and12321 rakstīja: jaa, info no trases? Dereetu zinaat, lai zinam ko ar riepaam dariit!
laba shipu riepa,jo taa arii pa dubljiem vilks...
and12321 rakstīja: jaa, info no trases? Dereetu zinaat, lai zinam ko ar riepaam dariit!
laba shipu riepa,jo taa arii pa dubljiem vilks...
Roi rakstīja:
lapsa rakstīja: Roi taisnība - izskatās, ka būs dubļu gonka - pirmā
tev ir informaacija no trases?
Vai tu spried peec riigas apstaakljiem?
no trases
ursis rakstīja:
un Riiga nav pasaules naba...
Rīga IR pasaules naba
bet es šoreiz - ne no sava rakstāmgalda apstākļiem vadoties...
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
no trases
reds jau kautkur "seezh"? ))
lapsa rakstīja:
ursis rakstīja:
un Riiga nav pasaules naba...
Rīga IR pasaules naba
bet es šoreiz - ne no sava rakstāmgalda apstākļiem vadoties...
Roi rakstīja:
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
no trases
sēdēt vēl īsti nesēž
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
no trases
sēdēt vēl īsti nesēž
par ko ta shim buutu ...piedodiet
visticamaak, ka buus ledus mikslii ar dubljiem, jo nu mezhaa toch nenokusiis, bet nu lauku celji buus pliki ar punjkju segumu...
bizenajs rakstīja: visticamaak, ka buus ledus mikslii ar dubljiem, jo nu mezhaa toch nenokusiis, bet nu lauku celji buus pliki ar punjkju segumu...
www.gismeteo.ru/... paardomaam ar korekciju uz - protams...
ursis rakstīja:
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
lapsa rakstīja:
Roi rakstīja:
no trases
Ar to es domaaju dubljos noracies seezh...
sēdēt vēl īsti nesēž
par ko ta shim buutu ...piedodiet
Man skjiet, ka posms pie shaadiem laika apstaakljiem buus izbraukshanas zinjaa dzilja bana cieniigs
Nu mēs tur vakar bijām...
Es negribu banu, tāpēc neko neteikšu...
Maigā versija ir rakstā...
Njaa,es kaut veel neesmu piedalijies shaada rakstura pasaakumos un pat veel iisti nezinu kas tas ira..)(ceru,ka 1.04 paliidzees kaads ar padomu). Bet nu saprotams ,ka kusiis viss valjaa un situaacija uz celjiem buus veel beediigaakaa.. ) Taatad buus jaaved kaada riepa liidz..
kims rakstīja: Njaa,es kaut veel neesmu piedalijies shaada rakstura pasaakumos un pat veel iisti nezinu kas tas ira..)(ceru,ka 1.04 paliidzees kaads ar padomu). Bet nu saprotams ,ka kusiis viss valjaa un situaacija uz celjiem buus veel beediigaakaa.. ) Taatad buus jaaved kaada riepa liidz..
Varu pateikt ka shis ir pasaakums kur tev tieshaam padomu neviens neliegs... Galvenais visu ko nesaproti prasiit!
P.S. kaa arii vismaz stuurmanim, bet labaak abiem diviem izlasiit stuurmanja rokasgraamatu 4 ratos.
Roi rakstīja:
kims rakstīja: Njaa,es kaut veel neesmu piedalijies shaada rakstura pasaakumos un pat veel iisti nezinu kas tas ira..)(ceru,ka 1.04 paliidzees kaads ar padomu). Bet nu saprotams ,ka kusiis viss valjaa un situaacija uz celjiem buus veel beediigaakaa.. ) Taatad buus jaaved kaada riepa liidz..
Varu pateikt ka shis ir pasaakums kur tev tieshaam padomu neviens neliegs... Galvenais visu ko nesaproti prasiit!
P.S. kaa arii vismaz stuurmanim, bet labaak abiem diviem izlasiit stuurmanja rokasgraamatu 4 ratos.
Nju iesācējiem jau nu varēja šo linku ielikt arī kādā redzamākā vietā: www.4rati.lv/... ,1 , piem. pie iAuto rallija apraksta kā derīgu pamata palīglīcekli. Pats tikai tagad to beidzot ieraudzīju un cerams pēc izlasīšanas man taps skaidri daudzie neskaidrie jautājumi, kurus līdz šim neesmu līdz galam izpratis, piem par tām vidējo ātrumu izmaiņām LK, PS utt. bet bez kuru izpratnes kā pilots parasti esmu izticis
Nu paldies Cerams,ka izdosies Kaut es taads kautriigs, bet man kaa raadas ,mans stuurmanis buus shoreiz taads paslinks...buus jaadara viss gandriiz pasham...bet nu centiisimies.. Shodiena peedeejaa diena jau,aijaij kaa skrien laiks....)
iAuto rallija kausa 2006 jubilejas posms «Jubilejums 2006» norisināsies Bauskā, ar bāzes vietu Mūsas trasē
nevis Tukuma rajonā, kā tika ziņots iepriekš
lapsa rakstīja: iAuto rallija kausa 2006 jubilejas posms «Jubilejums 2006» norisināsies Bauskā, ar bāzes vietu Mūsas trasē
kaapeec taa?
tukumnieki protestee?
zheel...
Kaa nekaa nostaljgjiskas atminjas par pirmo posmu...
lapsa rakstīja: iAuto rallija kausa 2006 jubilejas posms «Jubilejums 2006» norisināsies Bauskā, ar bāzes vietu Mūsas trasē
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKO ????????
Ljekainis rakstīja:
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKO ????????
hik!
Roi rakstīja:
kaapeec taa?
tukumnieki protestee?
zheel...
Kaa nekaa nostaljgjiskas atminjas par pirmo posmu...
Maišelis piedāvāja visu teritoriju mūsu rīcībā un tā
pagājušo reizi, cik nopratu, cilvēkiem patika
buus arii ofic info? ato tukums, bauska... beigaas kaads aizspersies ne tur
hacis rakstīja:
buus arii ofic info? ato tukums, bauska... beigaas kaads aizspersies ne tur
oficiāls info jau ir!
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]