmu.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: savulaik samediju gandrīz visas C4 ekstras. nav problēmu. maksā tik

C4 jā, diemžēl priekš B sērijas nākas šo to uztaisīt no rokas lai no C sērijas ieliktu - nu kaut vai to kruīza kompresora kronšteinu kas pa labi img267.imageshack.us/...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

ValdisM rakstīja:

PĒRLE

Es reiz no viena cilvēka dzirdēju apgalvojumu ka B3 esot mazāks salons nekā B2 un ka šis B3 nevarot ērti apsēsties bet B2 varot - diemžēl salonam pamata gabarīti ir +/- tādi paši [milimetros gan varbūt atšķiras], tikai tas vizuālais māns ko rada liels priekšējais panelis. Un tā nu arī tas salons ir tos savus apmērus noteikti ir saglabājis līdz patreizējajam A4, nevis kā dažam labam modelim, palicis mazāks vai lielāks...

Tu neesi pamanījis,ka laiks nestāv uz vietas??

PS. Es tevi saprotu nedaudz, kad man bija ap 20, es arī iekš VAZ 2103 ieliku VAZ 2106 pakaļējos lukturus un gribēju 7 žiguļa paneli ielikt... puišeļiem puišeļu darīšanas, tā nu tas ir.

Naudas mums katram ir tik, cik esam pelnījuši,lai mums būtu, no tā nav jākaunās. Tāpēc es arī nopirku kā 3. mašīnu Opel Astra kupeju 2004. gada, PILNU maksimāli un dīzeli ar 125 Zs. Kaut ko vēl tur stutēt iekšā , nu ne man tam laika ne vēlmes.

Bazars par to,ka tu kā vīrs vienreiz varētu atzīt,ka tev ir tik,cik ir un tāpēc tu brauc ar to veco Audī. Un varētu beigt pist visiem prātu,stāstot, ka brauc tikai tāpēc,ka tas auto ir pārāks par visiem pārējiem, nu buļļa sūds tas viss ir.

0 0 Atbildēt

msh, es tagad pa UK vizinos ar 2011. gada Ford Fiesta 1,6 TDCI, no Hertz nomas, labi aprīkotu. Pamēģini tu arī,sapratīsi atšķirību starp jaunu un vecu auto.

PS. Kā zini, man labu laiku arī bija B3 90Q...zinu,kas tas ir. Vēl tagad šad tad ar to sanāk pabraukt,palika kolektīvā. Bet nu pateikt,ka tas ir megakārs

0 0 Atbildēt

opļā, purva losis beidzot atgrūdis kādam to audī

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh, es tagad pa UK vizinos ar 2011. gada Ford Fiesta 1,6 TDCI, no Hertz nomas,

Tevi ir drusku piechakarejushi. Tas ir 2010.gada

Lasītākie raksti

Jaunie raksti