Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Aizvakarrīt atgriežoties šajā ciemā ar autobusu, autobuss nez kāpēc izbrauca pa apkārtceļu un sanāca ieraudzīt kā izskatās vēl divi A11 kilometri - nu nasing spešel, protams. Vienīgi mazliet interesanti - pirms viena tiltiņa, kurš pārvērties par tramplīnu, uzlikts ātruma ierobežojums 70 kmph līdz netālajam krustam kamēr citās sūdīgās vietās vienkārši saliktas zīmes "ieteicamais ātrums 50 kmph". Būtu ideāla vieta fotoradaram

Par 'šo ciemu' aizver mutīti, klaidoni. Visa Latvijas tauta ir līdzvainīga situācijai, kurā mēs patlaban dzīvojam. VISI. PAr slinkumu, par nolaidību, par bedarbību. Vainojami tīši vai netīši-cits jautājums. Bet tas, ka viss ir mūsu rokās pa lielam, vari pat necensties noliegt.

Un tad reāli kretinē, ka tāds puišelis, kurš bija aizbēdzis Laimi meklēt UK sakārtotajā vidē, nu ir atgriezies un nu kritizē.

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja: Aizvakarrīt atgriežoties šajā ciemā ar autobusu, autobuss nez kāpēc izbrauca pa apkārtceļu un sanāca ieraudzīt kā izskatās vēl divi A11 kilometri - nu nasing spešel, protams. Vienīgi mazliet interesanti - pirms viena tiltiņa, kurš pārvērties par tramplīnu, uzlikts ātruma ierobežojums 70 kmph līdz netālajam krustam kamēr citās sūdīgās vietās vienkārši saliktas zīmes "ieteicamais ātrums 50 kmph". Būtu ideāla vieta fotoradaram

Par 'šo ciemu' aizver mutīti, klaidoni. Visa Latvijas tauta ir līdzvainīga situācijai, kurā mēs patlaban dzīvojam. VISI. PAr slinkumu, par nolaidību, par bedarbību. Vainojami tīši vai netīši-cits jautājums. Bet tas, ka viss ir mūsu rokās pa lielam, vari pat necensties noliegt.

Un tad reāli kretinē, ka tāds puišelis, kurš bija aizbēdzis Laimi meklēt UK sakārtotajā vidē, nu ir atgriezies un nu kritizē.

Atkal ampula saduļķojusies....

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Kā ir ar tiem fotoradariem, vai darbības zonā uz pārkāpēju viņi šauj vienreiz vai vairākas reizes un sūta mesidžu par lielāko pārkāpumu?

Nu ķipa, ja es darbības zonā iebraucu pārkāpjot un palielinu ātrumu vēl, tad kuru ātrumu radars fiksēs - zonas sākuma vai lielāko?

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt
brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: www.apollo.lv/...

Baigo līderi no sevis zīmē, nez kā īsti izskatās viņa padotajiem.

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Kā ir ar tiem fotoradariem, vai darbības zonā uz pārkāpēju viņi šauj vienreiz vai vairākas reizes un sūta mesidžu par lielāko pārkāpumu?

Nu ķipa, ja es darbības zonā iebraucu pārkāpjot un palielinu ātrumu vēl, tad kuru ātrumu radars fiksēs - zonas sākuma vai lielāko?

Manuprāt mēra vairākas reizes, ja mērījumi neatšķiras vairāk par pieļaujamo, liekas 6km/h, ņem lielāko un ar aizturi fotogrāfē. Tīri teorētiski ,ja mērīšanas brīdī paātrināties vai bremzēt foto nevajadzētu aktivizēties.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: www.apollo.lv/...

No uzraugiem pārtapām par situācijas ķīlniekiem…

0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

No šitā raksta es saprotu, stacionārie savu \"pildījumu\" nemainīs vismaz gadu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

kāds sakars šādām zīmēm ar FR?

Ja piemirst to tiltiņu - tramplīnu, zīmju izkārtojums atgādina latvijas platā gala praksi - uztaisīt barotavas - 200-300m garš posms ar ierobežojumu 70 kmph, kuru vieglo mašīnu braucēji diez vai ievēro

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ko tu te murgo? Un ko tu piesauc A11? Jo to tagad pa radio skandē? Es esmu izdarījis to, kas ir manās rokās - parakstīju to vēstuli.

Bet nu tā šoseja ir dziļā ānusā kopš tiem laikiem, kad es vispār atceros kaut ko par ceļu - īpaši nekas mainījies nav. Vienīgi 10 gadus atpakaļ uzlēja asfaltu ~ 3 km garam posmam apmēram 6 kilometrus no nīcas uz rucavas pusi, tad nu tas, lai arī saplaisājis, kaut cik turas. Un jā, kāds dzimumloceklis dažus gadus atpakaļ izdomāja ka jāsavelk gar malām līnijas...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

kāds sakars šādām zīmēm ar FR?

Ja piemirst to tiltiņu - tramplīnu, zīmju izkārtojums atgādina latvijas platā gala praksi - uztaisīt barotavas - 200-300m garš posms ar ierobežojumu 70 kmph, kuru vieglo mašīnu braucēji diez vai ievēro

un?

ja zini ka ir ierobežojums - tad vai nu ievēro vai nu apstrīdi un pamato lai liek 90

0 0 Atbildēt

Nu bet pamatojums tak ir - kāds galīgs idiots varbūt nespēs tur savākt savu mašīnu uz 90...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Nu bet pamatojums tak ir - kāds galīgs idiots varbūt nespēs tur savākt savu mašīnu uz 90...

Tu laikam esi visgudrākais ?

0 0 Atbildēt

Atkarīgs no kuras puses uz to lietu skatās - var jau būt ka arī visstulbākais, ja jau reiz es neredzu nekādu problēmu vairākām šādām, manuprāt, bezjēdzīgi uzliktām zīmēm uzlikt mīksto un attiecīgajās vietās braukt pēc vispārējiem CSN

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

www.ss.lv/...

Krīzē iedzīts ar vienu sodu

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Atkarīgs no kuras puses uz to lietu skatās - var jau būt ka arī visstulbākais, ja jau reiz es neredzu nekādu problēmu vairākām šādām, manuprāt, bezjēdzīgi uzliktām zīmēm uzlikt mīksto un attiecīgajās vietās braukt pēc vispārējiem CSN

Un tagad izstaasti, kas ir "visparejie CSN" , tas izskataas ir kaut kas jauns.

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

izzāģējiet koka kluci un palieciet zem gāzes pedāļa.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Tas ir kaut kas tāds kas nosaka ka pa šoseju jābrauc uz 90 un pa apdzīvotām vietām uz 50

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Atkarīgs no kuras puses uz to lietu skatās - var jau būt ka arī visstulbākais, ja jau reiz es neredzu nekādu problēmu vairākām šādām, manuprāt, bezjēdzīgi uzliktām zīmēm uzlikt mīksto un attiecīgajās vietās braukt pēc vispārējiem CSN

Nja, var redzēt,ka tev ir mīksts..

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: www.ss.lv/...

Krīzē iedzīts ar vienu sodu

Žetons tev

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

x_rays rakstīja:

Tas ir kaut kas tāds kas nosaka ka pa šoseju jābrauc uz 90 un pa apdzīvotām vietām uz 50

Nu manaa laikaa autoskolaa nemacija, ka ir zimes, kuraam var likt miiksto. Var jau buut, ka tagad kaut kas ir mainijies.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

msh rakstīja:

x_rays rakstīja:

Nu manaa laikaa autoskolaa nemacija, ka ir zimes, kuraam var likt miiksto. Var jau buut, ka tagad kaut kas ir mainijies.

Tagad jau neko sevišķi nemāca, tagad tikai iekasē naudu. Plus visam klāt nākusi 'demokrātija' (anarhija) un katra mazgadīgā lielais Es.

0 0 Atbildēt

www.delfi.lv/...

Tik nevar saprast vai ir vienkārši nobildēts, vai arī nummurs ir piefiksēts

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: www.delfi.lv/...

gan jau no aizmugures uzšāva. tad jau nebūtu lielījušies, ja būtu jāraud, ka nr nav

0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja:

CRDI rakstīja: www.delfi.lv/...

gan jau no aizmugures uzšāva. tad jau nebūtu lielījušies, ja būtu jāraud, ka nr nav

Visos portālos tiek skandināts vēlējuma izteksmē, ka par šādu pārkāpumu PIEMĒROJAMS sods Ls 100, nevis TIKS PIEMĒROTS sods.

Man jau vairāk liekas, ka PR akcija ar tēmu- arī močus varam \"nošaut\"

Var jau būt ka nobildēja un Alla Vanaga tagad mocim priekšpusē (jo viņa noteikti nezina kur močiem Nr. ) \"ķibina\" klāt Baltic Taxi nummuru.

Bet varbūt tas ko piefiksēja FR bija kāds izmēģinājums šim pasākumam www.delfi.lv/...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti