- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
AnK rakstīja: Es droši vien tēmētu uz kaut ko šādu: www.tcm.lv/lv/jauni-auto/dodge/modeli/charger Vai visātrākais/jaudīgākais nezinu, bet originals un ar V8, 60k iekļaujas.
Bija iespēja amerikā nobraukt, precīzi 1500 jūdzes ar nomas Dodge Charger RT Hemi 5.7, precīzi nepateikšu, bet auto bija 2-3 gadus vecs ap 30 000 jūdzēm. Vislabāk patika auto skaņa, visi tuneļi bija manējie. Patēriņš arī nebija kosmoss tik 40 usd pilna bāka ap 16 gal, pa to varēja nobraukt ap 400 jūdzēm, tik iespējams pie vainas bija asv degvielas cenas. Ja runājam par jaudas dotumiem, tad pirmais cēliens jr ok, taču jau pēc 60 mph auto sāk palikt lēnīgs. Sajūtas ka mans cls 3.0 dīzeļmersis iet ātrāk, taču paatrinājumu pavada zašibennā skaņa, līdz ar to sajūta ka lido ar raķeti un pofig par sekundēm. Sanāca izspiest 119mph, varēja vēl, taču negribēju pavadīt nedēļu veicot sabiedriskos darbus kādā no Pensilvānijas mazpilsētām. Salons lēta plastmasa, sēdekļu audums pretīgs, nekādas īpašas elektro fīčas nebija izņemot standarta aprīkojumu, android auto nesanāca palaist. Motors bija aprīkots ar īpa@u fīču - braucot kruīzā 4 cilindri atslēdzās, kolīdz uzspied vairāk gāzi, tā uzreiz saslēdzās atpakaļ visi 4. Visvairāk man nepatika vadāmība. Ir ok ja brauc pa taisni no luksofora līdz luksoforam, taču līkumotos ceļos auto pavadīja jūtams body-roll un bija sajūta ka tūlīt līkumā priekša aizies vienkārši taisni. Ja ir lieka nauda un gribās pa Rīgu braucot pazīmēties, tad labākais variants, taču pa šveices serpantīniem vai vācu autobāņiem es izvēlētos citu auto. Vēl domāju, ka tādam amerikānim 3.6l v6 ir pilnīgi nejedzīgs pasākums, cēlies būs tāds pats kā vw lupa ar 0.8 dzinēju. Būtu interesanti pamēğināt Dodge Charger Hellcat, ja ir lieka naudiņa tad tik uz priekšu.
650 rakstīja: Šis nu gan ir interesant, tuvākais lietotais reāli nopērkamais 3008 pēc ss sludinājuma ir aš 15tā gada ražojums.Bet jaunāki 3008tie rīgā un apkārtnē ir reāli pilna iela.Un tad ssā apskatamies, cik ir pārdošanā izliktu 2017-18g pasātu b8....Jā.
tu taču neesi vientiesis... cik populārs ir Passat pret P3008
Neredzu kopsakarības.
650 rakstīja: Objektivitātes nodriošināšanai atbildēšu pats sev- ssā piedāvājas 0 (nulle) gabali 17-18gada peugeot3008 , bet ir 21 gab passat b8.No kuriem kāds vēlas tikt vaļā...
Interesanti šķiet, kāpēc salīdzini pilnīgi atšķirīgus modeļus?
Kāpēc crossoveri salīdzini ar vidējās klases sedanu? Vai veicot "Objektīvo" izpēti ņēmi vērā pārdoto jauno auto īpatsvaru statistiku? Domāju, ka atbildot uz šiem jautājumiem gūsi atbildi uz savu jautājumu. ![]()

RR95 rakstīja: Viss atkarīgs no saimnieka, viens var nojāt auto divu trīs gadu laikā citām visu mūžu auto kā jauns. Es savam 1982 gada Golf 1 vienmēr izeju apskati bez aizrādījumiem????
Tu tipa sev jautā? Mēs jau nezinam... :D
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13