krix rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Pirmais rakstīja: Pļek, pļek
Riepas es personīgi esmu pircis Vācijā pa 10 Ls gabalā!! Un ne jau slikus, bet jaunas vai ļoti mazlietotas. Man sirdsapziņa neļauj tādas pat pirkt pa 70 Ls bet Latvijā.
Par logu šķidrumu man ļoti labi kalpo tīrs krāna ūdentiņš kopā ar Feiriku. Ziemā gan jāpērk, bet es necenšos braucot pielipt kāda pakaļā un saņemt sālsūdens dušu mašīnai - tā ka masveidā šķidruma kanniņas nav jāpērk.
Ah jā - uz mani nestrādā bariņš bauru, kurus es katru mēnesi pa vairākiem simtiem varu apčakarēt. Tā ka kapeika pašam jānopelna un jāskaita.
kretīns kas kretīns. kārtīgs "dabas draugs"
maz, ka sevi čakarē, elpojot Feiriku, vēl ņem un apkārtni piecūko ar to dranķi...
un ja reiz esi ekonomētājs, tad sanāk, ka savu vecu lamatu arī mazgā visur kur un ar Feiriku, bet ne automazgātuvē?
es ar nedaudz nesaprotu
nu ja jau pist kapeiku, tad priekš kam tērēties uz fairy . Lej tīru ūdeni un mazgā. Ja ūdens Līvānos no krāna ir par cietu un nemazgā, noliec lietusgāzes laikā pagalmā bļodu, savāc un salej bačokā lietusūdeni. Būs vispār par velti.
personīgi pats leju akas ūdeni. Saleju pavasarī akas ūdeni virsū uz ziemas šķidruma palielām un visu vasaru tā arī nobraukāju. Vēlā rudenī ieleju 5L kannu ar šķidrumu un ar to pietiek visai ziemai (ziemas periodā nobraucu ap 10 000km, lielākā daļa pa šosejām , pārējais pa Rīgu). Kanna laba -21 grāfu logu škidruma polijā maksā 5 zloti , jeb ~ 1 Ls
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...