Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

imzz rakstīja: Bija tāda bērnu pasaka "sarežģītais zvirbulēns" , tagad ir sarežģītais Arestovičs. Nav viņš tik sarežģīts. Viņa filozofija balstās uz diviem krievu pasaules poliem, Kijeva-Maskava vai otrādi, un viņš pēc vajadzības var pārvirzīties no viena uz otra, konsekventi lamājot Rietumus, ka tie nav abustroiļi rossiju krievu vietā.

Ko viņš kādreiz sarunāja: kara ideoloģiskais iemesls ir cīņa par krievu pasaules pirmdzimtību, Maskava neieredz Kijevu, ka tā bija pirms Maskavas, Kijevskaja Rusj. Vikings Rjuriks un tā pēcnācēji. Jādomā, šīs idejas viņš sadabūja no Dugina, kad bija pie tā ciemos. Tādas idejas viņam daudz.

Nu nez vai tam vajag Duginu. Par Kijevas Krievzemi tā kā neviens pats neko nezin? Tā ir vēsturiskā (etnisko slāvu) Krievija - saviem laikiem augsti kulturāla un attīstīta valsts. Maskava ir radusies jau kā Krievijas impērijas centrs, kas ir "modernā (t.i. etnisko mongoļu-tatāru jaukteņu, kur liela daļa "pamatnācijas" ir izvarotāju pēcteči)  Krievija", kurā par krieviem sauc arī burjatus un visus citus, ko ir izdevies pakļaut. 

Un Rietumiem IR ko pārmest - mūsdienu "Rietumu ciltis" ir ilgstoši atbalstījušas tieši mongoļu-tatāru izvarotāju centienus līdz galam apspiest un iznīcināt Kijevas krievzemes slāvu etnisko krieviskumu. 

Tāpat uzjautrina tie lohi, kuri ir pārsteigti un brīnās par mongoļu-tatāru Krievijas brāļošanos ar Čingishana dzimto pusi

Tā vēl nebija Krievija. Bija pamatā slāvu cilšu apdzīvota teritorija uz dienvidiem no somugru cilšu apdzīvotajam teritorijām. Tas ka Čingizgana mongoļi ar pakļautajiem tatāriem izpuļķēja gan somugrus gan slāvus un samaisīja viņus biezputrā, ko šodien sauc par krieviem, gan ir taisnība.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tā nebija Krievija - sadaloties Kijevas krievzemei izveidojās Novgorodas Krievija, Baltkrievija un Ukraina. Maskava savukārt, kā jau minēju, ir izvarotāju pēcteču galvaspilsēta. Mūsdienu Krievijā par nosacītu Novgorodas Krievijas mantinieci var uzskatīt Pēterburgas etniski slāvisko inteliģenci. Šodienas Krievijā attiecīgi tikai šis mazais nostūrītis var pretendēt uz Kijevas krievzemes saknēm un... tas jau vairākkārt ir mēģinājis atdalīties no Putina izvarotāju impērijas. Un ja kādam liekas, ka Bučai u.c. "otrās armijas" varoņdarbiem nav loģikas, tad vienmēr der atcerēties, ka "moskaļi" ir radušies tieši izvarošanas rezultātā - tieši tāda bija Čingishana taktika.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Ko Arestovičs domāja ar vārdiem "mēs nodevām kodolieročus Baltkrievijai?!"

Gan jau to, ka Ukraina savulaik labprātīgi atteicās no kodolieročiem, bet tagad baltkrievi viņus dabū.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Mēs ir krievi. Arestovičs taču nepieskaita sevi pie ukraiņiem. Ukrainijcs.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

darklight rakstīja:

Kanibaals rakstīja: Ko Arestovičs domāja ar vārdiem "mēs nodevām kodolieročus Baltkrievijai?!"

Gan jau to, ka Ukraina savulaik labprātīgi atteicās no kodolieročiem, bet tagad baltkrievi viņus dabū.

1.)  Paskaidrojums latviešiem: ukraiņiem kodolieroči bija vajadzīgi ne jau pret krieviem, bet priekš mums. Līdz pat 2014 gadam ( līdz krimas klaunādei) ukraina bija krievijas sabiedrotais un rīkoja kopējas militāras mācības pret fašistiem - natovciem.

2.)  Ne jau brīvprātīgi atdeva kodolieročus. Viņiem draudēja sankcijas tieši pirmā punkta dēļ.

3) Maz kas saprot kas ir kodolierocis.

Tas ir dārgs prieks un tam vajag speciālu infrastruktūru. Jo jebkurš radioaktīvs priekšmets pussabrūk. Tas kodolierocis nepārtraukti ir jābagātina.

3.1 Tieši tāpēc esmu pat pārliecināts, ka daudzām kodolvalstīm ( varbūt pat visām, izņemot ASV) kodolierču nemaz nav. Bet ir iespējas to vajadzības gadījumā uzbūvēt.

4) un es neticu, ka baltkrievijā kaut kas nonāks, izņemot bābu pasakas un krievu slapjos sapņus.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

p.s.

Vai tik Gorbačovs neparakstīja vienošanos ar ASV par to, ka neražos vairs ieročiem paredzētu urānu...

Bet kopš tā laika liels laiks ir pagājis, bet vecajiem padumjo laiku kodolieročiem derīguma termiņš beidzās.

650 Reģ.: 25.01.2017
5 0 Atbildēt

Zeļjenskijs ieradās LVijā izmantot unikālo iespēju- vienlaicīgi satikt Mieriņu un Kariņu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Pēdējā laikā dzirdu ļoti lielu kritiku pret arestoviču.

Tāpēc nolēmu, beidzot, paskatīties, ko viņš runā.

Secinājums. Tāpēc arī ukraina zaudē, ka tādi propogandas upuri ( arestoviča kritizētāji) neprot domāt loģiski, analizēt un pats galvenais - neprast uzņemt kritiku.

Visu viņš saka taisnību. Jā, priekš propogandas upuriem taisnība ne ļoti patīkama, bet tā ir taisnība. 

p.s skatījos šo video:

sevišķi labs citāts:

youtu.be/YgBxHJvUWS0?t=1577

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Par šo tēmu šīs tēmas iepriekšējajā lappusē tika sarakstīta jau gandrīz vesela lappuse.Tajā skaitā,arī tieši par šo citātu.

Upuri un lohi taču ir bijuši visos laikos- visādi taisnību cīnītāji te nevienam ne nahher nav vajadzīgi.

Interesanti gan ir tas, ka parasti katrs tas ticētājs "tic" tam visam attiecīgajam passākumu kompleksam "kopumā". Balso/Par!.,tāteikt.

Tu nevari vienlaicīgi ticēt kovidam, bet neticēt valdībai un/vai (jēgu/pārstrādājušajiem, dziļa nābadzībā slīkstošajiem) Ārstiem.Būt par ātrumpārkāpēju ar 2mm ziemas riepu un cauru Pdf trubu, bet dziļi ticēt kādam tam cssd loham vai par savu bazaru atbildēt/nespējīgam Ātrās Reaģēšanas Ministram.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tā taisnība, ko viņš saka tagad, ļoti atšķiras no tās taisnības, ko viņš teica pirms gada. Senajiem grieķiem bija tāds filozofijas vingrinājums, sofistika: pamatojoties uz loģiskiem argumentiem, pierādīt kādu lietu vai pieņēmumu, un pēc tam pierādīt tieši pretējo.

Tad nav viņš nekas sevišķs, cilvēks ar "garīgā tēva" talantu ( viņam ir arī teoloģiska izglītība ), mordu kotoraja babam nravitsja un labi piekārtu mēli. "Taisnību pateikt", balstoties uz esošo situāciju, var katrs, kas daudzmaz lietas kuršā par jautājumu. Cita lieta, ko ar to grib panākt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Un par to, ka Krievijā drīkstot kritizēt armiju, Arestovičs vienkārši melo: 

Статья 280.3 УК РФ предусматривает ответственность за дискредитацию ВС РФ ; Mar 14, 2023 — За дискредитацию вооруженных сил и распространение фейков о российской армии будут сажать на срок до пяти лет. ; piem: 9 января 2024, 18:16

В Абакане 65‑летнюю пенсионерку будут судить за «дискредитацию» армии из‑за постов во «ВКонтакте»

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu jājā, ja nevar īsti pierādīt faktus,tad notiek viedokļu kaujas.Dis kreditēt var dažādi.Pirkstu var vienkārši pakratīt, bet var arī kādam kkur iebāzt.Jāzin tikai kam un kā.

Cita reku peniseonētā veterāne minūtes desmit nonstopā publiski kritizēja nupat  uz ielas "nejauši sasstapto" krieva domes garantējošo priekšādsēdētāju. Brīnumi, ka viņš viņu nenosita turpat uz vietas.

GordonDmitrijs (arī) ir LohsHitrijs.Jo viņš (atšķirībā no citiem lohiem) vairākas reizes izteicās/Par! tā izcili atturīgi un diplohmātiski.Un principā arī nemeloja.Gluži kā par dažiem "citiem" (ne mazāk kuttelīgiem) jautājumiem,ko atsevišķi citi Lohi izteica apgalvojuma formā kādu laiciņu iepriekš.

Būtu srupupulozāk jāizvērtē informācijas avoti.Jo 3/4 jūtupa informātoru ir galēji degradējušies līdz tenku līmeni.Nerunājot/Par ukrkaiņu valuodā runājošajiem, tur jau iet apmēram 95:1.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ir viena būtiska lieta, ko taisnību sakošais Arestovičs nepieminēja, proti, valstu atšķirīgais juridiskais statuss. Ukrainā ir kara stāvoklis, Krievijā nav ( atskaitot okupētās teritorijas ). Jo nav kara, ir CBO. Līdz ar to Krievijā vārda brīvību vispār nebūtu pamats ierobežot.

Nu jājā, ja nevar īsti pierādīt faktus,tad notiek viedokļu kaujas.

Nu, tas ir drusku savādāk, ja min visus būtiskos faktus, viedoklis var nesanākt. Ar atsevišķu faktu atlasi viedokļa stiprināšanai grēko daudzi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Man ir viena aizdoma kāpēc sācis ziepēties krieviem. Sevišķi labs citāts, ka viņš saka mēs iedevām Baltkrievijai atomieročus.

Bet aizdoma ir, ja atceramies Azovstaļ tad Arestovičs minēja, ka tur cīnās viņa krustdēls. Kopš tā laika par to nekas nav dzirdēts. Visticamāk gūstā paņemts un tagad FSB ar to šantažē.

Mums jau ar tādu Arestoviču netrūkst tas pats Lembergs pēkšņi kļuva par NATO nīdēju kad šim pašvilpa FSB.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 1 Atbildēt

Hutainie pirāti dabūja pērienu, ko.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pār Krievijas-Baltkrievijas robežu nelaiž fūres, kuru vadītāji nav Krievijas vai Baltkrievijas pilsoņi. Šī akcija esot, lai izdarītu spiedienu uz Kazahstānu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tagad visa tā aziātu straume, kuriem jābrauc uz Eiropu, plūdīs caur mums. Kaukāza valstis var kustēt caur Turciju, tiem vismaz kāda alternatīva ir. Aziātiem tagad paliek praktiski tikai caur Baltiju (Latvija, Igaunija) Rindas aste uz robežu būs kaut kur pie Tīnūžiem

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Super. Vinjetes noplēsīsim viņiem pār acīm.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Piedrazotās un piedirstās ceļmalas tīrīt iesi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Lai dirš. Tas taču mēslojums. Drazas savāks talcinieki.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

iAuto Reģ.: 17.07.2001
2 0 Atbildēt

Pēdējā laikā var redzēt, ka tieši Skandināvijas valstis sniedz būtisku atbalstu Ukrainai.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Gandoni ziņo, ka šo nakt zem (pod) Varoņeža taisni uz uz ercEnģeļa Mihaila hrama kolokoļņas esot uzkrituši notriektā ukraiņu bpla ablomki (atlauzumi).Dieva zīmes.

Nav īsti skaidrs, kurš nosita krieva izlūklidmašīnu (vai varbūt tā pati no savas iniciatīvas nokrita), un igauņu parlaments esot noraidījis ierosinājumu/par! okupēkļa "bronzas zaldāts" nekavējošu nojaukšanu Tallinnā.Nevaig nekur steigties.Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par A-50, tas ir visai neticami, ka paši krievi to būtu notriekuši, jo lidmašīna tur bija jau labu laiku un taisīja jau 4 cilpu. Tas ir, krievu pretgaisa aizsardzība šo lidmašīnu grupu redzēja jau apm. stundu.

A-50 parasti sedz arī iznīcinātāji, un viens Su34 tur tiešām bija, radarā redzējis nākam lielu raķeti, esot izvairījies no tās un aizlidojis prom. ( Bija publicēts daļējs pilota radioieraksts ). Blogeris aviators Svitans domā, ka iznīcinātāja pilots pēc tam intensīvi dabūjis lauzīt galvu, kā labāk uzrakstīt raportu, jo ne jau pašam sevi viņam bija jāglābj.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Ne jau no Ukrainas lidoja. Visticamāk, ne tikai no Krievijas palaists, bet arī turpat samontēts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kāpēc ne no Ukrainas? Joprojām tici krievu PiVO spējām?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Pārāk liels attālums. Neefektīvi, gandrīz visa derīgā krava-degviela. Izmantot aģentūru izdevīgāk. Kā tad uzspridzināja tās cisternas BAM tunelī ? Kur Ukraina, kur BAM.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Mēs vēlēsim/Par! ,bet tupaskatko.Wauu.Kas tad tas.Laikam tās ira ssankcijas.Jā.

thetruestory.news/stories/c10549ef-b930-11ee-9160-83ea2c79ee56?utm ...Amerikāņu kompānija A.... krieva federālajam pretmonopola dienestam (fASS) samaksājusi sodu gandrīz 1,2 miljardu urbļu apmērā, ziņoja preses dienests.

Kompānija A.... šo sodu samaksāja 19. janvārī, un līdzekļi nonāca krievijas budžetā. Ura!

Bet šī gan ir atdarināšanas cienīga iniciatīva: «Ошибка 1990-х». В торгово-промышленной палате предложили отобрать у россиян приватизированные квартиры.Mājokļu privatizācija, kas kļuva par vienu no pirmajām un lielākajām 90. gadu reformām, piešķirot miljoniem pilsoņu privātīpašumā nekustamo īpašumu, bija "liela kļūda".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Neliels (maz nozīmīgs) UPdats, priekavēsts beidzot apmeklējuse arī LV valodā lasošos L asītājus: jauns.jauns.lv/raksts/arzemes/592006-apple-kluvis-par-kara-sponsoru-samaksajot-krievijai-gandriz-13-miljonu-eiro-lielu-soda-naudu

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Tāpēc jāaizliedz krievu graudu tranzīts caur Latviju

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Bet šī gan ir atdarināšanas cienīga iniciatīva: «Ошибка 1990-х». В торгово-промышленной палате предложили отобрать у россиян приватизированные квартиры.Mājokļu privatizācija, kas kļuva par vienu no pirmajām un lielākajām 90. gadu reformām, piešķirot miljoniem pilsoņu privātīpašumā nekustamo īpašumu, bija "liela kļūda".

Reti cienījama doma.....redzēsi, ka saies, visi teiks, ka viss pareizi....lai Dievs nogrābstās...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šovs turpinās: Primorijas Vladivostokass iedzīvotājs, kuŗš par slepkavību un izvarošanu tika notiesāts uz 24 gadiem cietumā, ticis apžēlots un atgriezies mājās pēc trīs mēnešu kara... (viņš tagad lepni staigā, pirkstus/mētādams..). thetruestory.news/stories/6716d17b-b9bc-11ee-9160-83ea2c79ee56?utm

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tas laikam tas Jaunais Nornālais ( Build Back Better, kā teica Limonādes Džo no Aizjūras)

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Šī ir jau sen pārbaudīta shēma.Juku laikos bandītiem ir jādod vaļu.Cilvēkam/parastajam ir jājūtas maksimāli apdraudētam un beztiesiskam.Vai nu vienkārši nositīs, vai nu pliku paraus uz fronti- no gultas, jeb pa taisno no ielas (ja vēl kāds pa ceļam beidzamās apakšbikses neatņems). Kāds tas viņējais noziegumos cietušo aizstāvības fonds pirms nedēļas tur kko smilkstēja, ka utaino diktatoru būt jāsauc pie tiesas/par šo te bandītu brīvlaišanu, taču reālā cerība ir reāla nulle.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 1 Atbildēt

Kāds seno laiku gudrais ir teicis - var nopelnīt daudz naudas valsti būvējot, bet vēl vairāk naudas var nopelnīt valsti sagraujot ( atsevišķi Patiesie Labuma Guvēji, t.sk. arī bandīti)

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kaut kur dzirdēts scenaārijs. Kamēr lohi Cīnās/Par!, tamēr (izrādās) visa trauksmaino notikumu gaita un secība bijusi jau iepriekš smalki saplānota un viss patiesais labums jau sen bijis sadalīts.No katra pēc nopelniem, katram pēc spējām.Ko spējām, to nopelnījām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Belgorodas apkaimē nogāzās IL-76

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

-nokrita un nokrita, da nu i x*ujsņim

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Ej nu sazini, vai hui s ņim... Runā, ka uz borta esot bijuši ukraiņu gūstekņi. Tiesa, tā varētu būt arī vatņiku propaganda, jo it kā esot redzēts, ka uz morgu aizved tikai 5 līķus, nevis 60+, kā sākumā bija runāts. Protams, tas, ka Simonjana publicē it kā "bojāgājušo" gūstekņu vārdus, starp kuriem bija arī tādi, kuri jau sen ir iemainīti, arī šim visam ticamības momentu nevairo.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Šis ir,jā.Kur tā tik cyka pieķeras, skaidrs ka tieši tur mīt patiesā Taisnība.Beidzamajā laikā kolīdz ieeju jūTupā kko "noskaidrot", tā man uzreiz viss Riebjas.Neskaitāmi sensacionāli virsraksti, bet pašos materiālos tikai kaut kāda suuda laža.Acīmredzot, izvēršas propagandon cīņa no abām (visām) iesaistītajām pusēm.Pie kam, nu jau kādi 90% visu šo tekoši/steidzamo materiālu ir demonstratīvā ukrkraiņu valodā.Kur līķi- viens ukrainiski noskaņotais klāsta, ka taču bijis sprādziens un tie sadeguši kā krematorijā.Cits atkal, ka patiesie gūstekņi sen jau nozūmēti un lidaparātā bijušas raķetes.Savukārt, ukraiņu galv.izlūks nesn rosināja "nesteigties" ar Pirgožina patiesās nāves apstiprinājumu vai noliegumu.Pleskavā krievs pa naktīm slēdzot nost i-netu, esot aizdomas, ka mainot aparatūru.Jautājums- kas ir tās piegādātājs.Nu ka tik ne kāds no dzelteni/draudzīgajiem.

Vienīgi drusku iepriecināja VašŠvecČekists- kurš atkārtoja, ka jau pirms gada taču esot Brīdinājis/par!. Ka par ASV nodokļmaksātāju naudas zagšanu vai izšķērdērdēšanu nekāds te noilgums netiks piemērots un vainīgie(iesaistītie?) tikšot noteikti apzināti.Minēja nupat piemēru, kad Lon-donā kāds potenciālais it kā drusku citas jomas "vaininieks" esot izgājis uz blakus veikalu pēc aliņa un te pēkšņi atčohnījies kādā federālajā ķurķī jau ASV teritorijā.Brīnumi notiekot.Gaidām.Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vakar Feigins ar Berezovecu arī runāja par to lidmašīnu. Kas nesakrīt ar krievu versiju, ir tas, ka lidmašīna nevis nolaidās, bet pacēlās no lidlauka, kad tika notriekta.  Arī tas dīvaini, ka uz kādiem 60 gūstekņiem tikai 3 apsargi esot norādīti, jo pēc krievu karauļnaja služba nolikuma, vajagot 1 apsargu uz 2 konvojējamiem. IL76 neesot sēdekļu, bet domāta kravai vai desantam. Ja jāved cilvēki, saliekot parastās taburetes, un vēl kaut kādi striķi, pie kā pieturēties, tas arī viss. 3 apsargi, kaut bruņoti,  vienkārši nevarētu apsargāt tādu baru.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Figinss beidzamajā laikā arī tāds kā degradējies,izklausās vislaik kkāds aizvainots un/vai nepietiekoši saprasts.Bērzavietis jau agrāk mēdza sev pielietot daudzsološus virsrakstus un drirst visadu lažu,pirms iziešanās Ēterā kādu vismaz pus/sutku tīšām nogaidot un tad atsevišķu piepildījušos faktu izgrozot kā savu piepildījušos pro-gnozi.Kam te lai tic- nu da figviņ sazin.ZBjau ;p

Galv.izlūks Budaānovs ne neapstiprina un ne nenoliedz Pirgožina bojā eju.Nedz arī ne nebojā/neeju.Žadanovs un Svitanāns it kā samērā lietiški, taču pamatā uzstājas dažādos ukraiņvaoldas lohkanālos- kuru sižetiem tiek piekarināti sensacicicOnāli virsraksti, taču saturs principā ir neparko. Influenseris Jakavenka mūžigi vecs,dusmīgs un izspūris, it kā "vakar" būtu spaini šamurlas izdzēris un šodn pamodies nupat uz filmēšanu.Pipontkovska kgs jau labu laiku rosina aizdomas/par med izziņas atjaunojuma nepieciešamību.Cimbabraļuks vispār izskatās kā katrreiz ierāvis 200ml kādas 2min pirms pašas uzstāšanās. Vecais viltīgais kgbists Žirnhows arī kko drirš visu ceļu.Vienīgi ka ir "atradis" pusgadu vecu faktu, ka tādi Jevgēņij Viktordēli Pirgožini tikai vien īstā JevgeņijaVP apkārtnē atrodami vismaz 4gab, no kuriem divi "esot dzimuši" pat vienā gadā un datumā.Tāpēc nav pamata noliegt savulaikt notriektās JVP lidmašīnas passažieru sarakstu- kāds no viņiem tur būs noteikti bijis "uz borta".

3 apssargi uz 65 gūstēkņiem- nu tas tak normāli.Citur minēti citi fakti- 3 apsargi uz katru ieslodzīto,5 apsragi uz katriem 3,gūstekņus never neved ar aviotransportu , līķi (ne gūstekņu, ne arī kādu citu vip personu) nekad līdz pelniem nesadeg, un utt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"husīti" šauj uz visiem, uzbrukts diviem tankkuģiem, kuri veda Krievijas naftu, viens aizdedzies

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Un tad, kad padirsīs lielu piķi dēļ pašas krievijas sponsorētajiem teroristiem, tad arkal skries pie NATO ar lūgumu nobombardēt tieši tā pat kā ar Dienvidslāviju. Un atkal Amerika būs vainīga drupās.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

650 rakstīja: Šis ir,jā.Kur tā tik cyka pieķeras, skaidrs ka tieši tur mīt patiesā Taisnība.Beidzamajā laikā kolīdz ieeju jūTupā kko "noskaidrot", tā man uzreiz viss Riebjas.Neskaitāmi sensacionāli virsraksti, bet pašos materiālos tikai kaut kāda suuda laža.Acīmredzot, izvēršas propagandon cīņa no abām (visām) iesaistītajām pusēm.Pie kam, nu jau kādi 90% visu šo tekoši/steidzamo materiālu ir demonstratīvā ukrkraiņu valodā.Kur līķi- viens ukrainiski noskaņotais klāsta, ka taču bijis sprādziens un tie sadeguši kā krematorijā.Cits atkal, ka patiesie gūstekņi sen jau nozūmēti un lidaparātā bijušas raķetes.Savukārt, ukraiņu galv.izlūks nesn rosināja "nesteigties" ar Pirgožina patiesās nāves apstiprinājumu vai noliegumu.Pleskavā krievs pa naktīm slēdzot nost i-netu, esot aizdomas, ka mainot aparatūru.Jautājums- kas ir tās piegādātājs.Nu ka tik ne kāds no dzelteni/draudzīgajiem.

Vienīgi drusku iepriecināja VašŠvecČekists- kurš atkārtoja, ka jau pirms gada taču esot Brīdinājis/par!. Ka par ASV nodokļmaksātāju naudas zagšanu vai izšķērdērdēšanu nekāds te noilgums netiks piemērots un vainīgie(iesaistītie?) tikšot noteikti apzināti.Minēja nupat piemēru, kad Lon-donā kāds potenciālais it kā drusku citas jomas "vaininieks" esot izgājis uz blakus veikalu pēc aliņa un te pēkšņi atčohnījies kādā federālajā ķurķī jau ASV teritorijā.Brīnumi notiekot.Gaidām.Ura.

Precīzi, blakustēmā jau šo faktu pieminēju kā masu dezorientējošu problēmu, pat mierīgā laikā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es nudien vairs nevaru iebraukt. Kā beidzamajā laikā "ēterī" saka katri 9 no katriem 10 krieviski pļjūtošajiem- Vot Smotri. Diez cik ilgi un cik tālu ir spējīga izplatīties šī te visuaptverošā bezdgalīgi drirsšošā propagandoniāde.Nupat jau tā uzglūn pilnīgi no visām iespējamajām pusēm.

Nejauši te biju uzgājis kādu dokfilmu par senajiem Afganistānas notikumiem.It kā tādu samērā interesantu, lai nostalģiski atcerētos "kā bija".Protams, pašu krievu veidotu, bet ne ta īsti propagandu- varbūt kā ierobežotu mēģinājumu aizrakties līdz "taisnībai".Pārsteidzošas līdzības ar šodienu!

Krieva vadība pirms iebrukuma tika uzkūdīta un maldināta gan tad, gan tagad.Ka viss būs štokos, un ka viņus sagaidīs ar/rozēm, līdzīgi kā "savās vietās palikušie" LV lohi tālajā 40jā.

Kas maldināja un "atbildēja/par" maldināšanu- pamatā jau kgb.Tie arī visu kara gaitu manipulēja, "veda" gan atklātus gan slepenākus "peregavorus" ar to pašu potenciālo ienaidnieku, gan arī bīdīja visādas blakuslietas, savstarpēji "tirgojoties" ar ietekmi un konkurējot paši savos apakšdienestos.Kas bija iesaistīts- nu kā jau vienmēr, amerikāņi,iranoāņi,saūdiešijāņi,pakistāņi,turkāņi,kā arī (prottams) reliģiju,ticību un Partiju pārstāvji.

Kaŗš turpinājās vairāk kā desmitgadi, bojā gāja kā uz darbu.Bet īstenībā lnefiga ne daudz- kādi 14t krievu un laikam kādi 16-17cmitt viņu idejisko pretininieku.Salīdzinot ar šodienu- pilnīgs vien štrunts, tāda sīki lokāla bandītu razborka.

ĻoņaBrēžņevs kopš varoņkara sākuma nodzīvoja nepilnus 3 gadus.Pusotrs mēnesis vien pietrūka.Puttainajam kāreiz tuvojas šis "sroks".Pēc tam sākās dažādu lohu izbīde viņa "vietā",kgb mēģināja noturēt varu, bet viss beidzās ar psrs sabrukumu,ar teritoriju, īpašumu un varas pārdali.Būtībā, viss pēc iepriekšējas vienošanās starp patiesā labuma guvējiem.Upuri un apmānītie pilnībā samaksāja/Par!

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nejauši te biju uzgājis kādu dokfilmu par senajiem Afganistānas notikumiem.It kā tādu samērā interesantu, lai nostalģiski atcerētos "kā bija".Protams, pašu krievu veidotu, bet ne ta īsti propagandu- varbūt kā ierobežotu mēģinājumu aizrakties līdz "taisnībai".Pārsteidzošas līdzības ar šodienu!

Linku iemest vari?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Te: www.youtube.com/watch?v=5FyRYKEm4D8 -bet es neko nereklamēju,neuzkoneaicinu un nekam ne piekrītu ;p kā arī, nedomāju, ka tas ir tikai š.g.2.janv publicēts.Vismaz puse no tās filmas ir tiešām dokumentāl vēsturiski kadri (plika taisnība) un/vai vienkārši faktu konstatācija (atrādīšana).Runājošie tie krieva ģeneorāļi un pats tas diktors arī varētu būt daļēji no tā dēvētajiem "sirdsapziņu līdz galam nepadrirsušajiem". Līdzīgi kā tā tur 73šā gada komunistu versija/par tā dēvētajiem ē-brejiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jēziņ, 3,5h... neko, būs jānoskatās...savulaik dauz netrūka, lai tiktu ielaists tajā gaļas cehā, kaut kādi augstāki spēki pasargāja. Puikas gan daudzus nācās satikt no Turienes, kāreiz karaspēku veda ārā un turpat Čurrkistānās nometināja

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tā nu tas bija. Interesanta tur gan ir kāda pirmā puse, pēc tam jau mēs visu zinām.Nav arī pamata cerēt, ka kāds krievs kādreiz varētu (vai būtu varējis) uzņemt kādu patiešām izsmeļoši taisnīgu materiālu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nekas, nupat jau nākas stipri vien atsvaidzināt tīņa gados apgūto skolā un dzīvē - iemaņas lasīt starp rindām un no desmitdaļgabaliņa censties salikt kopējo bildi

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu kā gan citādi,- izrādās pat tā filma ir publicēta nevis pirms 3ned, bet gan pirms 4g (ja vēl tas būtu taisnība un ka tik ne pirms visiem 24- jo sākumā tur vispār pavīd uzraksts 1.sērija), ir drusku citāds nosaukums un 33milj skatījumu: www.youtube.com/watch?v=aMh1ViEILFM -kāds laikam sadomāja vēl drusciņ uzvārīties uz mums/lohiem ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Vostok ģelo tonkoe - kā teica vienā filmā. Un re kā, impēriju sagrāva....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja,viss pa paņaķijām- drusku pašaudījās,nomainīja abās pusēs režīmus,sadalīja ietekmes rajonus un nekāda vairs tev ne džihāda,ne ko.Krievam reku pilna dsa vostokavedu un islāma pasaulē itin laba piekrišana- neskatoties cikās viņu zemēs krievs suudus vārīja.Kas tagad- jā, iesaistīto pušu un pretrunīgo interešu ir par Kārtu vairāk.Civilajiem cilvēkiem skāde pat nezcik kārt lielāka,un nav izvēles.Un karo pa lielam divi slāvi, kuri tagad noskaidro, kurš ta te no viņiem bijis tas "pirmais". Jevrapejci atvērtām mutēm noskatās. Kuŗš/sļedujuščij (kričit zavedujuščij..). Vai "mums" jāturpina po-kreviski, vai jau jāmācās kādu citu "movu".

Nupat,pirms 6h: www.moscowtimes.ru/2024/01/28/eks-glavkom-nato-sprognoziroval-peregovori-rossii-iukraini-dokontsa-2024-goda-a119731 -nu kas šis ir??

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nupat,pirms 6h: www.moscowtimes.ru/2024/01/28/eks-glavkom-nato-sprognoziroval-peregovori-rossii-iukraini-dokontsa-2024-goda-a119731 -nu kas šis ir??

Kā vienmēr un visur - visi kari beidzas ar sarunām (dažreiz ar ierunu un bez ierunu kapitulāciju). Civilie būs apsisti, infrastruktūra nograuta, varēs sākt visu celt no jauna, būs ekonomiskā izaugsme un straujš IKP pieaugums (dažiem). Viss kā parasti, nekā jauna

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šo dien, pirms 2h: www.moscowtimes.ru/2024/01/29/v-nato-prizvali-gotovitsya-k-raketnim-udaram-rossii-po-evrope-a119796 -jautājums ir Par!/to, kam tad īsti "mēs" gatavojamies un kādu to "cenu" it kā esam gatavi (tiekam gatavoti?) Maksāt.

Vai tiem potenciāli iesaistāmajiem "civilajiem" kāds vispār kko jautā (taisās/pajautāt, uzzināt "viedokli", sarīkot "refe renfdumu").

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nekad nav jautājuši, nejautā un nejautās. Nemaz pat nerunājot par kaut kādu viedokli un referendumu

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Re ku, turpat blakus afgāņu rullītim, uzdūros 2023.gada propagandonu meistardarbam....kā saka, vēsturi raksta uzvarētāji...

www.youtube.com/watch?v=98ij2wjNv_A

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tur nu nau kaments.Un nav arī atbildes uz jatājumu/par To, kā mēs varētu "izvairīties" no atrašanās šo meergļu tiešā tuvumā.Kā un vai un par/ko ar viņiem runāt.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Šeku reku pīpls parastais (lohi) pamazām tiek sa(gatavoti)

nra.lv/pasaule/445657-kas-notiks-ar-naudu-banka-ja-saksies-kars-atbild-eksperts.htm

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Par to karu. Arī latvijieši tur cīnījās. Un dvieļu galvas uzskatīja jo vairāk maltā gaļa jo labāk. Tad nu secinājumus izdariet paši. Kas vainīgs, iedzīvotājs nozombētais teritorijā konkrēti tajā, vai režīms. Čimodan vokzal. Dāāā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vainīgs visdrīzāk tas, kurš uzskata, ka viņam ir jālien citā valstī un jādiktē tur sava kārtība.ĻoņaB jau pats personīgi tur nekaroja- viņš vienkārši bij lohs,kuru varaskārīgie aizkadra ideologi vienkārši apmānīja.

Latvijieši, kuri tur nokļuva "pirmajā lasījumā",pa lielam vienkārši pildīja savu karavīra pienākumu.Tie nebij lohi.Tolaik daudzi staigāja burtiski pa centimetru no šīs iespējas,kā nu kuram beigās paveicās.

Pildīt pienākumu,būt gataviem,bučot/roku- to taču mums iemācīja mūsu pašu latvieši.Latviešu skolotāji un/vai passniedzēji (ne gluži visi,bet itin krietna to daļa).Vis-dedzīgāk viskautko pildīja kāreiz tie, kuriem nemaz nedraudēja nokļūt "tur".Viņi te palika "katrs savā vietā".Pēc tam cits par citu skaļāk klaigāja, cik grūti nabagiem gājis un cik sīvi cīnījušies/Par!

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 3 Atbildēt

Kam te vēl kaut kas interesē. Te būtu tā kā konspekts bez bla bla  bla. Un atbilde uz daudzu jautājumu būs vai nē...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Pag, tas ir tas pats Māris Ruks, kurš pilnu feisbuku ir piegaudojis ar to, kā mūs indē ar chemtreiliem?

core Reģ.: 03.01.2017
1 1 Atbildēt

Oi, viņš ne par to vien gaudo.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 3 Atbildēt

Tak pie sievsitēja Kiviconkuļa tikai tādi nāk.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Un mīnusotājs liek mīnusus, jo pašam noteikti nav pat sievas ko sist. Atliek sist ķepā un smērēt interneta komentāros.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kas tie atkal par murgiem? Kādu sievu viņš sitis? Pateiksi, ka tam savārstījumam par Judzi arī noticēji?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par Judzi es teiktu, ka abi labi. Sitis varbūt nav, bet sievietei - savu bērnu mātei pateikt, ka izmetīs no mājas, "tev nekas nepienākas, jo tu te neko neesi darījusi" u.tml. nav vīrieša cienīgi ne pie kādiem apstākļiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Beidozt sanāca laiks noklausīties. Pilnīgi bez pārsteigumiem - ierasto adhominemistu uzbrukums, kam nav neviena vārda ko iebilst pret saturu, likumsakarīgs.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

GB12 

Pag kaut kāds PĪ ar jātaisa lai tevi klausās/sadzird. Bet pag pag, Tu esi 100% pārliecināts ka tā nav iespējams izdarīt?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sākums jau it kā bija itin labs.Bet slikti drošvien ir tas, ka viedokļa izteikšanā ir jāpiemin kādi sabiedrībā itin pretrunīgi personvārdi, vai pat jārīkojas to paspārnē (sadarbībā ar/tiem).Šāda "taisnība" gandrīz vienmēr paliks nesadzirdēta un apsmieta.Bet varbūt tas arī ir tas Patiesais mērķis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Ir ir, protams... un tikai cilvēces paši gaišākie prāti to ir atmaskojuši. Nu, tādi kā pieminētais Ruks, Mairis Briedis, vakcīnrealitātes Kristīna Duņeca u.tml.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Cerams, ka Tevi nav apmeklējušas vakcinēšanās blakusparādības. Mani diemžēl ir.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kādas? Gan jau ka švakas, ja te vēl raksti...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Šitam čimodānam kārtīgu rokturi un uz LV leģionu prom.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

darklight rakstīja: Kas tie atkal par murgiem? Kādu sievu viņš sitis? Pateiksi, ka tam savārstījumam par Judzi arī noticēji?

video neskatījos, bet pēc komentāra sapratu, ka runa ir par Stambulas konvenciju. Tajā rakstīts, ka slikti sist sievas. Tie, kas uzskata, ka tāda konvencija nav vajadzīga, respektīvi ir pret to, ka sievas sist nav labi. Tā var teikt tikai sievu sitēji

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tev ir slima domāšana. Stambulas konvencija pasaka, ka slikti ir sist tikai sievas, visus citus drīkst. Tie, kas uzskata, ka tāda konvencija nav vajadzīga, ir par to, ka sist nedrīkst NEVIENU!

Aiz frāzes "Vardarbība ir slikta" drīkst sekot tikai punkts vai izsaukuma zīme, nevis izredzēto aizsargāto personu saraksts. Bet vardarbības mīļotājiem patīk šādi, ar manipulācijäm leģitimizēt vardarbību.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Expercs taču ironizē! Nu es vismaz ceru 🙄

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Likumdošana aizliedza "sievu sišanu" arī pirms visas konvencijas. Atskaitot atsevišķus skaļus presē izskanējušus gadījumus tipiskā "vardarbība ģimenē" ir, ka sievu iekausta pēc "kopīgas alkohola lietošanas", policiju izsauc, ja vispār izsauc, kaimiņi, un "cietusī puse" atsakās rakstīt iesniegumu policijai. Man būtu jautājums, tieši ar kāda izpildmehānisma palīdzību Stambulas konvencija novērsīs aprakstīto situāciju.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Konvenciju izdrukā un piesprauž pie sienas virtuvē vai kādā citā telpā, kur šie alkohola un vardarbības ekscesi parasti notiek. Kolīdz vīrs sāk uzvilkties un vīstīt dūres, sieva parāda ar pirkstu uz konvencijas pusi un vīrs uzreiz nomierinās.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nekā. Tieši tāpat kā konvencija mūsu bērnus nepadarīs par gejiem, transdženderiem utt. Līdz ar to, manuprāt, to konvenciju var pieņemt, var nepieņemt, pilnīgi pie astes. Un līdz ar to nesaprotu ne tās puses, kuri bļauj, ka tie, kas ir pret konvenciju, ir par vardarbību, nostāju, kā arī tās puses, kas bļauj, ka nu tikai būs transdženderi, skolās mācīs onanēt, bērnus pārtaisīs par gejiem utt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Atslēgas vārds - "nesaprotu". Konvencija uzliek transdženderam īpaši aizsargātā statusu, un, cik minos, liek mācīt LGBTWTF ideoloģiju skolās. Bet nu šajās lietās pārāk neesmu iedziļinājies, tb tās man jau ir izkritušas no galvas. Bet nu kaut kādu laiciņu atpakaļ man gadījās redzēt viģiku, kur viens jurists izskatīja to konvenciju, viņa secinājums - ja labi gribēs, caur to arī pedofīliju var legalizēt - tur vairākām lietām ir cauras definīcijas, ko saliekot kopā, to var arī panākt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Šeku reku pīpls parastais (lohi) pamazām tiek sa(gatavoti)

nra.lv/pasaule/445657-kas-notiks-ar-naudu-banka-ja-saksies-kars-atbild-eksperts.htm

Vajadzētu parunāt/Par! Citādi jau viss kā parasti- daudzsološais virsraksts ir, bet atbildes nav.

Cilvēks sēž bunkurā (mežā,grāvī,ierakumos).Viņam kabatā ir bankas karte.Ko notiek tāļāk?

Cilvēkam ir kaut kāda Nauda/pagultē.Daudz.Ko jādara, kad (ja) beidzoot izskanēs (ilgi gaidītā) Trauksme? Visu ņemt līdzi vai tikai kādu (domājamo) daļu? Dzīvokli kad slēdz ciet, signalizācija ir jāliek?

Cilvēks iet (skrien,rāpo) pa ielu, rokā tam Kule ar Naudu.Phe..

Cilvēkam ira telefons/mobīlais.Bet telefonam tā dēvētā Baterija.Plus vēl tas, ka tas suuds lādējas caur vadu.Operatoriem savukārt ir priekšapmaksas kartes un/vai pakaļ apmaksas kārtība.Hmm.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti