Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..61
Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Viss ir slikti! Auto izjaukts, motors negriezj, amortinju nav Un ir tikai 5 dienas laika...

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Par idejaam stuurmanja spidometram savkaart var lasiit sheit - www.underground.lv/... Peedeejais, vienkaarshaakais varianc barabaniem nav ielikts - barabanaa ieliimeejam magneetu, holla deveeju (tam, kam pietiek, ka magneets skrien garaam) pieliimeejam pie bremzhu cilindra - standartniekos gadu iztureeja bez beedu, taadu pavisam vienkaarshi uzlikt.

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja: Rītdien braucu montēt pannu apakšai, trešdien aromatizatoru nomaiņa.

btw ar pannu uzmaniigi - ir lielaaks risks uzseesties, viens subaars reiz bauskaa 2003shajaa izceelaas - visi rati gaisaa Cik tev pannai izmaksas un kur liec?

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

PiepZz rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja: Rītdien braucu montēt pannu apakšai, trešdien aromatizatoru nomaiņa.

btw ar pannu uzmaniigi - ir lielaaks risks uzseesties, viens subaars reiz bauskaa 2003shajaa izceelaas - visi rati gaisaa Cik tev pannai izmaksas un kur liec?

es arii gribu zinaat. pilnaa vai tikai motoram. cik vinja sver apmeeram un no kaada materiaali?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

kaltropus kādam nevajag? ko piebērt rallijam asumu

en.wikipedia.org/...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Ljekainis rakstīja:

lapsa rakstīja: iAuto rallija kausa 2006 jubilejas posms «Jubilejums 2006» norisināsies Bauskā, ar bāzes vietu Mūsas trasē

nevis Tukuma rajonā, kā tika ziņots iepriekš

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKO ????????

vot jop......

a ko man tagad darīt ar to viesu māju engurē, ko esmu nofraktējis uz nedēļu????

hacis Reģ.: 03.04.2003
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Ljekainis rakstīja:

lapsa rakstīja: iAuto rallija kausa 2006 jubilejas posms «Jubilejums 2006» norisināsies Bauskā, ar bāzes vietu Mūsas trasē

nevis Tukuma rajonā, kā tika ziņots iepriekš

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKO ????????

vot jop......

a ko man tagad darīt ar to viesu māju engurē, ko esmu nofraktējis uz nedēļu????

nu piecas dienas jau tev paliks. vareesi paviesoties.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

viss, atteicu to māju engurē...

kurš man tagad varētu palīdzēt uzlikt un piekalibrēt manam rallija golpam velosipēda spidometru???

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: Viss ir slikti! Auto izjaukts, motors negriezj, amortinju nav Un ir tikai 5 dienas laika...

Paņem no Bizenāja sēdinātos amortizatorus

Ja Tev ir lieks, iemet lūdzu līdzi auto kreisā (vadītāja) sliekšņa plastmasas uzliku, kuru man konkurenta un iepriekšējā saimnieka Sviesta meistars-dedzinātājs Aļoša nozūmēja un ne pa kādu naudu vairs neatdod

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Vakar sametinaaju aizm. arkas un veel shaadus tadus caurumus. Stabilizatora bukshu nomainja beidzaas ar visa tilta nomainju. Atklaaju, ka karterii ir plaisa Koroch.... braucu rushinaaties taalaak.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kurš man tagad varētu palīdzēt uzlikt un piekalibrēt manam rallija golpam velosipēda spidometru???

Kas tev pa bremzeem, aimuguree barabani? Ja esi gatavs maksaat, varbuut vareetu paliidzeet ne tikai ar padomiem Kalibreeshana vienkaarsha - aizbrauc uz kaadu shtraasi ar 100m stabinjiem, un saac dziit. No saakuma vari braukt paarsimts metrus, peec tam kilometru un vairaakus (man izdevaas dabuut peec 5km pa nulleem, paarleca pie stabinja, citreiz 3m kljuuda, utt). Vari uzmailot piepz@inbox.lv ja ko siikaak gribi zinaat, lai nespamotu te.

0 0 Atbildēt

Ja gribas pannu, bet negribas maksaat un ir ar mieru njemties, tad varu ieteikt iejoinot metalalomu blakus Zemitaanu tiltam (tur kur Peernavas Statoils pa labi, taa kaa atpakaljvirzienaa, T krustaa pa labi - pa kreisi uz Bar. ielu aiziet).

12ls maksaaja 8kg ljamiinijs - 5mm (nodot var pa 2x zemaaku ciparu). Noshjeereeja man tur, salociit neizdevaas, saflexeeju, no malinjas veel ribas pareizaa lenkjii (kaa lenkja shablonu izmantoju divas koka liistes saskruuveetas kopaa - tip, cik man vajg autinjam un kuraa vietaa to lenkji + peec tam ribas lenkji

ar peec taa pasha var pieziimeet). Sazaagjeeju visu ar flexi un to visu uz Chieriiti vienam argona metinaataajam (tur aiz furnituuras veikaliem pa kreisi pie Brasas tilta, un uz reiz veel pa kreisi, un tad tur kreisaa pusee ir, sametinaaja kapitaali (20 vai 25ls). 4 uzgriezhnji jaapiemetina, starp pannu un auto priekshaa paargriestas izpuuteeju gumijas uzliku, lai trieciens nebuutu nikns.

www.underground.lv/... Varbuut kaadam noder.

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka visa braukšana notiks Mūsas trases teritorijā - pēc pagājušā gada vietējie esot baigo haju sacēluši.

P.S. Drīz uzzināšu pilnīgi precīzi...

Roi Reģ.: 21.01.2004
0 0 Atbildēt

tu gribi teikt ka arii regularitaate un orienteeshanaas notiks muusas trases teritorijaa???

0 0 Atbildēt

Nē, tad orientēšanās nebūs vispār. Režīms gan varbūt būs turpat.

0 0 Atbildēt

Orienteeshanos tad vajag ar kaajaam un bez paliigieriiceem...

0 0 Atbildēt

Nē, laikam neliela leģenda un OZ būs pa šo pagastu.

0 0 Atbildēt

Nevar pa fikso pieķert klāt kādu blakuspagastu, kur vietējie'par šādām atrakcijām neko nav dzirdējuši? Nav jau obligāti starts-finišs jātaisa bāzē un vienā vietā. Ko ta mēs tur 2 diennaktis pa trasi ākstīsimies? Un vispār tad varbūt taisīt atkal īso - viendiennieku, tipa arī sākt sestdien vēlāk un beigt tumsā, lai nav mākslīgi izstiepts un samuļļāts pusotrdiennieks.

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Nevar pa fikso pieķert klāt kādu blakuspagastu, kur vietējie'par šādām atrakcijām neko nav dzirdējuši? Nav jau obligāti starts-finišs jātaisa bāzē un vienā vietā. Ko ta mēs tur 2 diennaktis pa trasi ākstīsimies? Un vispār tad varbūt taisīt atkal īso - viendiennieku, tipa arī sākt sestdien vēlāk un beigt tumsā, lai nav mākslīgi izstiepts un samuļļāts pusotrdiennieks.

Nekas mākslīgi izstiepts nebūs - pēc mūsu plāniem brauksiet 8 vai 9 reizes pa autokrosa trasi un tikpat arī pa treku. Maz???

0 0 Atbildēt

Nē, kā reizi šķiet, ka trases būs par daudz un "rallija" par maz. Stūrmanis bezdarbībā kratoties iznīks

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Nē, kā reizi šķiet, ka trases būs par daudz un "rallija" par maz. Stūrmanis bezdarbībā kratoties iznīks

Nu tik traki jau nebūs - stūrmanis lai lasa stenogrammu. Un būs arī aklā braukšana - tur stūrmanis labi pastrādās.

Pagaidām tomēr izskatās, ka būs arī leģenda un OZ zona.

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

PiepZz rakstīja:

Pirmais rakstīja: kurš man tagad varētu palīdzēt uzlikt un piekalibrēt manam rallija golpam velosipēda spidometru???

Kas tev pa bremzeem, aimuguree barabani? Ja esi gatavs maksaat, varbuut vareetu paliidzeet ne tikai ar padomiem Kalibreeshana vienkaarsha - aizbrauc uz kaadu shtraasi ar 100m stabinjiem, un saac dziit. No saakuma vari braukt paarsimts metrus, peec tam kilometru un vairaakus (man izdevaas dabuut peec 5km pa nulleem, paarleca pie stabinja, citreiz 3m kljuuda, utt). Vari uzmailot piepz@inbox.lv ja ko siikaak gribi zinaat, lai nespamotu te.

kādi barabāni vēl - manam mīļajam sarkanajam golpam ir diski

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

Taaks, luudzu man kaa nezinaataajam pastaastiet, cik maksaa, kur pieteikties (ja var) un kad notiek? Vaidzeetu mosh subaaru pa to trasi izdancinaat tomeer.

0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: Taaks, luudzu man kaa nezinaataajam pastaastiet, cik maksaa, kur pieteikties (ja var) un kad notiek? Vaidzeetu mosh subaaru pa to trasi izdancinaat tomeer.

Tev kaa nezinaataajam:

Apraksts te:

www.iauto.lv/...

Pieteikties te:

www.iauto.lv/...

Dalibnieku saraksts te:

www.iauto.lv/...

Posma nolikums te:

www.iauto.lv/...

Gada nolikums te:

www.iauto.lv/...

Un vispaar visu par sho pasaakumu lasi te: