Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

Pulka gadus apakaļ, kad mp3 sāka plašākas tautas masas klausīties, ar muziku saistīti profesionāļi negribīgi atzina, ka kvalitātes zudumi nav ar ausi atšķirami (nu ne 56kbps saprotams). Kādu gadu atpakaļ "Nākotnes parks" laikam tāds raidījums, garmatains raidījuma vadītājs bija DJjus, bogdanus taranus, kādus 4 uzaicinājis, atšķirību notestēt, arī bez sekmēm.

Kas tev tajā mašīnā par hi end audiosistēmu, un kas par unikālu dzirdi, ka tev mp3 tik dikdi ausīs griež. Ja tā, tad ko mocies ar cd utt, liec vinila patafonu audī. Par platēm spriež, ka skaņa vislabākā! Domāju vibrācijas tavā autiņā nebūs problēma, tāpat, kā unikālā skaņas izolācija, lai mp3 trūkumus sadzirdētu

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nē nu kaut kādam popam žopam droši vien vajag kaut kādu ahūnu audiosistēmu. Bet lai samanītu starpību starp, teiksim, sitamo šķīvju šķindoņu 320 kbps mp3 un loseless, pietiek hoķ ar vidusmēra astoņdesmito/deviņdesmito gadu radiotehnikas dzelžiem mājās, un mašīnā - pat ja nevarētu - kas man tagad speciāli būs visu mūziku uz mp3 priekš klausīšanās mašīnā jāpārspiež?

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: A80 B3 - šķībs, līks, sapuvis šrots ar klaipēdas numuriem, kurā esošais 3A motoriņš griežas arvien labāk..

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

TDIOTS rakstīja: A80 B3 - šķībs, līks, sapuvis šrots ar klaipēdas numuriem, kurā esošais 3A motoriņš griežas arvien labāk..

+320 kbps mp3 klaipēdas samurajs

EZ Reģ.: 04.03.2004
0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja: Pulka gadus apakaļ, kad mp3 sāka plašākas tautas masas klausīties, ar muziku saistīti profesionāļi negribīgi atzina, ka kvalitātes zudumi nav ar ausi atšķirami (nu ne 56kbps saprotams). Kādu gadu atpakaļ "Nākotnes parks" laikam tāds raidījums, garmatains raidījuma vadītājs bija DJjus, bogdanus taranus, kādus 4 uzaicinājis, atšķirību notestēt, arī bez sekmēm.

...unikālā skaņas izolācija, lai mp3 trūkumus sadzirdētu

..,,, starpība ir, īpaši akustiskajiem skaņdarbiem. (pasen)Netīšām atklāju ka Corrs Unplugged CD skan pilnīgi nekā MP3 versijā, jau no pirmajam sekundēm.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

EZ rakstīja:

slaaists rakstīja: Pulka gadus apakaļ, kad mp3 sāka plašākas tautas masas klausīties, ar muziku saistīti profesionāļi negribīgi atzina, ka kvalitātes zudumi nav ar ausi atšķirami (nu ne 56kbps saprotams). Kādu gadu atpakaļ "Nākotnes parks" laikam tāds raidījums, garmatains raidījuma vadītājs bija DJjus, bogdanus taranus, kādus 4 uzaicinājis, atšķirību notestēt, arī bez sekmēm.

...unikālā skaņas izolācija, lai mp3 trūkumus sadzirdētu

..,,, starpība ir, īpaši akustiskajiem skaņdarbiem. (pasen)Netīšām atklāju ka Corrs Unplugged CD skan pilnīgi nekā MP3 versijā, jau no pirmajam sekundēm.

sūds.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

pa kuru laiku jums mašīnas braukšanu baudot vēl ir laiks mūziku klausīties?

PN man mašīnā (vienā) mūzikas nav vispābā!

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Kas tev tajā mašīnā par hi end audiosistēmu, un kas par unikālu dzirdi, ka tev mp3 tik dikdi ausīs griež. Ja tā, tad ko mocies ar cd utt, liec vinila patafonu audī. Par platēm spriež, ka skaņa vislabākā! Domāju vibrācijas tavā autiņā nebūs problēma, tāpat, kā unikālā skaņas izolācija, lai mp3 trūkumus sadzirdētu

man maģīš prot WAV ar vidējo 1400-1500kbps un starpība ir ļOOOti ievērojama. dzird kādus 3-4 instrumentus vairāk par tās pašas dziesmas 320kbps un kopumā skaņdarbs kļūs ļoti sulīgs

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Nē nu kaut kādam popam žopam droši vien vajag kaut kādu ahūnu audiosistēmu. Bet lai samanītu starpību starp, teiksim, sitamo šķīvju šķindoņu 320 kbps mp3 un loseless, pietiek hoķ ar vidusmēra astoņdesmito/deviņdesmito gadu radiotehnikas dzelžiem mājās, un mašīnā - pat ja nevarētu - kas man tagad speciāli būs visu mūziku uz mp3 priekš klausīšanās mašīnā jāpārspiež?

Davai no tevis degviela līdz vēju pilsētai un atpakaļ un aizbraukšu pārbaudīt tavu audiālo uztveri, nevis ar tavas mizukastes Āudio, bet ar sistēmu, kuras vērtība ir vismaz tava mizukaste ar visu gāzi x 3. Ja rezultāts būs tev nelabvēlīgs no tevis degviela x 2.

Starp citu, ja jūt ar ausi atšķirību starp MP3 (it sevišķi 320) un loseless, tas nenozīmē, ka MP3 ir sūds, bet gan sūds ir tā ietaise kura konvertēja uz MP3, vai tā kura konvertē atpakaļ.

No lurkomores:

Огромный срач вылившийся в два тестирования в студии следующего материала mp3-128 (as en/decoded wav) vs. mp3-320 (as en/decoded wav) vs. original cd (as original wav). Анализируя написанные каждым участником результаты с результатами в конверте выяснилось, что никто не слышит разницы не то что между 320 и CD, но и между 128 и CD. Для неверующих были показаны спектрограммы всех файлов, где явно было видно что из них что (p.s. кодирование в mp3 производилось лэймом с опциями -q 0 -ms -b 128/320 соответственно.

Ja gribi varam atkārtot ar Tevi, studiju kur veikt eksperimentu sarunāšu.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

man maģīš prot WAV ar vidējo 1400-1500kbps un starpība ir ļOOOti ievērojama. dzird kādus 3-4 instrumentus vairāk par tās pašas dziesmas 320kbps un kopumā skaņdarbs kļūs ļoti sulīgs

Neirs, var būt runa par spektrālām izmaiņām MP3 vs WAV, bet tas ka var dzirdēt instrumentus vairāk tā ir plika iršana.... Tas ka sliktāk atskaņo MP3, tas ir sūdīgs kodeks tavam maģītim. Piem SAMSUNG TAB, arī SAMSUNG GALAXY W tel. + nedārgi, bet kvalitatīvi, studijas monitori, ESi nEAR 5, atšķirība vienkārši klausoties NAV dzirdama, ja savirpina ausi tūbiņā, sasprindzinās tad kaut ko var sadzirdēt, bet arī tikai tajā spektra daļā, kurās nav būtiskas muzikālās informācijas.

Cik instrumentus vairāk/ mazāk dzirdi WAV vs CD ?

0 0 Atbildēt

neirs pats! es ticu savam ausīm. pret CD nemēģināju

0 0 Atbildēt

Piebildīšu WAV 32 bit 192 kHz un CD 16 bit 44.1 kHz

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: neirs pats! es ticu savam ausīm. pret CD nemēģināju

Pamēģini, pamēģini uzraksti rezultātu.... Būs interesanti palasīties

Varam sarunāt testu tavai MP3 vs WAV uztverei....

0 0 Atbildēt

Ausis tur ņepričom, ausīm pohu! kas skan. Pričom ir smadzenes, jo Tev GRIBĀS dzirdēt atsķirību

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Reku viena laba dziesma www.youtube.com/... No jūtubes \"kvalitātes\" ausis nevīst nost tikai tāpēc, ka patlaban atrodos vietā, kur vienīgais kompim pieslēgtais veidojums ir divas 1w elipses kuras tās augšas īpaši nespēj pacelt

smaidiigais rakstīja: pa kuru laiku jums mašīnas braukšanu baudot vēl ir laiks mūziku klausīties?

PN man mašīnā (vienā) mūzikas nav vispābā!

Visu laiku jau grīdā mīt nav labi, slikti ietekmē vidējo degvielas patēriņu...

0 0 Atbildēt

Kurš ir labāks?

Šitas failiem.lv/...

vai šitas failiem.lv/...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

smaidigais cik tev tas mashinas ir? 5? 10?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

shiiris atkal grib biznesu bīdīt ..

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Slinkais rakstīja: neirs pats! es ticu savam ausīm. pret CD nemēģināju

Pamēģini, pamēģini uzraksti rezultātu.... Būs interesanti palasīties

Varam sarunāt testu tavai MP3 vs WAV uztverei....

šobrīd nesanāks. tas auto ar ko es pa īstam baudiju skaņu ir jau naglās. sistēma no viņa stāv plauktā, gaida instalaciju ieksh audi 200, kad? HZ

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

3

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: shiiris atkal grib biznesu bīdīt ..

Smaidīgajam vai tad ir kāda Alfa vai veca mazda ?

0 0 Atbildēt

es labprat pabiditu kadu biznesu, lieks pikjis nekad nenak par skaadi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

Zinām mēs to tavu bīdīšanu

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Shiirs rakstīja:

kas vainas manai bidissanai?

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Shiirs rakstīja:

kas vainas manai bidissanai?

Nu kā, visi tak zin, ka tad kad Tu tjipa tirgo auto, tiekoties ar potencionālo klientu, nemitīgi šam miedz ar aci un centies pagrāpstīties gar pēcpusi.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti