Neesi pamanījis, ka jebkuru, nu gandrīz jebkuru manu komentāru uzreiz ar bagātīgiem izklāstiem un ņirgāšanos pārsedz Pirmais?
Un to dara tikai tāpēc, ka vaino mani savas līgavas zaudēšana un nekādi tam nevar pārkāpt.
Phe...tādu ko, ar uzslavēt??
Neesi pamanījis, ka jebkuru, nu gandrīz jebkuru manu komentāru uzreiz ar bagātīgiem izklāstiem un ņirgāšanos pārsedz Pirmais?
Un to dara tikai tāpēc, ka vaino mani savas līgavas zaudēšana un nekādi tam nevar pārkāpt.
Uzslavēt iEdgaru, kurš defaultā ir pamuļķis, gvelžot savas stulbības par sagrauto rūpniecību katrā 2. postā.
Par visādiem citiem, kuri 'uz barikādēm biju' un kāds cits viņam visu sagrāvis.
Šitos pridurkus ko, jāceļ godā un cieņā, tavuprāt ??
Vai varbūt labus vārdus veltīt tiem, kuri aizstāv foto radaru demolēšanu ( seene un ksi) ??
DekstersFF rakstīja: Tevi nepiebesītu, ka cilvēks, kuram ir parādi daudzās kredītiestādēs un kurš netaisās tos atdot, kuram valsts maksā bērniem uzturu, kamēr tas mērglis sedz daļu no piedzītajiem parādiem un neko nemaksā bērniem, tēlo pārgudro un sūdzas VIDā??
Tas ir normāli?? Tāds pelnījis uzslavas,ko?
Nu uzslavu jau protams nav pelnījis, taču vilkt ārā cilvēka'personīgās dzīves aspektus un publiski tos iztirzāt arī neredzu īpašu jēgu.. jo no tās iztirzāšanas šeit diez vai kas mainīsies
DekstersFF rakstīja: Neesi pamanījis, ka jebkuru, nu gandrīz jebkuru manu komentāru uzreiz ar bagātīgiem izklāstiem un ņirgāšanos pārsedz Pirmais?
Nu un kāda vella pēc Tu atsiti dāmu jamam?
Nu te jau varēja kā vīrs ar vīru pareizāk sakot kā tēviņš ar tēviņu lai mātīte redz kur''s stiprāks un labāks
P.S. Mātīte jau neapzināti izvēlas to, kurš ir labāks gēnu nesējs
DekstersFF rakstīja: Vai varbūt labus vārdus veltīt tiem, kuri aizstāv foto radaru demolēšanu ( seene un ksi) ??
Šeit pilnīgi Tev piekrītu.. man radiri netraucē un reāli plūsmas ātrums ir samazinājies, lidotāju un skrējēju uz starppilsētu štrāsēm ir kļuvis daudz mazāk - tā ka ko[ejai satiksmes drošībai pozitīvs efekts ir panākts un man personīgi ir pie kājas itkā nesakārtotās ninases .. ja pats noķeršu fotosesiju, tad nevienu izņemot sevi vainot nu nevar, neviens cits jau pedāli nespaidīja manā vietā
Es piekrītu, protams, ir brīžam par skarbu. Bet nu sanāk.
Gribas kā normālā forumā uzrakstīt kaut ko par auto, par remontiem, padiskutēt.
Bet tas nav reāli Latvijas interneta vidē.
Tajā pat Tavā topikā par rampu, Pirmais noteikti uzskata par vajadzīgu atbildēt JEBKURAM komentāram, kaut vai beztolku,iegrimt garos un viņam pašam vien saprotamos komentāros.
Un tas viss izšķīst un izplūst.
Kaut ka tā. Bet manas idejas nekur nav palikušas, tikai šaubos, vai te kādam tas sevišķi rūp.
PS. Baigi vajag te normālu moderatoru...
DekstersFF rakstīja:
PS. Baigi vajag te normālu moderatoru...
Nu diemžēl šis vortāls neizskatās pēc tāda, kuru varētu glābt moderators.. sākumā būtu pats vortāls jāved pie prāta kaut vai no lietošanas ērtuma utt. jo vairāku gadu garumā vērojot šo stagnāciju , kas te valda, skaidrs ka nekas labs gaidāms te nav...
Droši vien moderns pasākums nemaksā maz, neesmu lietas kursā.
Bet nu vismaz izvākt šņegu par skādi nenāktu, to nu nav par vēlu izdarīt.
DekstersFF rakstīja: Vai varbūt labus vārdus veltīt tiem, kuri aizstāv foto radaru demolēšanu ( seene un ksi) ??
Tu, stulbais @irsēj, parādi kaut vienu postu, kur aizstāvu demolētājus!!! Tieši otrādi - esmu argumentēti norādījis, ka FIKSĒTO FR demolēšana ir pilnīgi bezjēdzīga.
Tas, ka esmu pret FR lietošanu, kamēr nav sakārtota juridiskā bāze, ir kas pavisam cits.
KSI! Atļaušos iespraust savas 3 kapeikas(neiedziļinoties Tavās in Dekstera rīvēšanās).. OK pat ja kādas nianses nav sakārtotas(Tavā skatījumā) vai kopējais ieguvums (vidējā ātruma samazināšana, daļēja zemo lidotāju izskaušana un citi faktori) neatsver tās nesakārtotās nianses?
Man personīgi šīs nesakārtotās nianses nekrata, jo tagad braucot maršºutā Rīga-Daugavpils(piemēram) man nav 3-5 reizes jāmet pa mēmajiem lai kāds "mudaks" steidzīgais, kas nāk man purnā neskatoties uz to, ka fiziski nespēj apdzīt bez manas bremzēšanās.. un mana , mana pasažieru un mana bērna dzīvība man ir svarīgāka par šīm nesakārtotajām ninasēm..
KSI, mazliet pameklēju, uzreiz neatradu. Bet, ja mana atmiņa neviļ, tu biji viens no tiem, kuri attaisnoja Murjāņu radara bojāšanu.
Jeb es kļūdos?
DekstersFF rakstīja: KSI, mazliet pameklēju, uzreiz neatradu. Bet, ja mana atmiņa neviļ, tu biji viens no tiem, kuri attaisnoja Murjāņu radara bojāšanu.
Jeb es kļūdos?
Eu gaili, es šodien nobraucu gar piņķu fotoradaru ar norvēģu nummuriem ar 157 km/h un kas? pasukā manu banāniņu )
taaneko rakstīja:
DekstersFF rakstīja: KSI, mazliet pameklēju, uzreiz neatradu. Bet, ja mana atmiņa neviļ, tu biji viens no tiem, kuri attaisnoja Murjāņu radara bojāšanu.
Jeb es kļūdos?
Eu gaili, es šodien nobraucu gar piņķu fotoradaru ar norvēģu nummuriem ar 157 km/h un kas? pasukā manu banāniņu )
Un kurā vietā mums ar tevi jālepojas? par norvēģu numuriem vai par ātruma pārsniegšanu? un ko tev deva tie 157km/h ko tie izmainīja vā dzīvē? Nokļuvi galapunktā 5-10 minūtes ātrāk? Unkas būtu ja tev ceļā izskrietu brīvlaikā uz Murjāņiem atbraucis sīcis un tu viņu nonestu ar saviem 157? tad arī vajadzētu tevi uz rokām nēsāt?
EDZS rakstīja:
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
Un kurā vietā mums ar tevi jālepojas? par norvēģu numuriem vai par ātruma pārsniegšanu? un ko tev deva tie 157km/h ko tie izmainīja vā dzīvē? Nokļuvi galapunktā 5-10 minūtes ātrāk? Unkas būtu ja tev ceļā izskrietu brīvlaikā uz Murjāņiem atbraucis sīcis un tu viņu nonestu ar saviem 157? tad arī vajadzētu tevi uz rokām nēsāt?
Sorry Piņķi sajuka ar Murjāņiem! Bet būtību tas nemaina..
EDZS rakstīja:
EDZS rakstīja:
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
pajoliņam deksteram nepareizi akcenti- tapēc arī rakstu, ka šis pamuļķis raksta bezjēgā un tēlo gudro- izlasi topiku par deksteru uni edgaru- sapratīsi, ka vīņa viedokli nav jēga uzklausīt.
Nelepojos- steidzos- zinu kur var un kur nevar pārsniegt. Piņķos uz 3 joslas neviens neizskries.
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
Nu re, es taču teicu, ka tu esi zaķpastala. Tu vari paslēpties vien aiz segvārda, aiz norvēģu numuriem. Atbildēt par to, ko esi pastrādājis tu nevari.
Klau, memļak, a ko tu te meklē??
Kas tev te darāms?? Ko braukā pa ceļiem, ko mēs uzturam ?
A nu ka aizvāc savu pakaļu un nerādies te, nodevēj.
taaneko kaut ko var tikai aiz kaut kā slēpjoties. Aiz nika, aiz norvēģu numuriem
taaneko rakstīja:
EDZS rakstīja:
EDZS rakstīja:
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
pajoliņam deksteram nepareizi akcenti- tapēc arī rakstu, ka šis pamuļķis raksta bezjēgā un tēlo gudro- izlasi topiku par deksteru uni edgaru- sapratīsi, ka vīņa viedokli nav jēga uzklausīt.
Nelepojos- steidzos- zinu kur var un kur nevar pārsniegt. Piņķos uz 3 joslas neviens neizskries.
Tu, truliķi, ne tev spriest šeit, kur var un kur nevar. Katrs pamēsls nu noteiks, kur var ātri braukt un kur nevar.
Pats trakākais,lielīties ar to.
Klau, ko tādu ievērības cienīgu tu esi izdarījis dzīvē, ar savu īsto vārdu un uzvārdu?
Norvēģijā palasījis ogas?
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
nu vo, pats pierādīji, ka esi fiders. citā topikā baisi gaudo, kā te visi visu safisuši, bet reku slēpdamies aiz ārvalstu numuriem mierīgi atļaujies darīt cūcības valstī.
taaneko rakstīja:
EDZS rakstīja:
EDZS rakstīja:
taaneko rakstīja:
Jeb es kļūdos?
nekad nesaki nekad.
es ar domāju, ka pa Liepājas šosejas Lielupes tiltu neviens mājdzīvnieks nekad nevazāsies.
tomēr vazājas gan...
KSI rakstīja: www.apollo.lv/...
Fiksētie FR pa lielam nekādu lielu ļaunumu nerada, pirms tiem ir zīmes, ja gadījies skriet pa ātru - var taču paspēt sabremzēties... Es šo neatbalstu. Ieriebt vajadzētu pārvietojamiem. Vakar pat - braucot iekšā Juglā, pie Berģiem - standarta FR vieta priekšā krūmam, FR zaļs, krūms zaļš, neko atšķirt nevar. Taču - arī uzstādītājs bija tērpies zaļi brūnajā maskēšanās tērpā - konspirācija augstākajā līmenī
Starp citu - kāds zin, kāds ir šo fiksēto FR juridiskais statuss - vai šie gadījumā pēc uzstādīšanas netiek nodototi Valsts Policijas rīcībā (īpašumā)? Un Vitronic-am paliek tikai apkalpošana. Ja jā, tad vēl stulbāk šos apķēpāt, jo Vitronics no šādām aktivitātēm necieš, ja neskaita neiegūtos % uz remonta laiku. Un man domāt, ka % no fiksētajiem atlec neliels, tātad - šāda ķēzīšanās Vitronicam pie vienas vietas
152.lpp
Es pat izrādās biju tas, kas to Murjāņu šmuci te iepostēja un uzreiz arī paudu viedokli.
EDZS rakstīja: KSI! Atļaušos iespraust savas 3 kapeikas(neiedziļinoties Tavās in Dekstera rīvēšanās).. OK pat ja kādas nianses nav sakārtotas(Tavā skatījumā) vai kopējais ieguvums (vidējā ātruma samazināšana, daļēja zemo lidotāju izskaušana un citi faktori) neatsver tās nesakārtotās nianses?
Man personīgi šīs nesakārtotās nianses nekrata, jo tagad braucot maršºutā Rīga-Daugavpils(piemēram) man nav 3-5 reizes jāmet pa mēmajiem lai kāds "*******" steidzīgais, kas nāk man purnā neskatoties uz to, ka fiziski nespēj apdzīt bez manas bremzēšanās.. un mana , mana pasažieru un mana bērna dzīvība man ir svarīgāka par šīm nesakārtotajām ninasēm..
Ja tiešām pēc FR ieviešanas šie **** lidotāji ir pazuduši, tad Tev ir vienkārši paveicies būt laikā/vietā tur, kur kāds nelido. Ja skatās globāli - šos dažus desmitus **** lidotāju FR neatturēs no lidošanas - kaut vai nesenais Jūrmalas gadījums, kur BMW ar 150 pilsētā nonesa koku un sadalīja sevi gabalos.
Ja runā par pārējo tautas masu - jā, piekrītu ka satiksme lēnāka, taču reizē arī nervozāka. Jo:
1) ir lohi, kas pilsētā, ieraugot FR, strauji bremzē uz 40km/h [ar rezervi ]. Kā piemērs - jau vairākkārt pieminētais Vanšu tilts - vakar pat šķērsoju to 4 reizes un 3 no tām biju spiests lieki bremzēt, jo posmā ar atļautiem 70 priekšā braucošais no saviem 60 pirms FR bremzē uz 40. Ja tuvojies tādam ar atļauto 70 un neesi šādai bremzēšanai gatavs, sajūtas nav foršas. Kā jau Bams pieminēja - interesanti, kas būs ziemā
2) pats arī sāc jūsties kā lohs - pirms fiksētā 50km/h radara centies noturēt tos 50 un īsti neseko, kas notiek uz ceļa. Ja būtu izkliedēts mīts par +1 vai +3 un godīgi pateikts, ka tolerance ir +5 vai +10, es personiski varbūt arī brauktu ar nenormāliem 52 vai 55, taču mazāk lūrētu spidometrā un vairāk uzmanību pievērstu satiksmei. Zinu, ka īsti mačo spidometrā nelūr un no sodiem nebaidās, taču man negribas maksāt par +2 un negribas vilkties ar drošiem 45
P.S. šim pat nav sakara ar to, vai FR sodi ir likumīgi vai nē - tas ir cits stāsts. Varbūt ir kāds, kas ignorē FR jo ir pārliecināts, ka jebkuru sodu pārsūdzēs / nemaksās, bet gribētos ticēt, ka tādi ir daži.
Ja tas, kurš atbalstīja kopā ar Seeni FR apķēpāšanu, nav KSI, es atvainojos KSI par manis izteiktiem nepamatotiem pārmetumiem.
DekstersFF rakstīja: Ja tas, kurš atbalstīja kopā ar Seeni FR apķēpāšanu, nav KSI, es atvainojos KSI par manis izteiktiem nepamatotiem pārmetumiem.
Atvainošanās pieņemta
Turpinot tēmu - jāuzteic FR operators, kas strādāja uz Kalnciema ielas posmā no Spices līdz Kalnciema tiltam. Tur ir viena standarta FR vieta. Taču svētdien tas bija uzstutēts nedaudz tālāk no ceļa, koku pudurītī tā, ka tikai ļoti ļoti rūpīgi ieskatoties varēja pamanīt. Kā jau esmu minējis - ja slēpjam, tad labāk slēpjam šādi - ka nemaz nevar pamanīt - atkrīt stress daudzajiem nervozajiem "pēdējā mirklī bremzētājiem"
Un «dežūr-kablukus» arī vairs neredz pie FR - vai nu pārsēdušies uz citiem un mazāk uzkrītošiem auto, vai arī parkojas tālāk no FR.
pilsētās visiem FR braucu garām ar standarta 60 uz spidometra (reāli kādi 54-55) un nav neviena plākstera.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .