- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
topinamburs rakstīja: stundu kaut kādas pļāpveida propogandas murgus klausīties - tur vajag daaaaudz lieka laika.
Es tik nesaprotu kāpēc tam kungam bija jāpeld, ja ņemam vērā, ka uz robežas ir tikai 2 mazi ezeri. Jāstiepj hidrokostīms, pleznas? Pilnīgi mierīgi pa meža celiņu kedās var iziet. Viens kontrabandistu man stāstīja, ka šo no Maskavas vilciena izsēdinājuši ar pilnām somām cigarešu, tad šams pa špalām no Sebežas līdz Zilupe nogājis. Tas gan bija 90 tajos.
Volx rakstīja: Jā un Kariņ- Siliņas režīms darbojas tieši tādā pat vīzē kā Argentīnas kreisie. Argentīnā ir Sieviešu ministrija, ja kas. Kas gan liek šaubīties, ka mums tāda arī būs?
www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7153845627586219269 par šito ir jau prikols. Kariņš izveido ministriju
Volx rakstīja: Nē, nu moins. Izskatās, Kremļa punduris sakurs karu visos planētas nostūros. No sākuma kkāda dvižuha Sudānā, tad Hamas/Izraēla un tagad Maduro atcerējies par strīdīgām teritorijām. Jāatgādina, ka Gajāna tagad izgājusi naftas tirgū un galvenokārt apgādā Eiropu. twitter.com/antiputler_news/status/1729920152664260693?t=MGnJkjpIH1jmpZZqlMHfHw&s=19
bet kas agrāk kurināja? Kārtējais pamuļķis, kas domā, ka krievija tikai tagad sāka taisīt sūdus.
Volx rakstīja: Lūdzu izteikties neitrālāk. Piemēram - nekompetentais experts, daudz labāk izklausīsies.
ASV, Indija, Lielbritānija, Pakistāna, sataisīja Taleban. Visus pārējos teroristus, pirātus un lielāko daļu pilsoņu karu taisīja Psrs un Krievija. Katrs gadījums ir unikāls, un ja kas interesē, prasi atseviški. Piemēram - kā radās somālijas pirāti? Precīzāk, - kurš uztaisīja somālijā karu un stimuleja pirātisma attīstību? Tad atbildēšu. Nevis kopīgi par visiem. Jo kopīgs tur tikai ir vārds "PSRS" vai "Krievija.
Bradypus rakstīja: Eksperts? Viņš tak pat nosaukumu uzrakstīt nejēdz, kur nu vēl zināt, ka tos sacerēja krievu monarhonacionālisti, kuri kā reiz cīnījās pret PSRS revolucionāriem. Un vēl piedomāt, ka tajā laikā Krievijas revolūcijā pa vidu eksistēja "Big Pharma", var tikai viens īsts eksperts.
Uzraksts man speciāli ir nepareizs. Tāpēc, ka kad oponentam beidzas argumenti pret mani, viņš var pielietot galveno lūzeru argumentu - gramatiku. Big pharma ideja neradās krievijā. Krievijā to reanimēja. Tāpēc rakstīju - "daļēji".
imzz rakstīja: Dombrovskis norāda, ka Brisele virzīs uz priekšu Mercosur, neskatoties uz Francijas pretestību (Paredzams, ka darījums izraisīs iespaidīgu Argentīnas un Brazīlijas liellopu gaļas eksporta pieaugumu uz visām ES valstīm. Saskaņā ar līgumu ES atvērs savus tirgus kvotai līdz 99 000 tonnām liellopu gaļas gadā ar preferenciālu likmi 7,5% tarifi.) Lielākā daļa ES valstu atbalsta ES un Mercosur tirdzniecības vienošanos, un Brisele ir apņēmusies mēģināt “pabeigt šo vienošanos”, FT stāsta ES tirdzniecības vadītājs. Sarunas par ES plānoto tirdzniecības līgumu ar Mercosur ir apstājušās, jo Brazīlija norādīja, ka jaunajai Argentīnas valdībai tas būs jāapstiprina. Francija, kas ir ilggadēja darījuma pretiniece, ir izsmējusi ierosinātās vienošanās vides aspektus. Francijas prezidents Emanuels Makrons pagājušajā nedēļas nogalē kritizēja no Mercosur importēto produktu oglekļa pēdas nospiedumu. "Es nevaru lūgt mūsu lauksaimniekus, mūsu rūpniekus Francijā un visur citur Eiropā pielikt pūles dekarbonizācijas virzienā, vienlaikus pēkšņi atceļot visus tarifus, lai ievestu preces, uz kurām šie noteikumi neattiecas," Makrons sacīja 2. decembrī. "Daži teikumi tika pievienoti teksta sākumā un beigās, lai iepriecinātu Franciju, taču tas nedarbojas. no www.politico.eu/article/dombrovskis-eu-to-forge-mercosur-despite-french-opposition-macron-milei/
Lielākoties dekarbonizāciju rada lietusmežu izciršana jo nepietiek lauksaimniecības zemes priekš SOJAS un citām vegānpamuļķu kultūrām.
Volx rakstīja: Zviedri ieved ASV karaspēku pat vēl nebūdami NATO! twitter.com/john_brown2022/status/1734328641813692870?t=_IMJZoXVGxG5Zf4WGM_m0g&s=19
lūk kas galvenie krievijas visvarenības sludinātāji. No staļina nenobijās, no pundura nomīza.
Bradypus rakstīja: www.businessinsider.com/russian-owners-of-sports-teams-2011-8
Jā, tieši tā. Kapitālistiskās valstīs sportu finansē amerikaņi, ķīnieši, KRIEVI, arābi, Vasja Pupkins un tu vari nopirkt sev kādu komandu. Bet krievijā sportu finansē pašvaldība un valsts.
Viencexpercs rakstīja:
Bradypus rakstīja: www.businessinsider.com/russian-owners-of-sports-teams-2011-8
Jā, tieši tā. Kapitālistiskās valstīs sportu finansē amerikaņi, ķīnieši, KRIEVI, arābi, Vasja Pupkins un tu vari nopirkt sev kādu komandu. Bet krievijā sportu finansē pašvaldība un valsts.
Nu un pastāsti pats, kur un pēc kādas ekonomikas principiem tie KRIEVI ņem naudu?