Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vakar Salaspilī gar FR nobraucu precīzi uz 60, redzēs, melo vai ne mans FR.

Nu, reāli droši vien tad bija kādi 56, pieļauju, ka tur varētu būt kāds tolerances slieksnis. Es, piemēram, katru rītu braucu pāri dienvidniekam un ap 80 km (atļautais 70), neviena zibšņa vēl... Tāpēc joprojām ironija par tiem, kas bļaustās par tiem +1, +2 sodiem...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vai aplī drīkst stāvēt?

Kuznecss Reģ.: 11.06.2007
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Vakar Salaspilī gar FR nobraucu precīzi uz 60, redzēs, melo vai ne mans FR.

Nu, reāli droši vien tad bija kādi 56, pieļauju, ka tur varētu būt kāds tolerances slieksnis. Es, piemēram, katru rītu braucu pāri dienvidniekam un ap 80 km (atļautais 70), neviena zibšņa vēl... Tāpēc joprojām ironija par tiem, kas bļaustās par tiem +1, +2 sodiem...

Likt fotoradarus uz tiltiem ir urodisms aukstakaja pakape!!! Tikai sini pakalja LV taa dara! Praagaa piem. ir magistralaas ielas, kur pa nakti, tas ir jau pec 9 vakara var maukt uz 100km/h. Te blins atbrauc, visur 70, 50, 30, 70, 50,70, 30, 20, 50, 70, 50, 70 ... satiksme sacakareeta vienos vaartos un virzienos. Debilino paradaise Ta veel briinas ka tos radarus neciena un sit kopaa. Mudaki vitroniks jeb ka tur to zurkukantori sauc.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Kuzņecs gadījumā nav sēne ar apmestu kažociņu?

0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja nemaldos viens no visai svarīģiem amurikāņiem reiz esot teicis: "Neprasi ko valsts ir izdarījusi tavā labā, bet ko tu esi izdarījis tās labā|!"

Pieprasīt, lai to saprot mūsu valsts visi iedzīvotāji pēc 50 gadiem padomju prāta pišanas ir diezgan nereāli.

Manuprāt VISA sabiedrība pat pie pašiem labvēlīgākajiem apstākļiem nebūs pietiekoši apzinīga. Līdz ar to, lai savaldītu neapzinīgo sabiedrības daļu, ir nepieciešamas represīvas metodes.

P.S. Manuprāt mūsu Latvijā lielākais vairums uzskata, ka viņš valsts labā ir izdarījis visu iespējamo, ja vien ir samaksājis kaut 10-to daļu no tiem nodokļiem, kas no viņa pienākas oficiāli.

Valsts. Kas ir valsts? Es, tu, mana sieva, tava sieva, sievasmaate, kaiminjs utt. Es piem, 91 gadā gaaju ar visiem kopaa uz brikaadem, sargaju jaunizveidoto valsti un Godmani, ar ceriibu, ka viss notiks un ja ne es, tad mani berni dziivos ka rietumos. A ble huj, Godmanis palaida visu pasplusma, pateica na-huj razot un art zemi, visu, kas strada vajag izpardot un nolikvideet, mums buus tuurisma, banku un transziita valsts.. Un kur tas viss ir? Kur? Nav nekaa no taa! Otraja augshaceelienaa Zhiids Godmann izglaaba savus zhiidus un parex banku, valstij un taas iedziivotajiem uzliekot treknu kluci! tagad man te veel cienit šito "valsti" un zaglju varzu vecriigaa? Tfu!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Kuznecss rakstīja:

Bucefals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja nemaldos viens no visai svarīģiem amurikāņiem reiz esot teicis: "Neprasi ko valsts ir izdarījusi tavā labā, bet ko tu esi izdarījis tās labā|!"

Pieprasīt, lai to saprot mūsu valsts visi iedzīvotāji pēc 50 gadiem padomju prāta pišanas ir diezgan nereāli.

