Uh - kadi zibenji
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eu, a kad būs nākamais posms.....
nu vismaz apmēram....
moš tomēr latvijā vēl ir kāds pagasts, kurā ir kāds nenobraukts suns?
Pirmdien būs info par turpmākajiem posmiem un datumiem.
Nuhaj....par ko Tu cīnies?????
No malas izskatās, ka Tu esi vienīgais kuru satrauc regulārie "uzmetieni". Pārējās 25 ekipāžas laikam ir apmierinātas.
Īr taču cilvēki, kuri gūst apmierinājumu nodarot sev fiziskas sāpes. Varbūt ir arī cilvēki, kuri gūst kaut kādu baudījumu no tā, ka viņus regulāri piešmauc. Teorētiski taču var tā būt, ne
Necepies. Pakļaujies vairākuma viedoklim.
nezinu, neesmu apmierinaats ar to, ka posmi paarceljas. domaaju, ka lielaakaa dalja ar. tachu tomeer ceru un ticu, ka tam ir OBJEKTIIVI iemesli, taapeec necepos, lai gan celjojumu uz Norveegjiju kaut kad atpakalj gan neuzskatiiju par objektiivu iemeslu.
ir jau otrdiena. kas buus, kad buus??
Redaktors rakstīja: Pirmdien būs info par turpmākajiem posmiem un datumiem.
Re kac laps puisiic, pirmdienu ir daudz, veiksmiigi var atrunaaties
P.S. Laikam jau Dorisai taisniiba par to mazhismu ljautinjos.
Man arī kaut kā jau ir apnicis, ka tie posmi visu laiku pārceļas! Savu laiku plānot vispār nav iespējams!
A varbūt nevaig solīt, ja naf skaidrības vai to var paveikt
Nu vismaz par to pirmdienas infu
P.S.
Toč jau sāk piegriezties!!
es jau sen vairs neplānoju.....
ja izgadās brīva sestdiena un tad ietrāpās iauto posms, tad braucu...
pagaidām tikai pērnais nītaures posms sanāca neapmeklēts....
bet labi vien esot bijis, tur dzeltenie traktori esot visus biedējuši nost no ceļa
p.n.
eu, a kuro pirmdienu būs tā infa par nākamajiem posmiem
p.p.n.
interesanti, ja es uzblieztu "sveika Gauja" eksperimentālo nelegālo naktspasākumu.... daudzi atbrauktu?
nu buutu paaris ekipaazhas ar diskoteeku un gaismas efektiem
Ralliju... rallliju..... rallliju..... Visi kopaa: R A L L I....... )
eu, a interesanti, iauto pasākumu nevarētu rīkot ķipa nesaskaņojot....
vienkārši ir sagadījies tā, ka konkrētā vietā ierodas pārdesmit ekipāžas un brauc
protams, ja kas notiek, kāds iemauc kokā vai vietējam kaskadierim purnā, tad paši vainīgi....
siamriP rakstīja: eu, a interesanti, iauto pasākumu nevarētu rīkot ķipa nesaskaņojot....
vienkārši ir sagadījies tā, ka konkrētā vietā ierodas pārdesmit ekipāžas un brauc
protams, ja kas notiek, kāds iemauc kokā vai vietējam kaskadierim purnā, tad paši vainīgi....
Tak ne jau saskaņošanā ir tā problēma.
nuhajs rakstīja:
siamriP rakstīja: eu, a interesanti, iauto pasākumu nevarētu rīkot ķipa nesaskaņojot....
paga, reds tak teica, ka uztaisīt nav problēmu, saskaņot grūti... nu jamais tā teica kādus pāris posmus atpakaļ....
toreiz es vēl teicu, ka pasākums beidzot 5 gadu laikā ir izaudzis un kļuvis tik populārs, ka pieteikumi pārsniedz maksimālo dalībnieku skaitu.... un tieši tagad ir problēmas saskaņot....
a kur tagad ir probza?
Pirmais rakstīja:
nuhajs rakstīja:
paga, reds tak teica, ka uztaisīt nav problēmu, saskaņot grūti... nu jamais tā teica kādus pāris posmus atpakaļ....
toreiz es vēl teicu, ka pasākums beidzot 5 gadu laikā ir izaudzis un kļuvis tik populārs, ka pieteikumi pārsniedz maksimālo dalībnieku skaitu.... un tieši tagad ir problēmas saskaņot....
a kur tagad ir probza?
Šķiet, ka emailā, ko visiem izsūtīju, rakstīju, ka ja kāds vēlas uzzināt par iemesliem, tad lai man raksta/zvana - paskaidrošu.
Un tad, varu apgalvot, iepriekšējā lappusē rakstītie teksti šķitīs pēc bulšita...
Redaktors rakstīja:
Un tad, varu apgalvot, iepriekšējā lappusē rakstītie teksti šķitīs pēc bulšita...
1. Tikai redaktora uzvedība un viedoklis nav , ka viņš pats atļaujas pateikt- buļļa mēsli.
2. Katru reizi tev ir attaisnojumi, pie tam- pamatoti,no vienas puses gan.
Tava augstprātīgā attieksme lien pa visām malām ārā, tāpat kā tava pakalpiņa hammera lekšanās. Agrāk vismaz bija kaut kāda cieņa pret apmeklētājiem ( maiziites devējiem tātad) - tagad ir tikai buļļa mēsli.
( protams, gan iAuto redaktors, gan saab zonas Moderators drīkst lamāties)
Runa jau nav tikai par šo reizi. Runa ir par to, ka rallijs ir atcelts,pārcelts ne vienu vien reizi, tā jau ir sistēma un ,ja šoreiz tiešām ir tas ekstrēmais gadījums, ka jāpārceļ noteikti un tas izraisītu sapratni, tad iepriekšējās reizes (tava izklaide Norvēģijā, iepriekš 'neparedzamie' izlaidumi) ir izraisījušas tādu attieksmi pret pārcelšanu kāda nu tā ir tagad.
Aizgāja?
ok, chalji! Privaatas ziepju operas ir feina lieta, BET kas notiek ar rallija posmu? Kad plaanojas? Kad buus?
Redaktors rakstīja:
Pirmais rakstīja:
nuhajs rakstīja:
a kur tagad ir probza?
Šķiet, ka emailā, ko visiem izsūtīju, rakstīju, ka ja kāds vēlas uzzināt par iemesliem, tad lai man raksta/zvana - paskaidrošu.
Ok, OK.... iemesli mani pat īpaši neinteresē, jo tie vairs nespēj ietekmēt pasākuma norisi.... datums jau ir pagātnē....
ķipa nesanāca, nu i nesanāca.... kam negadās....
domāju tikai, moš tā PIRMDIENA gan varētu ātrāk pienākt.... man te plānojās visādi pasācieni, kuru datumus es vēl varu ietekmēt.... un negribētos atkal 2 dienas pēc akceptēta pasākuma uzzināt, ka iauto posms ir tajā pašā datumā.... nu un es jau neesmu vienīgais, kam visādas sporta spēles un tamlīdzīga koorporatīvā pigņa....
un viena interesanta nianse.... KAS ĪSTI būtu jāievēro lai pasākumu nevarētu uzskatīt par nelegālāu dragreisu vai kautko tamlīdzīgu, ko menti varētu vienkārši iztrenkāt.... ķipa nevienam taču nav jāprasa megaatļauja lai draugu vai paziņu kompānija varētu savākties nedēļas nogalē uz tusiņu.... varbūt kādā kempingā vai viesu mājā.... un kas varētu aizliegt jamiem pārvietoties pa koplietošanas ceļiem....
Pirmais, izlasi tak Nolikumu- pasākums saskaņots LAF un notiek pēc LAF priekšrakstiem.
Kāds nesaskaņotais dragreiss vēl?
nuhajs rakstīja: Pirmais, izlasi tak Nolikumu- pasākums saskaņots LAF un notiek pēc LAF priekšrakstiem.
Kāds nesaskaņotais dragreiss vēl?
Izlasi tak visu, ko Pirmais raksta
Shim ir plaans paarnjemt iauto ralliju organizeeshanu bez visaadu LAF, izlaidumu un Norveegjijas apmekleejumu jaukshanaas pa vidu. Un taadeejaadi garanteet, ka posmi buus tieshi tajos datumos, kas noraadiiti sastaadot kalendaaru.
Ja nemaldos, tad NSNF pasaakumos tak nekas netika saskanjots un katrs par savu kuuleni atbildeeja pats
Katrā ziņā visi Pirmā rīkotie pasākumi bija precīzāk noorganizēti kā pēdējā gada iAuto rallija posmi.
Pirmais ir Malacis!!!
Aplausus un Ziedus-Studijā!!!!!
P.S.
Ja Pirmais ko organizē, tad es un vēll kādi pāris Malači būss točna!!
Varbūt Elmārs var pieņemt darbā uz desmitdaļslodzi Pirmo rallija organizēšanai?
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]