Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

HAZ Reģ.: 16.05.2006
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: ar taam visaam iespeejaam kaut kam notikt ir taa, ka jo ilgaaku laiku nekas nav noticis, jo lielaaka iespeeja, ka tas notiks...

Bet iauto kausā jau ir ekipāžas, kas reizi pa reizei parūpējas, lai šī iespējamība saglabājās tīri prognozējamā līmenī

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

HAZ rakstīja:

bizenajs rakstīja: ar taam visaam iespeejaam kaut kam notikt ir taa, ka jo ilgaaku laiku nekas nav noticis, jo lielaaka iespeeja, ka tas notiks...

Bet iauto kausā jau ir ekipāžas, kas reizi pa reizei parūpējas, lai šī iespējamība saglabājās tīri prognozējamā līmenī

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

siamriP rakstīja:

lapsa rakstīja:

siamriP rakstīja:

Bazhix rakstīja:

nuhajs rakstīja: Pirmais, izlasi tak Nolikumu- pasākums saskaņots LAF un notiek pēc LAF priekšrakstiem.

Kāds nesaskaņotais dragreiss vēl?

Izlasi tak visu, ko Pirmais raksta

Shim ir plaans paarnjemt iauto ralliju organizeeshanu bez visaadu LAF, izlaidumu un Norveegjijas apmekleejumu jaukshanaas pa vidu. Un taadeejaadi garanteet, ka posmi buus tieshi tajos datumos, kas noraadiiti sastaadot kalendaaru.

Ja nemaldos, tad NSNF pasaakumos tak nekas netika saskanjots un katrs par savu kuuleni atbildeeja pats

da tu nepareizi saprati.... nevis Pirmais ko organizēt taisās, bet PAŠI DALĪBNIEKI NEORGANIZĒTI STIHISKI IZVEIDO PASĀKUMU....

tiklīdz kāds ir organizators tā kādam ir ko paņemt aiz pakaļas

viss jau ir jauki, bet kāda "čēpē" gadījumā cilvēki noteikti gribēs, lai kāds samaksā par bojāto sētu, nobraukto suni vai nosisto māsasdēlu...

un tad gluži "nejauši" organizātors var tikt "uzmests"

tāpēc es vēlreiz uzsveru....

kas varētu būt vēl tāds negatīvs apstāklī, kad NEVIENS NEKO NEORGANIZĒ.....

kas maksā par suņiem, sētām un māsasdēliem gadījumos, kad māsasdēli, suņi un sētas vienkārši izskrien tev priekšā, kad tu brauc noi punkta A uz punktu B....

iauto apdrošina organizatora civiltiesisko atbildību.... bet ja organizatora nav???

ņemsim piemēru....

satiekas seni paziņas (iauto rallijos visi ir paziņas)

sadomā - nu ka davaj uzcepsim šašliku

kur cepsim??? davaj rīgā nē....

a kur?

viens saka - davaj Jeiskā!

otrs - a kur tas ir?

trešais - es zinu, kur tas ir, bet īsti nemāku uz turieni aizbraukt

tad nu pienāk ceturtais un saka.... davaj es jums pa mailu aizbliezīšu visu nepieciešamo informāciju lai jūs varētu atrast TO vietu.... nu protams arī LAIKS tiek fiksēts jo lai viņi visi tur galā satiktos, vajag taču vienā laikā nokļūt tur

nu un lai TUR būtu interesanti, bez šašliku cepšanas papildus tiek sarīkotas stihiskas paslēpes, kur visi kautko meklē ar lukturīšiem pa mežu

aizdomīgi līdzīgi iauto pasākumiem

tad nu lapsa atbildi man lūdzu...... kāpēc ir vajadzība pēc saskaņošanas ar pagastiem un lafiem?

nu es saprotu, ja tas ir publiski pieejams pasākums..... bet iauto taču brauc tikai draugi....

jā un vispār vai ir kāds likums, kas regulē šito kārtību???

To visu regulē likums un MK noteikumi par masu pasākumiem.

