Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

To var no reg numura vienkarshi pateikt. UK mainland registracijas mainaas martaa un augustaa ik pa pusgadu.

tb tavaa lietoshanaa esoshaa fiesta ar FE10 numuru ir registreta laikaa no 201o.gada marta lidz augustam. pec tam naca 60 reg, pec tam 11 utt.

piedod ja liku tev vilties

bet nu par to, ka jauna fiesta ir patikamaka nekaa vecs audii, pilnibaa piekriitu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

neko patikamu es tada fiesta nesaskatu. ari man bija no europcar ka nomas darba mashina uz paris diena vina, ari anglija. vispar acgaarnaja republika viniem fordi ir lielaa cienjaa.

nu es nekada staraa par to mashinu nebiju. teiksim taa - budzhetklases miskaste. es tadu jaunu nepirktu. bet mazlietota vina jau buus luuznis.

es tomer esmu nonacis pie secinajuma, ka pie musu servisa cenam gudraks pirkums ir tomer 10-15 gadus vecs auto. tiri no finansiala viedokla. protams, pastav zinams risks perkot taadu, bet taa kopumaa jaatrod ir laba kartiba uzturets eksemplars, kura iesakuma ir jainveste parsimt latu, un tad var mierigi 2 gadus braukt.

pietam vertibas kritums shitiem mazajiem luzniem ir vienkarsi tragjisks, it sevishkji fordam. kaut vai njemt par piemeru 2 paaudzes focusu, kuram cena 5 gadu laika ir nokritusi aptuveni 3,5 reizes.

un teiksim audi a4 vai a6, vai tas pats bmw e46 un e39 ari 15 gadu vecuma ir ka saka amerikani "rock solid". turpreti 5-6 gadus vecs focus, lai man piedod jauno auto slavinataji, tomer ir leta gala shirpatrebs, buvets no nekvalitativiem materialiem ar domu ka kapeikfisejiem prasibas ir zemas, galvenais ka cena atbilst.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: neko patikamu es tada fiesta nesaskatu. ari man bija no europcar ka nomas darba mashina uz paris diena vina, ari anglija. vispar acgaarnaja republika viniem fordi ir lielaa cienjaa.

nu es nekada staraa par to mashinu nebiju. teiksim taa - budzhetklases miskaste. es tadu jaunu nepirktu. bet mazlietota vina jau buus luuznis.

es tomer esmu nonacis pie secinajuma, ka pie musu servisa cenam gudraks pirkums ir tomer 10-15 gadus vecs auto. tiri no finansiala viedokla. protams, pastav zinams risks perkot taadu, bet taa kopumaa jaatrod ir laba kartiba uzturets eksemplars, kura iesakuma ir jainveste parsimt latu, un tad var mierigi 2 gadus braukt.

pietam vertibas kritums shitiem mazajiem luzniem ir vienkarsi tragjisks, it sevishkji fordam. kaut vai njemt par piemeru 2 paaudzes focusu, kuram cena 5 gadu laika ir nokritusi aptuveni 3,5 reizes.

un teiksim audi a4 vai a6, vai tas pats bmw e46 un e39 ari 15 gadu vecuma ir ka saka amerikani "rock solid". turpreti 5-6 gadus vecs focus, lai man piedod jauno auto slavinataji, tomer ir leta gala shirpatrebs, buvets no nekvalitativiem materialiem ar domu ka kapeikfisejiem prasibas ir zemas, galvenais ka cena atbilst.

par fokusu īsti nepiekritīšu. nezinu, kā pirms feislifta modelim, bet aizvakar sanāca notestēt drauga darba feisliftēto. Lai nu par ko, bet par apdari sūdzēties nu galīgi nevar. Plus mīnus nostrādāts OK. Dzinējs arī kluss, nekas mašīnā negrab, bedres ņem tīri normāli. 1.6 benzīnnieks gan tāds gurdens, bet var jau kurināmo paņemt un, ja kāds meklē pārvietošanās līdzekli par saprātīgu cenu un puslīdz jēdzīgu kvalitāti, tad Focus varētu būt tīri jēdzīgs braucamais.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja: To var no reg numura vienkarshi pateikt. UK mainland registracijas mainaas martaa un augustaa ik pa pusgadu.

tb tavaa lietoshanaa esoshaa fiesta ar FE10 numuru ir registreta laikaa no 201o.gada marta lidz augustam. pec tam naca 60 reg, pec tam 11 utt.

piedod ja liku tev vilties

bet nu par to, ka jauna fiesta ir patikamaka nekaa vecs audii, pilnibaa piekriitu.

Nu skaidrs, neesmu tāds speciālists. Bet lietas būtību tas nemaina.

0 0 Atbildēt

Šīri, es taču nesaku,ka es pirkšu fiestu. Es vienkārši saku, ka tas auto,salīdzinājumā ar vecu audi ir pavisam kas cits. Ir pagājuši 20 gadi un autobūve iet uz priekšu.

Bet,ja nu man būtu jāizvēlas starp msh veco audi un šito fiestu, es izvēlētos fiestu, pofig,ka dārgāka. Bļin, beidziet vienreiz visu naudā mērīt.

0 0 Atbildēt

Priekš šejienes ( UK ) ceļiem arī tā fiesta ir laba. Vietas salonā maniem 1,89 cm ir pietiekami, salona apdare atbilst auto klasei, vadamība laba pietiekami , ergonomika ok utt. Izskatās arī mūsdienīgi ( gaumes jautājums)

Bet nu šīri, toč, visu laiku izpeld tikai viens aspekts no tevis- pie servisa cenām, vērtības kritums utt. Bet ja cilvēku tas nesatrauc un grib jaunu? Un kas tad mūsu servisa cenām tāds ?

Esmu uz šejieni braukājot, hertz nomā dabūjis visādus pepelacus, pirms pāris mēnešiem bija max piepakots Ford Galaxy, tad bija Focus, visi tie jaunie fordi ir pietiekami kvalitatīvi un labi braucamie. Ja vien neesi Sers.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

hei vadoni

ja tu tur anglijā aizej pačurāt (nu kā pierasts, izlietnē) kuro krānu tu griez vaļā noskalošanai? kreisi vai labo?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Priekš šejienes ( UK ) ceļiem arī tā fiesta ir laba. Vietas salonā maniem 1,89 cm ir pietiekami, salona apdare atbilst auto klasei, vadamība laba pietiekami , ergonomika ok utt. Izskatās arī mūsdienīgi ( gaumes jautājums)

Bet nu šīri, toč, visu laiku izpeld tikai viens aspekts no tevis- pie servisa cenām, vērtības kritums utt. Bet ja cilvēku tas nesatrauc un grib jaunu? Un kas tad mūsu servisa cenām tāds ?

Esmu uz šejieni braukājot, hertz nomā dabūjis visādus pepelacus, pirms pāris mēnešiem bija max piepakots Ford Galaxy, tad bija Focus, visi tie jaunie fordi ir pietiekami kvalitatīvi un labi braucamie. Ja vien neesi Sers.

a ka tad tu esi iedomajies, ka finansialais aspekts ir nesvarigs? tjipa pofig cik kas maksa? un tikai nedirs, ka tipisko tada mazbudzheta suda ipasnieku nesatrauc servisa izmaksas utt. parsvara cenas kritums vinus gan nesatrauc, jo vini tik talu nespej aizdomaties. pietam tipiskais shada superauto pircejs ir latvietis praktiskais krediteetais. ja vel pieskaita cik naakas parmaksat bankai par lizingu...

es izgaju visam shim cauri. izmegjinaju visus shitos budzhetklases sudus sakot no chevrolet aveo un beidzot ar polo.

beigas nonacu pie secinajuma, ka es neesmu mazohists un tomer to naudu ko esmu nopelnijis, gribu izteret citur, nevis ieguldot tada parodija par mashiinu. tad doma ka vina ir jauna tomer tik daudz nav veerta.

ja runa ir par to msh audi, tad man tur vispar nav ko komentet. man pasham ari ir viens tads luznis ka otrs auto un es tadas mashinas lietoju tikai vienam merkjim - braukt uz mezhu un uz copi, jaat pa dublliem, bedreem un kruumiem, kapt vina ar dublainiem zabakiem un ja izbirst zivju spainis pa bagaznieku, tad ari ir vienalga. un vienigais pozitivais taja visa ir ka ir pajat. neko citu es neredzu tur pozitivu, jo ta mashina izskatas pec luzna, rij daudz degvielu, neiet, ir skalja un ir salidzinosi biezi jaremontee.

un Dekster, cilveks izvelas auto lielakoties pec savam finansem. ko tu gribi dzirdet no msh, ja vins labak brauc no savas derevnas ar autobusu, neka ar mashinu, jo tas ir dargi.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

tad jau iepirkšu arī kādu vw polo

Es gar zemi.... nav vēl nobeidzis ar vienu lūzni, jau sapņo par nākamo

Tuvākajos gados tas tips ar SAVU auto uz ceļa nebūs, guliet mierīgi pilsoņi, jo:

a) patreizējo lūzni finansiālo apstākļu dēļ (mamma nedod pienācīgu kabatas naudu) nevar novest līdz TA kondīcijai;

b) to pašu apstākļu dēļ pāris gadus stutēs tajā lūznī megagāzi, jo tikai ar benzīnu braukt nevar atļauties (skat. punktu a par finanšu līdzekļiem);

c) tad kad tas viss būs sastutēts, tad nebūs naudas par ko uzpildīt to megagāzi, jo visi finanšu līdzekļi tiks guldīti nākamajā lamatā, slapji sapņojot par to, kā tā reiz rūks un ar to varēs "izkost" Dekša Mini

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

lielīties ka dragā pa uk ar nomas auto, pie tam kompakt klasi ir manuprāt stūlbi

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: lielīties ka dragā pa uk ar nomas auto, pie tam kompakt klasi ir manuprāt stūlbi

kur tu redzi lieliisanos? vins vienkarsi parada ka vins ar tadu ir braucis, apmeram taka VWfans

nomas ja kas nav vecu auto. nu normalas nomas, europcar, avis utt. es ari esmu izmegjinajis viskautko pedejo 3 gadu laika jo diezgan daudz sanak braukt arzemes ar nomas auto.

stulbi ir nosist gulbi.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vietas salonā maniem 1,89 cm ir pietiekami

Mazs gan...

18,9 mm izklausās labāk.

Diez par ko tas bija?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

msh rakstīja:

tad jau iepirkšu arī kādu vw polo

Es gar zemi.... nav vēl nobeidzis ar vienu lūzni, jau sapņo par nākamo

Tuvākajos gados tas tips ar SAVU auto uz ceļa nebūs, guliet mierīgi pilsoņi, jo:

a) patreizējo lūzni finansiālo apstākļu dēļ (mamma nedod pienācīgu kabatas naudu) nevar novest līdz TA kondīcijai;

b) to pašu apstākļu dēļ pāris gadus stutēs tajā lūznī megagāzi, jo tikai ar benzīnu braukt nevar atļauties (skat. punktu a par finanšu līdzekļiem);

c) tad kad tas viss būs sastutēts, tad nebūs naudas par ko uzpildīt to megagāzi, jo visi finanšu līdzekļi tiks guldīti nākamajā lamatā, slapji sapņojot par to, kā tā reiz rūks un ar to varēs "izkost" Dekša Mini

deksim nav nekāda minī....

jamajam ir b3 audī, lambordžīni, kauktāda dubļaina mazda, opelii arī ir (fanam par prieku).. uttt bet minī nav

varbūt kādreiz jamais atvēzēsies un nopirks arī miņuku

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: ...

pietam tipiskais shada superauto pircejs ir latvietis praktiskais krediteetais. ja vel pieskaita cik naakas parmaksat bankai par lizingu...

es izgaju visam shim cauri.

un pa lielam nekas nav mainījies....

attiecībā uz tevi...

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

Slinkais rakstīja: lielīties ka dragā pa uk ar nomas auto, pie tam kompakt klasi ir manuprāt stūlbi

kur tu redzi lieliisanos? vins vienkarsi parada ka vins ar tadu ir braucis, apmeram taka VWfans

nomas ja kas nav vecu auto. nu normalas nomas, europcar, avis utt. es ari esmu izmegjinajis viskautko pedejo 3 gadu laika jo diezgan daudz sanak braukt arzemes ar nomas auto.

stulbi ir nosist gulbi.

man radi nesen bija amurikā viesoties pie citiem radiem. ilgi rēcu kad uzzinaju ka nomā bija paņēmuši toyotas corollu nosaucu jamos par muļķiem. visticamāk ka vienu reizi mūžā aizkratīties uz amuriku un nepabraukt īstā amerikas degvielas kapsētā vienu nedēļu ir gaužām aplami un nožēlojami. tapat arī par to UK, noma uz laiku es labāk ņēmtu ko tādu, kas ir būtiski labāks par ikdienas auto, nu noteikti ne kompakt klases blusu

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Slinkais, manupraat, jaaiiree ir taadu auto, par kuru ir jautaajums - veerts taadu pirkt vai nee. Man nesen bija 40 gadu jubileja un es tai par godu uz nedeeljas nogali iireeju Skoda-Fabia universaalu. Tagad man ir skaidrs viedoklis, ka Skodu-Fabiu var pirkt - taa ir pietiekami baudaama.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Shiirs rakstīja:

stulbi ir nosist gulbi.

man radi nesen bija amurikā viesoties pie citiem radiem. ilgi rēcu kad uzzinaju ka nomā bija paņēmuši toyotas corollu nosaucu jamos par muļķiem. visticamāk ka vienu reizi mūžā aizkratīties uz amuriku un nepabraukt īstā amerikas degvielas kapsētā vienu nedēļu ir gaužām aplami un nožēlojami. tapat arī par to UK, noma uz laiku es labāk ņēmtu ko tādu, kas ir būtiski labāks par ikdienas auto, nu noteikti ne kompakt klases blusu

Visu nosaka cena. Ja nomā auto, tas ceļojuma budžetā ir diezgan liels % un ja naudas nav pārlieku daudz, kāpēc nepamīcīties ar mazu blusu?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Man nesen bija 40 gadu jubileja un es tai par godu uz nedeeljas nogali iireeju Skoda-Fabia universaalu.

AK, KUNGS!!!!

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Visu nosaka cena. Ja nomā auto, tas ceļojuma budžetā ir diezgan liels % un ja naudas nav pārlieku daudz, kāpēc nepamīcīties ar mazu blusu?

Visu nosaka vajadziibas. Ja brauc viens, pie tam darishanas ir pamataa pilsetaas, kur ar parkoshanu medz but problemas, blusa ir ideala. Ja brauc garakaa celjojumaa ar famiiliju, vajadzibas un kriteriji nomai pavisam citi.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

noma uz laiku es labāk ņēmtu ko tādu, kas ir būtiski labāks par ikdienas auto, nu noteikti ne kompakt klases blusu

Kad es braucu t.s. šopinga tūrē vai vienkārši ceļojumā kopā ar sievu un bez bērniem, tad arī nomā ņemu t.s. VW Polo or similar. Man šādos gadījumos ir būtiski iejāt kapeiku nevis testēt kādu konkrētu auto. Ja man ir vēlme notestēt kādu konkrētu auto, tad to es tikpat labi varu izdarīt tepat Latvijā.

Pēdējā reizē, kad nomāju auto Frankfurtes lidostā, biju pasūtījis jeb rezervējis VW Polo or similar, bet šamējiem uz vietas viņš nebija, tāpēc par to pašu cenu man vietā iedeva jauno Ford Galaxy ar jaudīgo dīzeļdzinēju un maksimālo aprīkojumu. Protams, ka biju priecīgāks braukt ar šo auto nevis pasūtināto VW Polo, bet nebūtu priecīgs, ja man par šo Galaxy būtu jāmaksā standarta cena, kas būtu vismaz 2 reizes augstāka kā par VW Polo.

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Shiirs rakstīja:

stulbi ir nosist gulbi.

Viss atkarīgs no brauciena mērķa - ja brauc tūrisma nolūkos, varbūt, tad arī var ņemt kādu īpašāku, lokālās autobūves auto tādejādi bagātinot gūtos iespaidus, bet ja brauciena mērķis ir lietišķs darījums, tad auto, iespējams, vajadzīgs tikai kā transportlīdzeklis no A uz B un atpakaļ.

0 0 Atbildēt

nu sacepušies. Man tas auto vajadzīgs, lai nedēļu aizbrauktu no viesnīcas līdz izsoles placim un vakarā atpakaļ. Nu jā, un no lidostas līdz viesnīcai un atpakaļ pēc tam. Neredzu jēgu pārmaksāt 3x un braukt ar,piemēram, MB vai ko tamlīdzīgu.

0 0 Atbildēt

da beidzat. amurikā ir tādi auto nomās, kadus LV un ojropā nedabūsi. ta ka man tie radi tādi visai aprobežoti, nekādas kultūras programmas šamiem nebija, no lidostas pie tās tantes aizbraukt. un vienu dienu uz Maiami aizšāva. nekadu mega attālumu nav. varēja paņemt kaut vai kādu vietejo cadilaku vaj tml v8 monstru, vai lielo kabri, da vienalga. bet ne jau corollu. finansiālu grūtību nebija. uz 3 cilvēkiem uzmest bik naudiņu pa virsu nebūtu problēmu.

fan, kāda vel škoda....

0 0 Atbildēt

Kā lai pasaka... es par tiem msh tekstiem. Un par lietas būtību. Nevajag lekt augstāk par savu pakaļu un,ja neizdodas palekties, nevajag runāt muļķības. Es,piemēram, pasaku, ka man ir tik naudas,cik man ir, tāpēc braucu ar Fiestu un lidoju ar Ryanair.

Es taču neapgalvoju,ka Fiesta ir viskrutākais auto un ka visi tie,kuri ir dārgāki, ir vienkārši mēsli un maksā vairāk tikai tāpēc,ka tiem ir virsū citādākas emblēmas. Tāpat par Ryanairu.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Shiirs rakstīja: ...

pietam tipiskais shada superauto pircejs ir latvietis praktiskais krediteetais. ja vel pieskaita cik naakas parmaksat bankai par lizingu...

es izgaju visam shim cauri.

un pa lielam nekas nav mainījies....

attiecībā uz tevi...

kas nav mainijies? tu runa taka vecene meklesanaas laikaa, normaliem cilvekiem nesaprotamaa valodaa.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti