Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1.. 84 85 86 87 88 89
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: 400 diez vai. 24 padevušies. Drošvien tikpat pusdzīvi vai nepavisam.

Cik es sapratu tad tur kopumā ir 400 un no tiem 24 padevušies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/8043594/foto-putina-vizite-ziemelkoreja-diktatori-slave-viens-otru

Nabaga vova... tik izmisis, ka jāziepējas un jālien pakaļā atpalikušākās valsts dižajam vadonim...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: >Nu, paskaidro lūdzu, kā pēc tavām domām, tā krievu karošana ar NATO izskatītos no militāri operatīvās un taktiskās puses.

Kā, kā izskatītos. Pēkšņi nakts aizsegā iebrauktu Daugavpilī zaļo cilvēciņu desanta grupa un tur arī paliktu. Pēc tam jau klusi un nemanāmi sabrauktu pārējie. 

Tālāk referendums un aicinājums NATO atzīt iekarojumus. NATO ņemot vērā referenduma rezultātus nospriež, ka laikam jau tiešām vairums ir par palikšanu Krievijā, ja jau nepretojās tātad karošanu atliekam.

Uztaisi referendumu savā vasarnīcā. Un izveido savu valsti. Varēsi pieņemt likumu par alkohola tirgošanu diennakti. Vai ar mazu degvielas akcīzi un uztaisi tur DUS.

 Tas tā nedarbojas.

Referendumiem nav nekāda juridiska spēka.

 Nevajag malt krievu propagandu un melus

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Referendums darbojas un kā vēl. Tas ka juridiski neskaitās tas nekas, bet Rietumi uz šādu referenduma pamata Krimu īsti vairs par Ukrainu neuzskata. Neviens taču nepretojās, tātad likumīgi. Sudetijas gadījums. 

Laiks atgūt iskeeno lattishkuju salu - Roņu salu, ko anektējuši igauņi.

Ezits Reģ.: 25.03.2019
1 1 Atbildēt

Vai nav tā, ka tomēr baltkrievijas loma ir nedaudz nenovērteta tālākajā konflikta attīstībā, jo šī brīža Ukrainas fronte ir diezgan nemainīga un stabila ar tendenci tāda arī saglabāties tuvākā gada laikā (ja vien Z-koreja neatsūtīs pāris 100 tk.karotāju palīga Putleram).

Scenārijs pie baltkrievu iebrukuma Suvalku koridora likvidēšanai ir diezgan iespējams, jo īpaši mācības un kara bāzi, ko veido pie pašas robežas šajā vietā b-krievi. Kāpēc tā - putleram joprojām neveicas ar Ukrainu un izskatās, ka nauda un cilvēki karošanai arī sāk beigties, tātad pastāv liela varbūtība Ukrainas uzvarai, kas putleram faktiski nozīmētu nāves spriedumu pašā krievijā. Seko kaut kāds incidents uz robežas ar b-krieviju (b-krievu izraisīts, bet kurā vaino Lietuvu un Nato), b-krievi dodas iekšā Lietuvā ap 20 tk. ar tehniku, kur pretī ir tikai pāris tk. lietuviešu un citu Nato vienību. b-krievi paziņo, ja kāds iesasitīsies no Polijas vai citām Nato valstīm dabūs pretī tektisko kodolraķeti, kas viņiem tagad ir. Skaidrs, ka tas viss tiktu vadīts no maskavas, taču ar b-krievu rokām, lai putlers atkal varētu paziņot, ka tie neesam mēs, bet mūsu brāļu tauta cīnās ar rietumu ļaunumu, tāpēc mēs aizstāvēsim b-krievus.

Viens ir jebkurā gadījumā fakts, ka putleram ir tie kodolieroči un daudz, un ja viņu (žurku) iedzīs stūrī, tad ar pēdējiem spēkiem tā sāks uzbrukt cik vien spēj un kā vien spēj.

Tiek izteiktas prognozes, ka šāds iebrukums no b-krievijas varētu notikt rudenī, kad ASV viss būs īpaši nestabili.

Kāds citiem viedoklis par šo? Varbūt kādam ir informācija, ka Nato ir pilnībā gatavi šādam scenārijam...?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Man šķiet, ka nē. BY jau diezgan izvairās no kara UA, kur nu vēl ar NATO. Es domāju, ka lukašs nav tik stulbs, lai nesaprastu, ka šāds izgājiens būtu beigas viņam un nekāds putlers viņu nespētu (un arī negribētu) pasargāt.

Ezits Reģ.: 25.03.2019
2 1 Atbildēt

Te šķiet ir mazliet kompleksāk jāskatās, ja krievijā nav putlera, tad b-krievijā nav lukaša, attiecīgi, ja putlers būs iedzīts stūrī, tad arī lukaš tur būs un abiem kopā būs jārīkojas. Reāli jau skaidrs, ka šādu uzbrukumu organizētu putlers, bet lukašam nekas cits jau neatliktu, kā pakļauties, jo viņš ir pilnīga putlera marionete - viens pats viņš nespēj neko. Pat pareizāk būtu teikt, ka nevis b-krievija iebruktu, bet faktiski to visu darītu krievija, jo b-krievijas kā tādas neatkarīgas valsts vairs nav.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un, kas notiktu, ja to taktisko kodolraķeti notriektu ? Visi nez kāpēc aizmirst, ka taktisko kodolraķešu nesēji ir tie paši, kas tagad tiek izmantoti Ukrainā un notriekti masveidā. 

Kodolsprādziens tādā gadījumā nenotiktu, jo inerciālās sistēmās ir iebūvēti drošinātāji pirms laika nesprāgt. Citādi jau būtu risks kaujas galviņu ar visu kodolsprādzienu dabūt pašiem uz galvas neveiksmīgas palaišanas gadījumā.

Tātad, defekts būtu šausmīgs bez efekta, jo pēc atlūzām momentāni saprastu, kas par lietu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Galvenās bažas maza mēroga kodoluzbrukuma gadījumā ir, ka tas varētu neizdoties. Resp, vajag izšaut nevis vienu raķeti, bet vismaz 3 un tās "iemaisīt starp 50 parastajām raķetēm.

Kinžali varētu iziet cauri, bet nez vai Lukašam tie ir.

Katrā ziņā BY kļūst par mērķi varbūt pat preventīvam triecienam, ja tikai izlūkošana pamanīs nopietnu gatavošanos kodolieroču pielietošanai.

Ezits Reģ.: 25.03.2019
0 0 Atbildēt

Precīzi nevaram zināt kas lukašam tieši ir vai nav, tāpēc jārēķinās ar sliktāto - ka ir kādas 10.

Galvenais jau, ka uz "b-krievu" iebrukumu vajadzētu vairākas dienas nevis dažas stundas, lai kāda reāla palīdzība paspētu ierasties.

Ezits Reģ.: 25.03.2019
0 0 Atbildēt

Viss pareizi, ka nešautu jau tikai vienu raķeti, jo skaidrs, ka maza varbūtība sasniegt mērķi, bet vai šobrīd polijā tiešām ir pietiekoša gaisa telpas aizsardzība, lai garantētu, ka viņi nedabuj kaut ko uz galvas - diez vai. Nevajag arī aizmirst, ka tikpat labi arī mūsu virzienā var tikt kas tāds izšauts, ko tad, ja pirmais patriots pie mums ieradīsies labi ja 26. vai 27.gadā? Mums vispār nav reālas aizsardzības pret ko tādu, jo pāris munūšu laikā nevar pagūt pacelt gaisā iznīcinātājus un vēl arī notriekt kādu raķeti, ko labi parāda arī polijas gadījums ar ielidojušo krievu raķeti viņu gaisa telpā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nupat jau izskatās, ka arī kvēlais nelokāmais patriots Dmitrijs Hitrijs Gordons pamazām gatavojas pārmest/ādu.Apsstākļi, tāteikt,.. nra.lv/pasaule/460940-dmitrijs-gordons-par-zelenski-es-nezinu-ka-vins-var-izklut-no-sis-situacijas.htm

Arī visu zinošais misters Ždānovs runā/Par! tādām itin nepatīkamām lietām- musars/kossmiskaiss varot nejauši uzkrist uz dajebkuras (gudrās) galvas: tsn.ua/ru/exclusive/kosmicheskoe-oruzhie-rossii-chem-ugrozhayut-u-putina-i-v-chem-ego-glavnaya-opasnost-zhdanov-obyasnil-2604270.html

Arī iepriekš pārliecinātie visuredzošie Gaiš Reģi nezko ira ssaminstinājušies.Sak,davai (vispirms) izbeigsim šhito garlaicīgo karu, un ta jau redzēs,- če/pa/čem un kad un vai un ko: tsn.ua/ru/tsikavinki/yasnovidec-predskazal-vernet-li-ukraina-vse-okkupirovannye-territorii-2604312.html

Ps., ui,aizmirsu savilkt kopssavilkumu- tātad misters B-dens gatavojas vēlēšanām (vēlas atkal izvēlēties), un līdz tam "mums" ir: a) jāizvairās no augstām bencīn cenām, b) jāvienojas/par 3šā (vai nu jau 4tā) WW atlikšanu (līdz nākamajām vēlāšanām) un/vai 3)... uttt. Jā.

Ezits Reģ.: 25.03.2019
2 0 Atbildēt

Nevēlos nevienu aizskart, taču Gordons ir tipisks žīdu kantoris, kuram interesē tikai kā no visa tā nopelnīt... un tieši tā, ja būs izdevīgi, tad ātri vien pārmetīs ādu par labu putleriešiem, tā ka viņa "pareģojumiem" īsti neticu, jo tie ir tendenciozi.

Trakākais, ja tagad piekāpties putleram, tad tieši atkal atkārtotos notikumi pirms 2.WW, kad rietumi mēģināja izlīgt ar hitleru, kas biegās finalizētos ar tālākajiem putlera uzbrukumiem, jo visdrīzāk ASV uzvarēs Trams vai arī sāksies pamatīgas nekārtības, kas paralizēs šīs valsts lemtspēju un atbalstu Ukrainai.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Gordons ir viens/no visu laiku  "autoritatīvākajiem" ukraiņu žurnālistikas pārstāvjiem.Reāli zinošs, labi informēts/Par! notikumiem un perspektīvām.Bet (vai) visam viņa paustajam var "ticēt"- nu tak protams ka nē.Pa lielam viņš ir diezgan vērienīgs nekustamo īpašumu biznesmenis un viņa "personīgajās" interesēs nu nekādi neietilpst jēdziens "padrirst/Visu".

Cits gan reāls jautājums- ta "kam" diez te šodien vispār var kko "ticēt"..Tā vien izskatās, ka "reāli iedarbīgo" jautājumu izkārtošana ir tīšām tikusi pieskaņota mistera B (pār)vēlēšanām.Visi "gaišredzošie" un "reālredzošie" ir vienisprātis par to, ka viens no tie misteriem gan jau to karu "izbeigs"- vai nu pārvēlētais, vai jaunievēlētais.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Gordons ir tāda pat Latiņina ar pautiem. 90% patiesības atjauktas ar 10% melu. Tipiska krievu aģentu taktika. Noderīgie pamuļķi tādus saklausās un tad sāk veikt tālejošas analīzes.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nujajā, te visdrīzāk pilnīgi visi klātesošie (ieskaitot klāt neesošos) ira krieva aģenti.Vai nu vismaz dabaijoēbi/končennijie (pamuļķi/galējie). 

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tie kas piedalās tajos krievu TV šovos toč ir aģenti. Kā Mamikins vai Andris Lielais.

Kur ziņņeša 650 sašutums par mobilizācijas metodēm Maskavas tirgū? Ko tev tās ziņas tādas selektīvas?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ta kāda man daļa- vai tu domā ka es kā galīgi ebannutijs vislaik tur visur sēžu klāt, vai ko? Kāds te sakars ar kādiem tv šovu aģentiem? Tirgū/iesaukt- ok,nu to jā.Tak reku ir- 3časa naZad- sorī, biju/dārzā, nepamannīju ;p www.moscowtimes.ru/2024/06/22/vsled-zasledkomom-ipolitsiei-kverbovke-obvinyaemih-navoinu-podklyuchili-mchs-fsb-tamozhnyu-ipristavov-a134714

Tev tik ļoti imponē šistass viss (gan tur gan tur) notiekšais? ka tu ar savu to vecomāti un/vai viņas maz mazbērnu aizietu uz tirgu pēc tomātiem, bet tur tev viņu visu acupriekšā (vai pakaļā) kārtīgi iedotu pa galvu un "iesauktu" cīnities/Par? Par ko??? Par tiem, kuri šo situāciju pieļāva vai pat tīši noorganizēja- varbūt (iespējams) lai gūtu kādu savu "patieso" labumu vai vienkārši šauru aprindu interesēs iegūtu iespēju šķiesties ar (kopējājājajiem!)miljoniem vai pat miiljardu simtiem? Kamēr viņi 2g "karoja"- tavi tie mazmaz tomātēdāji tagad visā 3šajā vai pat 6tajā paraaudzē maksās par "izcīnīto"- par visu ""paveikti izšķērdēto"- dzelzceļu, droniem,raķetēm,zārkiem, etc. Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Klāt biji, ka zini par ko, kur un kāpēc kādu tajos video no Ukrainas aiztur? Daļa aizturēto ir meklēšanā esošie vai dezertieri. Ja nezināji kara apstākļos mobilizācija ir piespiedu pasākums tā kā beidz gvelzt. 

Pastāsti kā var izšķērdēt miljardus? Kas kapā tos miljardus paņems līdzi? Tepat Latvijā vien tie paliek. Esi no tiem pajoļiem, kam lidojumi kosmosā ir miljardu šķērdēšana, jo taču maksā miljonus raķeti uztaisīt, tas nekas, ka metālūžņos tas maksā vien pārdesmit tūkstošus. Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nenē, draudziņ, tu pats pafiltrē savus skanīgos epitetus.Tur krietnā daļā gadījumu bija radikāli citāda situācija.Pie kam, aizturēšana notika ar klaji demonstratīvām bandītu metodēm, par ko tur ir ierosināta ne viena vien tā dēvētā "izmeklēšana".Turklāt,daļā gadījumu tie aizturētājbandīti nekautrējās pieņemt pat "izpirkuma maksu".Kā arī, derētu izvērtēt- kā viņiem "kara laikā" tā varēja sagadīties, ka daļa to iesaucamo pa iesmērētu taciņu massveidīgi nokļuva ārzemēs. 

Nelido uzreiz kosmosā, pavirši pieskatīti "miljardi" reku mētājas tepat uz dzelzceļa!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 7 Atbildēt

Nu tad pis no Latvijas prom kamēr neesi mobilizēts, citādi vēl nokavēsi un žogs būs priekšā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Va Tu iesi reiz 1reiz dr.st?? Es no Latvijas nekur nevienu soli ilgāk par 3ned neesmu bijis aispi/sis, mūlāp ;p -man tepat ir bijis "ko darīt",aiz atbildības pret darāmo neesmu varējis atļauties.To visādi tādi miišļi pusppi/ssēji aizlaidās, tikko te drusku grūtāk palika.Pirdarasi pa lielam, nevis "pātrioti". Cerams, ka LValsts "atradīs" iespēju viņus "atsaukt",ja nu kass.Atšķirībā no pērkamās Uhha-holu lohparadīzes,kur prokurori tevis piessauktajā "kaŗa" laikā pērk jaunus x5/7 un vojenkomi būvē sev ("kara laikā") 3st mājokļus.Jā.Noderīgie dalbaijoēbi tik sit plaukstass un gavilē- klippu klapu,trattatā,tā gribam arī Latvijā, jājā, jā. 

Kā arī,neuztraucies/Par! ,jo visdrīzak "mani" nemobilizēs, pietiekoši jau esmu passpējis atmobibilizēties.Tu izskatās ka pat Svētkos neesi spējīgs savu gaiļa peni nolaist līdz normālai sarunai.🐓

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

To visādi tādi miišļi pusppi/ssēji aizlaidās, tikko te drusku grūtāk palika.Pirdarasi pa lielam, nevis "pātrioti".

Ar ko šamie ekonomiskie bēgļi atšķiras no tā komunisma cēlāju bara, kuri te sabrauca no 1944.nogales līdz 80to beigām....? Laikam tikai ar ikdienā lietoto saziņas valodu....

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Bet ar nosacījumu: "Iespējas atklāt pretuguni - lūk uz ko vērsta šī politika (..). Kad redzam, ka Krievijas karaspēks šauj pār robežu, Ukraina var atklāt pretuguni uz šiem sauszemes spēkiem, izmantojot ASV piegādāto munīciju," norādīja Raiders.

T.i. šī atļauja ir tikai atbildei uz uzbrukumu konkrētā frontes sektorā. Bet neizskatās, ka drīkst šaut, piemēram,  uz krievu armijas kazarmām kādā patlaban "klusā vietā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tā ir diplomātiskā/publiskā atļauja un savādāku gaidīt nav pamata. NEVIENS, izņemot militāristus, nezin, kas un kur šauj un nevar publiskajā telpā apstrīdēt konkrētu mērķu izvēli.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 1 Atbildēt

Visa Krievijas ārpolitika vienā attēlā:

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ā, šereku, cien.Patriōti/noderīgie var (atkal) interesantumus palassīt- kas (un kā) patiesībā notiek "Kaŗa laikā"- Rōģina/iesauc lohus, aber zakonnijie činavnieki,narodnijie depuputāti un/vai ģeneOrāl porkurori tik zeļ un plaukst: tsn.ua/ru/ukrayina/skandal-s-tischenko-nabiraet-oboroty-chto-ostalos-za-kadrom-novye-podrobnosti-2607402.html ..."В четверг была остановлена ​​мошенническая деятельность крупнейшего колл-центра в Украине. Во время обыска мошеннического офиса правоохранителям было изъято: более 400 компьютеров, около 400 наушников, серверы, тысячи украинских сим-карт (чтобы мошенники звонили по телефону на украинские номера), больше 700 мобильных телефонов. А вы и дальше можете вестись на проплаченные телеграмм-каналы....

..Ну и не можем не напомнить, что Тищенко был одним из немногих депутатов, голосовавших против открытия деклараций чиновников. Кроме того, официально бывшая супруга Тищенко подарила ему 12,6 млн. грн. Впрочем, судя по расследованию журналистов, эксдружина нардепа не такая уж и бывшая. Что это за деньги – непонятно, но очевидно, что нардеп строит в Ужгороде небольшую бизнес-империю. В частности, с Тищенко и его окружением связывают апартаменты, салон красоты, похоронное бюро, пятизвездочный парк-отель. Также можно припомнить сомнительные голосования Тищенко в парламенте....Тищенко был единственным нардепом, кто открыто встал на защиту заместителя генпрокурора Дмитрия Вербицкого после скандала. Напомним, девушка Вербицкого в этом году обзавелась элитным имуществом на сумму не менее 52 миллионов гривен.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Un atkal ko ar šo ziņu gribēji pateikt? Kāds ir tava ārvalstu aģenta uzdevums? Kas tā par viltus ideju, ka kara laikā deputātiem jāiet ierakumos. 

Kā jau teicu kā redzi tā nauda vien turpat valstī vien ir palikusi.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, vismaz daļēji esmu kādas ārvalsts aģents.Kopš pagājušā gadusimteņa cieši sadarbojos ar kompetentām kādas NATO valsts iestādēm, praktiski ne reizi neesmu tām neko samelojis.Jautājumi vēl ir? ;p

-ir nevis ideja, ka deputātiem/jāiet, bet gan ka KAŖA LAIKĀ (depupoutāti un porkuārori) nedrīkstētu zagt un/vai savu personīgo meēērgļa kabatu uz notiekošo procesu rēķina uzpildīt!

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

650 rakstīja: Ā, šereku, cien.Patriōti/noderīgie var (atkal) interesantumus palassīt- kas (un kā) patiesībā notiek "Kaŗa laikā"- Rōģina/iesauc lohus, aber zakonnijie činavnieki,narodnijie depuputāti un/vai ģeneOrāl porkurori tik zeļ un plaukst: tsn.ua/ru/ukrayina/skandal-s-tischenko-nabiraet-oboroty-chto-ostalos-za-kadrom-novye-podrobnosti-2607402.html ..."В четверг была остановлена ​​мошенническая деятельность крупнейшего колл-центра в Украине. Во время обыска мошеннического офиса правоохранителям было изъято: более 400 компьютеров, около 400 наушников, серверы, тысячи украинских сим-карт (чтобы мошенники звонили по телефону на украинские номера), больше 700 мобильных телефонов. А вы и дальше можете вестись на проплаченные телеграмм-каналы....

..Ну и не можем не напомнить, что Тищенко был одним из немногих депутатов, голосовавших против открытия деклараций чиновников. Кроме того, официально бывшая супруга Тищенко подарила ему 12,6 млн. грн. Впрочем, судя по расследованию журналистов, эксдружина нардепа не такая уж и бывшая. Что это за деньги – непонятно, но очевидно, что нардеп строит в Ужгороде небольшую бизнес-империю. В частности, с Тищенко и его окружением связывают апартаменты, салон красоты, похоронное бюро, пятизвездочный парк-отель. Также можно припомнить сомнительные голосования Тищенко в парламенте....Тищенко был единственным нардепом, кто открыто встал на защиту заместителя генпрокурора Дмитрия Вербицкого после скандала. Напомним, девушка Вербицкого в этом году обзавелась элитным имуществом на сумму не менее 52 миллионов гривен.

Ēzelis Bendžamins - visi dzīvnieki (lohi) ir vienlīdzīgi, bet daži lohi (dzīvnieki) ir vienlīdzīgāki par citiem

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu tak kā gan citādi.Jākaro ira mirstīgajiem/parastajiem (lohiem),bat depouputātu atvassēm ir "kaŗa laikā" jāuzturas drošā vietā.Savādāk kuŗš tad mūs/glābs, kad/ja "vajadzēs". Jā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Trampam būs kā Makronam. Sarunās ar Putinu un tad Putins uzmetīs un aizvainojumā sados ieročus cik vajadzēs.

"noslēgt pamieru, pamatojoties uz esošo frontes līniju"

Ģeniāls plāns, legalizēt iekarojumus. KBJ. Tas ir arī tas, kas mūs sagaida, kad zaļie cilvēciņi ieradīsies Daugavpilī vai Rēzeknē. Neavējoties pie sarunu galda un pamieru, lai NATO nav rokas jāsmērē.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, labi, ar NATO savādāk, Ukrainas tur nav. Bet, nu jā, tas par to esošo frontes līniju, ja ir taisnība, tad iespārda pamatīgi... Great America ļaus krieviem uzvarēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

2lohi satiekās, viens stāsta.Tā un tā, sēžu/vakarā, dzeru tēju, zvans pie durvīm.Veru vaļā, tur jautā.Tu par kuriem- sarkanajiem vai baltajiem? Es par sarkānajiem! Ok, bikses/nost, buc...

Nākamajā vakarā atkal zvans.Veru vaļā, a tur jautā- tu par kuriem.Padomāju, saku, es par Baltajiem! Ok, bikses/nost, buc...

Trrešajā vakarā sēžu, atkal tēju,atkal zvans/pie. Novelku bikses, eju atvērt.A (bet) tur izrādās kaimiņiene, atnākusi tēju/padzert.

Jā.

1.. 84 85 86 87 88 89
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti