Vai cienījamajai iauto publikai nav apnicis vienam otru apvainot un izgāzt žulti komentāros jau n-tās lapas?
Vai konstruktīvi komentāri ir utopija?
Vai tomēr varam par tēmu apspriesties?
Tas nu tā, varbūt esmu ideālists un ceru uz neiespējamo?...
Vai cienījamajai iauto publikai nav apnicis vienam otru apvainot un izgāzt žulti komentāros jau n-tās lapas?
kasinsh79 rakstīja: Vai cienījamajai iauto publikai nav apnicis vienam otru apvainot un izgāzt žulti komentāros jau n-tās lapas?
Jaa taa ir utopija. Karies.
Taa kaa portaala galvenais testpilots spiitiigi ignoree subaru XV, pirms nedeelas izmantoju iespeeju to apskattiit un piedaavaaja arii izbraukt, un te ir apskac:
Pamata interese ir par varianta tipa auto ar paaugsrtinaatu kliirensu, bet nav jaabuut 4x4, prieksroka FWD. Tiek salidzinaats ar passat variant ar slikto ceļu paketi 2.0 CR TDI
Visaareji – saakumaa par vilsanos, tika rakstiits, ka XV ir JAUNS auto, tapeec domaajaam, ka tas ir lielaaks par Impreza, domaaju, ka tas ir no Legacy uztaisiits hetčbeks. Dabaa viss citaadi – taa ir jaunaa (jau pieejaama US) Impreza, ar loti palielinaatu kliirensu - 22cm, bet nekas daudz vairaak. Taatad taa ir paaugstinaata Impreza. Liidz ar to par ietilpiibu katastrofaali zaudeee Passatam, nav ko pat aprakstiit
Gaitaa – uz asfalta – piekare cietaaka kaa VW, uz asfalta komforta zinaa vw paaraaks. BET – pa grunti, uzreiz redzamas XV prieksrociibas, pacietaa piekare + lielie riteni un kliirenss lauj braukt, krietni aatraak, sliktaku celu juut mazaak, kaa VW. Tad vēl – nebraucot offroaudaa, bet pa izdangaataam meza stigaam, loti bedrainiem lauku celiem – XV brauc tur, kur ar VW nekad ieksaa nebrauktu, to nodrosina tiesi palielinaatais kliirenss, tur kur braucaam arii Impreza laikam neietu cauri, varbuut Niva vareetu, te XV viennoziimiigi izpogaa VW.
Tad, kas veel ir auto iekšaa – XV bija manuaalis, sleedzaas neko, bet tomeeer dodu prieksroku VW kaarbai, iisaaki gaajieni, bezmaz tomeer sportiskaaka.
Dzineejs – diveejadas izjuutas (XV) – pareizii, tam bija Subaru diizelis, lai arii peec razotaaja datiem sanaak jaudiigaaks par vw, tomeer dabaa tas iisti neparaadas, it ipasi pie maziem apgriezieniem, kad jau uzreiz sagaidaam lielo griezes momentu, kas VW dabuujams (un patiesaam ir) no loti zemiem apgriezieniem. Tiesi preteeji XV dizelis ir stipri jaagriez, ja to nedara, bet brauc kaa pieradis ar VW, tad to pat var noslaapeet !!!! VW saliidzinaajumaa brauc, pat ja gaazes pedaali nespiez, var pat parslegt pārnesumus. Taa laikam saucas elastiiba, te XV zaudee visai juutami, protams, ja pie taaa pierod un nem veeraa, vai arii ieprieks nav bijis VW diizelis, tad nekas briesmiigs. Degvielas ekonomija, XV zaudee krietni, pat pa labu celu videejais ap 6/100km, paardeveejs taisnojaas, ka peec iebrauksanas gan buusot mazaak, tacu peec grunts un meza, liekas jau bija pie 9/100 km, tas ir daudz vairaak kaa VW. XV dizela plusi - kad iekustaas, tad ir loti atsauciigs, ātrāk paatrinās, kopumaa liekas dziiveliigaaks par VW- protams to apmaksaa leilaaks pateerins, pie apgriezieniem redzams, ka arii tam speeka pietiek.
Kopumaa – domaju, ka lielaaka dala no pateiktaa nav nekas jauns subaru brauceejiem. Manaam vajadziibaam, kaadam ikdienaa jaalieto auto, pasatam tomer saglabaajas vairaak prieksrociibu, bet ja nav daudz ko vest, vairaak brauc pa grunti, un mezu, un atceras par dzineeja vājumu pie zemiem apgriezieniam, tad XV var tikt izskatiits, kā baudaams auto jaa veel, cena XV par lielu, taa ir kaa jaunam videjas komplektacijas VW passtam, tas par daudz
kasinsh79 rakstīja: Vai cienījamajai iauto publikai nav apnicis vienam otru apvainot un izgāzt žulti komentāros jau n-tās lapas?
Šajā forumā tā ir pilnīga utopija! Lielum lielākajai daļai jau ir plikas pļeškas, vai vismaz sirmo matu dikti liels pārsvars pār citiem, bet pilnīgais bērnudārzs lien ārā kā īlens no maisa.
Pamatā ir uzskats ka citi neko nezina, kaut pašam par konkrēto tēmu nekad zināšanu nav bijis, BET ja kāds izdomās to apšaubīt, tad pat Jaungada naktī šampja glāzes vietā rakāsies pa visu netu, lai tikai pēc iespējas vairāk kādam varētu ieriebt - iekost! Līdz šim ar tādu manieri es biju sastapies tikai bērnudārzā!! Šī ir otrā vieta.
Pietika vienam pajoliņam aizrādīt, ka zviedriem ir ģermāņu saknes, kā uzreiz 1. javāra pirmajās stundās tika uztaisīts topiks, kur varētu pēc iespējas treknāk aptirst aizrādītāju.
Tā ka patiesība vien ir - pilnīga utopija.
Vēl te viens kadrs, jau nez kuro gadu pastāvīgi kakā uz kala tā vietā, lai paņemtu bīdmēru un pārliecinātos par elementāru lietu, pie kam visiem viegli pieejamu. Taču nē..... labāk gadiem kakāt.
Ir vesels bars līdzskrējēju, kas pilnīgi neko par konkrēto lietu nezina, nekad nav zinājuši un netaisās kaut ko uzzināt, bet skribēlē līdzi tajā virzienā kur vējš papūtīs. Ja kāds pateiks, ka nav pareizi, tad pat guglē nepārbaudot auros nedēlām ilgi, ka toč nepareizi un tas tur ir pēdējais muļķis vai tukšpļūtis.
Pamatā te sēž dīkdieņi - sīku "piparbožu" īpašnieķeļi un "atriebjas" visiem, tā izgāžot savu žulti un nepiepildītās ambīcijas.
Kaut cik zinošu cilvēku šajā forumā ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmu.
i_edgars rakstīja:
Pamatā te sēž dīkdieņi - sīku "piparbožu" īpašnieķeļi un "atriebjas" visiem, tā izgāžot savu žulti un nepiepildītās ambīcijas.
Kaut cik zinošu cilvēku šajā forumā ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmu.
Tāds visai pīkstošs dvēseles kliedziens...
P.S. tikai nesaki, ka esi sevi iedalījis pie "uz vienas rokas pirkstiem skaitāmajiem"...
Protams, ka ir ieskaitījis. iedgars ir vidējais pirksts.
Vispar jau visus vajadzetu iedalit ubercilvekos un meeslos. Ubercilvekus barot tikai ar ikriem un likt dzivot zelta piliis. Bet meeslus barot ar taarpainiem zirniem un katra menesa pedeja piekdiena likt skaitites uz pirmo otro un treso. Tresos nosaut. I_edgaru iecelt par diktatoru. Ieiet iauto megaportala. Ja sarakstits kartejais meesls, procesu atkaartot.
Bidlo aKKal dedzina
es mīlu šito inženierkočegārpisuāru
TDIOTS rakstīja: Bidlo aKKal dedzina
Uh kā viens no tiem kas pie pirkstiem netiek iepķurināja! UN vēl kāds teiks, ka te nav bērnudārzs??!!
i_edgars rakstīja:
TDIOTS rakstīja: Bidlo aKKal dedzina
Uh kā viens no tiem kas pie pirkstiem netiek iepķurināja! UN vēl kāds teiks, ka te nav bērnudārzs??!!
Un tu butu bernudarza audzinaataaja?
x_rays rakstīja:
Kļūdījies! Jau rakstīju - bezmaksas cirka skatītājs.
i_edgars rakstīja:
x_rays rakstīja:
Kļūdījies! Jau rakstīju - bezmaksas cirka skatītājs.
Nu pagaidi,pagaidi, palasi savus tekstus
DekstersFF rakstīja:
Tu savus jau izlasīji??
i_edgars rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Tu savus jau izlasīji??
Protams, bet es taču nenoliedzu,ka esmu cirka sastāvdaļa Pie tam, cirks nemaz nav tas sliktākais.
DekstersFF rakstīja:
i_edgars rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Tu savus jau izlasīji??
Protams, bet es taču nenoliedzu,ka esmu cirka sastāvdaļa Pie tam, cirks nemaz nav tas sliktākais.
nu jaa, es esmu cirka direktors, bet tu esi tas klauns ar stripainajam biksem kuru pazemo atletiskas miesasbuuves kaskadieri un par kuru njirgajas publika.
ar nožēlu jāsaka ka jāpiekrīt vien būs tam apgalvojumam ka šitamais cirks vel nav tas sliktakais. zinu daudzas lapas kur dzīvība knapi velkas un valda garlaicība.
Slinkais rakstīja: ar nožēlu jāsaka ka jāpiekrīt vien būs tam apgalvojumam ka šitamais cirks vel nav tas sliktakais. zinu daudzas lapas kur dzīvība knapi velkas un valda garlaicība.
tātad trūkst tur bidlokočegarinženieru
TDALBAJOBU tur gan pietiek ar liku likām!
Netīrs jauns auto viennozīmīgi ir nesmukāks par tīru vecu.
Par tēmu - vakar Topgier skatījāties? Salīdzināja jaunu auto-špickkastīti ar veciem mersi un BMW par tādu pat cenu. Secinājumā jautājums - kāpēc cilvēki vispār izvēlās tās lētās špickkastes? Otrs secinājums -iespējamība, ka nopērkot mersi vai bembi, kaut arī lēti, pircējs izputēs. Tā kā principā atbildes uz jautājumu - jauns vai vecs auto - nav!
Chankaishi rakstīja: Par tēmu - vakar Topgier skatījāties? Salīdzināja jaunu auto-špickkastīti ar veciem mersi un BMW par tādu pat cenu. Secinājumā jautājums - kāpēc cilvēki vispār izvēlās tās lētās špickkastes? Otrs secinājums -iespējamība, ka nopērkot mersi vai bembi, kaut arī lēti, pircējs izputēs. Tā kā principā atbildes uz jautājumu - jauns vai vecs auto - nav!
Ir gan... viennozīmīgi divdesmitpiecgadīgs Audī 90
Ar jauniem auto ir kā ar jaunām sievām. Kamēr dod, tikmēr jāņem, ja vairs nedod, tad ir kā deksteram un pirmajam... bēg prom...
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...