3. Kāds fermeris Kanzasas štatā no savām 300 govīm izveidoja uzrakstu "Hi", lai sveicinātu Space X un Stārmenu.
idejas autors - fermeris Derek Klingenberg izmantojot kravas auto sadzina govis brīdī, kad satelītam vajadzēja fotografēt viņa fermu.
4. Daudziem vatņikiem un skauģiem aktuala tēma. Bijušā NASA darbiniece Lori Graver citēja grāmatu "Kosmiskie baroni" ( The Space Barons) - "Jefs Bezos un Ilons Masks nenodarbotos ar kosmosu, ja tajā nebūtu naudas".
uz šo tvītu Masks atbildēja - "uztaisīt kosmisko kompāniju, tas ir idiotiskākais veids pelnīt naudu. Ja es gribētu pelnīt naudu, es nodibinātu vēl vienu internetkompāniju."
mana piezīme - Maskis izveidoja interneta kompaniju ZIP 2. To pārdeva, nopelnot 34 miljonus. Tad pa 10 viņš uztaisīja firmu X.com, kura pārtapa par Paypal. To pārdodot norāva jau 165 miljonus. Tad investēja 100 miljonus un nodibināja space x.
5, Internetā klīst ziņas, ka Ilona Maska māsa dzemdēja bērnu, kuras tēvs ir arī vectētiņš, jeb tēvs sataisīja sev mazdēlu un dēlu vienlaicīgi.
Ilons jau iepriekš ir teicis, ka viņa tēvs ir briesmīgs cilvēks, bet šis starpgadījums daudz ko izskaidro.
Ilons Masks, Tesla, Space X, utt.
Nolēmu izveidot atsevišķu tēmu. Varbūt būs kādam interesanti padiskutēt.
Visi jaunumi, interesantas lietas.