i_edgars rakstīja:
Sviestnesis rakstīja: Un arī tādi brauc prom,kuriem vārds Dzimtene ir tukšā skaņa,
Un ja tamam tā Dzimtene ir dziļi, jo dzīli sirdī iespļāvusi??
Kad vajadzēja lielgabalu gaļu uz Bosniju utt, tad bija brauc - Rodzina ņe zabudet! Bet kā aizgāja izdienas pensijā, tā veselus 40 Ls MĒNESĪ aprēķināja izdienas pensiju!!! Jau pirmajā mēnesī aizmirsa.
Pirms māci citus paskaties kas pa logu ārā notiek! Ap klubkrēslu varbūt viss ir kārtībā.
Ah tad Tu Bosnijā biji...
Un?
Mums ko pārējiem tagad Tev aplaudēt stāvus?
Psec!
Kā besī ārā šitie
"kāpēc man nedod" un t.t.
Tev ko ir 95 gadi, ka tikai no pabalstiem spēj pārtikt?
Un tikai nevaig tagad mēģināt teikt to nodrāzto frāzi
"Latvijā nevar atrast darbu"
pilnīgs sviests!
Latvijā ir ļoti daudz vietas kur ir vajadzīgi Labi Speciālisti,
jā Speciālisti, nevis dīkdieņi un alkoholiķi!
Var atrast darbu, ja ir vēlēšanās strādāt un smadzenes.
Piemērs Nr.1
man pazīstams Čoms palika bez darba, Šamam bija dzīvokļa līzings, fakts ka par 300Ls strādāt nebija jēgas,
sāka meklēt variantus
un atrada,
noalgoja 50 pensionāres kuras lasa mežā ogas un sēnes
un vēl 10 pensioonāres, kuras tās ogas un sēnes tirgo dažādos tirdziņos pie mārketiem..
Džekam sanāk ap 1000Ls mēnesī, un nemaz prātā nenāk
migrēt uz kādu tur Īriju vai t.t.
Piemērs Nr.2
Dzeks strādā autoservisā par atslēdznieku, servisu pievēra..
Šams tagad pēc reklāmas uzpērk salaustus roolerus pa lēto, remontē un tirgo tālāk..
Varka uz vienu rolleri +/- 150Ls,
un t.t.
Ja ir smadzenes un vēlēšanās darboties, da ne to vien var izdomāt...
Tā kā toč beidz īdēt
"viss ir tik slikti.. tik slikti..
Īrījā tik ir labi, jo tur vaig melnstrādniekus tam darbam, ko pašiem īriem negribās darīt.."
izpuuteejs rollerim wanted
Sveiki!
man vajadzeetu izpuuteeju 50 kubu 4t kiinieshu rollerim - 139qb motors, cik noprotu, modelis yy50qt-02 yiying 2007 gada.jaunu kauktur maniiju pa 28 Ls, bet skiet pa sherpu taadam plerdakam taadas cenas. skatos peec lietota +/- ok staavoklii 10 - 15 ls rajonaa. varbuut kaads zin avotu, iznjemot ss.lv kur nikuja nau, un cenas skruuvee kaa mikasaa...?