Manuprāt VISA sabiedrība pat pie pašiem labvēlīgākajiem apstākļiem nebūs pietiekoši apzinīga. Līdz ar to, lai savaldītu neapzinīgo sabiedrības daļu, ir nepieciešamas represīvas metodes.

P.S. Manuprāt mūsu Latvijā lielākais vairums uzskata, ka viņš valsts labā ir izdarījis visu iespējamo, ja vien ir samaksājis kaut 10-to daļu no tiem nodokļiem, kas no viņa pienākas oficiāli.

Valsts. Kas ir valsts? Es, tu, mana sieva, tava sieva, sievasmaate, kaiminjs utt. Es piem, 91 gadā gaaju ar visiem kopaa uz brikaadem, sargaju jaunizveidoto valsti un Godmani, ar ceriibu, ka viss notiks un ja ne es, tad mani berni dziivos ka rietumos. A ble huj, Godmanis palaida visu pasplusma, pateica na-huj razot un art zemi, visu, kas strada vajag izpardot un nolikvideet, mums buus tuurisma, banku un transziita valsts.. Un kur tas viss ir? Kur? Nav nekaa no taa! Otraja augshaceelienaa Zhiids Godmann izglaaba savus zhiidus un parex banku, valstij un taas iedziivotajiem uzliekot treknu kluci! tagad man te veel cienit šito "valsti" un zaglju varzu vecriigaa? Tfu!

Nezinu, vai tu spēsi to sagremot, gari jāraksta, bet īsumā ir tā,ka tu atļāvi Godmanim un citiem izdarīt to,ko tu viņiem pārmet tagad. Tikai un vienīgi tavā un tevis minēto ļaužu varā ir un bija vadīt savu valsti, bļin, vai tik tiešām grūti saprast to vienreiz???

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kuznecss rakstīja:

Bucefals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nezinu, vai tu spēsi to sagremot, gari jāraksta, bet īsumā ir tā,ka tu atļāvi Godmanim un citiem izdarīt to,ko tu viņiem pārmet tagad. Tikai un vienīgi tavā un tevis minēto ļaužu varā ir un bija vadīt savu valsti, bļin, vai tik tiešām grūti saprast to vienreiz???

Taa ir tuksa demagogjija no tavas puses. Pagaaja pirmie pirmas atjaunotas valsts saeimas 4 gadi, cilveki ticeja ko augsas sola un domaja, ka visam taa arii ir jaanotiek. Un nevar prasit, lai izbijusas padomijas cilvecinu masas uzreiz zinatu kaa jaavada valsti pareizi-tautas un valsts labaa. Arii visi ts arzemju latviesi neko pozitivu neatnesa, tik ielido kopejaa katlaa un piestukjeja kabatas. Augsas tapaat darija ko gribeja, tik katreiz ik pa 4 gadi naaca jauna klike un solija visu sakartot, bet kaa tagad izraadaas visi bija no vienas kules un jo vairaak gadi gaaja, jo stipraaks astonkaajis kljuva, jo garaaki tam tausteklji. Tadi "vaditaji un solitaji" naca viens pakalj otram, sakot ar Gaili un beidzot ar Skeeli, Repshi un Kalviti. Viens par otru lielaki solitaji, bet kaa izradas- melji un mahinatori. Tautai kaut ko lemt principa jau ir par veelu. Tauta balso ar kaajam. Lidostaa.

0 0 Atbildēt

Nu un ja no tautas nevar prasīt, kāpēc var prasīt no valdības, lai tā uzreiz visu zin un izdara pareizi??

Tu,tirgus bāba.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nu un ja no tautas nevar prasīt, kāpēc var prasīt no valdības, lai tā uzreiz visu zin un izdara pareizi??

Taapeec, ka valdiibaa ir visaadi padomnieki, gan arzemju, gan pasmaju, tapec, ka katram deputatam ir n-tie paligi un padomdeveji, tapec, ka valdiba dodas pieredzes apmainjaa, taapeec, ka uz Latviju regulari atbrauc dazne dazhaadu valstu delegacijas, taapec, ka valibaa bija arzemju latviesi, kuri nakusi no brivas tirgus ekonomikas utt utt.

Un galu beigaas taapeec, ka mees ieveelam tos, kuri naak ar programmaam un konkreetiem risinaajumiem kaa visu uzlabot. Diemzjel melu detektors pirms veleshanam deputatu kandidatiem nav paredzets. . Sajuti atskiriibu?

Tu,tirgus bāba.

tipiski latwanju stila: kad beidzas argumenti, sakaas personigi apvainojumi. Smilskastes liimenis.

0 0 Atbildēt

Kuznecss rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu un ja no tautas nevar prasīt, kāpēc var prasīt no valdības, lai tā uzreiz visu zin un izdara pareizi??

Taapeec, ka valdiibaa ir visaadi padomnieki, gan arzemju, gan pasmaju, tapec, ka katram deputatam ir n-tie paligi un padomdeveji, tapec, ka valdiba dodas pieredzes apmainjaa, taapeec, ka uz Latviju regulari atbrauc dazne dazhaadu valstu delegacijas, taapec, ka valibaa bija arzemju latviesi, kuri nakusi no brivas tirgus ekonomikas utt utt.

Un galu beigaas taapeec, ka mees ieveelam tos, kuri naak ar programmaam un konkreetiem risinaajumiem kaa visu uzlabot. Diemzjel melu detektors pirms veleshanam deputatu kandidatiem nav paredzets. . Sajuti atskiriibu?

Tu,tirgus bāba.

tipiski latwanju stila: kad beidzas argumenti, sakaas personigi apvainojumi. Smilskastes liimenis.

Kāreiz tev ir smilšu kastes līmenis, sist sev pie krūtīm,ka esi bijis barikādēs un ka Godmanis pēc tam visu sajājis

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

smilšu kastes līmenis ir rakstīt 'latwaanis'

Muļļa ieskābušais putraimdesas līkums tu!

0 0 Atbildēt

Sapratu vienu: ar jums te diskuteet - sevi necieniit. Taapat neredzat taalaak par savu stuures baranku. Dzenat tik demagogjiju bez neviena argumenta. Visas teemas, lasi kuru gribi. Tas ir nozhelojami.

EDZS Reģ.: 03.05.2004
0 0 Atbildēt

Bišķi ne pa tēmu jautājums, bet varbūt kāds var padalīties ar infu ku Rīgā ir kāda brīvi pieejama estakāde jeb rampa kur var uzdzīt autiņu uz brītiņu?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kuznecss rakstīja:

Bucefals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Hei, tu, valsts.... Man nepatīk, ka jauno vidu būvē uz krieva zemes.... Kas valstij zemes trūkst???? Es apzinos, ka nespēju tur neko izdarīt.... Man vispār dakujā kas nepatīk....Tev laikam patīk tas viss

Piemēram sēne - mēģina jams cīnīties pret vienu likuma neievērošanu..... Bet vadoņiem liekas, ka tur viss ir kārtībā...... Bet ja savā virtuvē ierauga vid pārbaudi, tad ir pasaules gals klāt.....

Ja jau viss ir kārtībā, tad huļiš mīz???? Tā tak apmēram tāda pati lieta, kā alkopārbaude uz ceļa..... Atnāca vids, lika iepūst trubā un vai nu uzcepa protokolu pa pilnu programmu, vai piekukuļots uztaisūja foto ar velosipēdu, vai arī novēlēja laimīgu sūkšanu.....

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

EDZS rakstīja: Bišķi ne pa tēmu jautājums, bet varbūt kāds var padalīties ar infu ku Rīgā ir kāda brīvi pieejama estakāde jeb rampa kur var uzdzīt autiņu uz brītiņu?

Uztaisi jaunu tēmu un prasi tur. Pāris vietas zinu.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Piemēram sēne - mēģina jams cīnīties pret vienu likuma neievērošanu..... Bet vadoņiem liekas, ka tur viss ir kārtībā...... Bet ja savā virtuvē ierauga vid pārbaudi, tad ir pasaules gals klāt.....

Pupsik, esnemīžu ne no VIDa ne no kā cita.

Runa ir par to,kā Kindzulis mēģina risināt savas problēmas.

Manis pēc lai tas VIDs nāk katru dienu.

Tev arī ir problēmas ar izlasītā saprašanu,izskatās.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Pupsik, esnemīžu ne no VIDa ne no kā cita.

Runa ir par to,kā Kindzulis mēģina risināt savas problēmas.

Manis pēc lai tas VIDs nāk katru dienu.

Tev arī ir problēmas ar izlasītā saprašanu,izskatās.

Par mīzšanu.... Čoto neesmu manījis tevi ciemos

Par kindzuli - incanto kā vida pārbaude tavā virtuvē spēj risināt kindzuļa problēmas??? Mūsu vids ir sācis maksāt atlīdzības???

P.N. Vispār nav smuki kaķīt bočkas, ja tu nespēj atbildēt par saviem vārdiem, bet tā jau ir tukša skaņa.... Un kāda deputāta pēc visam portālam ir jāzina, ka tev ir problēmas ar vidu....

0 0 Atbildēt

Eu tu, pieviltais līgavaini, MAN NAV PROBLĒMU AR VIDu,iekal to savā trulajā paurī, pider.

Problēmas ir Kindzulim, kurš tās ( savu mazvērtīgumu ) risina, uzsūtot VIDa kontroli.

Tev laikam nav tas saprotams joprojām,ka runa ir par KINDZUĻA TRULO RĪCĪBU, nevis to,ka pie manis bija VIDs.

Tu, tukšpaurainais pamuļķi.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

bik saak kaitinaat taa tava trulaa bezpamata irshana

savu esmu pateicis... un ja veel vakar tev vareetu izteikt liidzjuutiibas par shaadiem viesiem... tad jau tagad man domaat-tu esi dabuujis ko pelniijis.

pn un ignore.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

btw veelreiz...man pilniigi paraleeli ko tu domaavai kaa vienmeer tukshi irs aoz muguras

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: btw veelreiz...man pilniigi paraleeli ko tu domaavai kaa vienmeer tukshi irs aoz muguras

Ceru,ka PV tu ilgi nebūsi, katrā ziņā ir informēti,kāds mēsls esi.

0 0 Atbildēt

kā riji roltonu, ar baltām acīm blenzdams uz tiem, kas ēd desu pusdienās, tā turpināsi rīt.

Tā ir tava problēma- apziņa,ka esi mēsls dzīvē un nespēja to mainīt un uzvarēt.

EDZS Reģ.: 03.05.2004
0 0 Atbildēt

Pēdējā laikā Deksters pārsvarā apsaukājas un dāsni bārsta apvainojumus pa labi un pa kreisi...

Kas notiek! Dažreiz Deksteram pavīdēja tiešām atbalstāmas un pareizas domas, taču tagad acīmredzami degradācija kā saka "на лицо"

0 0 Atbildēt

EDZS rakstīja: Pēdējā laikā Deksters pārsvarā apsaukājas un dāsni bārsta apvainojumus pa labi un pa kreisi...

Kas notiek! Dažreiz Deksteram pavīdēja tiešām atbalstāmas un pareizas domas, taču tagad acīmredzami degradācija kā saka "на лицо"

Protams, pret kretīniem kretīniska attieksme.

Apsaukājas skan tā diezgan puišeliski,ja kas.

0 0 Atbildēt

Tevi nepiebesītu, ka cilvēks, kuram ir parādi daudzās kredītiestādēs un kurš netaisās tos atdot, kuram valsts maksā bērniem uzturu, kamēr tas mērglis sedz daļu no piedzītajiem parādiem un neko nemaksā bērniem, tēlo pārgudro un sūdzas VIDā??

Tas ir normāli?? Tāds pelnījis uzslavas,ko?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti