Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Šumahers atradies...

Salkīdzināji NOR ceļus ar mūsējie aizsargājamajiem bedru pieminekļiem.

Tur ir i nožogojumi, i paredzama rīcība un uz 170 braucošu tevi tur ātri atradīš un paienācīgi apskaidros kas tu par mudaku!

Māki ātri braukt? Kaut kā nemanu nedz autošosejā nedz rallijā uzlecošo zvaigzni!

pie 170 apstāšanās distance ir tik cik ir! Fizika ir nemainīga! Un te nav svarīgi cik ļoti esi pieradis publiskā satiksme uz koplietošanas ceļiem izpildīties.

Esmu lūžņos pārvērtis 2, apmetis 4 kūleņus un lieliski zinu, kas ir fizika. Manis dēļ neviena cita persona nav cietusi un pats esmu tikai pirkstu saplēsis lienot ārā no novākota auto. Nu tak izbeidz mētāties ar frāzēm- līdzinies deksteram. Neviens tur nevienu nemeklē līdz tam momentam, kamēr tu neradi traucējumu citiem. Brauc kaut uz 200, bet izvēlies uz ceļa vietu un laiku. Pa nakti neviens, pilnīgi neviens norvēģis uz starppilsētu bāņa nebrauc zem 130, kaut arī zīmes ir 100. Neviens neko nepārmet, nav nekādi reidi...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Respektēju Tavu viedokli, bet rakstiju ka steidzos, pie kam dienas vidus un šoseja uz Rīgu ir tukša, Pie kam policija ja ir tusējas pagrieziena uz priežuciemu rajonā,

Kaut kur ir paredzēta soda mīkstināšana par to ,ka 'es steidzos' ?? Tu, ībli, iemācies saplānot savu laiku un tad nebūs jāaizbildinās ar tizlu 'es steidzos'.

Nu, nesaki vis, gadīties var visādi... man pirms laika arī bija jāsteidzas, jo bija jāved asiņojošs bērns uz slimnīcu pēc kritiena ar dēli... Bet, cik noprotu, šis nebija tāds gadījums...

Un likuma priekšā nav paredzēta, bet dažreiz, ja CP redz, ka ir objektīvs iemesls, arī palaiž vaļā. Man tā vairākas reizes ir bijis. Bet, nu jā, FR nepalaidīs.

Bez tam, te ir vēl viena lieta. Ja iemesls steigties būs pietiekams, tad noķertais arī bez lielas kurnēšanas to sodu samaksās, jo cēlais mērķis atsver sodu. Kaut kā tā

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja: Nekad nav manītas jelkāda veida ātruma pārbaudes starptautiskajām šosejām.

Nu jau nu jau... pabrauc pa to pašu Polijas bāni... Vācijas bāni... Čehijas bāni... tad redzēsi - ir vai nav kontrole...

Kuznecss Reģ.: 11.06.2007
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Šumahers atradies...

Salkīdzināji NOR ceļus ar mūsējie aizsargājamajiem bedru pieminekļiem.

Tur ir i nožogojumi, i paredzama rīcība un uz 170 braucošu tevi tur ātri atradīš un paienācīgi apskaidros kas tu par mudaku!

Māki ātri braukt? Kaut kā nemanu nedz autošosejā nedz rallijā uzlecošo zvaigzni!

pie 170 apstāšanās distance ir tik cik ir! Fizika ir nemainīga! Un te nav svarīgi cik ļoti esi pieradis publiskā satiksme uz koplietošanas ceļiem izpildīties.

Esmu lūžņos pārvērtis 2, apmetis 4 kūleņus un lieliski zinu, kas ir fizika. Manis dēļ neviena cita persona nav cietusi un pats esmu tikai pirkstu saplēsis lienot ārā no novākota auto. Nu tak izbeidz mētāties ar frāzēm- līdzinies deksteram. Neviens tur nevienu nemeklē līdz tam momentam, kamēr tu neradi traucējumu citiem. Brauc kaut uz 200, bet izvēlies uz ceļa vietu un laiku. Pa nakti neviens, pilnīgi neviens norvēģis uz starppilsētu bāņa nebrauc zem 130, kaut arī zīmes ir 100. Neviens neko nepārmet, nav nekādi reidi...

Nu vai tad tu jau pats nesaproti, ka te ir pareizo "latvieshu" autoportals? te galvenie kvieceji ir tie, kuri telo paargudros pareizos, apliek citus, bet pashi ikdiena ir tadi pashi kretino, kurus te ta noliek. nevis auto forums, bet divdabju forums.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Ir valstis, kur tiešām piedomā pie tā lai būtu gan droši gan ērti.

Tad ko tu te lien atpakaļ??

Jo tur uz sakārtotajiem ceļiem nezkāpēc uz 170 neļauj, un par to, noķerot, izraksta kārtīgas piepes... TUr līk pa ideāli sakārtotas infrastruktūras ceļiem ar vairākām joslām un paredzmau satiksmi - max ko spēj atļāuties ir 120... Šeit pie pinnīgiem kurmja rakumiem, nesakārtotas infrastruktūras un pilnībā neparedzamiem ceļa apstākļiem protās ar NOR numuriem atvilkt 170...

Šumahers ibio, galvā dauzīts dornis!

Varu derēt, ka elementārā trasē nespēs parādīt neko no sava p[ubliskajā satiksmē pielietotā ātruma nepieciešamajām prasmēm...

... laikam nav jēgas rakstīt... es par vienu jūs par pavisam ko citu. jā dauzīts, jā dornis, vēl kaut 70 epitetu, bet tas jums neliks aizdomāties ko gribu pateikt. Maļat vien savu...

0 0 Atbildēt

taaneko nav iedgara dēls gadienā?

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Esmu lūžņos pārvērtis 2, apmetis 4 kūleņus

vai ar to būtu jālielās?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: taaneko nav iedgara dēls gadienā?

I edgars pats man par dēlu varētu būt...

Nav jau jēgad diskutēt, netaisos uzspiest savu viedokli kā deksters- piedāvāju padomāt- negrib, tā nu nav mana problēma.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

vai ar to būtu jālielās?

kūleņi ir, bet secinājumu nav

tā arī nesaprotu kur Latvija drīkst, būtu pieļaujami vai varētu droši atļauties 170. Norvēģijā nezkāpēc čalītim ir 130, nevis 170...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

vai ar to būtu jālielās?

tā arī nesaprotu kur Latvija drīkst, būtu pieļaujami vai varētu droši atļauties 170. Norvēģijā nezkāpēc čalītim ir 130, nevis 170...

Cik Tev gadu?

Kas nosaka maksimālo ātrumu? Bez prioritātēm.

a. auto tehniskais stāviklis un ražotāja paredzētās iespējas

b. Riepu tehniskais stāvoklis un ātruma indekss

c. Ceļa seguma kvalitāte un saķeres koeficents

d. ceļa pārredzamība atbilstošajam ātrumam.

e. satiksmes intensitāte.

kas ierobežo maksimālo ātrumu-

a.vājākie satiksmes dalībnieki, kas iespējami šajā ceļa posmā.

b. negaidīti apstākļi, kuru cēloņi trodas ārpus ceļa.

maps.google.com/... ,23.356762&spn=0.073944,0.222988&sll=37.0625,-95.677068&sspn=53.961216,114.169922&hnear=Latvija&t=h&z=13

P102 Ceļš praktiski pārredzams 1o km garā posmā uz abām pusēm, intensitāte ļoti minimāla- nav pretīmbraucošo, nav apdzenamo. Ja parādās- līdz viņam vismaz 5-6 km, segums labs. Lauki abās pusēs. Brauksi uz 90? Brauc- neviens neliedz.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tu, lielais 'varoni' , pabrauc kaut kur Norveģijā ar +60 un tad palielies te.

Tur tas maksās apmēram 500latus.... BET.... Zīmes tur ir normāli saliktas... Ceļu remonta zīmes ir sagrieztas pret mežu, kad nestrādā... Ja tur ir zīme 70, tad uz 90 to līkumu paņemt jau būs problemātiski....

0 0 Atbildēt

Negrib linkoties Posms Berzsipele- Lauku iela Dobelē.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

vai ar to būtu jālielās?

Cik Tev gadu?

maps.google.com/... ,23.356762&spn=0.073944,0.222988&sll=37.0625,-95.677068&sspn=53.961216,114.169922&hnear=Latvija&t=h&z=13

P102 Ceļš praktiski pārredzams 1o km garā posmā uz abām pusēm, intensitāte ļoti minimāla- nav pretīmbraucošo, nav apdzenamo. Ja parādās- līdz viņam vismaz 5-6 km, segums labs. Lauki abās pusēs. Brauksi uz 90? Brauc- neviens neliedz.

Kur latvijā ir NOROBEŽOTS ceļš, uz kura nav meža zvēru, gājēju un lauksaimniecības tehnikas?

Un kur ir tā mega kvalitāte tam ceļam?

Ar to pietiks.

Norvēģijā drīzāk var atļauties 170, nekā šeit.

Man gadu kā reizi ir pietiekami, lai nespriestu kā tikko pravas dabūjis tīnis.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

vai ar to būtu jālielās?

Cik Tev gadu?

Kur latvijā ir NOROBEŽOTS ceļš, uz kura nav meža zvēru, gājēju un lauksaimniecības tehnikas?

Un kur ir tā mega kvalitāte tam ceļam?

Ar to pietiks.

Norvēģijā drīzāk var atļauties 170, nekā šeit.

Man gadu kā reizi ir pietiekami, lai nespriestu kā tikko pravas dabūjis tīnis.

Links, korekti neliekās. P 102 Bērzsipele- Lauku iela Dobelē. 12 km garš. Policija nestāv nekad, jo ceļš te pārredzams 10 km posmā, var redzēt visas mašīnas, kas uz tā tobrīd atrodas. Un tas nav vienīgais tāds.

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

KSI rakstīja:

2) pats arī sāc jūsties kā lohs - pirms fiksētā 50km/h radara centies noturēt tos 50 un īsti neseko, kas notiek uz ceļa. Ja būtu izkliedēts mīts par +1 vai +3 un godīgi pateikts, ka tolerance ir +5 vai +10, es personiski varbūt arī brauktu ar nenormāliem 52 vai 55, taču mazāk lūrētu spidometrā un vairāk uzmanību pievērstu satiksmei. Zinu, ka īsti mačo spidometrā nelūr un no sodiem nebaidās, taču man negribas maksāt par +2 un negribas vilkties ar drošiem 45

Bija raksts tvnetā. Cik ticami, nav ne jausmas (domāju, ka vairāk kā 50% diez vai).

Pats raksts te - www.tvnet.lv/...

A ko tu gribi, lai tiktu izkliedēts. Es zem FR speciāli braucu kādus 5-10 km/h ātrāk (ja atļautais ir 50, tad līdz 55, ja 70 un 90 - attiecīgi 80 un 100), tīri eksperimentēšanas pēc. Un nevienu bildi neesmu saņēmis.

Kā arī... joprojām NAV publicēts neviens +1 sods.

0 0 Atbildēt

klausies - taaneko - KUR LATVIJĀ IR REĀLI NOROBEŽOTS CEĻŠ?

Tev pārredzama lapra vai suns var patrāpīties lai palīdzētu aplūkot vēžu ziemošanas vietas...

90 km/h 10 km ir 6,6 minūtes, 180 kmh 3,3 minūtes

un ko tu tajās iegūtajās 3,3 minūtēs darīsi? Lielīsies portālā ka 170 ir pareizi un visi ir lošaras, kas tipa 10 km garā posmā velkās ua 100?

0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

GB12 rakstīja:

KSI rakstīja:

2) pats arī sāc jūsties kā lohs - pirms fiksētā 50km/h radara centies noturēt tos 50 un īsti neseko, kas notiek uz ceļa. Ja būtu izkliedēts mīts par +1 vai +3 un godīgi pateikts, ka tolerance ir +5 vai +10, es personiski varbūt arī brauktu ar nenormāliem 52 vai 55, taču mazāk lūrētu spidometrā un vairāk uzmanību pievērstu satiksmei. Zinu, ka īsti mačo spidometrā nelūr un no sodiem nebaidās, taču man negribas maksāt par +2 un negribas vilkties ar drošiem 45

Bija raksts tvnetā. Cik ticami, nav ne jausmas (domāju, ka vairāk kā 50% diez vai).

A ko tu gribi, lai tiktu izkliedēts. Es zem FR speciāli braucu kādus 5-10 km/h ātrāk (ja atļautais ir 50, tad līdz 55, ja 70 un 90 - attiecīgi 80 un 100), tīri eksperimentēšanas pēc. Un nevienu bildi neesmu saņēmis.

Kā arī... joprojām NAV publicēts neviens +1 sods.

Nu man ir sodiņš par+4. Kaut gan autoražotāja tehnisko nianšu dēļ auto ātrums tiek atainots uz displeja ik pēc 2 sekundēm. Bet pa divām sekundēm mierīgi varu dabūt to kautkur pa visu no 46 līdz 62 km/h.

Samaksāju un nekurnēju. lai jau deksteriem valsts uzturēšanai pie dzīvības tiek...

0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja: Bija raksts tvnetā. Cik ticami, nav ne jausmas (domāju, ka vairāk kā 50% diez vai).

ja radars autobusu sajaucis ar kravinieku tad tie ir +11 km/h...

vai tik tur nebija nolaists cilvēciskais rainis...

a kur ir vēl kādi 2līdz 3 protokoli par +1?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: klausies - taaneko - KUR LATVIJĀ IR REĀLI NOROBEŽOTS CEĻŠ?

Tev pārredzama lapra vai suns var patrāpīties lai palīdzētu aplūkot vēžu ziemošanas vietas...

un ko tu tajās iegūtajās 3,3 minūtēs darīsi? Lielīsies portālā ka 170 ir pareizi un visi ir *******s, kas tipa 10 km garā posmā velkās ua 100?

Jautāji- kur var braukt ātri- es atbildēju! Vajag, nevajag, gribās negribās- subjektīvi... Gribi brauc, negribi nebrauc.

p.s. Lapsas un suņi jau ir bojāgājušo sarakstā, bet man mašīna ir aprīkota ar skaņas signālu. Pamēģini kādreiz- būsi pārsteigts par to, kā palīdz...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: klausies - taaneko - KUR LATVIJĀ IR REĀLI NOROBEŽOTS CEĻŠ?

un ko tu tajās iegūtajās 3,3 minūtēs darīsi? Lielīsies portālā ka 170 ir pareizi un visi ir *******s, kas tipa 10 km garā posmā velkās ua 100?

Jautāji- kur var braukt ātri- es atbildēju! Vajag, nevajag, gribās negribās- subjektīvi... Gribi brauc, negribi nebrauc.

p.s. Lapsas un suņi jau ir bojāgājušo sarakstā, bet man mašīna ir aprīkota ar skaņas signālu. Pamēģini kādreiz- būsi pārsteigts par to, kā palīdz...

Ļoti dzirdēta dziesma.

Vienam molēģim sanāca stirnu paķert uz 130, otram mežakulim ietrāpīt

Abi taurēja ka prieks.

Un? Palīdzēja?

Sveri un dzelži cūkām.

Bet čaļi izdarīja secinājumus - sāka braukt ar galvu nevis ar pedāli.

Fizika ir fizika - nepilni 30 m/s un nepilni 50 m/s ir tomēr būtiska atsķirība. Ceru, ka neviens necietīš Tava svarīguma un goņščikisma dēļ.

Atceris - CSN ir kāds punkts:

6. Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē izpildīs noteiktās prasības.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

taaneko ir tipiskais homo tupus drisējs. visi citi viņam ir valsti ar savām darbībām noveduši, bet JA VIŅAM VAJAG, tad drīkst gan noteikumus pārkāpt, gan citas lietas darīt. jo viņam taču vajag!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tu, lielais 'varoni' , pabrauc kaut kur Norveģijā ar +60 un tad palielies te.

Tur tas maksās apmēram 500latus.... BET.... Zīmes tur ir normāli saliktas... Ceļu remonta zīmes ir sagrieztas pret mežu, kad nestrādā... Ja tur ir zīme 70, tad uz 90 to līkumu paņemt jau būs problemātiski....

Zinu, esmu tur braukājis.

Te runa par to,ka daži aicina uz anarhiju. Redz, katrs drīkst izvēlēties ātrumu ar kādu pārvietoties. Tas nekas, ka drīkst un ir atļauts uz 110, es esmu kruts no Norvēģijas ieradies ļetraks un varu braukt cik gribu,uzspļaut.

0 0 Atbildēt

redzkur pat čaļi ar megasporta mašīnām nav pasargāti no parastām vistām

www.car-accidents.com/...

0 0 Atbildēt

ziniet ko?

izbesījāt jūs pajolīši, kas vienā teikumā raksta, ka ātrums ir jāievēro, bet turpat otrā teikumā ar putām uz lūpām brēc, ka paši brauc ar +5

no otras puses ir vainīgs likumdevējs

šādu situāciju vienkārši varētu regulēt, ar pāris normām, kas nosaka, ka maksimālais ātrums ir tāds kā zīmē uzrakstīts un sods ir par katru pārsniegto kilometru, bet sodīt sāk tikai (piemēram) no +10 (šito var noteikt pāris zonās atšķirīgu, vai arī %tuāli)

tas nozīmē, ka ja pilsētā ir 50 un sods par katru kilometru ir 1ls un sodīt sāk no +11 (līdzīga sistēma ir dažās valstīs), tas ja 50 zīmes darbības zinā noķers uz 60, tad sods nebūs vispār, bet, ja iz 61, tad būs jāmaksā 11 lati

0 0 Atbildēt

tā vot!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti