"dīlera cilvēki ieteica, ka jaunais 508 modelis būšot ļoti labs"
Būtu dīvaini, ja viņi teiktu ko citu.
Lieliska atbilde, kas ļauj man turpināt un iezīmēt atšķirības kritērijos, pēc kuriem vērtējam auto. Tu uzskaitīji visas labās īpašibas, kas Tev šajā auto patīk. Es pat netaisos neko no tā apstrīdēt. Bet, ja es neesmu šī auto lietotājs, man nav nekāda iespēja tos labumus novērtēt. Pie manis tas nonāk, kad kaut kas no visa tā nestrādā. Un tad es redzu, cik pieejama un kvalitatīva ir informācija par auto, cik pārdomāta ir auto konstrukcija, cik kvalitatīvs ir izpildījums, un vai ir piestrādāts pie tā, lai auto būtu ērti remontējams. Kaut vai tādi sīkumi - vai var iebāzt roku spraugā, kur jāatvieno kāds štekeris, vai ar vieglu piespiedienu pareizajā vietā varu šo štekeri atvienot. Bet varbūt jāspiež no visa spēka? Vai arī štekeris vienkārši salūzt. Vai arī, izvelkot roku no šīs šaurās spraugas, es to pret kādu pavirši apstrādātu detaļu esmu pārplēsis līdz asinīm.
Uztaisīt auto līdz stadijai, kad viss darbojas ir puse darba. Liekas, ka sunim būtu pārkāpts, palikusi aste. Bet tā aste ir miljons tādi sīkumi, kā manis nosauktie. Un galu galā arī loģiskas un saprotamas remontu instrukcijas. Lielākā daļa elektronikas entuziastu ir taisījuši audio pastiprinātājus. Atrod kaut kādu shēmu, salodē uz galda "zirnerkli", kādu brīdi pačakarējas ar shēmas palaišanu un tad iestājas laimes brīdis - pastiprinātājs aiziet. Viss darbojas, kādi basi, cik dzidrs skanējums, vispār pilnīga eiforija! Un kurš gan tādā brīdī domās, ka tas pastiprinātājs jāieliek glītā korpusā, ka lielākā daļa montāžas jāpārtaisa, lai visa konstrukcija nesaietu uz īso pie pirmā satricinājuma. Un liela daļa šo pastiprinātāju tā arī nekad nenonāk līdz normālam, lietojamam stāvoklim. Velkot paralēles ar autobūvi - daļa auto konstrukciju iesprūst tajā pašā stadijā,
Saprotu arī jebkuru automehāniķi.
Pats personīgi vienu tādu (ļoti uzticamu meistaru ar zelta rokām) pazīstu - viņam ir daudz identiska stāstāma par PEUGEOT
Otrs man tuvs cilvēks - sievastēvs (vēl apzeltītākas rokas gan dzinējos, gan virsbūvju remontos, gan visā pārējā), visu laiku bijis baigais franču auto skeptiķis, nupat iedevu izbraukt un sīkāk visu apskatīt. Zini, viņam reāli patika
Kas man personīgi - ļoti liels novērtējums, kas tikai apstiprināja manu pareizo izvēli patlaban.