Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

mefisto rakstīja:

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja:

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja: Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

Tupi gvelz, tikai neesi ieklausījies. "Parastajam cilvēkam" viņa piedāvātais risinājums bija iepirkt nākotnē noderīgas lietas un neglabāt naudu. Par fondiem ļoti skaidri pateica, ka viņa piedāvājums ir ar visnotaļ augstu minimālo summu ieguldīšanai - t.i. ne tuvu "parastajam cilvēkam". "Manipulatīva informācijas pasniegšana" ir tieši tas, ko raksti tu.

Godīgi sakot, man liekas tev ir problēmas ar angļu valodu.

Godīgi sakot man liekas, ka tu esi tik debils, ka 25K, kas ir summa, ko viņš minēja kā pēc būtības minimālo, pie kuras viaspār ir vērts domāt par investēšanu, tev liekas katram "parastajam cilvēkam" brivi pieejama un investējama.

Tu to interviju klausījies 2x paātrinājumā vai kā?

Intervijas beigās tiek uzdots konkrēts jautājums, ko viņš iesaka investēšanas iesācējiem. Viņa atbilde ir, ka jāinvestē sistemātiski (kas ir legit). Cilvēkiem, kas mēnesī var atlikt investēšanai 500-1000 usd, viņš iesaka savu fondu. Fonda minimālais depozīts ir 2500 usd nevis 25k. Depozīts nozīmē, ka pirmā summa, ko ieskaita. Tālāk var mazāk skaitīt ikmēnesi. 500-1000 usd mēnesī ASV var atlikt tikai turīgais gals?

Klausījos pamatā interviju, nevis koncentrējos uz reklāmu. Taisnība - tomēr "25 simti". Arī ieteikums ko darīt, kuru minēju, izskanēja intervijas gaitā, nevis nodalītajā reklāmblokā. Interesanti, protams, kādēļ tevi tieši šī reklāma tik ļoti satrauc laikmetā, kurā gandrīz nekas nav rādāms bez atsauces "iekļauta produktu izvietošana".

Bet par turīgo galu - jā, valstī, kurā 12.6% iedzīvotāju saņem pārtikas pabalstus, pie kategorijas "investēt 500-1000$ mēnesī" pieder ļoti neliela, diezgan specifiska cilvēku grupa - kas jau ir uzskatāma par gana turīgu. Lielākā daļa "visušsķiras" centīgi maksā kredītus, nevis investē. Un esi drošs - cilvēks, kas ir spējis savu dzīvi organizēt tā, lai varētu dzīvot bez pabalstiem un kredītiem, nav tik stulbs, lai tev vajadzētu satraukties par to, ka viņu apmānīs ar šādu reklāmu. Savukārt problēmas, kas tiek apspriestas visā garajā intervijā, skar pilnīgi visu sabiedrību, ko tev ļoti gribas noslēpt, izmisīgi pievēršoties tieši reklāmas blokam.

"According to the U.S. Department of Agriculture, which administers the program, a preliminary tally of over 42 million Americans – around 12.6% of the nation – were participating in the program as of November 2022. In some states, that figure approaches 1 in every 5 residents."

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Bradypus

Viss ir saistīts, bet var jau būt ne tik slikti kā liekas. Vienkārši kad mēs augām tā negāja. Modernās izklaides..Kas zin???

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Velns viņu zin vai tā negāja - daudzas lietas nebija plaši zināmas, tā kā info apmaiņa teiksim starp D-pili un V-pili varēja aizņemt pat mēnešus. Ir bijis pietiekami par ko šausmināties arī tajos laikos ...

Labi zinu kā labs čoms savulaik ar vienu ar man labi zināmu meiteni no klases "kasījās", nekad nebiju klāt, bet zinu ka nereti pa skolu klīda "atsauksmes", vai bija vai nebija fiziska kontakta vai tikai vārdi ( vai varbūt ziemā ar pikām nomētāja) - HZ, jo praksē zinu ka meiča ar ne vienmēr stāstija gluži patiesību ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

P.S. cita starpā tas čoms izmācijās Policijas Akadēmijā un vismaz kādu laiku stabili strādājā par policistu ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kad vienreiz iedos kādam admin tiesības, kas šitos spamerus varētu izbanot?

Pasaules notikumi un Imanta

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Vispār šis ir auto portāls ne politikas p. Kādam vajag klikšķus...Man nav žēl lai jau klabina un klikšķina tik tā zupa šķidra paliek.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Te ir tēma - iauto.lv/forums/topic/42410-provokacija-konflikts-un-iespejamas-personas-aiz-kadra

------------

Tā, ja ļoti piedomā - atpalikušās austrumeiropas attieksmes pret modernās, sakārtotās pasaules vērtībām un ērtībām tik tiešām ir pasaules politikas sastāvdaļa.

Liberāļiem ļoti patīk te kontekstā pieminēt visādas citas valstis.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

Imanta pasaules centrs

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Imanta ikdienā ir ļoti mierīga vieta. Taču ja kaut kas notiek, tad kārtīgi. Kā cilvēkēdājs Trubas apkaimē vai tas maksājumu karšu hakeris, ko ņēma ciet specvienība.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

ZZZZ rakstīja: Bradypus

Viss ir saistīts, bet var jau būt ne tik slikti kā liekas. Vienkārši kad mēs augām tā negāja. Modernās izklaides..Kas zin???

Gāja un kā vēl. Tāpat vācās baros un klopējās. Nebija tikai telefonu, ar kuriem filmēt, un soctīklu, kur to visu ielikt. Bez tam - šādos pasākumos parasti ir tā, ka tikai daži zina, kas vispār notiek, lielākā daļa vienkārši ir atnākuši atbalstīt draugu, kurš ir atnācis palīgā citam draugam, kuru kāds esot apbižojis. Nu vēl variants, ka kāds tiešām izdomājis reketierus paspēlēt, bet uz baru attiecas tas pats iepriekš teiktais. Ā un vēl tas - kad tu tajā barā stāvi un saproti, ka kaut kas nav īsti lāgā, - mājās iet jau arī vairs nevar, jo pārējie padomās, ka mīkstais.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Alla Borisovna iesniegusi policijā ziņojumu, ka Judaškina bērēs viņai pazudis pulkstenis(2 miljoni RUB).

Burtiski ne ar vienu neesmu kontaktējies, pienāca 2-3 cilvēki, tajā skaitā Dmitrijs Peskovs  

t.me/c/1233777422/51007

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

ZZZZ rakstīja: Bradypus

Viss ir saistīts, bet var jau būt ne tik slikti kā liekas. Vienkārši kad mēs augām tā negāja. Modernās izklaides..Kas zin???

Gāja un kā vēl. Tāpat vācās baros un klopējās. Nebija tikai telefonu, ar kuriem filmēt, un soctīklu, kur to visu ielikt. Bez tam - šādos pasākumos parasti ir tā, ka tikai daži zina, kas vispār notiek, lielākā daļa vienkārši ir atnākuši atbalstīt draugu, kurš ir atnācis palīgā citam draugam, kuru kāds esot apbižojis. Nu vēl variants, ka kāds tiešām izdomājis reketierus paspēlēt, bet uz baru attiecas tas pats iepriekš teiktais. Ā un vēl tas - kad tu tajā barā stāvi un saproti, ka kaut kas nav īsti lāgā, - mājās iet jau arī vairs nevar, jo pārējie padomās, ka mīkstais.

Padumjajā jau cilvēka veselība bija 0 vērta - tos, kuri kropli, aizsūtīja 100 km no lielām pilsētām un viss. Šī irīpaši skaista PSRS vēstures lapaspusīte pēc WWII.

Mūsdienās gan pilnīgi nepieļaujamas darbības. Veselības bojājumu un seku risks ir ievērojami augstāks kā pāvošanās ieguvums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

eidis rakstīja:

darklight rakstīja:

ZZZZ rakstīja: Bradypus

Viss ir saistīts, bet var jau būt ne tik slikti kā liekas. Vienkārši kad mēs augām tā negāja. Modernās izklaides..Kas zin???

Gāja un kā vēl. Tāpat vācās baros un klopējās. Nebija tikai telefonu, ar kuriem filmēt, un soctīklu, kur to visu ielikt. Bez tam - šādos pasākumos parasti ir tā, ka tikai daži zina, kas vispār notiek, lielākā daļa vienkārši ir atnākuši atbalstīt draugu, kurš ir atnācis palīgā citam draugam, kuru kāds esot apbižojis. Nu vēl variants, ka kāds tiešām izdomājis reketierus paspēlēt, bet uz baru attiecas tas pats iepriekš teiktais. Ā un vēl tas - kad tu tajā barā stāvi un saproti, ka kaut kas nav īsti lāgā, - mājās iet jau arī vairs nevar, jo pārējie padomās, ka mīkstais.

Padumjajā jau cilvēka veselība bija 0 vērta - tos, kuri kropli, aizsūtīja 100 km no lielām pilsētām un viss. Šī irīpaši skaista PSRS vēstures lapaspusīte pēc WWII.

Mūsdienās gan pilnīgi nepieļaujamas darbības. Veselības bojājumu un seku risks ir ievērojami augstāks kā pāvošanās ieguvums.

Pareizāk gan būtu teikt, ka tur bija kaut kāda vērtība "pokazuhai" - lai investētu to bēdubrāļu deportācijā. Mūsdienās tam tērēt līdzekļus ir nepieļaujamas darbības, kā pareizi raksti, tapēc atstāj, kur ir. EPSRS tava veselība ir vērta tikai tikmēr, kamēr esi potenciāls nodokļu lops un to aprēķina valsts zaudējumos, ja izdomāsi nomirt par ātru.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

eidis rakstīja:

darklight rakstīja:

ZZZZ rakstīja: Bradypus

Viss ir saistīts, bet var jau būt ne tik slikti kā liekas. Vienkārši kad mēs augām tā negāja. Modernās izklaides..Kas zin???

Gāja un kā vēl. Tāpat vācās baros un klopējās. Nebija tikai telefonu, ar kuriem filmēt, un soctīklu, kur to visu ielikt. Bez tam - šādos pasākumos parasti ir tā, ka tikai daži zina, kas vispār notiek, lielākā daļa vienkārši ir atnākuši atbalstīt draugu, kurš ir atnācis palīgā citam draugam, kuru kāds esot apbižojis. Nu vēl variants, ka kāds tiešām izdomājis reketierus paspēlēt, bet uz baru attiecas tas pats iepriekš teiktais. Ā un vēl tas - kad tu tajā barā stāvi un saproti, ka kaut kas nav īsti lāgā, - mājās iet jau arī vairs nevar, jo pārējie padomās, ka mīkstais.

Padumjajā jau cilvēka veselība bija 0 vērta - tos, kuri kropli, aizsūtīja 100 km no lielām pilsētām un viss. Šī irīpaši skaista PSRS vēstures lapaspusīte pēc WWII.

Mūsdienās gan pilnīgi nepieļaujamas darbības. Veselības bojājumu un seku risks ir ievērojami augstāks kā pāvošanās ieguvums.

Pareizāk gan būtu teikt, ka tur bija kaut kāda vērtība "pokazuhai" - lai investētu to bēdubrāļu deportācijā. Mūsdienās tam tērēt līdzekļus ir nepieļaujamas darbības, kā pareizi raksti, tapēc atstāj, kur ir. EPSRS tava veselība ir vērta tikai tikmēr, kamēr esi potenciāls nodokļu lops un to aprēķina valsts zaudējumos, ja izdomāsi nomirt par ātru.

Tā nebija pokazuha - Staļinam nepatika redzēt uz ielas kropļus. Tāpēc rīkojums par aizvākšanu no lielajām pilsētām.

Lai nu kādi būtu iemesli, tgd cilvēka dzīvībai un veselībai ir ievērojami augstāka vērtība

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kad tad tavuprāt ir "pokazuha", ja ne tieši tas ko apraksti?

Un jā - materiāla vērtība neapšaubāmi ir augstāka, jo produktivitāte ir tehnoloģiski pieaugusi. Cilvēciskā izpratne gan būs grūti piekrist, jo cilvēka vērtēšanu naudā agrāk pamatā piemēroja vergiem, bet vismaz daļai sabiedrības bija kaut kāda garīga nemateriālā vērtība. Tagad visi esam vergu līmenī.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Staļins, ikdienā stipri tālu no vienkāršās tautas atrodoties, diez vai tos invalīdus redzēja. Iemesls bija kara invalīdus paslēpt pēc būtības. Lai to ļoti lielais skaits pilsētu iedzīvotājiem neradītu nevajadzīgus jautājumus par armijas un pakārtoti visas valsts virspavēlniecības kompetenci.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Es domāju, ka tu ļoti pārspīlē padomju patrīciešu vēlmi izdabāt tautai un tālredzību.

Staļins jau ar auto turpu šurpu pārvietojās. Un arī uz citām lielajām pilsētām. Un neesot paticis kā izskatās. Beigās šos uz kautkādu salu pārvietoja. 

Iedzīvotāju jautājumi domājam šiem bija pie kreisās kājas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 10 Atbildēt

Nekad nebūtu gaidījis, ka A. Švarcnegers būs Republikāņu saprāta balss (viens no):

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Kas tas par stilu - citēt 5 rindkopas un apakšā pierakstīt 3 teikumus? Na*j vajag tos garumgaros palagus pārpublicēt? Tā kā tādi penši kas atklājuši internetu un tik dragā 😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

0pis rakstīja: Kas tas par stilu - citēt 5 rindkopas un apakšā pierakstīt 3 teikumus? Na*j vajag tos garumgaros palagus pārpublicēt? Tā kā tādi penši kas atklājuši internetu un tik dragā 😂

IAuto stils. Tā tas foruma "dzinējs" ir uztaisīts.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Atbildēt apakšā (kā šis koments) būtu pret iAuto poņāķijiem, vai ne? Un re, var pat iztikt bez nevajadzīgas citēšanas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tur kaut kāda laika loģika - iAuto pats gudri izlemj, kad citēt un kad nē. Ja tu gribi iespringt un pētīt, kur tas ķeksis ielikts un strīdēties pretī portāla loģikai - karogu rokās un uz priekšu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Nu, un kāda problēma ir iecitēt visu un pēc tam labot un atstāt tos 3 vai 4 teikumus citātā, uz kuriem atbild.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Piemērs kā Ķīna mēģina nozagt visu kas ir kaut kā vērts:

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Tas jau sen nav neka jauns ka Ķīnā pie rietumu uzņēmēja atnāk partijas un valdības atbalstīti "biedri" un saka: "Zini, Džon, tu esi labs cilvēks un esi sniedzis lielu ieguldījumu mūsu valsts ekonomikā. Par to mēs sirsnīgi pateicamies. Pārraksti savu Ķīnā darbojošos biznesu un tehnoloģiju patentus biedra Vanga holdingam. Un... esi brīvs."

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Man kaut kā liekas, ka es šito jau pirms hvz cik gadiem lasīju.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Lūk, ko es teicu. Tik vien Darklight domā, ka ies secen dieva sods

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt
MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Piemērs kā Ķīna mēģina nozagt visu kas ir kaut kā vērts:

Ironiskā kārtā ar visu viņu kopēšanu es vēl neesmu redzējis nevienu normālo produktu, ko viņi būtu nokopējuši identiski vai labāk. Visu laiku ir itkā produkta klons, bet ar atsaucēm, ka kaut kas gluži nav sanācis tā kā vajag. Un te pat nav runa par to, ka viņi nevarētu uztaisīt labāk, vienkārši kaut kurā brīdī kāds onkulis rūpnīcā nospriež, ka "eh, saies tāpat" un produktu izlaiž tādu ne līdz galam.

Man reāli darbā ir iekārta no Ķīnas, kas ir uztaisīta kā analogs 2x dārgākām Rietumu iekārtām, 90% sūkņu un vadības ir no pārbaudītām Rietumu firmām, bet vienu sūda termostatu viņi paņem ieliek savējo un tas sūds loģiski ka nosprāgst pirmajā gadā. Un tas pat nerunājot par kopējo montāžas kvalitāti, kas no tāluma skatoties liekas OK, bet pieejot tuvāk saproti, ka puse no caurulēm un savienojumiem ir jāpārmontē. Skatoties uz to konstrukciju tu saproti, ka viņi varētu labāk, bet tieši tāpat kā PSRS neviens necenšās labāk.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kā stāsta tie, kuru produktus ražo Ķīnā, jābūt savai kontrolei, kas dzīvo Ķīnā uz vietas un novēro ražošanas procesu. Pie kam šiem cilvekiem ir jābūt labiem kontaktiem ar vietējiem daļu piegādātajiem, lai minimizētu iespēju, ka tavas precēs ieliks brāķa daļas. Citādi ir auzas. Vai nu iekārtās būs nekvalitatīvas detaļas vai arī kaut ko pa savam "optimizēs" vai vnk ignorēs ražošanas procesā utt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Pis taisni, slepkavniek.

Jau redzu, ka esi sailgojies - nekas neraudi - ievelc dziļi elpu un sagatavojies "drīz pērsim" Republikāņu puses lohus ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Tad pieņemu, ka esi gatavs komentēt sev līdzīgi domājošo lažu. 

Tad nu te būs iesākumā - pastāsti kā "analītiķis", kapēc šī principā sociālo programmu finansēšana ir Republikāņu klupšanas akmens, un ko R. tik centīgi aizstāv un kapēc:

www.cbpp.org/research/federal-budget/congress-should-reject-proposals-to-cut-non-defense-program-funding

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek un iecērt savā tupajā vardarbīgajā prātiņā, ke es NEKO tev neesmu gatavs komentēt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Ta jau domāju ka prātiņš par īsu kaut ko komentēt, un bailes ka tevi atkal stūrī neiedzen

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka prātiņs pa īsu un bailes. Jo tas, ka NEKO nav vērts komentēt vardarbības un slepkavošanas aizstāvim, tev nepielec.

Pis taisni.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Man ļoti labi pielec "kā tādus" kā tevi ir reizi pa reizei nepieciešams "atsēdināt". Un nekur tu neliksies vai nu runāsi par tēmu, vai "atsēdīsies", vari gribēt, vai negribēt, protestet vai nē ...

Ja varu stipri vien "atvēsināt" ne to dumjāko krievu "imperiālistu" diskusijā, tu ar nekur "neliksies" ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Par tavu slepkavošanas tēmu runāt netaisos.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Es jau iespejams ari gribētu lai tu par to nerunā, tomēr tu spītīgi turpini par to un tikai par to runāt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Norādīt uz tavu dabu nav par to runāt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Neko tu neesi ne norādījis ne pierādījis izņemot faktu, ka tu esi vēl zemāk diskusiju limeni par tiem kas uzmanto "ad hominem" ko pats tik "kvēli" šeit "apkaro". Nu īsts Don' Kihots

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

P.S. Cik debilam ir jābūt, lai pēc tam, kad pēc tavas uzbāšanās vien topikā, kur tevi pasūtīju, vēl pārpublicētu to otrā un pateiktu ka es esmu tas, kurš ir sailgojies.

Nav jau brīnums, ka ar tādām prāta spējām var kļūt par komunistu noderīgo idiotu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Tu labāk par tām savām prāta spējām rūpējies, jo "kaķa lāsti debesīs nekāpj", neatkarīgi no tā cik īss (vai garš) tas tavs vārdu krājums mister "ad hominem" tur kurā virzienā īsti ir. 

P.S. es jau agrāk teicu, ka kādu pasūtīt nav māksla, oponents var aiziet un var neaiziet, bet māksla ir radīt visaptverošu situāciju kad no "aiziešanas" nav iespējams izvairīties ...

P.P.S. un vienīgais noderīgais idiots esi tu pats, un ne grama vairāk, bet ne tāpēc ka būtu tiešām idiots, bet gan tāpēc ka nespēj padomāt 5 soļus uz priekšu ...

P.P.P.S. un "ad hominem" teikt par tevi ir apvainojums tiem kas to tiešām dara, tā kā esi vēl "limeni zem" tajā argumentācijas skalā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni debilais slepkavniek. Tu pat nezini, kas vispār ir "ad hominem".

Pasūtīt cilvēku, kura vērtībus skalas prioritātes ir vardarbība uz slepkavošana, ir pienākums, nevis māksla.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Švakri izproti gan to tavu pašuzstādīto slepkavošanas konceptu, gan savu "pienākumu", un arī ar tā izpildi tev nesokas 😝

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Nu vai arī turpini piesārņot forumu, jo pat tupākajam idiotam ir skaidrs tas, kas tev nekādi nepielec - neko saturīgu tu ar savu uzbšānos nepanāksi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Jau panācu ;)

Vari locīties kā gribi - zaudēji vēl neko sakarīgu pat nepasakot ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Un pārstāj pārsteigt ar arvien zemākām prātā spējām. Kā tavā slimajā sapnītī var pateikt kaut ko sakarīgu, uzsverot, ka neteikšu NEKO?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Mēgini velreiz "neteikt NEKO", izskatas ka tev slikti tas tikko padevās. Jo visu ko ar "savam parsteidzoši zemajām" prāta spējām vēlējos sasniegt jau sasniedzu, žēl ka tikai ka "ģeniālais"  Bradypus uz tā uzrāvās vēl ātrāk un "vieglāk" kā pats uz saviem izliktajiem "grābekļiem".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 6 Atbildēt

Nu saņemies ... vēlreiz ... tas nav tik grūti ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 6 Atbildēt

"Jauks" Republikāņu prezidenta kandidāts :

www.briangwilliams.us/reviews/trump-golden-voucher.html

www.minecreek.info/reviews/golden-trump-2024-card.html

Kaut gan kaut kas tajā moš arī ir - varēs sēdēt un "prezidēt" no telpas ar privāto apsardzi, nebūs nekur ne jāiet, na jālido ...

P.S. par "cērpamajiem" , jeb MAGA aitām un auniem labāk nemaz nerakstīt ... laikam "māksla nāk" no "Trampa universitātes" ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
3 0 Atbildēt

Izskatās, ka Tramps patiesībā ir demokrātu projekts konservatīvo ideju degradācijai. Štrunts par valsti, ka tik politiskais konkurents izgāžas!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kaut ko galīgi neesi sapratis. Konsevatīvās idejas GOP pārstavēt taisās Maiks Penss www.nytimes.com/2023/05/15/us/politics/pence-2024-preparations.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nigērija pārtrauc subsidēt degvielu, vietējie panikā pērk, kamēr vēl var dabūt lēto:

Uzstājoties nacionālajā raidījumā par Nigērijas demokrātijas dienu, ( prezidents ) Tinubu sacīja: "Ar sāpēm esmu lūdzis jūs, mani tautieši, ziedot nedaudz vairāk mūsu valsts izdzīvošanai. Par jūsu uzticību un ticību mums apliecinu, ka jūsu upuris nebūs veltīgs."

Lēmuma atcelt subsīdiju rezultātā benzīna cenas ir gandrīz trīskāršojušās – no 190 nairām (0,38 eiro, 0,41 ASV dolārs) litrā līdz aptuveni 540 nairām par litru. 540 nairas, tas būs 1,08 EUR par litru benzīna.

www.dw.com/en/nigeria-president-urges-forbearance-as-fuel-subsidy-ends/a-65889063

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nemaz nezināju, ka Nigērija ir sociālistiska valsts. Bet īstenībā: kāpēc vispār viņiem tā degviela bija jāsubsidē? Un kāpēc tā ir tik dārga -  dārgāka, nekā pie mums? ( Mums benzīns nemaksā eiro, ja noņem akcīzi un kas nu tur vēl.)

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Degvielas subsidēšanai tur bija ļoti senas tradīcijas. No 1970.gada. Kāpēc, nu galvenais iemesls, lai politiķi vai partija iegūtu popularitāti. Kad iedzīvotāju valstī bija daudz mazāk, kā tagad, šķita, ka valsts budžetam tas lielas problēmas neradīs.

Sociālisms ;) Nu, jā, Nigērija mēģina pāriet no neizdevušās sociālistiskās valsts uz korumpētu kapitālistisko, iestrēgusi pa vidu.

Dārga degviela tāpēc, ka paši patlaban nepārtvaicē, "Nigērijas esošās naftas pārstrādes rūpnīcas ir pilnībā slēgtas vairāk nekā trīs gadus naftas zādzības, cauruļvadu vandālisma un strukturālas nolaidības dēļ". Nupat gan valsts galvenais oligarhs palaidīšot lielu rafinēriju: "Šī ir problēma, ar kuru ir paredzēts risināt 19 miljardus dolāru (15,2 miljardus mārciņu) vērtai naftas pārstrādes rūpnīcai, kas pieder Āfrikas bagātākajam cilvēkam Aliko Dangotei.

www.africanliberty.org/2019/02/22/socialism-is-one-of-nigerias-biggest-problem/

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tur sākumā vairumu iedzīvotāju jāiemāca civilizēti uzvesties. Nu uzcels viņi to rūpnīcu, un? Pa ceļam būvētāja radinieki pirmie noslauks pusi budžeta jaunām villām un sporta auto. Daļu būvmateriālu izvazās mazāki zaglēni, pārējie urbs caurumus caurulēs un pumpēs zosti ārā pa vecam.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 3 Atbildēt

Mazs piemērs par to kāpēc abas partijas ASV ir nepieciešamas un pat ļoti, tik nu man personīgi grūti pārdzīvot, ka MAGA un tās piekritēju vidū ir "prasti" klauni un idioti:

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Degvielas subsidēšanai tur bija ļoti senas tradīcijas. No 1970.gada. Kāpēc, nu galvenais iemesls, lai politiķi vai partija iegūtu popularitāti. Kad iedzīvotāju valstī bija daudz mazāk, kā tagad, šķita, ka valsts budžetam tas lielas problēmas neradīs.

Sociālisms ;) Nu, jā, Nigērija mēģina pāriet no neizdevušās sociālistiskās valsts uz korumpētu kapitālistisko, iestrēgusi pa vidu.

Dārga degviela tāpēc, ka paši patlaban nepārtvaicē, "Nigērijas esošās naftas pārstrādes rūpnīcas ir pilnībā slēgtas vairāk nekā trīs gadus naftas zādzības, cauruļvadu vandālisma un strukturālas nolaidības dēļ". Nupat gan valsts galvenais oligarhs palaidīšot lielu rafinēriju: "Šī ir problēma, ar kuru ir paredzēts risināt 19 miljardus dolāru (15,2 miljardus mārciņu) vērtai naftas pārstrādes rūpnīcai, kas pieder Āfrikas bagātākajam cilvēkam Aliko Dangotei.

www.africanliberty.org/2019/02/22/socialism-is-one-of-nigerias-biggest-problem/

Es pieņemu, ka gandrīz visās naftas ieguves valstīs ir tā saucamais subsidētais bendža. Tas nav sociālisms, bet valdošie politiķi parāda, ka ieguvumi no naftas ieguves nav tikai dažiem, bet visiem.

Es pāris gadus atpakaļ braukāju pa Malaiziju, tur bija aptuveni 0.5 litrā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

valdošie politiķi parāda, ka ieguvumi no naftas ieguves nav tikai dažiem, bet visiem.

Ja to var pavilkt, un subsidētā degviela nekalpo kā jauks kontrabandas priekšmets un korupcijas instruments, kā tas ir Venecuēlā.

Atgriežoties pie Nigērijas, iedzīvotāju tur tagad ir 4x vairāk, nekā, kad subsīdijas sākās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Makrona valstī atkal mēsli un cūcības, jo policistam izdevās nobliezt kādu nepilngadīgo likumpārkāpēju. Domāju jau, ka alžīriešu vai marokāņu izcelsmes, citādi tik daudz neplosītos. Un tā arī izrādījās:

"Pēdējo trīs dienu laikā visā Francijā izcēlās vardarbīgi protesti pēc tam, kad policists Parīzes priekšpilsētā nošāva 17 gadus veco Nahelu M., kurš bija Ziemeļāfrikas izcelsmes. Nemiernieki ar visu ko, t.sk. Molotova kokteiļiem uzbruka sabiedriskām ēkām, transporta sistēmām un veikaliem, ievainojot 249 tiesībsargājošo iestāžu darbiniekus. Pagaidām 875 arestēto. "( Politico ) Baidās, ka nemieri varētu sasniegt 2005.gada līmeni. Toreiz nemierus izraisīja pāris zaglēnu nāve, kuri nositās ar motorolleru, bēgot no policijas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti