Vispār es LAFu šeit esmu pieminējis vismazāk
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vispār es LAFu šeit esmu pieminējis vismazāk
es runāju par apdrošināšanu pret trešajām personām
nezinu, cik kruta ir piedalīties "pagrīdes" pasākumos, bet nu - dažiem tā varētu būt īstā vieta
Un, ja tev tik ļoti ir svarīgs LAF vārds, tad vārbūt esi tik laipns un dokumentos, kur tas minēts, neveic tik daudz svītrojumu un labojumu.
Un vēl, par tavu mutes palaišanu minirallija posmos tevi jau sen vajadzēja izlidināt no minirallija dalībnieku saraksta. Nu, pēc tavām mērauklām. Atšķirība laikam tāda, ka to pasākumu rīko cilvēki, kuri ieklausās citu viedokļos un neapvainojas par taisnību.
nuhajs rakstīja: Un, ja tev tik ļoti ir svarīgs LAF vārds, tad vārbūt esi tik laipns un dokumentos, kur tas minēts, neveic tik daudz svītrojumu un labojumu.
Un vēl, par tavu mutes palaišanu minirallija posmos tevi jau sen vajadzēja izlidināt no minirallija dalībnieku saraksta. Nu, pēc tavām mērauklām. Atšķirība laikam tāda, ka to pasākumu rīko cilvēki, kuri ieklausās citu viedokļos un neapvainojas par taisnību.
Es vismaz citus rallija dalībniekus neaiztieku.
Ja pasaakums ir saplaanots taa, ka tas jaaizbrauc ar CSN paredzeeto aatrumu uz koplietosanas celiem, tad probleemaam nevejadzeetu buut....
kaada starpiiba, vai cilveeks brauc taapat dabu peetiidams, vai vins meklee kko konkreetu....
tikpat labi mees katru reizi kad seezhamies pie stuures jau radaam avaarijas situaaciju...
lapsa rakstīja: es runāju par apdrošināšanu pret trešajām personām
nezinu, cik kruta ir piedalīties "pagrīdes" pasākumos, bet nu - dažiem tā varētu būt īstā vieta
Un šis neizskatās nu jau pēc pagrīdes pasākuma?? Kad gribam, tad rīkojam, kā gribam, tā rīkojam, nolikums ir bulšits ( (c) Biele E.)
Kad pēdējo reizi ir izpildīts šī nolikuma sadaļa??
' Katrs „iAuto rallija kausa 2007” posms sastāv no vairākām disciplīnām:
leģendas brauciens ar regularitāti, leģendas brauciens ar sinhrono regularitāti, fotoleģendas brauciens ar regularitāti;
auto orientēšanās;
dažādām papildsacensībām
'
Pilnīgi noteikti nav. Tad, ja pasākums notiek ne pēc nolikuma, tad jau tas tā kā ir krūmu pasākums, ne?
Cilvēki maksā, piedalās, kaut ko sagaida no pasākuma....bet beigās ne to, kas solīts saņem.
Un iztiec atbildē bez bala bala kasīšanās un tamlīdzīgi. Tas tā nav. Es saprotu, ka patiesi aizrādījumi kož acīs un nav ērti , kad aizrāda uz kļūdām, bet nu tomēr, varbūt turpmāk izpildīsiet to, ko solāt?
Turpmākie posmi notiks:
5. 29.septembris
6. 20.oktobris
7. 1.decembris
Turpmākie posmi notiks:
5. 29.septembris
6. 20.oktobris
7. 1.decembris
Redaktors rakstīja:
Nosauc,lūdzu, konkrēti , kurus es esmu 'aizticis' . Ja jau reiz apgalvo ko tādu un tava atbilde un teikuma forma norāda uz mani.
Ja ir runa par pretenzijām pret dažu ekipāžu negodīgu un nesportisku rīcību, tad uzskatu, ka par to bija jārunā, pie tam, minēto ekipāžu attieksme bija 'lecīga'. Bet tu pats to esi pieļāvis un vēl beigās aizstāvi tāda veida rīcību savā pasākumā, izmetot protestētāju no rallija dalības.
Tavuprāt tā ir aiztikšana?
nuhajs rakstīja:
Redaktors rakstīja:
Nosauc,lūdzu, konkrēti , kurus es esmu 'aizticis' . Ja jau reiz apgalvo ko tādu un tava atbilde un teikuma forma norāda uz mani.
Ja ir runa par pretenzijām pret dažu ekipāžu negodīgu un nesportisku rīcību, tad uzskatu, ka par to bija jārunā, pie tam, minēto ekipāžu attieksme bija 'lecīga'. Bet tu pats to esi pieļāvis un vēl beigās aizstāvi tāda veida rīcību savā pasākumā, izmetot protestētāju no rallija dalības.
Tavuprāt tā ir aiztikšana?
Problēmas par negodīgu vai nesportisku rīcību risina citā ceļā, nevis personīgu apvainojumu veidā. Un man nekas nav jāpieļauj vai otrādi - ja kādam ir pretenzijas, viņš raksta iesniegumu. Jādomā, ka to taču Tu zini. Personīgi es esmu redzējis vairākas "tizlas saķeršanās" un negribu to redzēt atkal - tāpēc arī sekoja izmešana.
Un visbeidzot - lai arī kāds būtu pasākums, tas domāts draudzīgi un pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem, nevis tādiem, kuriem viss un visi ir slikti. Un man nav vēlēšanās organizēt pasākumu cilvēkiem, kuriem es esmu sliktais Nr.1
Kārtējo reizi jāatzīst, ka diskusija ir neauglīga. Nevar cilvēkam, kurš neieklausās un domā, ka ir vienīgais pareizais, kaut ko pateikt.
Vienīgi priecē fakts, ka nu jau vairāki ekipāžu dalībnieki sākuši runāt un izteikt savu negatīvo attieksmi publiski, nevis tikai runājot pa kluso aiz muguras.
Ja kāds uzskata, ka tā ir kašķēšanās, pats vainīgs. Ja ko rīko, esi gatavs saņemt kritiku un uzklausīt viedokļus. Taču pēdējā laikā tava atbilde uz iebildumu kaut vai par kļūdu leģendā bija tāds augstprātīgs 'Nu?'..............
Gaidam Pirmā pasākumu.
Turpmākie posmi notiks:
5. 29.septembris
6. 20.oktobris
7. 1.decembris
Redaktors rakstīja: , nevis tādiem, kuriem viss un visi ir slikti.
Tās ir tikai un vienīgi kaut kādas iedomas. Ļoti daudz esmu izteicis pozitīvas atsauksmes, un gandarījumu par iAuto ralliju un tā sniegto atpūtas iespēju un interesantajām nedēļas nogalēm.
Varbūt tomēr apsēdies un padomā....saņemies un izpildi to, ko soli cilvēkiem un nodrošini to, lai nebūtu divdomīgu situāciju rallijā, kā tas arī bija tad, kad sāku piedalīties šajā pasākumā. Kā bija noteikts Nolikumā, tā arī bija.
Pamazām atkāpšanās no solītā kļuva par normu. Tu gribi, lai neviens nekad neiebilst????
Nja....
Labi, atstāsim vietu sarunām arī citiem sarunu dalībniekiem. Būs jau labi
lapsa rakstīja:
siamriP rakstīja:
Bazhix rakstīja:
nuhajs rakstīja: Pirmais, izlasi tak Nolikumu- pasākums saskaņots LAF un notiek pēc LAF priekšrakstiem.
Kāds nesaskaņotais dragreiss vēl?
Izlasi tak visu, ko Pirmais raksta
Shim ir plaans paarnjemt iauto ralliju organizeeshanu bez visaadu LAF, izlaidumu un Norveegjijas apmekleejumu jaukshanaas pa vidu. Un taadeejaadi garanteet, ka posmi buus tieshi tajos datumos, kas noraadiiti sastaadot kalendaaru.
Ja nemaldos, tad NSNF pasaakumos tak nekas netika saskanjots un katrs par savu kuuleni atbildeeja pats
da tu nepareizi saprati.... nevis Pirmais ko organizēt taisās, bet PAŠI DALĪBNIEKI NEORGANIZĒTI STIHISKI IZVEIDO PASĀKUMU....
tiklīdz kāds ir organizators tā kādam ir ko paņemt aiz pakaļas
viss jau ir jauki, bet kāda "čēpē" gadījumā cilvēki noteikti gribēs, lai kāds samaksā par bojāto sētu, nobraukto suni vai nosisto māsasdēlu...
un tad gluži "nejauši" organizātors var tikt "uzmests"
tāpēc es vēlreiz uzsveru....
kas varētu būt vēl tāds negatīvs apstāklī, kad NEVIENS NEKO NEORGANIZĒ.....
kas maksā par suņiem, sētām un māsasdēliem gadījumos, kad māsasdēli, suņi un sētas vienkārši izskrien tev priekšā, kad tu brauc noi punkta A uz punktu B....
iauto apdrošina organizatora civiltiesisko atbildību.... bet ja organizatora nav???
ņemsim piemēru....
satiekas seni paziņas (iauto rallijos visi ir paziņas)
sadomā - nu ka davaj uzcepsim šašliku
kur cepsim??? davaj rīgā nē....
a kur?
viens saka - davaj Jeiskā!
otrs - a kur tas ir?
trešais - es zinu, kur tas ir, bet īsti nemāku uz turieni aizbraukt
tad nu pienāk ceturtais un saka.... davaj es jums pa mailu aizbliezīšu visu nepieciešamo informāciju lai jūs varētu atrast TO vietu.... nu protams arī LAIKS tiek fiksēts jo lai viņi visi tur galā satiktos, vajag taču vienā laikā nokļūt tur
nu un lai TUR būtu interesanti, bez šašliku cepšanas papildus tiek sarīkotas stihiskas paslēpes, kur visi kautko meklē ar lukturīšiem pa mežu
aizdomīgi līdzīgi iauto pasākumiem
tad nu lapsa atbildi man lūdzu...... kāpēc ir vajadzība pēc saskaņošanas ar pagastiem un lafiem?
nu es saprotu, ja tas ir publiski pieejams pasākums..... bet iauto taču brauc tikai draugi....
jā un vispār vai ir kāds likums, kas regulē šito kārtību???
nuhaj, Tev ir taisnība!
nuhaj, Tev gods un slava!
nuhaj, you are the best!
nuhaj, nuhaj, nuhaj..
siamriP rakstīja:
lapsa rakstīja:
siamriP rakstīja:
Bazhix rakstīja:
nuhajs rakstīja: Pirmais, izlasi tak Nolikumu- pasākums saskaņots LAF un notiek pēc LAF priekšrakstiem.
Kāds nesaskaņotais dragreiss vēl?
Izlasi tak visu, ko Pirmais raksta
Shim ir plaans paarnjemt iauto ralliju organizeeshanu bez visaadu LAF, izlaidumu un Norveegjijas apmekleejumu jaukshanaas pa vidu. Un taadeejaadi garanteet, ka posmi buus tieshi tajos datumos, kas noraadiiti sastaadot kalendaaru.
Ja nemaldos, tad NSNF pasaakumos tak nekas netika saskanjots un katrs par savu kuuleni atbildeeja pats
da tu nepareizi saprati.... nevis Pirmais ko organizēt taisās, bet PAŠI DALĪBNIEKI NEORGANIZĒTI STIHISKI IZVEIDO PASĀKUMU....
tiklīdz kāds ir organizators tā kādam ir ko paņemt aiz pakaļas
viss jau ir jauki, bet kāda "čēpē" gadījumā cilvēki noteikti gribēs, lai kāds samaksā par bojāto sētu, nobraukto suni vai nosisto māsasdēlu...
un tad gluži "nejauši" organizātors var tikt "uzmests"
tāpēc es vēlreiz uzsveru....
kas varētu būt vēl tāds negatīvs apstāklī, kad NEVIENS NEKO NEORGANIZĒ.....
kas maksā par suņiem, sētām un māsasdēliem gadījumos, kad māsasdēli, suņi un sētas vienkārši izskrien tev priekšā, kad tu brauc noi punkta A uz punktu B....
iauto apdrošina organizatora civiltiesisko atbildību.... bet ja organizatora nav???
ņemsim piemēru....
satiekas seni paziņas (iauto rallijos visi ir paziņas)
sadomā - nu ka davaj uzcepsim šašliku
kur cepsim??? davaj rīgā nē....
a kur?
viens saka - davaj Jeiskā!
otrs - a kur tas ir?
trešais - es zinu, kur tas ir, bet īsti nemāku uz turieni aizbraukt
tad nu pienāk ceturtais un saka.... davaj es jums pa mailu aizbliezīšu visu nepieciešamo informāciju lai jūs varētu atrast TO vietu.... nu protams arī LAIKS tiek fiksēts jo lai viņi visi tur galā satiktos, vajag taču vienā laikā nokļūt tur
nu un lai TUR būtu interesanti, bez šašliku cepšanas papildus tiek sarīkotas stihiskas paslēpes, kur visi kautko meklē ar lukturīšiem pa mežu
aizdomīgi līdzīgi iauto pasākumiem
tad nu lapsa atbildi man lūdzu...... kāpēc ir vajadzība pēc saskaņošanas ar pagastiem un lafiem?
nu es saprotu, ja tas ir publiski pieejams pasākums..... bet iauto taču brauc tikai draugi....
jā un vispār vai ir kāds likums, kas regulē šito kārtību???
To visu regulē likums un MK noteikumi par masu pasākumiem.
Man tak vienalga - organizē, ko vēlies, es vienkārši saku, ka var sanākt sūdi... (varbūtība gan ir maza, bet tomēr)
siamriP rakstīja:
nu tad es Tev atbildu - man šķistu pazemojoši katrā zīmīgākajā vietā trīcēt un drebēt, ka tik kāds neuzjautā - ko jūs te darat, kas to ir atļāvis utt.
tas viens.
un otrs, tīri cilvēciski - es justos ļoti slikti, ja morāli būtu vainīga un atbildīga kaut vai par to pašu suni. par māsasdēliem nemaz nerunājot.
ja apakšā ir visas formalitātes, cilvēks ir parakstījies par to, kas par ko atbild - tas viss ir savādāk.
so, patiešām nenovēlu Tev nekad saskarties ar šādu te "nejaušu pasākumu" tumšo pusi...
arī tad, ja viss ir kārtībā, bet kas notiek - nav patīkami.
vai tas paraksts atgrieziis to suni vai maasasdeelu no vinjpasaules
Parasti tiiri psihologjiski ir taapat kaa ar greeksuudzi-noluudzamies un greekojam taalaak
un tas tavs paraksts buutiibaa arii neko neapstiprina-t.i ja buus suudi, pašam vien vajadzees kjepuroties...
Atvainojos par iejaukšanos....
vai tad iAuto rallijā startējošajām ekipāžām nav jāatbilst visām CSN un saistīto Noteikumu prasībām? Taču ir jābūt OCTAi Kas pārkāpj CSN, lai kārto savas attiecības policiju un cietušajiem.
ar taam visaam iespeejaam kaut kam notikt ir taa, ka jo ilgaaku laiku nekas nav noticis, jo lielaaka iespeeja, ka tas notiks...
Dorisa rakstīja: Atvainojos par iejaukšanos....
vai tad iAuto rallijā startējošajām ekipāžām nav jāatbilst visām CSN un saistīto Noteikumu prasībām? Taču ir jābūt OCTAi Kas pārkāpj CSN, lai kārto savas attiecības policiju un cietušajiem.
OCTAs nestraadaa sacensiibu laikaa....
bizenajs rakstīja:
bet ja neparaksties un neregjistreejies (kaa Pirmaa pasaakumos) tad straadaa gan
bizenajs rakstīja:
Ā, nu tad gan.
Zoo rakstīja:
bizenajs rakstīja:
bet ja neparaksties un neregjistreejies (kaa Pirmaa pasaakumos) tad straadaa gan
ja vinjiem buus kaut mazaakaa aizdoma, ka CSN noticis sacensiibu laikaa, suukaasi liiko
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]