Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: pilsētās visiem FR braucu garām ar standarta 60 uz spidometra (reāli kādi 54-55) un nav neviena plākstera.

Man arī tas pats stratēģiskais piegājiens un arī nav.

PS.Nez kur Seene ? Tam droši vien nav laika te rakstīt neko, jo viņam, kā jau advancētam tipam, ir kaudze ar sodiem par +1, kā šis te klārēja.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu, truliķi, ne tev spriest šeit, kur var un kur nevar. Katrs pamēsls nu noteiks, kur var ātri braukt un kur nevar.

Pats trakākais,lielīties ar to.

Klau, ko tādu ievērības cienīgu tu esi izdarījis dzīvē, ar savu īsto vārdu un uzvārdu?

Norvēģijā palasījis ogas?

Ja pareizi atceros, mūsu lapinajā diskusijā par to manu aksidentu ar BMW uz manu uzdoto jautājumu "Vai tu nekad pilsētā nepārsniedz ātrumu?" tu pats atbildēji "Pārsniedzu... tur, kur saprāts ļauj" Sanāk, ka taaneko nevar noteikt, bet Deksters var... Es, protams, neaizstāvu taaneko tīņa cienīgo pontošanos, bet, nu, tomēr, kaut kā dubulti sanāk...

0 0 Atbildēt

krix rakstīja:

taaneko rakstīja:

EDZS rakstīja:

EDZS rakstīja:

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: KSI, mazliet pameklēju, uzreiz neatradu. Bet, ja mana atmiņa neviļ, tu biji viens no tiem, kuri attaisnoja Murjāņu radara bojāšanu.

Jeb es kļūdos?

Eu gaili, es šodien nobraucu gar piņķu fotoradaru ar norvēģu nummuriem ar 157 km/h un kas? pasukā manu banāniņu )

Un kurā vietā mums ar tevi jālepojas? par norvēģu numuriem vai par ātruma pārsniegšanu? un ko tev deva tie 157km/h ko tie izmainīja vā dzīvē? Nokļuvi galapunktā 5-10 minūtes ātrāk? Unkas būtu ja tev ceļā izskrietu brīvlaikā uz Murjāņiem atbraucis sīcis un tu viņu nonestu ar saviem 157? tad arī vajadzētu tevi uz rokām nēsāt?

Sorry Piņķi sajuka ar Murjāņiem! Bet būtību tas nemaina..

pajoliņam deksteram nepareizi akcenti- tapēc arī rakstu, ka šis pamuļķis raksta bezjēgā un tēlo gudro- izlasi topiku par deksteru uni edgaru- sapratīsi, ka vīņa viedokli nav jēga uzklausīt.

Nelepojos- steidzos- zinu kur var un kur nevar pārsniegt. Piņķos uz 3 joslas neviens neizskries.

nekad nesaki nekad.

es ar domāju, ka pa Liepājas šosejas Lielupes tiltu neviens mājdzīvnieks nekad nevazāsies.

tomēr vazājas gan...

Tajā rajonā man ne viens vien klients ir paķēris dzīvnieciņus... Pēdējo reizi vienam mežacūka trāpījās.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tu, truliķi, ne tev spriest šeit, kur var un kur nevar. Katrs pamēsls nu noteiks, kur var ātri braukt un kur nevar.

Klau, ko tādu ievērības cienīgu tu esi izdarījis dzīvē, ar savu īsto vārdu un uzvārdu?

Ja pareizi atceros, mūsu lapinajā diskusijā par to manu aksidentu ar BMW uz manu uzdoto jautājumu "Vai tu nekad pilsētā nepārsniedz ātrumu?" tu pats atbildēji "Pārsniedzu... tur, kur saprāts ļauj" Sanāk, ka taaneko nevar noteikt, bet Deksters var... Es, protams, neaizstāvu taaneko tīņa cienīgo pontošanos, bet, nu, tomēr, kaut kā dubulti sanāk...

Var nokrist arī meteorīts uz galvas. JEBKUR!

Un?

Svarīgi ir atzīt savas kļūdas un pārkāpumus, nevis nemitīgi "kļūdīties" un pārkāpt, bet teikt ka eisi balts ij pūkains.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

2) pats arī sāc jūsties kā lohs - pirms fiksētā 50km/h radara centies noturēt tos 50 un īsti neseko, kas notiek uz ceļa. Ja būtu izkliedēts mīts par +1 vai +3 un godīgi pateikts, ka tolerance ir +5 vai +10, es personiski varbūt arī brauktu ar nenormāliem 52 vai 55, taču mazāk lūrētu spidometrā un vairāk uzmanību pievērstu satiksmei. Zinu, ka īsti mačo spidometrā nelūr un no sodiem nebaidās, taču man negribas maksāt par +2 un negribas vilkties ar drošiem 45

A ko tu gribi, lai tiktu izkliedēts. Es zem FR speciāli braucu kādus 5-10 km/h ātrāk (ja atļautais ir 50, tad līdz 55, ja 70 un 90 - attiecīgi 80 un 100), tīri eksperimentēšanas pēc. Un nevienu bildi neesmu saņēmis.

Kā arī... joprojām NAV publicēts neviens +1 sods.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Un «dežūr-kablukus» arī vairs neredz pie FR - vai nu pārsēdušies uz citiem un mazāk uzkrītošiem auto, vai arī parkojas tālāk no FR.

Svētdien uz Ziepniekkalna ielas pie FR čalis sēdēja sarkanā 1. paaudzes Audi A4

0 0 Atbildēt

Vakar nopriecājos par FR izvietošanu Ikaunijā uz Tallinas šosejas. Zīmes kādus 3-5 km iepriekš, līdz ar to motivē visu posmu braukt apzinīgi, nevis, kā pie mums, zīme 100 metrus pirms FR, lai visi histēriķi sāk raut pa mēmajiem...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

KSI rakstīja:

2) pats arī sāc jūsties kā lohs - pirms fiksētā 50km/h radara centies noturēt tos 50 un īsti neseko, kas notiek uz ceļa. Ja būtu izkliedēts mīts par +1 vai +3 un godīgi pateikts, ka tolerance ir +5 vai +10, es personiski varbūt arī brauktu ar nenormāliem 52 vai 55, taču mazāk lūrētu spidometrā un vairāk uzmanību pievērstu satiksmei. Zinu, ka īsti mačo spidometrā nelūr un no sodiem nebaidās, taču man negribas maksāt par +2 un negribas vilkties ar drošiem 45

A ko tu gribi, lai tiktu izkliedēts. Es zem FR speciāli braucu kādus 5-10 km/h ātrāk (ja atļautais ir 50, tad līdz 55, ja 70 un 90 - attiecīgi 80 un 100), tīri eksperimentēšanas pēc. Un nevienu bildi neesmu saņēmis.

Kā arī... joprojām NAV publicēts neviens +1 sods.

kautkur dzirdēju baumas, ka tas +1 esot dzīvojamās zonās...

pats esmu redzējis vienu reizi fotokasti dzīvojamā zonā - pildas iela laikam tā saucās

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es neslēpjos aiz Norvēģijas numuriem un nelielos te ar cik esmu vilcis gar apdzīvotām vietām.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Vakar nopriecājos par FR izvietošanu Ikaunijā uz Tallinas šosejas. Zīmes kādus 3-5 km iepriekš, līdz ar to motivē visu posmu braukt apzinīgi, nevis, kā pie mums, zīme 100 metrus pirms FR, lai visi histēriķi sāk raut pa mēmajiem...

GB- gluži manas domas, Ar tādu nolūku jau arī uzrakstiju par Piņķiem, Ieraugot zīmi 100 metrus pirms fotoradara nav jēgas sākt dzēst ātrumu no 170 uz 100. Var sanākt ziepes. Starp citu šītādus brīnumus ar FR zīmēm tiešām esmu redzējis tikai šeit. Igaunija, Lietuva, Vācija, Dānija, Zviedrija, Norvēģija. Visur zīmes ir vismaz pāris km iepriekš un fotoradars ir kā zīmes darbības beigas Līdz ar to cilvēks visu bīstamo posmu nobrauc prātīgi, beigās pasmaida un pamāj ar roku fotoradaram atslābinās un aizbrauc tālāk normāli. Zviedrijā vispār ir redzēta FR zīme ar papildzīmi: 0,1-25 km Un autovadītājam nav ne jausmas, cik fotoradari stāv šajā distancē- 2 vai 3 vai 5 vai 9? Izbrauc visu distanci un gāzē tālāk. Pie mums desterveidīgie truliķi patrioti to zīmi labprāt karinātu aukliņā uz FR ar domu-varbūt vairāk tautas uzrausies? Nu uzrāvos nu un kas? Likumu nesakārtotības dēļ, daudziem citu valstu pilsoņiem ir pie kājas sodi no fotoradariem. Izdomā dekster likumu, ka pie robežas šķērsošanas mani kāds mauc uz desas par FR fiksētajiem pārkāpumiem? Nevari- smadzenes trūkst? Palūdz kādu krievu vai vācieti kam viņas ir!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es neslēpjos aiz Norvēģijas numuriem un nelielos te ar cik esmu vilcis gar apdzīvotām vietām.

Idiņ dekster- fotoradars visur kur cilvēki domā ar galvu nevis maku ir zīme, ka te tiešām vajadzētu pabraukt gabaliņu prātīgi. Un es arī nelielos kapēc to teicu- iepriekšējais posts.

