Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

es savukart dzirdeju ka tu esot kopojies ar Dorisu, bet Dorisa izraadiijaas muzhiks

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

ir, ir, tikai kopo abi optima līniju!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Pirmais rakstīja:

eu atlon, man likās, ka tev tak vajadzēja zināt, ka caur USB var izdabūt labāku skaņu kā tā mašīnas miskatīte var atskaņot

Kas ir "mašīnas miskastīte"? Un kādā veidā zudumu mp3 [parasti visiem vajag mp3 un tā nu visādas ierīces reti spēj atskaņot kaut ko bezzudumu] var būt kvalitatīvāks par bezzudumu formātiem?

un tagad paskaidro man, muļķītim,kāds sakars USB ar formāta zudumu vai bezzudumu

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

...parasti tā kā visi grib maģi ar to ligzdu lai tajā spraustu USB puļķi kurā sakopēti kaut kādi mp3 formāta grabuļi - nav īpaši dzirdēts ka kāds wav klausītos...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

msh rakstīja:

Pirmais rakstīja:

eu atlon, man likās, ka tev tak vajadzēja zināt, ka caur USB var izdabūt labāku skaņu kā tā mašīnas miskatīte var atskaņot

Kas ir "mašīnas miskastīte"? Un kādā veidā zudumu mp3 [parasti visiem vajag mp3 un tā nu visādas ierīces reti spēj atskaņot kaut ko bezzudumu] var būt kvalitatīvāks par bezzudumu formātiem?

un tagad paskaidro man, muļķītim,kāds sakars USB ar formāta zudumu vai bezzudumu

Nu kā - skaņa USB formātā taču ir līdzīga pelei Bet no CD nāk klaviatūras izskatā.

Bet ja nopietni, tad izmantotojot standarta auto audiosistēmas neviens mūzikas guru nespēj atšķirt vai mūzika nāk no CD vai MP3 (protams vismaz 192). Ja Msh pieder tai sugai, kas šrotmobīlī iebūvē 10x vērtīgāku audiosistēmu un tad brauc mērīties krāņiņiem, var likt kaut vinilu - tiem mūsdienās ir arī lāzerlasītāji, lai adatiņa nelēkā

Bet ja zināšanas par akustiku ir nedaudz vairāk, kā MP3 formāta nolikšanā, tad vajadzētu zināt, ka auto salons ir pārāk tizla vide, lai runātu par hi-fi audio un mp3 kvalitāte vienmēr būs pietiekoša bleķa bundžas apskaņošanai, lai vai kā to bundžu pārpakotu.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: ...parasti tā kā visi grib maģi ar to ligzdu lai tajā spraustu USB puļķi kurā sakopēti kaut kādi mp3 formāta grabuļi - nav īpaši dzirdēts ka kāds wav klausītos...

un tagad iedomājies situāciju, ka tajā USB caurumā piesprauž tavu mīļo cēdē lasītāju

p.n.

starp citu - par tavu piesaukto lūzlesu.... paņem parastu muzīkas cēdē, izurb tajā ar parastu urbi 2mm lielu caurumu un tad pamēģini to caurumu sadzirdēt

0 0 Atbildēt

bet ja nopietni, tad emeshā ir jāiet diskutēt uz ķoplij lampavij zvuk topicu

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: bet ja nopietni, tad emeshā ir jāiet diskutēt uz ķoplij lampavij zvuk topicu

kautkā tā...

Un šamējam pavisam ir aizmirsies FLAC, ko saprot praktiski jebkurš mūsdienu USB agregāts, un kam kvalitāte ir jau virs līmeņa, ko var iegūt ar parastiem vadiem parastā telpā, nemaz nerunājot par auto salonu.

0 0 Atbildēt

paga paga....

vai tiešam nevienam nav ienācis prātā, ka VIŅŠ TAČU DZIRD!

0 0 Atbildēt

msh, tev vēl viena haltūra gaida pie manis....

man klavieres vajag noskaņot

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: msh, tev vēl viena haltūra gaida pie manis....

man klavieres vajag noskaņot

Vispār jau pareizi ir teikt uzskaņot, noskaņojas tās pašas

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: .

Bet ja nopietni, tad izmantotojot standarta auto audiosistēmas neviens mūzikas guru nespēj atšķirt vai mūzika nāk no CD vai MP3 (protams vismaz 192). .

Ne tikai iekš auto, to nevar noteikt pat studijā

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Puikinjam viss oomes dotais kaposts ir iestadits audiosistema, un iziet apskati uuberkvatrai naudinjas naani gateris.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Bet ja nopietni, tad izmantotojot standarta auto audiosistēmas neviens mūzikas guru nespēj atšķirt vai mūzika nāk no CD vai MP3 (protams vismaz 192). .

neruna suudu. studijas sempli tapec ari nav pieejami mp3 formata un neviens ar tadu formatu nestrada. un tas ir ari delj kvalitates un to VAR gan atshkjirt apskatot skanju diapazonu. un isteniba var biezi vien arii sadzirdeet.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

CRDI rakstīja:

neruna suudu. studijas sempli tapec ari nav pieejami mp3 formata un neviens ar tadu formatu nestrada. un tas ir ari delj kvalitates un to VAR gan atshkjirt apskatot skanju diapazonu. un isteniba var biezi vien arii sadzirdeet.

Nav runa par spektra bildi. Davai trešdien iekš SOUND DIVISION testējam tavas ausis ar MP3 vs WAV. Var arī citu studiju, bet tad uz tava rēķina.

Sampliem ir visai attāls sakars ar audio. Sampli ir MIDI formātā.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja: bet ja nopietni, tad emeshā ir jāiet diskutēt uz ķoplij lampavij zvuk topicu

kautkā tā...

Un šamējam pavisam ir aizmirsies FLAC, ko saprot praktiski jebkurš mūsdienu USB agregāts, un kam kvalitāte ir jau virs līmeņa, ko var iegūt ar parastiem vadiem parastā telpā, nemaz nerunājot par auto salonu.

FLAC ir sazipots WAV, vienkāršā valodā. Kvalitāti neuzlabosi.

0 0 Atbildēt

CRDI, nebrauc auzas. pastav uzskats, ka cilveks nespej sadzirdet neko virs 16KHz, tachu testi rada ka cilveks spej saklausit lidz pat 20KHz veesaa mieraa. tas savukart nozime, ka cilveks ir spejigs sadzirdet to, kas ir apgraizits teiksim pie 192Kbps.

reali daba veiktie testi to ari pierada, un nevajag uzreiz iekachat ar davai braucam, davai tu maksaa un citu huinu, shi tema jau ir izmalta pa visiem forumiem 100 gadus atpakalj, bet ka gan tu to varetu zinat ja tev internetu tikai aizvakar ievilka

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

kautkā tā...

Kā var aizmirst ikdienā pamatā galveno izmantojamo formātu? Domā ka ar mūžīgi kabatā esošo īpodu wav atskaņoju?

Bet tavs apgalvojums par \"ko saprot praktiski jebkurš mūsdienu USB agregāts\" atduras pret flac.sourceforge.net/... Nē nu labi, kaut kādu ķīniešu pagrīdes rūpnīcu spējas viņi noteikti neuzskaita.

Seene rakstīja:

Bet ja nopietni, tad izmantotojot standarta auto audiosistēmas neviens mūzikas guru nespēj atšķirt vai mūzika nāk no CD vai MP3 (protams vismaz 192). Ja Msh pieder tai sugai, kas šrotmobīlī iebūvē 10x vērtīgāku audiosistēmu un tad brauc mērīties krāņiņiem, var likt kaut vinilu - tiem mūsdienās ir arī lāzerlasītāji, lai adatiņa nelēkā

Nebūs. Man ļoti patīk lietas ar labu cenas/veiktspējas attiecību, bet vēl vairāk tad, ja šīs lietas nepieder pie tām, uz kurām attiecīgajā periodā ir uzsvars. Tā nu es piecu gadu laikā audiosistēmai esmu iztērējis, hm, kādus 30, max 40 lašus, no kuriem pastiprinātājam un subwooferītim varētu būt viencipara skaitlis, ko sastādīja vadu komplektiņš un nekas vairāk... Viena pati kruīza kontrole man izmaksās vairāk...

0 0 Atbildēt

Pardon, ķīniešu pagrīdes rūpnīcu veidojumu spējas.

Shiirs rakstīja: CRDI, nebrauc auzas. pastav uzskats, ka cilveks nespej sadzirdet neko virs 16KHz, tachu testi rada ka cilveks spej saklausit lidz pat 20KHz veesaa mieraa. tas savukart nozime, ka cilveks ir spejigs sadzirdet to, kas ir apgraizits teiksim pie 192Kbps.

Tas jau vispār ir individuāls lielums, atkarīgs no subjekta ausīm, to stāvokļa un arī vecuma. Kaut vai bija savulaik modē skolniekiem mobjiem tās melodijas ar augstas frekvences sīkoņu, ar domu ka skolotāji, kuri lielākoties ir vidējās vai vecās paaudzes cilvēki, to visdrīzāk nespēs sadzirdēt...

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Pirmkārt standarta WAV ir absolūti līdzvērtīgs CD kvalitātei, bet tehniski spēj būt kvalitatīvāks. FLAC savukārt var saturēt jebkuras kvalitātes WAV, būtiski nemainoties izmērā - jo detalizētāks būs oriģināls, jo labāka kompresijas pakāpe.

Tā kā ir iespējams uzlabojums priekš īpašiem mūzikas baudītājiem, ja vēlas un pacenšas ar īpašu aparatūru ierakstīt FLAC no vinila. Pārrakstot CD būs kvalitāte bez izmaiņām, kuru gan arī nekādi nepazeminās USB

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Var gan. Tas, ka tu nevari un es nevaru, nenozīmē, ka to nevar vispār.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Kā var aizmirst ikdienā pamatā galveno izmantojamo formātu? Domā ka ar mūžīgi kabatā esošo īpodu wav atskaņoju?

pag... Tajā sarakstā tak nav arī tavs ipods - kā tad tu klausies?

Nez, mans telefons arī tur nez kādēļ nav minēts, lai gan FLAC nerada sarežģījumus nevienam man zināmajam viedtelefonam

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Tā nu es piecu gadu laikā audiosistēmai esmu iztērējis, hm, kādus 30, max 40 lašus, no kuriem pastiprinātājam un subwooferītim varētu būt viencipara skaitlis, ko sastādīja vadu komplektiņš un nekas vairāk... Viena pati kruīza kontrole man izmaksās vairāk...

Jā... Nopietns melomāns, kam mp3 kvalitāte traucē Cilvēki, kas autiņu audiosistēmās iegulda tūkstošus un liek lampu pastiprinātājus, atzīst, ka bleķa kastes akustikai mp3 ir pietiekams. Bet redz tu ar viencipara subwooferīti dzirdi skaņas kropļojumus...

Vai tomēr izlasīji kādā žurnalā, ka mp3 ir slikts un tam noticēji?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Bet ja nopietni, tad izmantotojot standarta auto audiosistēmas neviens mūzikas guru nespēj atšķirt vai mūzika nāk no CD vai MP3 (protams vismaz 192).

Bet ja zināšanas par akustiku ir nedaudz vairāk, kā MP3 formāta nolikšanā, tad vajadzētu zināt, ka auto salons ir pārāk tizla vide, lai runātu par hi-fi audio un mp3 kvalitāte vienmēr būs pietiekoša bleķa bundžas apskaņošanai, lai vai kā to bundžu pārpakotu.

Nu gan tikai netirs!!

Ja pašam zilons uz auss uzkāpis, tad nevajag teikt par visiem! Pat kolosāli var atšķirt jebkuru mp3 no lossless vai wav uz visparastāko iebūvēto plejeri un syandart skaļruņiem!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Nu ko Tu tur murgo??? Ielien kaut vai tajā pat wikipedia un apskaties.

Pļerkstēt par lietām no kurām pilnīgi neko nejēdz - to Tu jau protams māki!!

Flac, tā pat kā jebkuram lossless formātam nav pilnīgi nekādu zudumu!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti