GB12 rakstīja: Neiet jau tik ļoti runa par to, ka tas nebūtu biznesa projekts un bīdīts kāda interesēs, bet par to, ka mēs to biznesu ātri varam nostopēt ar visvienkāršāko un visefektīvāko metodi pasaulē - ievērojam noteikumus un tas bizness nosprāgs visai drīz. Nesaprotu, par ko var tā cepties. Bet bļaustās tikai tie, kuriem ir asinīs pārkāpt noteikumus, šajā gadījumā, pārsniegt ātrumu.
vai Rekšņa, kas netika pie siles, tas arī bļaustās.
GB12 rakstīja: Neiet jau tik ļoti runa par to, ka tas nebūtu biznesa projekts un bīdīts kāda interesēs, bet par to, ka mēs to biznesu ātri varam nostopēt ar visvienkāršāko un visefektīvāko metodi pasaulē - ievērojam noteikumus un tas bizness nosprāgs visai drīz. Nesaprotu, par ko var tā cepties. Bet bļaustās tikai tie, kuriem ir asinīs pārkāpt noteikumus, šajā gadījumā, pārsniegt ātrumu.
Visvienkāršāka un visefektīvākā metode pasaulē ir turpināt biznesu pēc vajadzības viltojot pārkāpumu datus. Ātruma ievērošana tevi neglābs. Nu kur jums tas ideālisms, ka LV amatpersonas būs godīgakas par itāļiem, amerikāņiem, austrāliešiem un pat vāciešiem?
Njā, ir vēl starp mums cilvēki, kuri domā ka policista zvērests ir kaut kas svēts un nepārkāpjams…
Jums pašiem smiekli nenāk par savām sazvērestības teorijām? Kā jūs domājat, cik ilgi tas bizness balstīsies uz prastām krāpšanām? OK, pāris gadījumos tā var izbraukt, bet ne jau sistemātiski un masveidā. Taču jebkurš normāls cilvēks pēc tam ar GPS varēs pierādīt pretējo un dažiem šādiem gadījumiem pilnīgi pietiks, lai to vitroniku aizklapētu ciet...
Kaut gan, it kā evolūcijas teorija jau arī sen ir apgāzta, bet mācību grāmatās tā joprojām tiek pasniegta kā pierādīta un neapgāžama. Tikai starpība tā, ka lielākai daļai tas ir pofig, bet šeit tiek skarti iedzīvotāju naudas maki.
Kāposta grābšana ar lāpstām nav tas pats kas sazvērestība, jo Latvijā nav juridiskās pēctecības principa un AT senāta lēmumi lielākai daļai ierēdņu ir tur kur ir. Kā arī administratīvajā procesā nevis ierēdniem jāpierāda ka TU esi kamielis bet TEV jāmazgājas baltam visu priekšā un jāpierāda ka neesi kamielis un uz šīs nots arī ir būvēts FR business. Tā lūk…
GB12 rakstīja: Jums pašiem smiekli nenāk par savām sazvērestības teorijām? Kā jūs domājat, cik ilgi tas bizness balstīsies uz prastām krāpšanām?
Cik ilgi Tukuma policijā nav nekas mainījies?
Kā policisti un vēl daži vienlīdzīgākie par cilvēka notriekšanu (letāli) šmigā dabū nosacītu sodu?
Cik ir krimināllietas ierēdņiem par dokumentu viltošanu?
Kāda sazvērestība? Atver acis…
Nauda attaisno jebkuras metodes, ka tik dālderi ripo, viens no 10 pārsūdzēs nu un? Toties 9 maxās…
Tev vecīt ir tikai daļēja taisnība, lai vai kā Tev to negribētos atzīt.
Pagaidām FR jomā nav novērojama masveida datu falsifikācija. Kā arī netiek piesieti masveidā neesoši ātruma pārkāpumi... TIKAI TAD KAD BŪS - tad runāsim.
GB12 rakstīja: Jums pašiem smiekli nenāk par savām sazvērestības teorijām? Kā jūs domājat, cik ilgi tas bizness balstīsies uz prastām krāpšanām?
Cik ilgi Tukuma policijā nav nekas mainījies?
Kā policisti un vēl daži vienlīdzīgākie par cilvēka notriekšanu (letāli) šmigā dabū nosacītu sodu?
Cik ir krimināllietas ierēdņiem par dokumentu viltošanu?
Kāda sazvērestība? Atver acis…
Nauda attaisno jebkuras metodes, ka tik dālderi ripo, viens no 10 pārsūdzēs nu un? Toties 9 maxās…
Bet kurš konkrēti ir bijis ieinteresēts Tukumā kaut ko mainīt? Tāpat, kurš konkrēti ir ieinteresēts kaut ko mainīt fotoradaru biznesā? Pats jau uzrakstīji - 1 no 10 varbūt pārsūdzēs. Ar šādu attieksmi, protams, nekas nemainīsies. Pasaki man godīgi, ja tu būtu Zivtiņa vai Vitronic bosu vietā, vai tu rīkotos savādāk? Nāk prātā slavenie Kevina vārdi "I don't think so!"
par vietas un laika nepareizumu var diskutēt - ja fotoradars tomēr kādu noķer, tātad tas kāds par ātru tur brauca un formāli ir sodāms.... fotoradars nav vainīgs pie nepareizas vai pat absurdas zīmju uzstādīšanas....
vienīgais par ko būtu jēga tiešām diskutēt ir finansēšanas modelis....
ja tas pasākums piederētu valstij, tad tas būtu konkrēts naudas izpumpēšanas rīks - pofig noķēra kādu vai nē, radars stāvēja un elektrību tērēja, cilvēki opelī sēdēja un benzīnu dedzināja.... lai valsts maksā (līdzīgi kā tagad ir ar veselības aprūpi)
bet ja tas ir privāts bizness, tad valstij ir tikai jāiekasē kāposts par sodiem un konkrēts %ts jāpārskaita privātajam - pie tam tam %tam būtu jābūt no reāli spēkā esošajiem sodiem (iekasēšana ir valsts problēma - ja sods ir pareizs, tad valsts maksā no savas kabatas, ja jau nespēj piedzīt no pārkāpēja.... bet nepareizie sodi ir privātā partnera lieta - un privātajam partnerim būtu jāapmaksā visi izdevumi, kas valstij ir radušies no nepareiza soda iekasēšanas mēģinājuma)
Pirmais rakstīja: bet nepareizie sodi ir privātā partnera lieta - un privātajam partnerim būtu jāapmaksā visi izdevumi, kas valstij ir radušies no nepareiza soda iekasēšanas mēģinājuma
Tik vienkārši arī nav. Zivtiņš visu laiku apgalvo, ka tiek ieguldīts liels cilvēku darbs sodu izvērtēšanā, tādēļ nepieciešami 4 mēneši soda piestādīšanai. Kurš tad galu galā ir vairāk vainīgs - FR, kas nofotografējis autobusu kā kravas auto vai Zivtiņa darbiniece, kas ir šādu sodu izvērtējusi kā pamatotu un parakstījusies protokolā?
GB12 rakstīja: Taču jebkurš normāls cilvēks pēc tam ar GPS varēs pierādīt pretējo un dažiem šādiem gadījumiem pilnīgi pietiks, lai to vitroniku aizklapētu ciet...
"Daži šādi gadījumi" jau IR! Bet nekas nav aizklapēts ciet un tev līdzīgie joprojām runā par sazvērestības teorijām. Pats saproti, kādā pretrunā nonāc ar saviem vārdiem?
GB12 rakstīja: Cik vēstules esi rakstījis policijai, lai nepieļautu FR nonākšanu privātā biznesa rokās?
Cik protestus esi rīkojis par fotoradaru laika un vietas izvietojumu nepareizību?
A pats cik?
P.S. Saliksim punktus uz »i«. Šeit es raxtu, lai kādam būtu redzams arī cits viedoklis (tā teikt dažādība (pļūrāļizms)). Otrkārt. Cik dažāda ir pasaule, tik dažādi cilvēki. Paskaidroju tiem kas tankā – ir runātāji un ir darītāji un viens bez otra ir reizinājums ar nulli. Tātad tie kam ir laiks un kam ir nauda – raxtiet, pikētējiet, darieties. Man tam nav laika. Man jāceļ IKP – kādam tad tas jāstutē, lai nav galīgi uz pussešiem…
Šodien ap 16:30 slavenais bulku vāģis bija noparkojies pi Deglava ielas tilta no purvciema puses... braucu no centra puses pāri un pamanīju tikai ka plūsma reāli nobraucot no tilta sāk bremzēt pagrozot galvu tā arī pašu trīskājaino nelieti nepamanīju... bet visticamāk tas bij kautkur starpp atkritumu maisiem un reklāmas stendu un šāva uz tiem, kas rullēja centra virzienā
EDZS rakstīja: Šodien ap 16:30 slavenais bulku vāģis bija noparkojies pi Deglava ielas tilta no purvciema puses... braucu no centra puses pāri un pamanīju tikai ka plūsma reāli nobraucot no tilta sāk bremzēt pagrozot galvu tā arī pašu trīskājaino nelieti nepamanīju... bet visticamāk tas bij kautkur starpp atkritumu maisiem un reklāmas stendu un šāva uz tiem, kas rullēja centra virzienā
Un? Kāda starpība kā tieši un kur tiek kontrolēts vai tu ievēro CSN?
GB12 rakstīja: Cik vēstules esi rakstījis policijai, lai nepieļautu FR nonākšanu privātā biznesa rokās?
Cik protestus esi rīkojis par fotoradaru laika un vietas izvietojumu nepareizību?
A pats cik?
P.S. Saliksim punktus uz »i«. Šeit es raxtu, lai kādam būtu redzams arī cits viedoklis (tā teikt dažādība (pļūrāļizms)). Otrkārt. Cik dažāda ir pasaule, tik dažādi cilvēki. Paskaidroju tiem kas tankā – ir runātāji un ir darītāji un viens bez otra ir reizinājums ar nulli. Tātad tie kam ir laiks un kam ir nauda – raxtiet, pikētējiet, darieties. Man tam nav laika. Man jāceļ IKP – kādam tad tas jāstutē, lai nav galīgi uz pussešiem…
Ok piedāvāju sekojošu viedokli - nachrenizējam CSN kā šķiru, novācam zīmes, luksoforus utt Atstājam visu vadītāju ziņā. pieļauju pēc kāda (visai asiņaina laika) kaut kā situācija sapašregulēsies, tikai vai visi būšim laimīgāki par jauno kārtību - mani māc pamatotas šaubas...
Un? Kāda starpība kā tieši un kur tiek kontrolēts vai tu ievēro CSN?
Teorētiski nekāda.... tiakia varbūt pēc mana brīdinājuma kāds pārītis nometīs minētajā vietā ātrumu automātiski un tiks nošauti 2 zaķi - Vitronicks nesaņems čunguru un satiksmes drošība palielināsies konkrētā vietā.. vai ne?
tāpat katram fotokases aparātam ir piesaistīts opelis un purni.... tāpat degvielu svilina, ziemā jau točno...
laikam jau efektīvāks tas pasākums būtu, ja tie žopeļi kursētu pa foto-landi nevis stāvētu uz vietas kur katrs pretībraucējs pamidžina un lohi čuņčina fotokasei garām uz -20
p.n. šodien man ceļgalā jau otro reizi bija fotokase.... pie tec2 gan vēl joprojām nav kartē iezīmēts, bet stāv tur jau 2 nedēļas (šodien nebija)
Pirmais rakstīja: tāpat katram fotokases aparātam ir piesaistīts opelis un purni.... tāpat degvielu svilina, ziemā jau točno...
laikam jau efektīvāks tas pasākums būtu, ja tie žopeļi kursētu pa foto-landi nevis stāvētu uz vietas kur katrs pretībraucējs pamidžina un lohi čuņčina fotokasei garām uz -20
p.n. šodien man ceļgalā jau otro reizi bija fotokase.... pie tec2 gan vēl joprojām nav kartē iezīmēts, bet stāv tur jau 2 nedēļas (šodien nebija)
man toč pretī kantora logiem stāv (un manuprāti ļoti pamatotā vietā) maksas sotopakalpojumi. Cik novērtots tie pa ziemu darbināja aftonomkas - webasto...
A pats cik?
Viņš?? Kāpēc viņam jāsūta kaut kas?? Tu jau īdi un kal sazvērstības teorijas.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .