[c]Seene rakstīja: [c]DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
blā blā blā
1. gadījums- esmu tur daudz braucis, nekad neko tādu ievērojis neesmu, ka šie tā traucētu, tiesa gan, neesmu izkāpis un neesmu mērījis, cik tieši cm tālu viņi stāv no nepārtrauktās līnijs.
Taču zinu fūristu paradumus vienmēr atstāt neizskaidrojamām vajadzībām liekus pāris metrus. Man kūdras ceļā nākas speciāli viņiem spraust kokus zemē, lai nepaplsāsina bezjēgā ceļu, jo jebkuru šķērsli mēģina apbraukt, visu izmīcot, kaut gan līdz traucēklim ir pietiekami daudz vietas. Tas saucās optiskais apmāns, vienmēr šķiet, ka nepietiek vietas.
2. Esmu baušķinieks pamatā, viņi tur pie Draudzības ielas krustojuma stāv jau sen, kā tas notiek tagad, netraucē nevienam, pamēģini izbraukt no tās ielas, redzēsi. Par otru ekipāžu- no Rīgas puses braucot, piebraukt pie tās citas ekipāžas nemaz nevar izbraukt krustojumu par diognāli, padomā pats,ko raksti
3. Epizode- NEKAD neesmu neko tādu novērojis, jo,ja viņi braucot mēra ātrumu, parasti palaiž, ja brauc lēnāk, bet, ja brauc uz 95, tad visu ceļu, ja vien nemēģina kādu apturēt. Pagājušajā svētdienā, kad braucu uz Bausku, pa priekšu brauca CP Volvo uz 90-95, kā tu saki, man apnika, apdzinu viņu uz 110 ( pēc tam ar GPS mērot, ir nevis 110, bet 105) un aizbraucu tālāk-nekādu darbību no CP puses. Tu atkal prasti dirs.
4. Kā var ,braucot pa A7, redzēt,ka Lukoil tankā uzpildošais cilvēks pīpē??
5. Tas, kurš izgriezās, nepaskatoties- kā tu zini,ka viņš nepaskatījās?? Vai viņš kādam traucēja? Vai izraisīja avāriju, vai avārijas situāciju ??
Seene, man sanāk kopā 6 ekipāžas pavisam.....
Bļin, nu tu esi viens paranoisks tipiņš, kurš to vien dara, kā braucot pēta CP mašīnas, vai tik kaut kur nav un vai tik kaut kur kaut ko nedara
Tu esi,cik izkstās, reāli apsaldējis galvu. Varu iedomāties situāciju tavas mašīnas salonā- saspringts, uzmanības pilns Seene, pārstresojies- visi CP policisti viņu apdraud, visi pārkāpj, rupji pie tam, apdraud nabaga no Eiropas braucošo smadzeņu invalīdu....
Jā, Seene, es arī fotografēju CP, pieeju pie viņiem un aizrādu uz pārkāpumiem-nepareizu stāvēšanu,piemēram. Zvanu uz CP informatīvo telefonu .
Bet nu tu esi reāli tērēts. Tev reāli rēgojas kaut kas. Tu pats reāli apdraudi satiksmi, jo visu laiku braucot pēti, vai tik kaut kur nav paslēpies FR vai CP ,novēršot uzmanību no ceļa.