Un starp citu iedgar veidīgie nav izbraukuši uz ārzemēm, tādi vispār nekur nebrauc. Sēž un čīkst vienā vietā, jo uzņēmības trūkst. Viņi arī tur čīkstēs, bet tur ir jāstrādā. Takā te ir palikuši abu veidu pamuļķi- deksteri un iedgari. ES NERUNĀJU PAR TIEM CILVĒKIEM KAS TE RAUJĀS UN CENŠAS LABOT TĀDU DEKSTERU SASTRĀDĀTĀS KĻŪDAS,CILVĒKIEM, KAS APZINĀS LIETU PATIESO BŪTĪBU.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Idiņ dekster- fotoradars visur kur cilvēki domā ar galvu nevis maku ir zīme, ka te tiešām vajadzētu pabraukt gabaliņu prātīgi. Un es arī nelielos kapēc to teicu- iepriekšējais posts.

Klausies pamuļķi ar norvēģu numuriem - maksimālais ātrums ir jāievēro VISUR, ne tikai tur, kur stāv CP vai FR.

Manispēc tos FR lai liek pilnīgi haotiski vienu dienu te, otru tur, 10 km garā posmā katru reizi citā vietā. Iemācieties braukt ar +/- atļauto, nevis ar atļautais +15 km/ un viss būš kedā i nekratīs kur un kā tie izlikti un nebūs jāsūdzās, ka izlikti peļņai. Kā citādi gan iemācīsies braukt tik cik CSN ir norādīs (atļauts)?

0 0 Atbildēt

Oho, 170... ceru, ka tad, kad tu nositīsies, tu neparausi līdzi citus.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

Klausies pamuļķi ar norvēģu numuriem - maksimālais ātrums ir jāievēro VISUR, ne tikai tur, kur stāv CP vai FR.

Manispēc tos FR lai liek pilnīgi haotiski vienu dienu te, otru tur, 10 km garā posmā katru reizi citā vietā. Iemācieties braukt ar +/- atļauto, nevis ar atļautais +15 km/ un viss būš kedā i nekratīs kur un kā tie izlikti un nebūs jāsūdzās, ka izlikti peļņai. Kā citādi gan iemācīsies braukt tik cik CSN ir norādīs (atļauts)?

Respektēju Tavu viedokli, bet rakstiju ka steidzos, pie kam dienas vidus un šoseja uz Rīgu ir tukša, Pie kam policija ja ir tusējas pagrieziena uz priežuciemu rajonā,

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja: Nu uzrāvos nu un kas? Likumu nesakārtotības dēļ, daudziem citu valstu pilsoņiem ir pie kājas sodi no fotoradariem.

Šis tikai un vienīgi apstiprina tavu trulo dabu, to,ka esi šņega.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Respektēju Tavu viedokli, bet rakstiju ka steidzos, pie kam dienas vidus un šoseja uz Rīgu ir tukša, Pie kam policija ja ir tusējas pagrieziena uz priežuciemu rajonā,

Kaut kur ir paredzēta soda mīkstināšana par to ,ka 'es steidzos' ?? Tu, ībli, iemācies saplānot savu laiku un tad nebūs jāaizbildinās ar tizlu 'es steidzos'.

0 0 Atbildēt

Tu, lielais 'varoni' , pabrauc kaut kur Norveģijā ar +60 un tad palielies te.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tu, lielais 'varoni' , pabrauc kaut kur Norveģijā ar +60 un tad palielies te.

Arī gribētu redzēt...

Un pamēģini iestāstīt NOR policim, ka bija baigi jāsteidzās, tāpēc drīkst...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

Un maksimālais ātrums ir diezgam subjektīvs faktors. Ja pa dienu ir jāveic 7-8 simti, tici man ir atšķirība ar kādu ātrumu brauc. Nu un ar laiku pierod....

Un otrs daudzās valstīs ātruma kontrole (policija vai FR) notiek tikai tur, kur tā tiešām ir nepieciešama, nevis tur kur var vairāk sapelnīt. Nekad nav manītas jelkāda veida ātruma pārbaudes starptautiskajām šosejām.

Un tici man pilsētā man ir tie paši 50-70, pār nepārtrauktajām neapdzenu, pa joslām nemētajos un pagriezienus rādu 3-5 sekundes pirms manevra pat mežā.

DEKSTER NEJAUCIES- AR TEVI, UTE, NEVIENS NERUNĀ. IZEJ ĀRĀ, PIEPŪT VAIGUS- PATĒLO KA DOMĀ...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Un maksimālais ātrums ir diezgam subjektīvs faktors. Ja pa dienu ir jāveic 7-8 simti, tici man ir atšķirība ar kādu ātrumu brauc. Nu un ar laiku pierod....

Mēsl, tu neesi pārcilvēks un parasti šitādi morālie kropļi parauj līdzi nevainīgas dzīvības. Es jau tev teicu, ar šādu pārliecību dzivojot, gan nonāksi zem zemes, bet Dievs dod nepaķert līdzi nevainīgus.

Ej uz trasi un pierādi,ka spēj braukt ātri, bet 100% ka tur tu neko nespētu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tu, lielais 'varoni' , pabrauc kaut kur Norveģijā ar +60 un tad palielies te.

Arī gribētu redzēt...

To nu tu apgalvo nezinot... Nevajag- līdzināsies deksteram. Oslo ring 2; ring 3, uz caur pilsētu ejošā E6 E18. Zīmes 60, 70, 80. Ievērojas tikai sastrēgum stundās. Zem 90 brauc tikai sabiedriskais pa savu joslu.

100-110 nav izņēmuns un ir standarts 3 joslai bet pie tukšas šosejas 130-140 mierīgi var ieraudzīt. Un tie nav ne dreacar- ne auto ar svešiem nummuriem. No rītiem, kad visi dodas uz darbu 100 km/h visās 3 joslās, pie zīmes 70 ir ikdiena, piedevām 3 joslas, visi brauc uz 100, (trašā pat 110) un distance starp mašīnām 20-25 m. Bīstamajās vietās fotoradari, pirms kuriem visi bremzējas lēnām. Perfekta palašanas kultūra- ja redzi, ka aizmugurē kāds tuvojas ātrāk, nekā tu brauc- pamaini, joslu, palaid garām un brauc tālāk. Es laižu, un mani laiž. Un pilnīgi pie kājas visiem , ar kādu ātrumu Tu brauc. Toties dzīvojamajās zonās- ir gan policija, gan guļošie, pie kam bez jelkāda brīdinājuma. Brauksi ātrāk- paliksi bez amīšiem...

Ir valstis, kur tiešām piedomā pie tā lai būtu gan droši gan ērti.

0 0 Atbildēt

Šumahers atradies...

Salkīdzināji NOR ceļus ar mūsējie aizsargājamajiem bedru pieminekļiem.

Tur ir i nožogojumi, i paredzama rīcība un uz 170 braucošu tevi tur ātri atradīš un paienācīgi apskaidros kas tu par mudaku!

Māki ātri braukt? Kaut kā nemanu nedz autošosejā nedz rallijā uzlecošo zvaigzni!

pie 170 apstāšanās distance ir tik cik ir! Fizika ir nemainīga! Un te nav svarīgi cik ļoti esi pieradis publiskā satiksme uz koplietošanas ceļiem izpildīties.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Arī gribētu redzēt...

Nu tak... Nu nav tur tā Visur nav Latvija, visur nestāv deksterveidīgi pašvaldības policisti aiz Lielupes tilta pie iebraukšanas Jūrmalā un neslauc naudu no tiem ārzemniekiem, kas nav nopirkuši caurlaides tikai tapēc ka pirms iebraukšanas jūrmalā nevienam nav izdevīgi uzlikt zīmi "maksas ceļš"... BLJAD! Mani, noķēra policists at moci un teica- kādēļ es pilsētas robežās braucot agresīvi- jā tiešām braucu. Teicu ka mašīnu pārbaudu. Viņš pateica tā: Nevajag tā braukt, pie mums Norvēģijā tā nebrauc". Piebilda ka sajūgs smirdot. Novēlēja laimīgu ceļu pateica, ka vairāk tā ne un aizbrauca" Viss! Ā dokumentus paskatijās. Tur policijas darbā pieņem cilvēkus, kas ir spējīgi domāt, analizēt situāciju un zināmā mērā reprezentēt savu valsti. Šeit ņem deksterus, kas siekalodamies skrien izpildīt priekšnieku pavēles par budžeta izpildi.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Tad ko tu te lien atpakaļ??

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Tad ko tu te lien atpakaļ??

Jo tur uz sakārtotajiem ceļiem nezkāpēc uz 170 neļauj, un par to, noķerot, izraksta kārtīgas piepes... TUr līk pa ideāli sakārtotas infrastruktūras ceļiem ar vairākām joslām un paredzmau satiksmi - max ko spēj atļāuties ir 120... Šeit pie pinnīgiem kurmja rakumiem, nesakārtotas infrastruktūras un pilnībā neparedzamiem ceļa apstākļiem protās ar NOR numuriem atvilkt 170...

Šumahers ibio, galvā dauzīts dornis!

Varu derēt, ka elementārā trasē nespēs parādīt neko no sava p[ubliskajā satiksmē pielietotā ātruma nepieciešamajām prasmēm...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti