Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Jā,nu iespējas mums ir plašas,gan jau vismaz daļu no tām noteikti izmantosim.Zin kā, viss notiek uz labu.Vieni bļauj ēterā un jūtuopā, citi katru dienu pārkrāmē savu 72h somu. Bet pa to laiku kāds cits netraucēti vadā maganoānu un vēl citi (atkal) esot nejauši savus 2miļjardus no "kaimeņiem" ietirgojuši un taa.Tiri piri, tuda sjuda,da.Jā.

Reku jau 3d "klausos"- daļu gan slikti dzirdēju, bet vispābeidzoot "noklausījos".Tas retais gadījums, kad virsraksts pilnībā atbilZst.Ja ne patiesībai, tad saturam jau nu noteikti. www.youtube.com/watch?v=YF4Epjqm1Z8 Vienīg ko es nevaru iebraukt- kā viņa jo projām nav kko nelabu apēdusi vai ar savu to aizsmakušo operbalsi kkur caurvējā pie vaļēja loga sagadījusies  ;p)))

www.moscowtimes.ru/2024/03/18/rossiya-mozhet-zakupat-u-kompanii-ssha-sputnikovie-snimki-dlya-naneseniya-raketnih-udarov-po-ukraine-a124823

Reku jau 3d "klausos"- daļu gan slikti dzirdēju, bet vispābeidzoot "noklausījos".Tas retais gadījums, kad virsraksts pilnībā atbilZst.Ja ne patiesībai, tad saturam jau nu noteikti. www.youtube.com/watch?v=YF4Epjqm1Z8 Vienīg ko es nevaru iebraukt- kā viņa jo projām nav kko nelabu apēdusi vai ar savu to aizsmakušo operbalsi kkur caurvējā pie vaļēja loga sagadījusies ;p)))

Nu Tev ir iekšas šito noklausīties ....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu es jau sacīju, ka "klausījos" vairākos piegājājienos un tā pa diagOnāli.Bet tā "operatīvā atmiņa" viņai diezgan laba, laikam ōpera labi iespaido smadziņ darbību.Ja nu kāds kko tur "nesaklausīja", tad cita starpā pieminēts tika arī "fakts", ka tagadējais suudučemodāna pārvaldnieks P savulaik esot kā tāds "rjadovojs" kurjers piedalījies kaut kāda tur itin trekna naudas čemodāna pārnēsāšanā, kura iespējamais adresāts (vai vismaz augstākstāvošs starp-nieks) bijis neviens cits, kā šobrīd itin populārais ikārusu un zaļo zirnīšu novada pārstāvis O. Nu zin kā, tie vecie kontakti (un paradumi) jau tie noturīgākie.

Bet, ja kāds kaut/kam (skujzin kam..) tiešām "gatavojas", tad te lūk "instrukcija".Gan nava īsti skaidrs, kā pēc (nunahu Jam) šhitas te fifēlijs Vitālijs ir izpelnījies šādu Godu šodien (visu dienu!) karāties pašā pirmajā pozīcijā kāda visnotaļ populāra LV portāla titullapā: neatkariga.nra.lv/intervijas/451084-vitalijs-portnikovs-ja-kremli-tiks-pienemts-lemums-konfliktet-ar-nato-tad-latvija-bus-pirmais-upuris? -iespējams, viņam varētu būt itin labi infoavoti kādā šajā (3šajā) valstī: Обновлено: 2 часа наZад .. www.moscowtimes.ru/2024/03/20/shoigu-anonsiroval-sozdanie-dvuh-novih-armii-i14-divizii-a125117

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

tagadējais suudučemodāna pārvaldnieks P savulaik esot kā tāds "rjadovojs" kurjers piedalījies kaut kāda tur itin trekna naudas čemodāna pārnēsāšanā

Šamajam tamajam P tad esot bijusi kļička Okurok

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu ja tas ikārusa glušītājs O ir bijis "augstākstāvošāks" par to akuraku P , tad jautājums kas diez bij patiesā labuma guvējs(-i). A varbūt tas akuraks vnk paņēma/uzmeta, līdzarko viņam pietika gan "pirmajai iemaksai",gan arī pakaļreibinošajai visai tālākajai suudučemodānnieka karjerai?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

tad jautājums kas diez bij patiesā labuma guvējs(-i)

Varbūt par piecīti var lursoftā noskaidrot?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Kā jau saku, pamatīga vatņiku plejāde - Brēmanis, Grevcova, Aldis, Vasiļevskis, Straumītis, tā Olga kā viņu tur...

Straumitis man patīk, vienmēr ar interesi skatos kā viņš smadzenes nes laukā poličiem, tiesnešiem utt

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Makaroni, špinati, karbonādo,1/2 ppele silta ūdens.. Обновлено: 4 часа наZад .. президент Эммануэль заявил об угрозе «очень быстрого» поражения Украины в войне. www.moscowtimes.ru/2024/03/21/makron-zayavil-obugroze-ochen-bistrogo-porazheniya-ukraini-vvoine-a125246

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Jā, visticamāk, Salivans arī tāpēc uz Kijevu atdrāzās. Jo Baidenam pirms vēlēšanām naftas cenu pieaugums stipri kaitīgs. Bet te Ukrainai paveras arī iespēja ASV nedaudz pašantažēt: sak, ja nedosiet ieročus, turpināsim bumbot naftas objektus Krievijā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Maskavā terakts.

Tūlit apvainos RDK un citus krievus,kas cīnās pret Putinu

t.me/OmTVchannel/6386?single

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Vecais paliek uzticīgs savām metodēm

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jap, arī gribēju piezīmēt, ka nekas šajā pasaulē nav jauns.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Te jau vesels totalizātors var sākties. 

Kas tiks paziņots kā vainīgais:

A) Ukraina

B) Baltiešu nacionālisti

C) Natovci

D) mikslis no iepriekš minētajiem

E) citi tumšie spēki

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Viss kārtībā, pie koncertzāles atraduši busiņu ar vecā izlaiduma ukraiņu numuriem. Kā buss ar Ukrainas numuriem vispār izbrauca cauri Maskavai nekādus jautājumus neraisa, pilnīgi normāla situācija. 

Speciālo uzdevumu vienība uz notikuma vietu Maskavā!!! brauca stundu, viss norm

Twitteris arī raksta, ka viens uzbrucējs sagūstīts, pārēji aizbēguši... Maskavā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Medvedevs jau vakar paspējis paziņot, ka vainīgi "Rietumi"... bet totalizatorā neieliki šos www.tvnet.lv/7985627/foto-islama-valsts-uznemas-atbildibu-par-apsaudi-krievijas-koncertzale

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viss štokos, guliet (guĻiet?) mierīgi.Vainīgais ira pats Pieteicies.Āmen. 17 минут наZад (17  pavAssaŗa mirkļi): www.moscowtimes.ru/2024/03/23/igil-vzyalo-na-sebya-otvetstvennost-za-ataku-v-krokus-siti-kholle-a125491

Ps.,- Vadošā Amerikāna aizvakardienas vizīte Kij(i)vā laikam darījuse savu- šodn "naftu nesaturošā" MY dd kādreizējā 2,97 vietā "iet" jau pa 2,42 (vai nu pa ziemu sasskābusi, vai nu pirms cieti nosolītās okupantu iebraukšanas jāiztukšo visas tvertnes).

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Švecs domā, ka tā FT informācija par ieteikumu ukraiņiem nebombardēt naftas rūpnīcas esot fufelis. Katrā ziņā, pagājušo nakti atkal uzbrukts Samaras naftas pārstrādes fabrikai.

Attiecībā uz "teraktu Maskavā, interesanti ir tas, ka "dienesti esot parādījušies tikai stundu pēc tā sākuma. Gan jau papildu detaļas uzpeldēs. Vispār, ISIS ir pamats neieredzēt krievus Alepo u.c. dēļ. Atceros video no arābu puses, kas krievi atklāja uguni uz ISIS pozīcijām Sīrijā no Grad ar kasešu lādiņiem. Nu, kad tā kasetes izsprāga, arābs diezgan drebošā balsī nokomentēja: AAllahuu akbaar..

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu "dienesti" noteikti bij aizņemti ar jauniesaucamo tvarstīšanu.Es tagad tā pa lielam "ieklausos" tikai kaut kādās "sazvērestības" teorijās.No 3gab "neticamiem insaidiem" izkombinēt kādu "apkopojošo" versiju.Jo visi tie pus/oficiālie vai "biežāk redzamākie" ukraiņu Taisnibas sludinātāji galvenokārt stumj atklātā textā lažu, turklāt viņiem lielākajā daļā nav kauna izmantot lētus klikšķu virsrakstus.

Nu tas, ka krieva valsts dome sastāv no tupiem bandītiem, tas sen jau skaidrs.Tagad viņi jau uzreiz vakar paziņoja- "vainīgi" esot amerikāņi un ukraiņi.Tadžiku izcelsmes teroristi naktī bēg Ukrainas robežas virzienā- nu tak skaidrs, ka to visu organizēja ukraiņi.Kuŗš gan Cits.Amerikāņi brīdināja pirms nedēlas- nu tak skaidrs, ka paši organizēja un paši brīdināja.

Upuru skaits pieaudzis jau līdz 115, bet aizturēto/Par! jau līdz 11gab.Gaidām..Ura,Akbar,Banzai,Vperjod,Davai! Operatīvākais (un (iespējams) šobrīd viens no patiesākajiem) ziņu avots: www.moscowtimes.ru/

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Mūsu draugi un nedraugi laiž raķetes kopā?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, tas tak attiecas uz starptautisko kosmisko staciju, kur pienākumi sen sadalīti, kaut arī ar krievu moduļiem bija šādas tādas problēmas pēdējos gados : piem, kāds bija izurbis caurumu, un tur ilgu laiku nevarēja saprast, kur gaiss pazūd, tad vēl tualetes modulis nestrādāja u.c.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Prottams! Neesmu paspējis noskatīties, bet par šo taču nesen ziemā bij pacēlies "jautājums" arī pašā ASV. Kā tad tā.Kā varot pieļaut, ka "naidnieka" valsts pārstāvji kopā ar ameriķāņiem izmanto vienu un to pašu stratēģisko informāciju un slepeno tehniku.Dalās/pieredzē, kaļ (kopējus?) plāānus un tāa.Jāa.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Švecs domā, ka tā FT informācija par ieteikumu ukraiņiem nebombardēt naftas rūpnīcas esot fufelis. Katrā ziņā, pagājušo nakti atkal uzbrukts Samaras naftas pārstrādes fabrikai.

Attiecībā uz "teraktu Maskavā, interesanti ir tas, ka "dienesti esot parādījušies tikai stundu pēc tā sākuma. Gan jau papildu detaļas uzpeldēs. Vispār, ISIS ir pamats neieredzēt krievus Alepo u.c. dēļ. Atceros video no arābu puses, kas krievi atklāja uguni uz ISIS pozīcijām Sīrijā no Grad ar kasešu lādiņiem. Nu, kad tā kasetes izsprāga, arābs diezgan drebošā balsī nokomentēja: AAllahuu akbaar..

Ar to teroraktu jo tālāk jo dziļāk mežā, jo dziļāk mežā jo vairāk koku. Ok, es saprastu, ka pie visa vainotu Ukrainu, viss skaidrs, viss pēc plāna. Bet ja atbildību uzņemās ISIS, tajā pašā laikā ja OMON 9 minūšu braucienu paveic 1h laikā, pie tam vēl Maskavā!!!, tajā pašā laikā "teroristi" pamanās izbēgt un tikt līdz Baltkrievijas robežai, tad ar loģiku šis vairs nav saistāms. Kādā sakarā ISIS? Kādā sakarā viņi tik brīvi var rīkoties Krievijas "cietoksnī"? Kādā sakarā viņi pamanās izbēgt?

Vai nu šis viss ir kaut kāds samudrīts pasākums ar mērķi nolikt krievus cietēju lomā un novērst uzmanību no Ukrainas kara, vai arī Krievijas varas vertikāle turās uz puņkiem un stulbas tautas, jo siloviki jau ir pametuši telpu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Par teraktu viss ir daudzmaz loģiski. ASV un dažu citu valstu specdienesti 7.martā brīdināja Krievijas dienestus, ka tiek gatavots islāmistu terora akts Krievijā. Acīmredzot nosaucot arī šādu tādu papildu informāciju, piem. par to Korasanas grupu u.c.

Putinam neapšaubāmi par to ziņoja, bet viņš savā runā attiecīgos brīdinājumus nosauca par Rietumu provokāciju un nedarīja neko . Starp citu FSB esot apstiprinājis, ka brīdinājumi saņemti.

Kāpēc dienesti aizkavējās ? Nu, Putinam nav nekas pretī pret terora aktu, jo tāds ļauj pirmkārt, pastiprināt represijas paša valstī, otrkārt vainot paša izvēlētus izpildītājus, t.i. ukraiņus, un handikaps dod iespēju dienestiem tādus sameklēt. Šajā gadījumā tas īsti nesanāca, jo gan ISIS atkārtoti uzsvēra savu dalību, gan amerikāņi komentē, ka brīdinājuši par šo lietu.

Tomēr Putins , & FSB u.c. izmisīgi mēģina pievilkt ukraiņus šai lietai ar "ukraiņu gatavoto bēgšanas logu", it kā ukraiņiem nebūtu nekas cits ko darīt,  kā glābt kaut kādus tadžikus.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

10:35, 24.03.24 ... tsn.ua/ru/ukrayina/vzryvy-v-krymu-vsu-podbili-dva-krupnyh-desantnyh-korablya-rossiyan-2542228.html  ..два крупных десантных корабля.. vo,bļja...

Gribētos kādu kopsavilkumu, če pa čem, bet diezko nevelkas kopā..Tātad, atliktā krieva raķete tomēr ir pa burzmu veiksmīgi uzšāvusies kosmosā.Uz "borta" esot 3 personas- krievs, baltkrieviete un amerikāniete.Kā to jāsaprot- kurp viņi brauc un kas šai trijotnei varēt būt "kopīgs"?.

Igil-s šodn jau atkārtoti apstiprinājis savu līdzadalību. Publicējis video ar audio,kurā esot dzirdams gan Allāhs, gan Akbārs un kasturvēl viskautkas..Vienam no aizturētajiem/Par esot nogriezta auss daļa un iebāzta mutē (piedāvāts to apēst).Akurāt Ahmāt vienības kaujinieki esot tie, kuri ņēmuši vistiešāko lidz dalību bēgošo neliešu aiztrurēšanā.Nelieši bēguši uz baltkrievu robežu, kas pārsteidzošā kārtā sakrīt ar virzienu ukraiņu robežas virzienā.Interessant,ka par spīti visiem izsludinātajiem perehvat,perestrel un perezaje bal pārtveršanas plāniem viņiem vispār bij "izdevies" tiktāl aizbraukt.

Kāds no koncert klausītājiem esot atņēmis automātu kādam no uzbrucējiem.Tas gan sākotnēji negribējis atdot, taču laikus pieslēdziies vēl otrs skatītājs un tad esot izdevies.Atņemšanas iniciātors uz karstām pēdām esot saņēmis Prēmiju.Hvz, kur tad īsti to automātu likuši un kāpēc nav organizējuši tā dēvēto Pretuzbrukumu un/vai kāpēc nav vismaz to atbruņoto personu saņēmuši gūstā..

Čečņas imperātors (kā jau kārtīgs mussulmanis) piedāvājis nosūtīt "ārstu brigādes", taču (princepā, jo projām) nav devis novērtējumu tadžiku izcelsmes (Pareizticīgo?) uzbrukumam azerbidžāņu izcelsmes multimiljardiera nekustāmajam īpašumam.Azerbidžānis savukārt (pagaidām) neesot "paskaidrojis", no kādiem materiāliem ši būve tikusi būvēta.Esot stipri iespējams, ka no tiem pašiem (uguns drošajiem), kā nesen nokurinātā ozōn-noliktava sankt pirderborgā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Polijā ielidojusi krievu izcelsmes spārnotā raķete.

Progandoni ziņo, ka "latviešu varas iestādes" neesot atļāvušas mieru mīlošajiem pisloņiem nolikt ziedus, kaut gan orbitālie fotouzņēmumi tomēr uzrāda krietnu apjomu ziediem līdzīgu priekšmetu attiecīgajā vietā un laikā.Hvvz..

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāni

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

❗️Одна из пассажирок рейса в Ереван, вылетающая из аэропорта Шереметьево в Москве, заявила, что в её ручной клади находится взрывное устройство.

На месте работает полиция.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 1 Atbildēt

Vispār jautri iet. Krievi sit viens otru, tagad arī teroristi sāka sist viens otru. Abos gadījumos figurē Krievija, ja kāds nesaprata

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Putinista propogandists izmisīgi vēlas panākt, lai mongoļu-tatāru izvarotāju ordu uzskata par krieviem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kapc diez piem šhits te pirders (kopā ar citiem viņu apsskatniekiem,jūtuperblogeriem un influvirtuoziem..) nava iesaukts/aktīvajā un kakova skuja viņš nav nosūtīts uz tā dēvēto "peredavuju""(uju uju) ? tsn.ua/ru/glamur/vnuk-sofii-rotaru-pokazal-kak-30-letie-za-granicey-otprazdnoval-2542255.html

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kā teica ēzelis Bendžamins - visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži dzīvnieki ir vienlīdzīgāki par citiem

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kaut kur redzēti personāži ģērbušies zilā dod savstarpēji saskaņotas komandas aizvērt durvis. Trešais vēl ko filmē un grūsta sievieti:

 

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, te krievu žurnālists Osečkins stāstīja par to pašu. Tur esot bijis arī kāds kinologs ar suni, pēc šaušanas sākuma mierīgi aizdevies prom. Par to kinologu apm. 10:42. Viss video:

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Galvenais ir, ka šo visu neviens/nekam nevarēs "pierādīt". Tāpat kā savulaik tiem rjazaņass cukura bārsītājiem- starptaustiskie vērotāji visi/visu "zināja",taču tas viņiem netraucēja turpmāko 20gadi tam akurakam bučot dsu un veidot ar viņu triljoniem vērtus globālos biznesus.Jahtas,izpriecas,servisus- to taču visu tieši globālie rietumi krievam uz paplātes izdeva.Kārojot nopelnīt un pieverot savu visuredzošo šokolādes aci uz jebkuru cūcību.  

Te pat jocīgi ir,ka īsti nevar saprast- uz ko īstui tur šauj un kastur krīt un kur tur ķeskas un assinis iet/neiet gaisā.Vabūt šava gaisā, bet dzīvie cilvēki vienkārši sadega.Kā arī, kur līķi un kur uzvārdi un sazin vēl ko varētu "pajautāt".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

5 varianti Francijas iesaistei karā. Kurš variants expertiem pieņemamāks?

twitter.com/antiputler_news/status/1772569341084553688?t=Nl2THEiL-EOHeraPgc91dQ&s=19

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: 5 varianti Francijas iesaistei karā. Kurš variants expertiem pieņemamāks?

twitter.com/antiputler_news/status/1772569341084553688?t=Nl2THEiL-EOHeraPgc91dQ&s=19

Nezinu, kur tu atradīsi kādu ekspertu. Šeit noteikti nē.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

650tais arī neder!?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu kapc turpini likt nedarbojošos linkus? Man ko, tagd katrureiz kkādā lohportālā būs persOnāli "jāpierakstās"? ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pieraksti, Belgorodā jaunu akTu gatavo

t.me/berezoview/28495

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bandītu dome vakar izteikusi priekšlikumu "cenzēt personālo saraksti" Telegrammā.Jo gast arbeiteri izrādot arvien pieaugošāku interesi par šādiem priekšlikumiem.Viņi par itin demokrātisku atlīdzību ir ar mieru gan savu nogriezto ausi/apēst, gan arī (īsto izpildītāju vietā) drusciņ pasēdēt...Разработчикам Telegram следует ввести инструменты, позволяющие фильтровать сообщения пользователей, на фоне роста «интереса преступников» к мессенджеру, заявил член...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-tur jau tie "hiperzinātnieku" āresti turpinās visu beidzamo gadu, drīz vairs nebūs ko arestēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

tsn.ua/ru/exclusive/novyy-skandal-na-granice-polyakov-poymali-na-goryachem-2544799.html ...Журналисты разоблачили грандиозный "схематоз", с помощью которого поляки все время обходили санкции ЕС, платя миллиарды в белорусскую и российскую экономики. Такого удара от друзей никто не ожидал...

www.moscowtimes.ru/2024/03/27/bolshe-polovini-rossiiskih-chipov-baikal-okazivayutsya-brakovannimi-a125889 

Обновлено: 2 часа наZад ... www.moscowtimes.ru/2024/03/27/ssha-razozlili-slova-makrona-ob-otpravke-voisk-v-ukrainu-a125920 ..Макрон разозлил США заявлениями о возможной отправке в Украину западных войск, поскольку в Вашингтоне опасаются эскалации конфликта с Россией, рассказали Bloomberg осведомленные источники...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Kam visu skatīties garlaicīgi vai nav laika tad ap 10+min

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Francijas TV kanāls rada kadrus ar Ukrainas algotņiem, kas karo pret vagneriesu balstītiem rebeliem

t.me/combatfootageua/14494

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Jautājums zinātājiem- kam (kā izrādās..) pieder šis (Zis) 

www.moscowtimes.ru/2024/03/28/finskie-vlasti-mogut-otobrat-glavnuyu-arenu-helsinki-u-rotenberga-i-timchenko-a126108

Vēl kas interessanti (vēl bez tā, ka krokuskomplekss bijis gan trekni apdrošināts, gan turklāt vēl kādā bankā/ieķīllāts)... www.moscowtimes.ru/2024/03/25/chem-izvesten-vladelets-krokusa-araz-agalarov-a125644

Nu unt kā ta šhitā (Mums,Lohiem,Atkal..) sagadījās: США и Великобритания проверяют криптовалютные транзакции более чем на $20 млрд, которые были проведены через российскую виртуальную биржу Garantex, сообщили источники Bloomberg. По их словам, речь может идти об одном из крупнейших нарушений санкций против России, введенных из-за ее вторжения в Украину..Garantex была основана в 2019 году в Эстонии,однако в феврале 2022... www.moscowtimes.ru/2024/03/28/ssha-rassleduyut-kriptovalyutnie-sdelki-rossii-na20-mlrd-a126106 

Nu ja kādam no visa šhitā vēl nenāk veeemiens, te reku ssaldaisēdiens: www.moscowtimes.ru/2024/03/28/genprokuratura-potrebovala-natsionalizirovat-kompaniyu-makfa-a126120 ..Генпрокуратура потребовала национализировать крупнейшего в России производителя макарон. Privet,Makaron ;p

-oi, ā, nē, reku vēl ko : www.moscowtimes.ru/2024/03/28/gabon-stal-krupneishim-postavschikom-zapchastei-dlya-rossiiskih-samoletov-a125995 ;ppp

Oii, nee,arī tas vēl nava viss, reku, "Sļedujuščij! kričit/zavedujuščij"... tsn.ua/ru/exclusive/rf-mozhet-povtorit-krokus-v-kieve-ekspert-o-drg-i-ugroze-terakta-pod-chuzhim-flagom-v-ukraine-2545501.html

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=_4PQkFfZmaw

Šis (zis this) laikam šamējam drusku pieder, mazu gabaliņu...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Jautājums zinātājiem- kam (kā izrādās..) pieder šis (Zis) 

www.moscowtimes.ru/2024/03/28/finskie-vlasti-mogut-otobrat-glavnuyu-arenu-helsinki-u-rotenberga-i-timchenko-a126108

Vēl kas interessanti (vēl bez tā, ka krokuskomplekss bijis gan trekni apdrošināts, gan turklāt vēl kādā bankā/ieķīllāts)... www.moscowtimes.ru/2024/03/25/chem-izvesten-vladelets-krokusa-araz-agalarov-a125644

Nu unt kā ta šhitā (Mums,Lohiem,Atkal..) sagadījās: США и Великобритания проверяют криптовалютные транзакции более чем на $20 млрд, которые были проведены через российскую виртуальную биржу Garantex, сообщили источники Bloomberg. По их словам, речь может идти об одном из крупнейших нарушений санкций против России, введенных из-за ее вторжения в Украину..Garantex была основана в 2019 году в Эстонии,однако в феврале 2022... www.moscowtimes.ru/2024/03/28/ssha-rassleduyut-kriptovalyutnie-sdelki-rossii-na20-mlrd-a126106 

Nu ja kādam no visa šhitā vēl nenāk veeemiens, te reku ssaldaisēdiens: www.moscowtimes.ru/2024/03/28/genprokuratura-potrebovala-natsionalizirovat-kompaniyu-makfa-a126120 ..Генпрокуратура потребовала национализировать крупнейшего в России производителя макарон. Privet,Makaron ;p

-oi, ā, nē, reku vēl ko : www.moscowtimes.ru/2024/03/28/gabon-stal-krupneishim-postavschikom-zapchastei-dlya-rossiiskih-samoletov-a125995 ;ppp

Oii, nee,arī tas vēl nava viss, reku, "Sļedujuščij! kričit/zavedujuščij"... tsn.ua/ru/exclusive/rf-mozhet-povtorit-krokus-v-kieve-ekspert-o-drg-i-ugroze-terakta-pod-chuzhim-flagom-v-ukraine-2545501.html

Nu Kalvītim tas nepieder. Viņam pieder palikt uz atkārtoti vai uz mūžu amatā. Resp viņš domā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

ZZZZ rakstīja:

650 rakstīja: Jautājums zinātājiem- kam (kā izrādās..) pieder šis (Zis) 

www.moscowtimes.ru/2024/03/28/finskie-vlasti-mogut-otobrat-glavnuyu-arenu-helsinki-u-rotenberga-i-timchenko-a126108

Vēl kas interessanti (vēl bez tā, ka krokuskomplekss bijis gan trekni apdrošināts, gan turklāt vēl kādā bankā/ieķīllāts)... www.moscowtimes.ru/2024/03/25/chem-izvesten-vladelets-krokusa-araz-agalarov-a125644

Nu unt kā ta šhitā (Mums,Lohiem,Atkal..) sagadījās: США и Великобритания проверяют криптовалютные транзакции более чем на $20 млрд, которые были проведены через российскую виртуальную биржу Garantex, сообщили источники Bloomberg. По их словам, речь может идти об одном из крупнейших нарушений санкций против России, введенных из-за ее вторжения в Украину..Garantex была основана в 2019 году в Эстонии,однако в феврале 2022... www.moscowtimes.ru/2024/03/28/ssha-rassleduyut-kriptovalyutnie-sdelki-rossii-na20-mlrd-a126106 

Nu ja kādam no visa šhitā vēl nenāk veeemiens, te reku ssaldaisēdiens: www.moscowtimes.ru/2024/03/28/genprokuratura-potrebovala-natsionalizirovat-kompaniyu-makfa-a126120 ..Генпрокуратура потребовала национализировать крупнейшего в России производителя макарон. Privet,Makaron ;p

-oi, ā, nē, reku vēl ko : www.moscowtimes.ru/2024/03/28/gabon-stal-krupneishim-postavschikom-zapchastei-dlya-rossiiskih-samoletov-a125995 ;ppp

Oii, nee,arī tas vēl nava viss, reku, "Sļedujuščij! kričit/zavedujuščij"... tsn.ua/ru/exclusive/rf-mozhet-povtorit-krokus-v-kieve-ekspert-o-drg-i-ugroze-terakta-pod-chuzhim-flagom-v-ukraine-2545501.html

Nu Kalvītim tas nepieder. Viņam pieder palikt uz atkārtoti vai uz mūžu amatā. Resp viņš domā.

Nu jau gan 650 atklāja Ameriku. Var redzēt, ka par hokeju neinteresējas. Tak Rīgas Dinamo laikos Rotenberga dēls nopirka krutako somu klubu Jokerit ar visu arēnu un ielika spēlēt KHL. Tā bija pirmā spēļmantiņa Rotenberga dēlam, viņam baigi patika Somija. Vēlāk Rotenberga dēls jau sāka spēlēties RU izlašu līmenī un komplektēja U20 , olimpiskās izlases utt , Pītera SKA

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kāds sakars te personīgai interesei vai neinterresei, ja ir acīmredzami skaidri saredzami patiesā labuma guvēji? Kādā sakarā krieva bandīti JOPROJĀM valda gan somijā, gan globālajā krustu/šķērsu apssankcionanonētajā rietum europopā? Kam diez (patiesībā) pieder atsevišķas latviešu ostas,ražotnes un/vai atsevišķas zemesplatības un uz tām (pagaidām) stāvošās ēkas tepat Meža Parkā? Tu taču acīm redzami "ne interesējies"/Par!

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Palasi vēlreiz, ko teica ēzelis Bendžamins - tas ir praksē pārbaudīts un pierādīts gadu simteņiem

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, nebūt brīnums, ja izrādītos, ka īstenībā (patiesībā) krievam pieder visa Somija vai vismaz kādas 3/4 domājamās daļas r-europas.

Pirms pusstundas tiek ziņots,ka Tadžikstānā aizturēti vēl 9gab ar krokusa teraktu saistītie.Tā arī nav īsti skaidrs- tātad tadžiki kaut kam piekrīt, vai gluži otrādi, nekam nepiekrīt. Pareizticīgie/musulmaņiem griež nost ausis un slēdz uzlādes vadus pie dzimuma orgāniem- bet kur ir vadošo ticībasbrāļu komenti?

Krokussā ticis plānots koncerts, tauta saradusies, taaču (izrādās) paši pik nik mākslinieki nekad  tur nav ieradušies.Tie devuši (tikpat kupli apmeklētu!) jau "atceres" koncertu pēc 3d citā vietā un laikā.Koncerhalles īpašnieks stāsta e-krānā, ka uzbrucēji ielīduši pa/logu, kaut gan skaidri redzams, ka tie ienāca pa durīm.Kur assinis un cik reāli "nošauto"- arī tas nava skaidrs.Ir tikai nosmakušie, sadegušie un/vai bezvēsts pazudušie.Nu un (prottams!) arī aizturētie/Par!

Krieva dome steidzamības kārtā izskata jautājumu par viesstrādnieku profilu pilnīgu digitalizāciju un pilnīgas totālas digitālās kontroles ieviešanu attiecībā uz viņu pārvietošanos,nodarbošanos un visu iespējamo kontakt personu loku...

Pops guņģājevs aizvakar esot pieškīris speciālajai militarizētajai operācijai īpašo "svjaščennijo" statusu.Misters Hesuss Xristoss nupat jau oficiāli tiek passludināts par krievu.Ukraiņi tagad lemj par kpb (rpc) tālāku ierobežošanu vai pat aizliegšanu.Ko šajā sakakarā lemj latvijieši?

Šeit jaunākā info par domes plāniem attiecībā uz importa ievednodokļu nomaksu par privātpersonu interneta pirkumiem: www.moscowtimes.ru/2024/03/29/rossiyan-oblozhat-nalogami-za-lyubie-pokupki-v-inostrannih-internet-magazinah-a126127 -izrādās,ka i-pircējus no pirmā centa izģērbj tikai Europā (LVijā), taču sankcijām bargi apssankciOnētajā krevijā (izrādās!) šāda problēma nemaz ne tuvu nav pastāvējusi...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Te ir vēl viena teorija par Krokusu. Tadžikistānā ir 207. krievu armijas bāze, ko FSB izmantojot narkotiku pārkraušanai no Afganistānas. Tūkstoši  FSBešniki kļuvuši bagāti no šī biznesa. Pāri Afganistānas robežai piegādāta prece uz pēcmaksu. Krievi, t.i. FSB apsolījuši samaksāt Afganistānas grupējumiem apm. 4 miljardus $ bet nav samaksājuši vai nu neko, vai maz. Terora akts Krokusā tātad būtu brīdinājums par maksājumu kavējumu.

( Sergeja Pojarkova versija )

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti