DekstersFF rakstīja: Priekš šejienes ( UK ) ceļiem arī tā fiesta ir laba. Vietas salonā maniem 1,89 cm ir pietiekami, salona apdare atbilst auto klasei, vadamība laba pietiekami , ergonomika ok utt. Izskatās arī mūsdienīgi ( gaumes jautājums)
Bet nu šīri, toč, visu laiku izpeld tikai viens aspekts no tevis- pie servisa cenām, vērtības kritums utt. Bet ja cilvēku tas nesatrauc un grib jaunu? Un kas tad mūsu servisa cenām tāds ?
Esmu uz šejieni braukājot, hertz nomā dabūjis visādus pepelacus, pirms pāris mēnešiem bija max piepakots Ford Galaxy, tad bija Focus, visi tie jaunie fordi ir pietiekami kvalitatīvi un labi braucamie. Ja vien neesi Sers.
a ka tad tu esi iedomajies, ka finansialais aspekts ir nesvarigs? tjipa pofig cik kas maksa? un tikai nedirs, ka tipisko tada mazbudzheta suda ipasnieku nesatrauc servisa izmaksas utt. parsvara cenas kritums vinus gan nesatrauc, jo vini tik talu nespej aizdomaties. pietam tipiskais shada superauto pircejs ir latvietis praktiskais krediteetais. ja vel pieskaita cik naakas parmaksat bankai par lizingu...
es izgaju visam shim cauri. izmegjinaju visus shitos budzhetklases sudus sakot no chevrolet aveo un beidzot ar polo.
beigas nonacu pie secinajuma, ka es neesmu mazohists un tomer to naudu ko esmu nopelnijis, gribu izteret citur, nevis ieguldot tada parodija par mashiinu. tad doma ka vina ir jauna tomer tik daudz nav veerta.
ja runa ir par to msh audi, tad man tur vispar nav ko komentet. man pasham ari ir viens tads luznis ka otrs auto un es tadas mashinas lietoju tikai vienam merkjim - braukt uz mezhu un uz copi, jaat pa dublliem, bedreem un kruumiem, kapt vina ar dublainiem zabakiem un ja izbirst zivju spainis pa bagaznieku, tad ari ir vienalga. un vienigais pozitivais taja visa ir ka ir pajat. neko citu es neredzu tur pozitivu, jo ta mashina izskatas pec luzna, rij daudz degvielu, neiet, ir skalja un ir salidzinosi biezi jaremontee.
un Dekster, cilveks izvelas auto lielakoties pec savam finansem. ko tu gribi dzirdet no msh, ja vins labak brauc no savas derevnas ar autobusu, neka ar mashinu, jo tas ir dargi.