Kāda tev pirmajā reizē jāņa sēta,ja tu neatšķir SL no PN ?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kāda tev pirmajā reizē jāņa sēta,ja tu neatšķir SL no PN ?
deksters rakstīja: Kāda tev pirmajā reizē jāņa sēta,ja tu neatšķir SL no PN ?
Negribu,lai atkārtojas SAAB rallija variants,kad mēs vienkārši apmaldījāmies.
Kniedē KP,bet kurš no tiem ir kartē,nezini.
Bet būtu bijis GPS,nebūtu apmaldījušies.
farruhs rakstīja:
deksters rakstīja: Kāda tev pirmajā reizē jāņa sēta,ja tu neatšķir SL no PN ?
Negribu,lai atkārtojas SAAB rallija variants,kad mēs vienkārši apmaldījāmies.
Kniedē KP,bet kurš no tiem ir kartē,nezini.
Bet būtu bijis GPS,nebūtu apmaldījušies.
Labi,labi...es tak muldu. Vienkārši ir tā,ka pirmajā reizē,lai iebrauktu tajā sistēmā,nez vai Tev tur kas līdzēs. Tas nav SAAB rallijs-pavizināšanās opjiem.
Man šķieta,ka no sākuma jo mazāk papildiekārtu,jo vienkāršāk. Tas gan no stūrmaņa baidi daudz atkarājas.
Dekster, par opjiem - PN!
Bet par papildierīcēm var daļēji piekrist - jo vairāk to ir, jo vairāk iespēju, ka kāda no tām nestrādās vai useris nepratīs to (pietiekami ātri) pielietot, vismaz sākumā.
farruh, man ar JS3 gāja līdzīgi. Tad ieguvu "100% strādājošu", bet es to vēl nepaspēju pārbaudīt, jo mājās kompis nobruka un līdz šim brīdim uz tā vēl nekas daudz nav likts virsū.
Red, posma Nolikuma laiki atbilst īstenībai?
Yukki rakstīja: Dekster, par opjiem - PN!
PN vai nePN bet taisnība.
susureens rakstīja:
deksters rakstīja:
tavs spriedums peec Vienreizeejas piedaliishanaas kaa Stuurmanim
man gan Ingaraa taas runas savaadaakas izklausiijaas
Aizej un noraujies podā...kā stūrmanis. Ja nezini,ko raksti,tad neraksti.
susureens rakstīja:
deksters rakstīja:
susureens rakstīja:
deksters rakstīja:
tavs spriedums peec Vienreizeejas piedaliishanaas kaa Stuurmanim
man gan Ingaraa taas runas savaadaakas izklausiijaas
Aizej un noraujies podā...kā stūrmanis. Ja nezini,ko raksti,tad neraksti.
pasaki veel ka KupenaaSSS Girla bija tavs stuurmanis ... un es tavaa priekshaa nonjemshu cepuri ....
Savu cepuri vari iestumt tur,kur saule neiespīd. Kāds sakars rallijam ar kupenām tām?? Runa ir par ko citu,ēzelīt.
Palieku pie sava par TIEM pasākumiem-opīšu.
Tas jau nav nobraukt iauto ralliju tā,lai seja nebūtu saviebta beigās
susureens rakstīja:
PN nerunaaju par ikdienas agresiiviem braucieniem ar gandriiz norautiem Kombainu heederiem bet tev jau tas POKUJ - tajaa pusee parasti Stuurmanji seezh
Lūdzu faktus par hēderiem.
Iecavā biji uz aizmugurējā sēdekļa un visu redzēji? Vai varbūt biji arī turpat Ņītaurē?
Ak jā...Iecava un Ērgļi tev pagāja siltās čībās sprāguša saaba salonā,nelaimes nesēj.
Labi, Hammer. Pacīnīsimies Nītaurē trasē. Te tu kakāt māki.
Tik par hēderiem gan pastāsti,kas un kur. Citādi tu tā kakā pa tukšo
jā,paskaties gan Nītauri,paskaties Ar visu to,ka mēs iestigām un tev ļaunie prieki. Paskaties rūpīgi savu rezultātu
PN idiņ.
vispār ,izskatās pēc makten draudzīga pasākuma
susureens rakstīja:
FAKTI par heederiem - brauciens uz Milzkalni pagaajushajaa ziemaa ...
nu tu sakakājies kārtējo reizi,Antoniņ Galīgi galviņu pārsaldējis. Kombaini ziemā tev rādās...
316i rakstīja: vispār ,izskatās pēc makten draudzīga pasākuma
Ir gan,jā. Cilvēkam piektdienas vakara kandža karsē pauri un šķidrumu tajā.
Nekas man neklibo,nevienā hēderī neesmu braucis un pārlūko vēlreiz tos rezultātus un tad tirz par deviņiem mēmiem!
Toč āzis hrenovs.
Ja gribi tirzt,*paprasi Habim kas un kā bija Iecavā un vai tur bija ozols.
* paprasi Mielei,kas un kā notika Nītaurē
*paskaties savus un manus rezultātus Nītaurē (ja tas tev tik svarīgi liekas)
* pastāsti sīkāk,kas tas par kombaina hēderi uz ceļa vai kur citur ziemā uz Milzkalni braucot
Citādi-apgalvoju ,un pamatoti,ka tev ir delīrijs.
Ja cilvēks kaut ko apgalvo un tā ir taisnība,tad viņš nevis atrunājas,ka Habis nav autoritāte un kāds ir izliecies,bet piestāda konkrētus faktus,ja viņam to palūdz.
Vēlreiz-pastāsti par to,kā es nepaklausīju Habim un iebraucu 'ozolā ' ( tas tur gan nebija ) un kādā hēderī es gandrīz iebraucu vai iebraucu pa ceļam uz Milzkalni.
Lūdzu faktus studijā!
Atvainojiet,ka visiem jālasa tas,kas nav interesanti,bet tāds nu Hammers ir uzveidots,ka viņam to vajag panākt.
Protams...kārtējo reizi cilvēks-cirvis Hammers var izklāstīt sev vien iedomātas lietas,kuras pieņēmis par patiesību un justies cēls savā būtībā.
Argumentu nav,faktu nav...nekā nav. Ir tikai liela,smirdīga mute.
Lasīju, lasīju: www.csdd.lv/... bet tā arī neiebraucu - vienā no kombinācijām (p.p.p. 202.1.1.1.3 un 203.1.1.1.4) auto drīkstot būt 4 tuvie/tālie lukturi. Kas tā ir par automašīnu un kā izskatās tās lukturi? Un vai tad tas nozīmē, ka drīkst būt kombinācija 2 tuvie/tālie, 2 miglinieki (vai dienas gaita), +2 tālie (kopā sanāk 6 lukturi)?
Loģiski,ka drīkst būt papildus tālās gaismas.
Hmm, ja ir "standarta" miglinieki + papildus tālās=OK, bet papildus miglinieki (standarta nav) + papildus tālās =nav OK? Kautkā neloģiski, mandomāt...
Ja esmu pareizi sapratis, tad daļa tautas te uz PC vai PocketPC lieto kautkādas programmiņas, kas rēķina vidējos ātrumus, lai precīzāk sabrauktu iAuto regularitātes. Atkarībā no sarežģītības pakāpes, tās tikai parāda vidējo vai arī "bļauj", ka jābrauc ātrāk vai lēnāk, kā arī taisa logus sinhronajai regularitātei un protestiem. Mandomāt, ka pietiktu tāda, kas uz PocketPC (WM5) pēc GPS rāda vidējo ātrumu un kuru būtu viegli fiksi resettot, kad mainās režīms. Pieļauju, ka tas nav sarežģīti, tomēr man pagaidām nav izdevies atrast īsto.
Ir kāds tādu softu atklājis/uzprogrammējis un ir gatavs dalīties īeteikumos/pieredzē/programmā?
Yukki rakstīja: Ja esmu pareizi sapratis, tad daļa tautas te uz PC vai PocketPC lieto kautkādas programmiņas, kas rēķina vidējos ātrumus, lai precīzāk sabrauktu iAuto regularitātes. Atkarībā no sarežģītības pakāpes, tās tikai parāda vidējo vai arī "bļauj", ka jābrauc ātrāk vai lēnāk, kā arī taisa logus sinhronajai regularitātei un protestiem. Mandomāt, ka pietiktu tāda, kas uz PocketPC (WM5) pēc GPS rāda vidējo ātrumu un kuru būtu viegli fiksi resettot, kad mainās režīms. Pieļauju, ka tas nav sarežģīti, tomēr man pagaidām nav izdevies atrast īsto.
Ir kāds tādu softu atklājis/uzprogrammējis un ir gatavs dalīties īeteikumos/pieredzē/programmā?
a kur problēma???
GPS ar frekvenci 1Hz dod iekšā tavā poketā koordinātes, tobiš tev pietiek ar GPRMC teikumu, kas tev traucē fiksi saskaitīt nobraukto attālumu un izrēķināt vidējo ātrumu???
un ja jau rēķini, tad kas tev traucē nomest "fiksi" un nullēm???
Pirmais, Tu tomēr iepriekšējā dzīvē esi bijis slavens kodolfiziķis
Starp citu, ja pareizi sapratu, tad uz auto drīkst būt kombinācija:
TUVIE/TĀLIE + PAPILDUS MIGLAS + PAPILDUS TĀLIE = kopā 4 lukturi, jo miglinieki šajā kombinācijā netiek pieskaitīti kā lukturi:
CSDD atbild -
Noteikumu pielikuma 202.1.1.1.3. kods nosaka, ka četri tuvās-tālās gaismas lukturi (CR+CR+CR+CR) drīkst būt uzstādīti, ja tuvās gaismas režīmā darbojas divi apakšējie vai divi augšējie lukturi, un izpildās lukturu uzstādīšanas nosacījumi. Parasti šāda lukturu kombinācija tiek lietota kravas automobiļiem, kuri veic ceļu uzturēšanas darbus, un ir aprīkoti ar sniega lāpstām, kā arī dažiem kravas automobiļu modeļiem, kam visi galveno lukturu izkliedētāji ir marķēti kā tuvās un tālās gaismas lukturi (HCR), kamēr kā tuvās gaismas lukturi reāli tiek izmantoti tikai apakšējais lukturu pāris (piemēram RENAULT MAGNUM).
Dienas gaitas un miglas lukturu skaits netiek summēts ar galveno (tuvās un tālās gaismas) lukturu skaitu.
Ar cieņu
CSDD sabiedrisko attiecību daļa
Tālr. 7 025 730
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]