Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..61
Roi Reģ.: 21.01.2004
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: zhetons Roi!

zhetonu driikst paarskaitiit iAuto kasee Ar sms paliidziibu

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Visiem - PASES!!!

Roneens Reģ.: 03.01.2003
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: Visiem - PASES!!!

Kālab pases? Tas nozīmē, ka maršruts var šķērsot pierobežas joslu?

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Roneens rakstīja:

Redaktors rakstīja: Visiem - PASES!!!

Kālab pases? Tas nozīmē, ka maršruts var šķērsot pierobežas joslu?

Nu protams, paskatieties kartē, kur atrodas Gailīšu pagasts - tur notiks LEG un OZ braukšanas!

Roneens Reģ.: 03.01.2003
0 0 Atbildēt

Paldies, saprasts.

RE-VO Reģ.: 11.11.2005
0 0 Atbildēt

Pameiģināju un tagad ĀĶIS lūpā!!!! Meklēju jau autiņu ar kuru varētu brīvi braukt uz katru posmu!!!!!

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Yukki rakstīja: Nē, kā reizi šķiet, ka trases būs par daudz un "rallija" par maz. Stūrmanis bezdarbībā kratoties iznīks

Nu tik traki jau nebūs - stūrmanis lai lasa stenogrammu. Un būs arī aklā braukšana - tur stūrmanis labi pastrādās.

Pagaidām tomēr izskatās, ka būs arī leģenda un OZ zona.

Prognozes diemžēl piepildījās. Trase ir labi, bet ja tās ir par daudz, tad visu dienu nonīksti nebraucot, bet stāvot rindā un garlaicībā muldot tukšu. Nākošreiz jāizvēlas apgabals ar miermīlīgākiem vietējiem, lai var vairāk tradicionālās disciplīnas pabraukt.

lapsa Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

Mūsas posms gadā ir viens. ar to tas arī atšķiras, ka akcents ir likts uz braukšanu pa trasi.

nākamreiz, lai nebūtu "ilgi jāgaida rindā", ierosinu organizēt masu startu, kā tas ir rallijkrosā.

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Kādreiz visi uzklupa Deksteram,ka tas kašķi meklē. Tagad vienmēr neapmierinātie ir Yukki un Roi.

0 0 Atbildēt

nu katram jau savs...

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Kādreiz visi uzklupa Deksteram,ka tas kašķi meklē. Tagad vienmēr neapmierinātie ir Yukki un Roi.

Dekster uz vietas nez kaadeelj tu biji ljoti neapmierinaats un par pasaakuma organizaaciju liki -5 balles... Vai ne taa???

P.S. un nezkaadeelj tu uzklupi man nevis redam vai citiem organizatoriem...

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Obana, esmu ieskaitīts "mūžam neapmierinātie" kategorijā! Man gan šķiet, ka normāla kritika tikai palīdz nedaudz saspringt un uzlabot pasākumus nākotnē, šķiet es nevienam augumā beztēmā nebraucu un lieki neburkšķu! Dekster, uz manu tekstu drīkstēji neapvainoties, galu galā neesi organizators, pie tam uz vietas tiešām pats citādi cepies.

Jā un nākošreiz MAN labāk patiktu vienas dienas + nakts pasākums, neizvelkot visu divu dienu garumā.

Lai būtu godīgs līdzsvars, man šoreiz patika:

-braukšana pa trasi,

-regularitāte: interesanta un normālā ātrumā,

-nakts orientēšanās pati par sevi ir azartisks pasākums,

-lietus netraucēja, sūdīgās riepas gan.

0 0 Atbildēt

vasaras posmos svētdiena parasti tiek "piekabināta" klāt tādēļ, lai tiem, kas nevēlas naktī pēc orientēšanās braukt mājās pa tumsu, būtu iespēja palikt pa nakti turpat teltī. un tā būs arī Tukumā.

normālā jaukā laikā nekādu problēmu.

Mūsa ir specifiska ar iespēju pamēģnāt - kā tad īsti ir braukt pa trasi. var diskutēt par to - cik tad īsti daudz to vajag darīt. apsvērām iespēju sestdien arī visu beigt, tomēr ir jārespektē tie dalībnieki, kas gribēja braukt arī svētdien.

nenoliedzami taču organizatora pienākums ir rūpēties, lai cilvēkam, kurš par pasākumu ir samaksājis, neliktos, ka tas darīts veltīgi.

0 0 Atbildēt

Roi rakstīja:

deksters rakstīja: Kādreiz visi uzklupa Deksteram,ka tas kašķi meklē. Tagad vienmēr neapmierinātie ir Yukki un Roi.

Dekster uz vietas nez kaadeelj tu biji ljoti neapmierinaats un par pasaakuma organizaaciju liki -5 balles... Vai ne taa???

Jā,par to,ka neko īsti sajēgt nevarēja par kārtību,kā jābrauc krosa trase-treks. Ne par ko citu.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Roi rakstīja:

Jā,par to,ka neko īsti sajēgt nevarēja par kārtību,kā jābrauc krosa trase-treks. Ne par ko citu.

Bet kaadeelj tu kriti man virsuu nevis redam???

0 0 Atbildēt

Roi rakstīja:

deksters rakstīja:

Roi rakstīja:

Bet kaadeelj tu kriti man virsuu nevis redam???

Tāpēc,ka tev tajā mirklī bija stūlba sejas izteiksme.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

lapsa rakstīja: Mūsas posms gadā ir viens. ar to tas arī atšķiras, ka akcents ir likts uz braukšanu pa trasi.

nākamreiz, lai nebūtu "ilgi jāgaida rindā", ierosinu organizēt masu startu, kā tas ir rallijkrosā.

es PAR

(robčiks drīkst šo komentu izlaist )

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja: Masu starta gadījumā Pirmais savu mašīnu var neremontēt.

he hē... es par...

un vēlams lai posms notiktu uz asfalta, jo citātāk pa to žļurgu vēl kāda kvatra ņems un izmuks

Nr25 Reģ.: 29.12.2005
0 0 Atbildēt

Sportistiem ir iespeeja tikt pie braucamaa.

ir pieejams Audi Coupe (#25)

Siikaak --->>> www.audi-style.lv/...

Ljekainis Reģ.: 18.12.2005
0 0 Atbildēt

tas jau pilniigaakais suu ds. taa nav mashiina sportam un veel pa taadu naudu!!!

Nr25 Reģ.: 29.12.2005
0 0 Atbildēt

es zinu, ka BMW rulzz

hacis Reģ.: 03.04.2003
0 0 Atbildēt

Ljekainis rakstīja: tas jau pilniigaakais suu ds. taa nav mashiina sportam un veel pa taadu naudu!!!

piebilda vellapeedists

Zhils Reģ.: 24.12.2003
0 0 Atbildēt

Ljoti atvainojos ljekainiitim, ka ierakstiiji par to suud u ar nr 25 no vinjas datora, taa kaa vinja te nepiekaa nav vainiiga

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

a es jau domāju, ko ta essssis tak kautko šitik rupju nekad mutē nav ņēmis....

0 0 Atbildēt

Vai nebuutu taakaa laiks vismaz nolikumu publiceet ja jau veel nav pieejams apraksts..

P.S. Vai daliibnieki tjaa skaitaa es nav samelojushies pie regjistraacijas iekjekseedami ka ir lasiijushi nolikumu kursh veel nav publiceets...????

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..61

Lasītākie raksti

Jaunie raksti