Man tak vienalga - organizē, ko vēlies, es vienkārši saku, ka var sanākt sūdi... (varbūtība gan ir maza, bet tomēr)

es te visu laiku māju ar mietu, kādā veidā pasākumus varētu rīkot ja pašvaldība neakceptē

0 0 Atbildēt

nu plā!, tu matemātiku skolā arī esi mācījies vai trāpīji raimondsm izsludinātajā reformā...

patiesībā ir tā, ka iepriekšējo notikumi vai to neesamība neietekmē tieši nesaistītus notikumus nākotnē.....

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

Dorisa rakstīja: Atvainojos par iejaukšanos....

vai tad iAuto rallijā startējošajām ekipāžām nav jāatbilst visām CSN un saistīto Noteikumu prasībām? Taču ir jābūt OCTAi Kas pārkāpj CSN, lai kārto savas attiecības policiju un cietušajiem.

OCTAs nestraadaa sacensiibu laikaa....

iauto rallijs kopumā nav kvalificējams kā sacensība.... 323 octa samaksāja pusi, jo skaitījās abi vainīgi

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

nu plā!, tu matemātiku skolā arī esi mācījies vai trāpīji raimondsm izsludinātajā reformā...

patiesībā ir tā, ka iepriekšējo notikumi vai to neesamība neietekmē tieši nesaistītus notikumus nākotnē.....

njemot veeraa to, ka viss dziivee notiek pa spiraali, tad matemaatiku te iejaukt vajag ar daudz vairaak kaa vienu nezinaamo

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

siamriP rakstīja:

njemot veeraa to, ka viss dziivee notiek pa spiraali, tad matemaatiku te iejaukt vajag ar daudz vairaak kaa vienu nezinaamo

uj nevajag tikai, dakteris naturālais tu... šitās spirāles vari kucītēm instalēt ne man smadzenēs

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Jūs nemākat riktīgi kašķēties

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

bizenajs rakstīja:

siamriP rakstīja:

uj nevajag tikai, dakteris naturālais tu... šitās spirāles vari kucītēm instalēt ne man smadzenēs

Pirmais, es saprotu, ka Tu esi matemaatikas gjeenijs utt utjpr., man kaadreiz matemaatuika pat ljooti padevaas, lai arii riebaas, ko panaaca mana vecmaaminja, kas bija matemaatikas skolotaaja, principaa paldies vinjai gan par to, ka taa man padevaa, gan arii, ka beigaas riebaas, savaadaak buutu veel kljuvis par cipargalvu.

tachu, ja atminja nevilj, tad sho te muusu striidu atrisinaat var varbuutiibu teorija.

jaa, tas ka kaut kas notiek vai nenotiek, nav tieshi saistiits ar iespeeju kaut kam liidziigam notikt naakotnee, tachu, jo ilgaaku laiku nekas nenotiek, jo IESPEEJA, ka kautkas notiks naakotnee, palielinaas....

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

Pirmais rakstīja:

bizenajs rakstīja:

siamriP rakstīja:

Pirmais, es saprotu, ka Tu esi matemaatikas gjeenijs utt utjpr., man kaadreiz matemaatuika pat ljooti padevaas, lai arii riebaas, ko panaaca mana vecmaaminja, kas bija matemaatikas skolotaaja, principaa paldies vinjai gan par to, ka taa man padevaa, gan arii, ka beigaas riebaas, savaadaak buutu veel kljuvis par cipargalvu.

tachu, ja atminja nevilj, tad sho te muusu striidu atrisinaat var varbuutiibu teorija.

jaa, tas ka kaut kas notiek vai nenotiek, nav tieshi saistiits ar iespeeju kaut kam liidziigam notikt naakotnee, tachu, jo ilgaaku laiku nekas nenotiek, jo IESPEEJA, ka kautkas notiks naakotnee, palielinaas....

matemātika gan apgalvo pretējo

0 0 Atbildēt

bize...

reku tev elementārs varbūtību rēķinu piemērs....

tev ir monēta, kurai matemātiskā varbūtība uzkrist ciparam un ģērbonim ir 1/2....

tagad tu bišķi pamētā to monētu un ir sagadījies tā, ka 10 reizes pēc kārtas tev ir uzkritis CIPARS...

jautājums tev aprēķināšanai...

KĀDA ir varbūtība 11tajā reizē metot uzkrist ĢĒRBONIM un kāda ir varbūtība 11tajā reizē uzkrist CIPARAM?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

paviršība dokumentācijā turpinās - citāts iz nolikuma:

Pasākuma norise:

Sestdiena, 29.septembris

12:00-12:30 dalībnieku ierašanās

12:00-13:30 mandātu un tehniskā komisija

14:00 dalībnieku leģendas brauciena sapulce

14:30 pirmā auto leģendas starts

18:00 pirmā auto leģendas finišs

19:30 dalībnieku orientēšanās sapulce

20:00 pirmā auto orientēšanās starts

22:30 pirmā auto orientēšanās finišs

Otrdiena 2.septembris

12:00 – iepriekšējo rezultātu paziņošana/publicēšana interneta portālā www.iauto.lv

Trešdiena, 3.septembris

12:00 – oficiālo rezultātu publicēšana www.iauto.lv/...

19:00 – oficiālo rezultātu paziņošana restorāna Trīs Pingvīni telpās

19:30 – dalībnieku apbalvošana restorāna Trīs Pingvīni (Eurostop II stāvs, Valdeķu 33) telpās

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

par dalības maksu arī - ja apmaksā līdz 1. augustam, tad 35 lati, ja pēc tam, tad 45 lati.

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: par dalības maksu arī - ja apmaksā līdz 1. augustam, tad 35 lati, ja pēc tam, tad 45 lati.

Tā arī ir.

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: bize...

reku tev elementārs varbūtību rēķinu piemērs....

tev ir monēta, kurai matemātiskā varbūtība uzkrist ciparam un ģērbonim ir 1/2....

tagad tu bišķi pamētā to monētu un ir sagadījies tā, ka 10 reizes pēc kārtas tev ir uzkritis CIPARS...

jautājums tev aprēķināšanai...

KĀDA ir varbūtība 11tajā reizē metot uzkrist ĢĒRBONIM un kāda ir varbūtība 11tajā reizē uzkrist CIPARAM?

nu shaadi tiiri pieejot protams, ka taada pati

0 0 Atbildēt

matemātisko varbūtību daudzām lietām nemaz nevar tik precīzi aprēķināt....

tāpēc, piemēram, apdrošinātāji izmanto empīrisko metodi - paņem datus par kādu pietiekami ilgu laiku un izrēķina notikuma matemātisko varbūtību...

no otras puses - ir gadījumi, kas līdzīgi tevis aprakstītajiem

peiņemsim, ka katras mašīnas varbūtība noskriet no ceļa vienā dienā ir 0.05 un sākotnēji apgabalā ir 10 mašīnas. katru otro dienu apgabala iedzīvotāji nopērk vēl 1 mašīnu ....

tā tīri matemātiski rēķinot sanāk līdzsvars - vidēji 2 dienās vajadzētu nošķilties vienam losim, bet kāds cits autiņš tiek nopitrkts

šajā gadījumā iestājas tevis aprakstītā shēma, jo ilgāku laiku neviens neiepiļīs kokā, jo lielāka būs kopējā varbūtība ka KĀDS iepiļīs kokā..... bet tikai tāpēc, ka paaugstināsies mašīnu skaits

protams tas ir vienkāršoti rēķināts, vajadzētu vēl iekļaut vismaz koku augšanu un aplauzīšanu

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

nu spameri...

manupraat nav nekaadas sakariibas (ja vien tikai Mērfija likumi) notikumam, ka kaads ne no šā ne no tā ieliks palmaa....

Ar noteikumu, ka ar masiinu viss ir kaartiibaa un palmas pašas neskrien virsuu šinii gadiijumaa preteeji matemaatikai ir viens zinaamais (tu pats) un divi nezinaamie (masiina un palma).

ar vienu zinaamo un 2 nezinaamiem nekaada matemaatika nesanaak..Ja nebuutu cilveeka tad buutu tikai 2 nezinaamie kuri pasi par sevi neko sliktu nevar nodariit.ar 2 zinaamiem (otrs zinaamais arii no dziivaas dabas, iespeejams pat ziidiitaaju klases) jau ir vieglaak

Veel jau pastaav aarpuszemes civilizaacijas, melnie caumuri, piektaas dimensijas utt....

P.S- nedodu ne pieci, ka Bizes iepiiksteejiens pat to ka "dareetu kaada avaarija" kaadam zemapzinjaa kaut ko neiesleedz, un kaads tiesaam nesaak risinaat uzdevumu ar vienu zinaamo un 2 nezinaamiem...

Jators Reģ.: 21.08.2007
0 0 Atbildēt

Kaada iespeeja ka izejot no maajas tevi sagaida zilonis? te Riigaa?

vai nu jaa,vai nu nee... jeb 50/50.

matemaatikji

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Jators rakstīja: Kaada iespeeja ka izejot no maajas tevi sagaida zilonis? te Riigaa?

vai nu jaa,vai nu nee... jeb 50/50.

matemaatikji

Galvenais, ka taada iespeeja pastāv

0 0 Atbildēt

Jūs varat aprēķināt ,kāda ir varbūtība, ka nākamais iAuto posms notiks pardzētajā datumā?

Vēl dažas lietas. Vai nav iespējams, ja reiz Elmārs ir noguris no pasākuma rīkošanas, piesaistīt jaunus spēkus? Teiksim, Elmārs nodarbojas ar to, ka ir idejas autors un saskaņo pasākumu, un atrodas pasākumā galvenā organizatora ,novērotāja un konsultanta statusā. Trases zīmē, papīrus taisa un pasūta kāds , teiksim, Artis Stopiņš, kuram ir interese un pieredze tamlīdzīgu 'sanāksmju' organizēšanā.

Pārrunājot iauto rallija norisi un vēsturi ar vairākiem bijušiem un esošiem dalībniekiem, skaidrs, ka būtu vēlams lai atgrieztos arī satiksmes noteikumi, aklā braukšana, katrā posmā SRS un vairāki RS.

Varbūt piesaistot kādu svaigu spēku to ir iespējams atjaunot?

Ja vien Elmārs to vēlas, jo pašlaik izskatās, ka interese ir zudusi. Viss mainās, parādās citas intereses, bet pasākums 'iAuto rallijs' taču ir ļoti interesants un aizraujošs notikums.

0 0 Atbildēt

nu ble, es nemaz negribu nekaadu avaariju bet.. Ozz tasiniiba, pastaav taada lieta kaa neirolingvistiskaa programmeeshana.....

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: pastaav taada lieta kaa neirolingvistiskaa programmeeshana.....

To Tu pats vari atcelt.

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Varbūt kāds vēl atcerās mūsu zilo opeli no 2003šā gada, kas dabūja 3šo vietu kopītī, ar 2004trutajā 1x braucām (\"slēdzenes-atslēgas\" posms ). Ienākušas skumjas ziņas - jauns klients Tolmetam :> foto.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

Rakstīšu īsiem teikumiem, jo, šķiet, garāki teksti deksteram nepielec:

1) V posms būs tad, kad rakstīts - 29.septembrī

2) ne jau kāds norādīs, kad kāds ir noguris [skaties uz sevi]

3) vairāki RS jau tāpat ir - vēl vairāk - ir daudzi mainīgie ātrumi

4) SRS arī nekur nav pazuduši, gan jau būs vēl - tas atkarīgs no ceļu konfigurācijas (vai tur drīkst [atļauj] 2x braukt) - (nav teikums par garu?)

5) par citām interesēm spriest droši vien būtu (ir) stulbi

0 0 Atbildēt

un visbeidzot - vai deksters visās savās klona izpausmēs nesolīja pazust no iauto?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti