Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

essss Reģ.: 17.11.2004
0 0 Atbildēt

nu, nu ?

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

lasi iauto rallija zona - ir jaunumi.

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: lasi iauto rallija zona - ir jaunumi.

man taadiem lasiitaajiem...var tomeer piekjibinaat datumu kad ir paredzeets,nevis kad tiks paarnests....

bet ja nevar,tad nevar...

0 0 Atbildēt

laikam biju akls

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

lapsa rakstīja: tas bija super, ka Gulbī bija arī iAuto braucēji!!! super!

Pirmais - Tava jaka ir pie manis

PS pārējo gan meklē, kur pienākas

pag' lapsa!

ko es vēl būtu kādam iedevis lai nesalst????

laku atved lūdzu sestdien uz reģistrāciju.... es takš nevaru pliks tur ierasties

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Te apskatāmas V posma fotogrāfijas un tās ir pilnā rezolūcijā - varat pasūtīt izdrukāt vai uz CD.

fotki.lv/...

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Kaut kādā bedrē biju šito ierakstījis.Tagad pārlieku savu sašutumu šeit.

Ne sooda nesapratu. SRS, LK0, LK1... Kas tas viss ir, kas tiek domāts ar vārdu"kompis".Un vispār bez navarotiem var pabraukt?

Ielieciet kaut kur iauto rallija terminoloģijas vārdnīcu, a to es lasu, pa kluso nevienam nezinot mēģinu iebraukt fiškā (Jau pieteicos uz VI), bet te viss ir tā nokodēts, ka pat krievu špions nesaprastu.Kā, lai kutrīgs cilvis kaut ko iemācās.

Gluži kā balta lapa uz posmu ar nevar ierasties.Man tā šķiet.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

farruhs....www.4rati.lv/... ,1

Un kko vareetu paspeet apstaastiit arii pirms pasaakuma, jo ne jau viss lasot aizies liidz smadzeneem.

andrix Reģ.: 21.07.2004
0 0 Atbildēt

Strumana pribori:

Штурманское оборудование в любительском ралли

www.rally.msk.ru/...

andrix Reģ.: 21.07.2004
0 0 Atbildēt

Что такое любительское ралли:

www.rally.msk.ru/...

0 0 Atbildēt

Jautājums! Vai auto ar,kuru piedalās iauto rallijā,ir "OBLIGĀTI" jābūt reģistrētam uz pilota vai stūrmaņa vārda?Vai tā var būt arī kāda cita,3.persona?

Kas mums ir ar šo jautājumu?

Paldies.

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Jautājums! Vai auto ar,kuru piedalās iauto rallijā,ir "OBLIGĀTI" jābūt reģistrētam uz pilota vai stūrmaņa vārda?Vai tā var būt arī kāda cita,3.persona?

Paldies.

Manupraat registreets var buut uz dajebko... Ja vien speej uzraadiit registraacijas aplieciibu, vadiitaaja aplieciibu, deriigu OCTA un TA, tad probleemu nebuus

0 0 Atbildēt

Paldies.

Es tā jautāju,jo viena tante teica...

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Nu nu man katrā posmā, Robchix (teh kom) jautā sievas tel.,jo auto uz viņas vārda, tā kā problēma pastāv

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Nu nu man katrā posmā, Robchix (teh kom) jautā sievas tel.,jo auto uz viņas vārda, tā kā problēma pastāv

ai ai naivais

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja:

Yukki rakstīja: Nu nu man katrā posmā, Robchix (teh kom) jautā sievas tel.,jo auto uz viņas vārda, tā kā problēma pastāv

ai ai naivais

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Jautājums! Vai auto ar,kuru piedalās iauto rallijā,ir "OBLIGĀTI" jābūt reģistrētam uz pilota vai stūrmaņa vārda?Vai tā var būt arī kāda cita,3.persona?

Paldies.

oficiāli vajag lai būtu pilnvara...

tas tāpēc lai nebrauktu ar nomas mašīnām, bez īpašnieka ziņas

0 0 Atbildēt

Diezin vai kādā nomā atradīsim, '86.gada,parūsējušu 900-to SAABu.

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Diezin vai kādā nomā atradīsim, '86.gada,parūsējušu 900-to SAABu.

Es tādu vakar redzēju vienā no Juglas Laivu garāžām. Bez numura,aprūsējis....Gan jau pa kādiem dolāriem 120 var nopirkt.

pasists Reģ.: 24.05.2005
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

farruhs rakstīja: Diezin vai kādā nomā atradīsim, \'86.gada,parūsējušu 900-to SAABu.

Es tādu vakar redzēju vienā no Juglas Laivu garāžām. Bez numura,aprūsējis....Gan jau pa kādiem dolāriem 120 var nopirkt.

Nu par cik bez tiem ideotiskajiem numuriem, ja protams tas ir shis fotki.lv/... tad vareetu dot kaadus 500 kirgiizu tugrikus

0 0 Atbildēt

Vai arii divus belashus un pilzenes alu (protams 0.5)

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

pasists rakstīja: Vai arii divus belashus un pilzenes alu (protams 0.5)

Tev izskaidrot kur Tu vari tos savus produktus iebāzt....vai arī esi pats pietiekoši attapīgs...

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

pasists rakstīja: Vai arii divus belashus un pilzenes alu (protams 0.5)

Tev izskaidrot kur Tu vari tos savus produktus iebāzt....vai arī esi pats pietiekoši attapīgs...

Viss jau sen ir sapakots.

Alus ir gliitaa stikla pudelee, bet par belashiem gan nezinu tramvaja galapunktaa pirkti. kaut kados paiiros jau ieviistiija, ceru, ka ne tualetes.

Nu tad deal

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Varētu mēs tā kolektīvi,kā salatēti bērnudārzā saucām,pasaukt Elmāru un viņa kopvērtējuma tabulu....

0 0 Atbildēt

Blins,tā stulbā 3.Js atkal nosprāga.

Ko var darīt lietas labā?

Vai tiešām 3. Js ir tik nestabila?

Izstāstīšu...

Pienāk brīdis,kad Js uzkarās,ilgi nevaig gaidīt(ilgāk pa 3 dienām neiet),un tad to mēslu vairs nevar palaist.Kaut kāds 2.fāzes errors.

Noinstalējot un uzinstalējot par jaunu(js) nekas nemainās,tas pats errors.

(disks ar crakiem nokačāts no DC)(atkārtota uzinst.,no tā paša diska)

Vienīgais,kā var atkal to Js dabūt pie dzīvības ir pārinstalēt Windows.Bet tas taču nav nopitni.

Vai ir vēl kāds,kurš saskāries aršādiem gļukiem?

Man ZB pārinstalēt Windows un ,kur nopirkt licenzēto,arī zinu,tākā PN.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti