Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

Zoo rakstīja: nu spameri...

manupraat nav nekaadas sakariibas (ja vien tikai Mērfija likumi) notikumam, ka kaads ne no šā ne no tā ieliks palmaa....

Ar noteikumu, ka ar masiinu viss ir kaartiibaa un palmas pašas neskrien virsuu šinii gadiijumaa preteeji matemaatikai ir viens zinaamais (tu pats) un divi nezinaamie (masiina un palma).

ar vienu zinaamo un 2 nezinaamiem nekaada matemaatika nesanaak..Ja nebuutu cilveeka tad buutu tikai 2 nezinaamie kuri pasi par sevi neko sliktu nevar nodariit.ar 2 zinaamiem (otrs zinaamais arii no dziivaas dabas, iespeejams pat ziidiitaaju klases) jau ir vieglaak

Veel jau pastaav aarpuszemes civilizaacijas, melnie caumuri, piektaas dimensijas utt....

P.S- nedodu ne pieci, ka Bizes iepiiksteejiens pat to ka "dareetu kaada avaarija" kaadam zemapzinjaa kaut ko neiesleedz, un kaads tiesaam nesaak risinaat uzdevumu ar vienu zinaamo un 2 nezinaamiem...

tauriņa efekts

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

Jators rakstīja: Kaada iespeeja ka izejot no maajas tevi sagaida zilonis? te Riigaa?

vai nu jaa,vai nu nee... jeb 50/50.

matemaatikji

50/50 = 1

un varbūtība 0 vai 1 jau ir NOTIKUMS

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: un visbeidzot - vai deksters visās savās klona izpausmēs nesolīja pazust no iauto?

Kas ir, taisnība acīs kož? Ok, turpini sēdēt ceļu pārvaldē un neredzēt problēmas.

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

bizenajs rakstīja: pastaav taada lieta kaa neirolingvistiskaa programmeeshana.....

To Tu pats vari atcelt.

powol...

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

.. mana vecmaaminja, kas bija matemaatikas skolotaaja, p

he he - mana vecmāmiņa arī bija matemātikas skolotāja

Ja man būtu balstiesības, tad es balsotu par publiska pasakuma organizatora civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu auto pasākumos.. bet nu tiklīdz tusiņš kļūst par publisko pasākumu, tā vajag arī pašvaldības atļauju, pažarniekus, mediķus utt utt un tas protams audzē izmaksas.. tajā skaitā - lai entuziasts izskraidītu visas šīs instances, viņam tomēr arī par savu laiku un nerviem vajadzētu atbilstīgu samaksu.. nu un tad jau cena nav tālu līdz elitārai...

bet zinot, cik viegli ir apvākoties uz grants ceļa, cik maz var saskatīt putekļos un cik ļoti pārņem azarts... varbūt ir vērts.. īpaši, ja putekļu un azarta dēļ cieš ar pasākumu nesaistītas personas..

AutoPilots Reģ.: 01.09.2001
0 0 Atbildēt

arheos rakstīja: nuhaj, Tev ir taisnība!

nuhaj, Tev gods un slava!

nuhaj, you are the best!

nuhaj, nuhaj, nuhaj..

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstīja:

bizenajs rakstīja:

Ja man būtu balstiesības, tad es balsotu par publiska pasakuma organizatora civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu auto pasākumos.. bet nu tiklīdz tusiņš kļūst par publisko pasākumu, tā vajag arī pašvaldības atļauju, pažarniekus, mediķus utt utt un tas protams audzē izmaksas.. tajā skaitā - lai entuziasts izskraidītu visas šīs instances, viņam tomēr arī par savu laiku un nerviem vajadzētu atbilstīgu samaksu.. nu un tad jau cena nav tālu līdz elitārai...

bet zinot, cik viegli ir apvākoties uz grants ceļa, cik maz var saskatīt putekļos un cik ļoti pārņem azarts... varbūt ir vērts.. īpaši, ja putekļu un azarta dēļ cieš ar pasākumu nesaistītas personas..

iAuto pasākumos visa dalībnieku atbildība pret trešajām personām atbilstoši likumam tiek apdrošināta un vienmēr. Citas apdrošināšanas iespējas nemaz nav paredzētas.

Arī mediķi iAuto pasākumos ir.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

TheGirL rakstīja:

bizenajs rakstīja:

iAuto pasākumos visa dalībnieku atbildība pret trešajām personām atbilstoši likumam tiek apdrošināta un vienmēr. Citas apdrošināšanas iespējas nemaz nav paredzētas.

Piesardzība, nekad nenāk par ļaunu!

gadās jau visādi

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Tu domā Bizenaju?

Vai reizi gadā esošos mediķus Mūsā? Ja sniedz atbildi uz jautājumu, tad pasaki kā ir, nevis idealizē.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

sorre, The girla biju es, bet es domāju, ka Girla man piekristu - kas gan cits viņai atliek

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Tu domā Bizenaju?

Vai reizi gadā esošos mediķus Mūsā? Ja sniedz atbildi uz jautājumu, tad pasaki kā ir, nevis idealizē.

Šo sezon tā bij pagaidām vienīgā reize, kur vareja meistarību pārbaudīt (bez ātruma ierobežojuma)...

ja brauc ievērojot CSN - parasti mediķus nevajg

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

nuhajs rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Tu domā Bizenaju?

Šo sezon tā bij pagaidām vienīgā reize, kur vareja meistarību pārbaudīt (bez ātruma ierobežojuma)...

ja brauc pa koplietošanas ceļiem, ievērojot CSN, tad taču nevajag nekādus papildus saskaņojumus un atļaujas nu bez tiesībām, tehpases un octas....

protams likums līdz galam visu nepasaka, piemēram

14. Ceļu satiksmes dalībniekiem aizliegts:

...

14.2. bojāt, piesārņot vai piegružot ceļu.

un tagad nedaudz demogoģijas...

jebkurš auto piesārņo apkārtējo vidi, tātad arī ceļu

jebkurš auto bojā ceļu... ja vien tas nelido virs ceļa visi zina, ka ceļi bojājas.... radžotās ziemas riepas vien cik piķa nenoēd...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

AutoPilots rakstīja:

nuhajs rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Tu domā Bizenaju?

ja brauc pa koplietošanas ceļiem, ievērojot CSN, tad taču nevajag nekādus papildus saskaņojumus un atļaujas nu bez tiesībām, tehpases un octas....

protams likums līdz galam visu nepasaka, piemēram

14. Ceļu satiksmes dalībniekiem aizliegts:

...

14.2. bojāt, piesārņot vai piegružot ceļu.

un tagad nedaudz demogoģijas...

jebkurš auto piesārņo apkārtējo vidi, tātad arī ceļu

jebkurš auto bojā ceļu... ja vien tas nelido virs ceļa visi zina, ka ceļi bojājas.... radžotās ziemas riepas vien cik piķa nenoēd...

nebrauc ar "šipenēm"

Tas nozīmē "vajag zemu lidot"

Ha-Ha neuzlidot virsū kādam radaram....

0 0 Atbildēt

red

tu teici, ka pasākumu organizēšanu regulē likums un mk noteikumi par masu pasākumiem, bet NEKUR taču NAV definēts termins “masu pasākums”, kāpēc lai iauto pasākums būtu MASU pasākums?

labākais skaidrojums, ko izdevās atrast ir tikai

MK 17. 02. 2004. noteikumu Nr.82 “Ugunsdrošības noteikumi” 65. punktā ar masu pasākumu saprot pasākumu, kurā vienlaikus piedalās vairāk par 50 cilvēkiem

citur figurē masu pasākumi ar vairāk kā 200 dalībniekiem uttt..

moš tev ir zināms kāds konkrēti likums uttt to visu regulē..... man izskatās, ka lielu daļu iauto pasākumu neviens likums un mk noteikumi nevar piespiest saskaņot ar kādu....

pieņemsim 20 ekipāžas pa 2 deguniem un 10 organizatori/koordinātori, kopā 50, kas nepārsniedz pažarnieku noteikto limitu....

tikai jāapbruņojās ar nepieciešamajiem likumiem un MK noteikumu izrakstiem.... un tad jebkuru lapsas drebējienu par to, ka atnāks kāds onkulis un prasīs "ko jūs te darat" varēs brīvi atšūt ar vārdiem "mēs te atpūšamies draugu lokā, a TU kas esi? uz kāda pamata tu mums te piesipies? a nu, ka češī taisni, kamēr neesam mentus izsaukuši!"

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: red

tu teici, ka pasākumu organizēšanu regulē likums un mk noteikumi par masu pasākumiem, bet NEKUR taču NAV definēts termins “masu pasākums”, kāpēc lai iauto pasākums būtu MASU pasākums?

MK 17. 02. 2004. noteikumu Nr.82 “Ugunsdrošības noteikumi” 65. punktā ar masu pasākumu saprot pasākumu, kurā vienlaikus piedalās vairāk par 50 cilvēkiem

moš tev ir zināms kāds konkrēti likums uttt to visu regulē..... man izskatās, ka lielu daļu iauto pasākumu neviens likums un mk noteikumi nevar piespiest saskaņot ar kādu....

pieņemsim 20 ekipāžas pa 2 deguniem un 10 organizatori/koordinātori, kopā 50, kas nepārsniedz pažarnieku noteikto limitu....

tikai jāapbruņojās ar nepieciešamajiem likumiem un MK noteikumu izrakstiem.... un tad jebkuru lapsas drebējienu par to, ka atnāks kāds onkulis un prasīs "ko jūs te darat" varēs brīvi atšūt ar vārdiem "mēs te atpūšamies draugu lokā, a TU kas esi? uz kāda pamata tu mums te piesipies? a nu, ka češī taisni, kamēr neesam mentus izsaukuši!"

apdrošināt gan vajadzētu šito pasākumu,

viens pļavu izbraukā, cits krustojumā ar 120 km/h nepaskatoties šķērso galveno ceļu... u.t.t

P.s CSN bij aizliegti grupu braucieni, ja nemaldos jau no 3 saucas grupa....

0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

viens pļavu izbraukā, cits krustojumā ar 120 km/h nepaskatoties šķērso galveno ceļu... u.t.t

katram ir octa, ar to pilnīgi pietiek.... iauto pasākumā brauc pa vienam...

un ja kas, tad parādi man vietu likumā, kur ir aizliegts braukt pa ceļu vairāk kā 3 mašīnām

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

AutoPilots rakstīja:

katram ir octa, ar to pilnīgi pietiek.... iauto pasākumā brauc pa vienam...

un ja kas, tad parādi man vietu likumā, kur ir aizliegts braukt pa ceļu vairāk kā 3 mašīnām

Mani apmierina kā Elmārs organizē....

var jau nesaskaņotu sarīkot, tikai kurš uzņemas to izdarīt?

tad varēs apspriest kā reāli ir nesaskaņots pasākums...

Kurš piesakas noorganizēt?

0 0 Atbildēt

varbūt reds man pierādīs pretējo, bet man izskatās, ka lielākā daļa pasākumu tiek saskaņota tikai tāpēc, ka liekas, ka tā būtu labāk, tad ķipa kāds "lielais onkulis" atbild par visu....

protams mūsā pasākums ir jāsaskaņo, jo tas vairs nav gluži pa koplietošanas ceļiem.... bet atkal - ar ko jāsaskaņo? ar pašvaldību??? mūsa tak nepieder pašvaldībai (je nekļūdos)

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: varbūt reds man pierādīs pretējo, bet man izskatās, ka lielākā daļa pasākumu tiek saskaņota tikai tāpēc, ka liekas, ka tā būtu labāk, tad ķipa kāds "lielais onkulis" atbild par visu....

protams mūsā pasākums ir jāsaskaņo, jo tas vairs nav gluži pa koplietošanas ceļiem.... bet atkal - ar ko jāsaskaņo? ar pašvaldību??? mūsa tak nepieder pašvaldībai (je nekļūdos)

Vai LAF nav minēts...

jautājums ko organizēt? Pa slēgtu trasi vai pa koplietošanas ceļiem!

Ja netiek organizēts pa trasi, tad to var nosaukt par vizināšanos ...

ja trasē, tad jau to nosauks par nelegālajām gonkām...

0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

Vai LAF nav minēts...

NSNF organizēja slidināšanos pa Ādiņu trasi ziemā,neko nesaskaņojot. Neviens ,zin, netika arestēts.

SAAB klubs rīko ikgadēju 'ralliju' ar plašu dalībnieku skaitu un,zin, bez saskaņošanas ar LAF , un tajā pasākumā šogad piedalījās arī Biele. Nelegāli??

Ja mani 12 brālēni izdomās braukt ciemos visi reizē, tad ko, Kalvītim atļauja jāprasa būs???

Varbūt LAFam vajag tādu 'tūrisma ralliju' ķeksīša dēļ, kuru tad arī rīko E.B. ? Tāpat kā miniralliju rīko Rīkotājs, ne jau pats LAFs.

Nr_323 Reģ.: 20.02.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Interesanti,cik tad organizators samaksāja par Iecavā toreiz sasisto pasātu?

Prichom te tas tagad???

Par to samaksaaja mans apdroshinaataajs!

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

AutoPilots rakstīja:

Vai LAF nav minēts...

NSNF organizēja slidināšanos pa Ādiņu trasi ziemā,neko nesaskaņojot. Neviens ,zin, netika arestēts.

SAAB klubs rīko ikgadēju 'ralliju' ar plašu dalībnieku skaitu un,zin, bez saskaņošanas ar LAF , un tajā pasākumā šogad piedalījās arī Biele. Nelegāli??

Ja mani 12 brālēni izdomās braukt ciemos visi reizē, tad ko, Kalvītim atļauja jāprasa būs???

Varbūt LAFam vajag tādu 'tūrisma ralliju' ķeksīša dēļ, kuru tad arī rīko E.B. ? Tāpat kā miniralliju rīko Rīkotājs, ne jau pats LAFs.

ko daudz runat,

uzrīkojam kādu drag race?

0 0 Atbildēt

Nr_323 rakstīja:

nuhajs rakstīja: Interesanti,cik tad organizators samaksāja par Iecavā toreiz sasisto pasātu?

Prichom te tas tagad???

Par to samaksaaja mans apdroshinaataajs!

Tak ne par to runa, tas pieminēts tika tamdēļ, ka ne jau saskaņošana garantē kaut kādu organizatora atbildību.

0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

ko daudz runat,

Gribās,ja? Kas Tu tāds esi? Citādi runā te, bet kas esi, nav zināms. Un tad jau var arī dragreisu.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

ko daudz runat,

opā kurš ar kuru šoreiz?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti