Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Arī viedoklis:

pietiek.com/...

Tas drīzāk ir akmens satiksmesorganizatoru dārziņā, kuri saliek zīmes neatbilstoši ceļa caurlaides spējām un pārējiem apstākļiem. Domāju, visiem būs piemēri, kur reāli varētu braukt ātrāk,neradot draudus satiksmes drošībai, bet kāda stulbeņa dēļ tur ir ierobežots ātrums.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

pietiek.com/...

Pārāk augsts vērtējums cilvēka dzīvībai mūsu valsts skatījumā. Tā ar prieku darbaspējīgos iedzīvotājus par velti atdod citām valstīm.

Eu nu tu toč paliec kā veca bāba.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja: ko tu tur gvelz? nez cik gadus tepat vietējās bankās vari noguldīt depozītus citās valūtās. vari aiziet uz jebkuru valūtas maiņas punktu un iepirkties sev aktīvu garantijas. kāds tam sakars ar laventa piramīdām?

šveicieši jau dagarantējās.

Ko es gvelžu? To, ko DNB ir izvēlējušies par savu reklāmas stratēģiju. Popularizēt depozītu citā valūtā. Un cerēt uz tuvojošos eirozonas sabrukumu, pašu stabilitāti garantējot ar naftas atradnēm. Pakalpojums nav jauns - kā jau saku, kopš Laventa laikiem. Viņš tikai to komunicēja ar 90% vietējā valūtā un garantēja ar devalvāciju... Tā arī visa atšķirība, kādēļ viens ir krāpnieks, bet otrs cienījams biznesmenis

paskaidro sīkāk kur parādās DNB varka???

NOKiem %ti ir ~2.5

USDam ~0.5

tad jau NOKs ir lielās briesmās

dnb cer, ka tagad varēs paņemt 100 NOKus, samainīs uz 10 EURām, bet pēc depozīta tarmiņa beigām varēs tos 102 NOKus nopirkt par 9EURikiem un vienu eiru vēl uzvārīt - ja jau velkam paralēles ar BBžīda biznesa plānu

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

pietiek.com/...

Pārāk augsts vērtējums cilvēka dzīvībai mūsu valsts skatījumā. Tā ar prieku darbaspējīgos iedzīvotājus par velti atdod citām valstīm.

Eu nu tu toč paliec kā veca bāba.

Nē - vecās bābas priecājas, ka viņu bērni maksā nodokļus Īrijā, bet pensiju grib saņemt no manis maksātajiem nodokļiem.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: paskaidro sīkāk kur parādās DNB varka???

NOKiem %ti ir ~2.5

USDam ~0.5

tad jau NOKs ir lielās briesmās

dnb cer, ka tagad varēs paņemt 100 NOKus, samainīs uz 10 EURām, bet pēc depozīta tarmiņa beigām varēs tos 102 NOKus nopirkt par 9EURikiem un vienu eiru vēl uzvārīt - ja jau velkam paralēles ar BBžīda biznesa plānu

DNB pagaidām vēl ir tikai banka. Bet līdzīgi, kā Nordea, Ing un Santander grib kļūt par finanšu gigantiem. Tam ir vajadzīgi resursi un pagaidām vēl naftas tirgus pasaulē ir lielākais spēks. Tādēļ viņi var izmatot savu "aizmuguri" - t.i. naftas atradnes, lai piesaistītu iespējami daudz apgrozāmo līdzekļu, ko izmantot Eiropas pārpirkšanai krīzes apstākļos. Nordea šajā jaukajā pulciņā ir vienīgie, kas neizmanto naftas bāzi savai izaugsmei. Ing jau pieder lielākā daļa Krievijas naftas. Santander dzīvojas ciešā sadarbībā ar Petronas - t.i. Malaizijas naftu. Norvēģi (DNB ir valsts banka) izmanto savas, Eiropā vienīgās vērā ņemamās, naftas atradnes.

Paralēles ar BB ir tik vien, kā noguldījumu piesaistīšanas mehānismā. Motivācija un biznesa plāns ir pilnīgi cits. Tur drīzāk ir paralēles ar Krājbanku - to noraka dēļ vēlmes paspēlēties ar lielajiem onkuļiem lielākā smilšu kastē. Antonovs arī gribēja paplašināties ārā no tīra banku sektora. Tikai tāpat kā Lavents - bez "aizmugures". Rezultātā kārtējais krahs ar smagām sekām Latvijas ekonomikai.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu tu dod. man ar patīk sazvērestības teorijas un es zinu, ka visi tie lielie onkuļi ir maitas. ja būs jauns holokausts, labprāt piedalīšos. bet līdz tik viltīgām shēmām vēl nebiju aizdomājies. laikam nav pareizais ruberoīds.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nu tu dod. man ar patīk sazvērestības teorijas un es zinu, ka visi tie lielie onkuļi ir maitas. ja būs jauns holokausts, labprāt piedalīšos. bet līdz tik viltīgām shēmām vēl nebiju aizdomājies. laikam nav pareizais ruberoīds.

Interesanti, kas tajās shēmās ir tik viltīgs? Lieli acīmredzami biznesa plāni, kas pat netiek slēpti. Un nav pat nekā nelikumīga. Tikai neviens jau neseko tam, kas notiek tālāk par degungalu. Es pat cenšoties būt lietas kursā tikai pastarpināti uzzināju, ka, piemēram, Lukoil īpašnieks ir Ing... Jo man pajautāja, kur lai liek naudiņu pēc Krājbankas - lai atbildētu, paskatījos kas ir kas banku pasaulē un kam pieder

Latvijas valsts lielākais akcionārs ir Zviedrija - ar kontrolpaketi, kas krietni pārsniedz 51% visās būtiskajās nozarēs. Mūsu pašu "demokrātija un neatkarība" ir tikai mazākuma akcionārs kopā ar Krieviju un vēl dažiem lielajiem "investoriem"

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: USD bāzes likme ir ņiže pļintusa

paskaiti...

1) privātuzņēmējs (asv federālās rezerves), kuram vienīgajam ir tiesības drukāt, izdrukā 1 000 000 baksus...

2) aizdod 100baksus asv uz 1% gadā (piemēram)

3) pēc gada valstij ir pa lielam ir jāatdod 101 bakss.... bet kur lai tos ņem, jo baksu apgrozījumā vispār ir tikai 100.... tātad ir jāaizņems vēl lai varētu atdot....

4) aizņemamies vēl 101. bet lai nebūtu tik daudz parādā, atdodam atdodam iepriekšējo parādu (100) un %tus (1), nu jau paliekam parādā 101, bet joprojām apgrozījumā ir tikai 100baksi

pēc gada ir jābūt 101 baksam ko atdot (bet vēlreiz atkārtoju - eksistē tikai 100)

pēc 2 - 102.01

...

pēc 100 gadiem 273.19

...

200 - 738.92

300 -1998.64

1000 - 2116874.72

un tad jau izrādās, ka sākotnējos 100baksus jau visi ir aizmirsuši un parādus daļēji norakstījuši, bet federālās rezerves cenšas no āesvē izspiest tikai 2 miljonus (atceramies, ka sākumā bija tikai 100dolāri reālas naudas ko privātkantoris sadrukāja)

kā vispār valsts var norēķināties??? jāatdod ir baksos. bet baksus var dabūt tikai un vienīgi aizņemotoies no kantora, kas tos drukā....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

kā vispār valsts var norēķināties??? jāatdod ir baksos. bet baksus var dabūt tikai un vienīgi aizņemotoies no kantora, kas tos drukā....

Tieši tā - jebkuras valsts monetārā sistēma ir tas, ko sauc par finanšu piramīdu, ja vien to iedomājas izmantot kāds cits ASV dolārs ir visu laiku lielākā finanšu piramīda mūsu civilizācijas zināmajā vēsturē. Pašlaik gan rodas arvien jauni un veiksmīgāki mēģinājumi apiet šo elitāro klubiņu, kas biedrus no malas neuzņem. Piemēram - krievu WebMoney. Virtuāls maksāšanas līdzeklis, kam nav pat pasaciņas par "zelta" vai jebkādu citu segumu. Bet funkcionē nu jau starptaustiskā mērogā ar nopietniem maiņas kursiem pret vairākām oficiālajām valūtām.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: FR biznesā ieguldītā nauda pagūs atpelnīties prātam neaptveramā un fisnesplānā neparedzēta apjomā...

Speciāli tev - nelieli aprēķini no pieejamās informācijas.

Budžetā plānotie ieņēmumi no FR - 395 000 Ls mēnesī.

Uzliktie sodi pagājušā gada decembrī - ~121 000 Ls (~30% no plānotā)

Reāli samaksātie sodi - ~37 000 (~10% no plānotā)

Attiecīgi privātā partnera pusē ienākumi ir tieši tikpat lieli... 10% no plānotā. Cik lielas iespējas ir nebankrotēt, godīgi turpinot biznesu?

manuprāt plānotie ieņēmumi ir tieši balstīti uz to cik aktrīvi strādājoši FR ir...

pagaidām to ir mazāk nekā paredzēts...

0 0 Atbildēt

Seene droši vien visus zeitgeistus no galvas iemācījies. Visi uzglūn, visi sazvērējušies, visi kaut ko grib atņemt. Traki tev.

Nesaķer kuņģa čūlu no tādiem kreņķiem. Iedomājies, brauc cilvēks pa pilsētu, pēkšņi- POLICIJA. Uzglūn !!!!

Brauc tālāk, kas tad te?? BANKA !!!! Uzglūn !!!! Jāuzmanās, lai ,kamēr brauc garām, nepārpērk Sābu !

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: FR biznesā ieguldītā nauda pagūs atpelnīties prātam neaptveramā un fisnesplānā neparedzēta apjomā...

Speciāli tev - nelieli aprēķini no pieejamās informācijas.

Budžetā plānotie ieņēmumi no FR - 395 000 Ls mēnesī.

Uzliktie sodi pagājušā gada decembrī - ~121 000 Ls (~30% no plānotā)

Reāli samaksātie sodi - ~37 000 (~10% no plānotā)

Attiecīgi privātā partnera pusē ienākumi ir tieši tikpat lieli... 10% no plānotā. Cik lielas iespējas ir nebankrotēt, godīgi turpinot biznesu?

manuprāt plānotie ieņēmumi ir tieši balstīti uz to cik aktrīvi strādājoši FR ir...

pagaidām to ir mazāk nekā paredzēts...

Slikti esi informēts. Stacionārajiem ir lielas uzstādīšanas izmaksas un zīme priekšā. Slēpt var (bet pat nedrīkst) tikai pārvietojamos. Visiem izņemot tevi jau ir skaidrs, kādēļ "kavējas" visu radaru ieviešana.

0 0 Atbildēt

radaru iepirkums kavējas, jo nav īsti kāposta tiem "biznesmeņiem" ko ieguldīt... katram radaram komplektā jāpiepērk mašīna (kurai ar ieslēgtiem uguņiem jāstāv radara tuvumā, laikam jau lai kāds nenodara gauži)

sākotnēji bija valsts garantēts (netieši - bija PPP līgums ar valsti, tāpēc arī tādi miljoni ir budžeta ieņēmumos) kredīts krājbankā.... bet krājbanka ņēma un nosprāga.... nepaspējusi samaksāt par visiem radariem un automašīnām...

vispār interesanti kāpēc mašīnas bija jāpērk katram radaram komplektā? tāpat visas vietas, kur tās drīkst stāvēt ir apzinātas un ietiktas kartē - vai nebija lētāk tajās vietās uzbūvēt nelielas sarga būdiņas? jo radari jau nav pāris menešu, bet gan (plānots) ilgtermiņa projekts

un radarus izvadāt/savākt ar vienu busu?

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vai nebija lētāk tajās vietās uzbūvēt nelielas sarga būdiņas? jo radari jau nav pāris menešu, bet gan (plānots) ilgtermiņa projekts

Tak tai būdai vajadzēs prodžektu, saskaņošanu utt., resp. visu to pašu, ko stacionārajam FR, ja ne vēl vairāk.......

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Pirmais rakstīja: vai nebija lētāk tajās vietās uzbūvēt nelielas sarga būdiņas? jo radari jau nav pāris menešu, bet gan (plānots) ilgtermiņa projekts

Tak tai būdai vajadzēs prodžektu, saskaņošanu utt., resp. visu to pašu, ko stacionārajam FR, ja ne vēl vairāk.......

Vajag tādas kā Maskavas miličiem. Ķip ieskrietuves, kad aºā līst.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

anonimikis rakstīja: USD bāzes likme ir ņiže pļintusa

paskaiti...

1) privātuzņēmējs (asv federālās rezerves), kuram vienīgajam ir tiesības drukāt, izdrukā 1 000 000 baksus...

2) aizdod 100baksus asv uz 1% gadā (piemēram)

3) pēc gada valstij ir pa lielam ir jāatdod 101 bakss.... bet kur lai tos ņem, jo baksu apgrozījumā vispār ir tikai 100.... tātad ir jāaizņems vēl lai varētu atdot....

4) aizņemamies vēl 101. bet lai nebūtu tik daudz parādā, atdodam atdodam iepriekšējo parādu (100) un %tus (1), nu jau paliekam parādā 101, bet joprojām apgrozījumā ir tikai 100baksi

pēc gada ir jābūt 101 baksam ko atdot (bet vēlreiz atkārtoju - eksistē tikai 100)

pēc 2 - 102.01

...

pēc 100 gadiem 273.19

...

200 - 738.92

300 -1998.64

1000 - 2116874.72

un tad jau izrādās, ka sākotnējos 100baksus jau visi ir aizmirsuši un parādus daļēji norakstījuši, bet federālās rezerves cenšas no āesvē izspiest tikai 2 miljonus (atceramies, ka sākumā bija tikai 100dolāri reālas naudas ko privātkantoris sadrukāja)

Jumtu uzliki? Vai neliec tāpēc, lai nav jātīra...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Stacionārais tak šiem pat izdevīgs ir. Puskilometru aiz stacionārā noliec pārvietojamo un spēj tik drukāt.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Puskilometru aiz stacionārā noliec pārvietojamo un spēj tik drukāt.

Ņikuja nebūs!!! Papīra nav tik daudz! Visas celulozes pabrīkas tak Latvānijā nolikvidētas. It kā vēl kaut ko kustās 19. gs vidū būvētā Līgatnes manufaktūra.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene droši vien visus zeitgeistus no galvas iemācījies. Visi uzglūn, visi sazvērējušies, visi kaut ko grib atņemt. Traki tev.

Nesaķer kuņģa čūlu no tādiem kreņķiem. Iedomājies, brauc cilvēks pa pilsētu, pēkšņi- POLICIJA. Uzglūn !!!!

Brauc tālāk, kas tad te?? BANKA !!!! Uzglūn !!!! Jāuzmanās, lai ,kamēr brauc garām, nepārpērk Sābu !

Nu varētu jau teikt arī, ka uzglūn, lai arī minēto filmu neesmu ne reizi redzējis.

Vēl pasenos laikos, kad evakuatori bija - nolieku auto, atnāku pēc kāda laika - zīme "stāvēt aizliegts" ir, auto nav. Kā pēc tam paskaidro draugi policijā - man auto esot bijis jāsavāc 24h laikā pēc zīmes uzstādīšanas. Kur tas rakstīts? Nekur - es tā teicu. Un pie kā vainīgs ir students, kam mašīnu sanāk izmantot nedēļas nogalēs un 1-2x nedēļā? Tad arī sāku pastiprnāti interesēties par savām un policistu tiesībām...

Bankas - arī uzglūn. Piegādāju klientam tehniku, pēc nedēļas saņemu paziņojumu no tiesas, ka ir pieņemts lēmums par ĀTAP un mana tehnika ir bankas īpašums, man no pavadzīmē minētās summas 90% ir jānoraksta zaudējumos, bet atlikušos 10% man apmaksās pēc tiesas noteikta grafika 5 gadu laikā. Banka ir īpašs kreditors, kam pienākas visu parādu atgriešana, pārējiem piga. Kas interesantākais - VID vēl gribēja, lai par šo darījumu samaksāju PVN par visiem 100%, jo pavadzīme taču esot izrakstīta. Kas sanāk kopā? 90% jānoraksta un vēl 22% jāsamaksā VID

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

anonimikis rakstīja: Puskilometru aiz stacionārā noliec pārvietojamo un spēj tik drukāt.

Ņikuja nebūs!!! Papīra nav tik daudz! Visas celulozes pabrīkas tak Latvānijā nolikvidētas. It kā vēl kaut ko kustās 19. gs vidū būvētā Līgatnes manufaktūra.

Un kam vajadzīgas tās sūdpapīra drukātājas!!!! Lētākais ķīniešu papīrs ir daudz kvalitatīvāks un lētāks.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Bankas - arī uzglūn. Piegādāju klientam tehniku, pēc nedēļas saņemu paziņojumu no tiesas, ka ir pieņemts lēmums par ĀTAP un mana tehnika ir bankas īpašums, man no pavadzīmē minētās summas 90% ir jānoraksta zaudējumos, bet atlikušos 10% man apmaksās pēc tiesas noteikta grafika 5 gadu laikā. Banka ir īpašs kreditors, kam pienākas visu parādu atgriešana, pārējiem piga. Kas interesantākais - VID vēl gribēja, lai par šo darījumu samaksāju PVN par visiem 100%, jo pavadzīme taču esot izrakstīta. Kas sanāk kopā? 90% jānoraksta un vēl 22% jāsamaksā VID

Traki tev. Šajā gadījumā:

- vai nu tu esi nejēga

- vai nu tavs jurists ir nejēga

-vai abi

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

- vai nu tu esi nejēga

-vai abi

Nu man ir mazāki finanšu resursi nekā bankai juristu algošanai, bet tiesā neuzvar tas, kam ir taisnība. Ne jau mūsu valstī. VID savukārt piekrita, ka nav jāmaksā PVN, bet par to atriebās pilnīgi likumīgi tā, ka man lētāk būtu bijis samaksāt prasīto.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

un tu gribi teikt, ka tas izmaksās dārgāk kā mašīna?

kautgan pie mums jau neviens nerēķina izdevīgumu

sevišķi, ja maksātājs ir valsts...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

- vai nu tu esi nejēga

-vai abi

Nu man ir mazāki finanšu resursi nekā bankai juristu algošanai, bet tiesā neuzvar tas, kam ir taisnība. Ne jau mūsu valstī. VID savukārt piekrita, ka nav jāmaksā PVN, bet par to atriebās pilnīgi likumīgi tā, ka man lētāk būtu bijis samaksāt prasīto.

kur tu izrāvi tādus klientus, kuriem visi piegādātāji ir pilnīgi lohi????

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

CRDI rakstīja:

un tu gribi teikt, ka tas izmaksās dārgāk kā mašīna?

kautgan pie mums jau neviens nerēķina izdevīgumu

sevišķi, ja maksātājs ir valsts...

Bet kapēc tad nav uzlikti stacionārie? Jo tak vajag prodžektu saskaņošanu utt. Katrs šīs operācijas veicejs gribēs savu % ..... Tagad jau knapi pietiek lai apmierinātu visus gribētājus kuriem ir teikšana šajā sakarā....

Lasītākie raksti

Jaunie raksti