Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vācijā uzspridzina vidēji vairāk , kā vienu ATM ( bankomātu ) dienā. Vācieši mīlot skaidru naudu, un to izņem ATM. Vācijā esot apm. 53 000 ATM un vidēji vācietis banknotēs izņem 6600 EUR gadā. ATM bankomātu aplaupītāju bandas sevišķi aktīvas pierobežas ar Nīderlandi pilsētās. Pašā Nīderlandē šā tipa noziegumi mazinoties, jo tur bankomātu naudas kasetes pielejoties ar līmi, ja ATM atver noteikumos  neparedzētā veidā. Vācijā tas vēl nav ieviests.

Pirms gada dzīvokļu iedzīvotāji virs Santanderas bankas filiāles neveiksmīgi sūdzējās tiesā, lai ATM tiktu noņemtas, jo bažījas, ka varētu ciest nākamā uzbrukuma laikā, — "žests, kas citās valstīs varētu tikt uzskatīts par pravietisku." 

www.reuters.com/world/europe/cash-loving-germans-fret-over-exploding-atms-cross-border-crime-wave-hits-2023-04-14/

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Intesanti ka jāspridzina, mūsdienās jau nu varēja vēsi tehnoloģiskāk pieiet jautājumam ...

Atliek tik cerēt ka vismaz sprāgstvielas jēdz lietot citādi ātri vien uzlaidīs paši sevi un apkārtējos "gaisā"...

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Var saprast, ka pietiek bankomāta kasti piepildīt ar skābekļa - acetilēna maisījumu no autogēna, un to aizdedzināt. Kaut kas tāds tika mēģināts Bolderājā 2015.gadā: "Sākotnējā informācija liecina, ka bankomātā bija izurbts caurums, lai to piepildītu ar gāzi. Sprādziena vietā, visticamāk, uzsprādzis gāzes balons. Līdz ar to sprādzienbīstamo ierīci noziedznieki nemaz nebija paspējuši aiznest līdz bankomātam"

www.la.lv/laupitaji-bolderaja-meginajusi-uzspridzinat-bankomatu-viens-miris

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Kara atbalstītājs Lula turpina savu pasaules apceļošana, bet ne visur viņu sagaida atplestām rokām

 Portugal's right-wing Chega party called for a demonstration on April 25 against President Lula. In publication on social networks, a call to the act: "A thief's place is in prison.”

Lula will make a speech in Portugal's Parliament, but not in the main session. After pressure from right-wing parliamentarians, it was decided that the leftist will participate in a solemn session that was not the main one.

In a post on Twitter, André Ventura, leader of Chega, said: "We already have too much corruption in Portugal, we don't need to import it!”

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 4 Atbildēt

Arvien vairāk un vairāk no "maisa" tiek izvilkts Republikāņu nesmukumu komplektā ar to kā mēģināja safabricēt un kā varētu mēģināt "safabricēt" nākamās ASV vēlēšanas. Izskatās ļoooooti nesmuki gan ar visiem Trampa un iesaistīto meliem gan ar jurdiskām stratēģijām "kā pareizi čakarēt vēlētājus" cerot izslēgt Demokrātu vēlētājus no "cīņas":

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Fox news" šķiras no Takera Karlsona ( Tucker Carlson ) , acīmredzot, atlaiž sakarā ar to balsošanas mašīnu skandālu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Līdzsvaram: www.nbcnews.com/media/don-lemon-says-fired-cnn-rcna78349

Un analītiķi jau apspriež Takera iespējamo prezidenta kandidatūru - ka tik nīdējiem nesanāk aplauzties. 

P.S. Lai nebūtu dumju komentāru - man Takers nepatīk, un es ļoti ceru, ka viņš neizvirzīs savu kandidatūru.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, vismaz Takeram radās problēmas dēļ politikas, kamēr Dons Lemons pateica kaut ko pavisam nepieņemamu, proti, ka sievietes pēc 40 vairs neesot pirmā labuma ;) “Nikki Haley isn’t in her prime, sorry,” Lemon said. “When a woman is considered to be in her prime — in her 20s, 30s and maybe her 40s.”

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt
MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Viss jau būtu kārtībā, tikai Mikrotīklam ar šādām lietām vajadzēja nodarboties gadus 10-12 atpakaļ, kad vēl biezā slānī bija vietējie studenti, kuri tad būtu bijuši tie Mikrotīkla darbinieki vai RTU pētnieki. Tajā laikā gan Mikrotīkla vadība uzskatīja, ka ir ok mēģināt piesaistīt programmētāju pa vidējo algu valstī. 

Tagad kad nokrituši no plaukta un konstatējuši ka cilvēku nav, gan ziedot sākuši vairāk, gan algas sludinājumos uzrāda 2x-3x vidējās algas valstī, bet kā teica klasiķi: "par vēlu dzert Boržomi, kad aknas jau nodzertas".

Ieguldījumi zinātnē? Nu ok, diemžēl zinātne pēc raksta atkal tāda ļoti specifiska un var būt par maz pētnieku un ideju, lai pētījumus komercializētu un ieguldījumi atmaksātos.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

imzz rakstīja: Nu, vismaz Takeram radās problēmas dēļ politikas, kamēr Dons Lemons pateica kaut ko pavisam nepieņemamu, proti, ka sievietes pēc 40 vairs neesot pirmā labuma ;) “Nikki Haley isn’t in her prime, sorry,” Lemon said. “When a woman is considered to be in her prime — in her 20s, 30s and maybe her 40s.”

Tikai interesanti, ka Takera vārds tevis piesauktajā balsošana mašīnu lietā nefigurē, savukārt figurējošie atlaisti netiek. Nebūs viss tik vienkārši, ka tev šķiet.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Lietā nefigurē, bet diezgan ticami, ka viņš varēja būt nerakstītas vienošanās objekts. Ne jau viss tiek "uz papīra uzlikts".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Un ko tas maina? Kā publiskajā telpā izskatās šāds gājiens, ja figuranti netiek atlaisti? Akciju tirgus jau savu pateica - FOX vērtības zudums dramatisks. Intriga, ko Takers darīs tālāk, milzīga. Pie viņa reitingiem Fox, kā platformas, atņemšana muti neaizbazīs. Attiecīgi... Interesanti un noteikti ne vienkārši.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 2 Atbildēt

Intersantākais būs kādu "dziesmu" Takers tagad dziedās, kaut gan protams viņa alga Fox un citi iekrājumi/mantojumi viņam ļauj konkrēti nospļauties uz visu un visus pasūtīt ...

Par prezidenta kandidatūru - nav viņam finansējuma šim pasākumam, lai iesaistītos tuvojošās vēlēšanās ... 

Potenciāli varētu, bet tad var sanākt "maziņš bankrots" ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Kā pret Trampu attiecas paši Republikāņu vēlētāji un vēl šis un tas par vēlēšanām:

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nīderlandes tiesa pavēl spermas varoņdonoram apturēt aktivitātes.

Kā būt par tēvu vairāk kā 550 bērniem bez lielām pūlēm audzināšanas un izdevumu sakarā, sasniedzot "Bībeles patriarhu" un Čingizhana līmeni ?  Esot par spermas donoru. Protams, likums gan ierobežo šādas aktivitātes, Nīderlandē ar 25 bērniem un 12 ģimenēm, bet īstu entuziastu likums neapturēs. "Vīrietis ziedoja spermu Nīderlandē un ārvalstīs, tostarp Dānijas spermas bankai Cryos, kā arī piedāvāja savu spermu, izmantojot tiešsaistes platformas, melojot gan nākamajiem vecākiem, gan klīnikām.

Vecāku grupa ( kura vērsās tiesā ) apgalvoja, ka, ievērojami pārsniedzot 25 bērnu vai 12 ģimeņu ierobežojumu, vīrietis riskēja kaitēt savu donoru bērnu garīgajai labklājībai, vienlaikus palielinot incesta risku.

"Visi šie vecāki tagad saskaras ar faktu, ka viņu bērni ir daļa no milzīga radniecības tīkla, kurā ir simtiem pusbrāļu un pusmāsu," norādīja tiesa."

www.politico.eu/article/dutch-court-orders-man-who-fathered-550-kids-to-stop-donating-sperm/

( Kāds tam sakars ar politiku ? Nu, 550 bērnu jau ir politika )

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Sanāca paklausīties BBC iztirzājumu par šo čali. Esot ļoti reliģiozs tips ar pārliecību, ka baltā rase izmirstot un tāpēc viņam jāpieliek roka situācijas uzlabošanai šādā veidā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

"Jāpieliek roka" tiešā un pārnestā šī izteiciena nozīmē.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ta jau precīzāk būtu teikt  ... "jāpieliek pirksts"

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Par monetāro sistēmu un to, kas patiesībā ir inflācija un ko varneši sauc par inflāciju: 

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Un pats tik turpina pelnīt uz inflācijas un lohu rēķina ... un nemaksāt ASV nodokļus, nu tipisks Republikānis.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

P.S.lai nebūtu tikai tukši vārdi :

skatamies Euro Pacific Asset Management LLC adresi un tad :

www.districtofcolumbiataxattorney.com/articles/tax-weary-americans-find-haven-in-puerto-rico/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Neko vairāk par ad hominem tāpat nespēj. Būtu noklausījies, nevajadzētu tupi gvelzt par to, kas saruna nemaz netiek slēpts.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Sāc tik soļot pa priekšu, mister "ad hominem", es arī noklausīšos līdz galam, kad būs laiks, bet principā ir smieklīgi skatīties kas Bradypus šķiet "svarīgs un intersants" ar ko padalīties ar citiem ...

Bet "tādiem skepkavniekiem kā man" tukša diršana nenozīmē absolūti neko, tādêļ arī tik kritiska attieksme ... jo īpaši pret nodokļu nemaksātājiem ...

P.S. atkal sagribējās parunāties ?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni. Smejies un skaties, bet nelien virsū ar savu izmisīgo vēlēšanos parunāties, kuru vēl debili man mēģini pierakstīt. Un interesanti skatīties ir, kas "trigerē" vardarbību un slepkavošanu atbalstoša komunista nekontrolētu verbālo caureju - cilvēku vēlme paglābt savus ietaupījumus no viņu represijām....

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es komentēju tavu likto video, parunāšanās ar tevi mani ne uztrauc, ne interesē, tas tā ja gadījumā pa visu šo laiku tev bijis grūti saprast un salikt 2+2 ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Un cita starpā ja tu ar savu "analītisko prātu" uzķeries uz tā kur tev par apmēram 50% baro muļķības kas tēmētas "klausītājam parastajam", tad piedod neko diži augstu vērtējumu tu nesaņemsi ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

P.S. Neesmu vēl līdz galam ticis, bet viena lieta gan - Pītersons gan ir audzis vismaz tajā jomā kas ir kvalitatīvu jautājumu uzdošana, lai arī varbūt prasītos intervējamā viedokļa mazliet kritiskāka uztvere, vai arī tāds kā "lūgums" pēc dziļāka domas izklāsta, citādi ir vietām jūtams ka intervējamais tikai maļ pa riņķi vienu un to pašu "tēzi" ne sevišķi dziļi un ne sevisķi gudri un padziļināti skaidrojot savu viedokli ( kaut tajā pašā laikā jau "intervijas" sākumā pats norāda ka "tagad" vs "viņa laikā" izglītības kvalitāte esot slikta).

JanJan Reģ.: 07.02.2018
0 0 Atbildēt

Pītersons māk runāt, tas jā. Bet nu skaidrs, ka viņa šoviem un visam arī ir diezgan konkrēts bias. Viņš ir tagad aizgājis diezgan pamatīgi es pat nezinu kā lai to nosauc - uz kkādu NWO ceļu? Attiecīgi arī saturs konkrēts. Viņš jau pietiekami gudrs psiholoģijā un runas manierē - neaicina jau viesus tik tā lai parunātos. Tur jau noteikti kārtīgi piedomā, ko aicināt, zinot kāds message tiks pateikts. Viņš cenšas atstāt iespaidu par nezin kādu ļoti labu, civilizētu, gudru diskusiju, bet pats jau arī ļoti cītīgi iet tikai vienā virzienā. Skaidrs, ka viņš ar visādiem aktīvistiem ir daudz plēsies tur par pronouniem utml. un droši vien vairs vnk negrib, bet nu jebkurā gadījumā rada maldīgu iespaidu.

Nu Schiffs jau ar maļ vienu un to pašu 15 gadus. Es tik tā pārskrēju pāri, vai piesauca savus ierastos piemērus, ka agrāk wc papīrs bija biezāks un krekeru paciņā bija par vienu krekeri vairāk?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 3 Atbildēt

ASV ir pieprasījums pēc konservatīvas, "vienkāršam cilvēkam" saprotamas politikas, bet uz tā rēķina tauta tiek oportūnistiski "apčakarēta" mēģinot iestāstīt ka "progresīvā politika" kopā ar visiem atbalstītājiem ir baigais draņķis ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Noklausījos līdz galam, tevis minētās lietas nesadzirdēju šajā intervijā, bet kopsummā kāds "izliekas" ka nesaprot no kā pats pelna, bet tas kas varbūt varētu kādam noderēt bija satilpināms pāris minūtēs ... vidēji intersanti no psiholoģiskā aspekta, taču formāta un ilguma dēļ - laika nosišana un tikai, bet nu ja braucot uz darbu nav nekā labāka ko darīt - ir paciešami ...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Par monetāro sistēmu un to, kas patiesībā ir inflācija un ko varneši sauc par inflāciju: 

Put your life together. Develop a vision. 

Saukļi kā no tiem dučiem grāmatu, kas māca, kā nopelnīt Lielo Naudu - un kur nekā vairāk, kā tukšu saukļu nav.

PS - netaisos nosist 1,5 stundas laika informācijas uzņemšanai, kuru izlasot uzrakstītā veidā, varētu uztvert padsmit minūtēs.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Vairums to grāmatu arī ir uzrakstītas ar mērķi nopelnīt grāmatas autoram.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Skaidra lieta, Peter Schiff jau ļoti ilgstoši stāsta kā viss sabruks un fiziskais zelts ir baigi labs utt. Viņam noteikti viss šitais exposure labi naudiņu ienes (gan pa tiešo pārdodot grāmatas, ad revenue, gan arī bezmaksas reklāma savam investīciju biznesam).

Es, protams, nesaku, ka viņam nav taisnība par atsevišķām lietām. Pirms iepriekšējās krīzes 2008.gadā viņš jau gadu vai divus iepriekš sāka teikt, ka nav labi. Bet nu viņš ir tāds konstantais doom & gloomers, nu ja tu 10 gadus no vietas saki, ka drīz būs baigi slikti, vienā brīdī Tev būs taisnība.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Atkal būs sarunas par ASV valsts parāda griestu paaugstināšanu;

"ASV prezidents Džo Baidens pirmdien izsauca četrus augstākos Kongresa līderus uz Balto namu nākamnedēļ pēc tam, kad Valsts kase ( Treasury ) brīdināja, ka valdībai varētu pietrūkt naudas, lai pēc jūnija sākuma apmaksātu rēķinus.

Valsts kases sekretāre Dženeta Jellena vēstulē Kongresam sacīja, ka aģentūra, visticamāk, nespēs izpildīt visas ASV valdības maksājumu saistības "iespējams, jau 1. jūnijā", ja Kongress nerīkosies. ( Reuters , 1.maijā )

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

DĀR Putinam: nebrauc pie mums, nenostādi mūs neērtā situācijā:

www.tvnet.lv/7765630/dienvidafrika-lugusi-putinu-neapmeklet-brics-samitu-zino-mediji

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Par šo nesen +/- populāri politiskie komentētāji un youtuberi uzjautrinājās, ka tikšanos ar Putinu bija jārīko Lieldienās. DĀR arestētu dubultnieku un īstais Putins Maskavā "augšāmceltos".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Newsaders ziņo par strauju naftas cenu kritumu biržās

youtu.be/d_p2M9BgyIM

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

JanJan rakstīja: Skaidra lieta, Peter Schiff jau ļoti ilgstoši stāsta kā viss sabruks un fiziskais zelts ir baigi labs utt. Viņam noteikti viss šitais exposure labi naudiņu ienes (gan pa tiešo pārdodot grāmatas, ad revenue, gan arī bezmaksas reklāma savam investīciju biznesam).

Es, protams, nesaku, ka viņam nav taisnība par atsevišķām lietām. Pirms iepriekšējās krīzes 2008.gadā viņš jau gadu vai divus iepriekš sāka teikt, ka nav labi. Bet nu viņš ir tāds konstantais doom & gloomers, nu ja tu 10 gadus no vietas saki, ka drīz būs baigi slikti, vienā brīdī Tev būs taisnība.

"ja tu 10 gadus no vietas saki, ka drīz būs baigi slikti, vienā brīdī Tev būs taisnība."

10 gadi makroekonomikā ir gana īss periods un ja izrādās taisnība ar lietām, ko varētu novērst, ja viņu klausītu, nevis ļautu viņam nopelnīt uz krīzes rēķina, tad varbūt vajag sākt domāt, ko darīt, nevis sūdzeties par viņa peļņu

Bet nu lai vai kā - tavs komentārs ir vienīgais, kas vismaz attālināti ir par tēmu, nevis personāliju apspriešana. Un tas tikai pierāda, ka viņam atkal izrādīsies taisnība un varēs krīzē pelnīt, jo uz pūļa mentalitāti var paļauties - pūlis ne vien nerunās pretī varnešiem, bet gan aktīvi atbalstīs savādāk domājošo cenzūru.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Newsaders ziņo par strauju naftas cenu kritumu biržās

youtu.be/d_p2M9BgyIM

paskaties pats biržās - cena +- tāda pati, kā pēdējos 9 mēnešus, aprīļa beigās bija tāda pati, kā šodien

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Paskatījos... Interesanti, ka nekādu kritumu tiešām nevar redzēt, vai ne?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 2 Atbildēt

Paskaties pēdējo pusgadu, visgudreli

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Debils, kā parasti. Tas, ka kādreiz cena ir bijusi zemāka, nemaina faktu, ka šobrīd IR kritums.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Piekrītu Brady. Stāsts jau ir par to, ka nesen OPEC paziņoja par naftas ieguves samazināšanu, lai "stabilizētu cenu" Atiecīgi tā palēcās, bet izrādās, ka nav sanācis stabilizēt un notiek kritums neskatoties uz visām pūlēm.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mazliet neierastāks uzdevums adhoministiem un var pat nevērt tie, kam uzmanības deficīts ir Youtube shorts piemērots. Pārējiem varētu būt šis tas interesants.

 

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Par monetāro sistēmu un to, kas patiesībā ir inflācija un ko varneši sauc par inflāciju: 

Noskatījos visu interviju. Idejas var pasmelties, bet visa intervijas sāls ir beigās - ieguldiet manā fondā, jo es esmu labākais.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu jā - tas sākums, kur runā par to, kā tev bez piekrišanas atņem naudas vērtību drukājot, jau noteikti nav nekas slikts, salīdzinot ar nedaudz pašreklāmu un piedāvājumu pavisam brīvprātīgi izmantot viņa pakalpojumus.

Perfekta ilustrācija loha dabai. Nekas nav ļaunāks par kapitālistiem un viņu iedomāšanos kaut ko nopelnīt, nevis atdot režīmam.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 1 Atbildēt

Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Fonds tak ir tikai "naudas slūžas", lai fonds pelnītu nauda jāiegulda tālāk. Resp.ieguldot fondā, cilvēks saņem mazāk, nekā ieguldot pa tiešo, jo fonds jau grib pelnīt priekš sevis arī.

Un uz fondiem uzraujas pat bankas, nesens piemērs:

Mar 18, 2023 — The sell-off in Credit Suisse's shares began in 2021, triggered by losses associated with the collapse of investment fund Archegos and Greensill.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

mefisto rakstīja: Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

Tupi gvelz, tikai neesi ieklausījies. "Parastajam cilvēkam" viņa piedāvātais risinājums bija iepirkt nākotnē noderīgas lietas un neglabāt naudu. Par fondiem ļoti skaidri pateica, ka viņa piedāvājums ir ar visnotaļ augstu minimālo summu ieguldīšanai - t.i. ne tuvu "parastajam cilvēkam". "Manipulatīva informācijas pasniegšana" ir tieši tas, ko raksti tu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ar investīcijām un akcijām gadās arī šādi, 10 miljardi "izkūp gaisā" :

fortune.com/2023/05/02/carl-icahn-net-worth-billionaire-plunges-hindenburg-research-short-seller/

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 2 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja: Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

Tupi gvelz, tikai neesi ieklausījies. "Parastajam cilvēkam" viņa piedāvātais risinājums bija iepirkt nākotnē noderīgas lietas un neglabāt naudu. Par fondiem ļoti skaidri pateica, ka viņa piedāvājums ir ar visnotaļ augstu minimālo summu ieguldīšanai - t.i. ne tuvu "parastajam cilvēkam". "Manipulatīva informācijas pasniegšana" ir tieši tas, ko raksti tu.

Godīgi sakot, man liekas tev ir problēmas ar angļu valodu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

SVF gabdrīz dubulto savu ekonomiskās izaugsmes prognozi Gajanā. 

Jau iepriekš tā bija iespaidīga, bet tagad tiek prognozēts, ka 2023 tā augs par 37% un 2024 par 45%

Salīdzinājumam Indijas izaugsme tiek prognozēta ap 5%

oilnow.gy/featured/imf-significantly-increases-guyanas-growth-forecast-for-2023-2024/#:~:text=While%20the%20institution's%202022%20Article,2024%20growth%20would%20be%2021.2%25.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

mefisto rakstīja:

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja: Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

Tupi gvelz, tikai neesi ieklausījies. "Parastajam cilvēkam" viņa piedāvātais risinājums bija iepirkt nākotnē noderīgas lietas un neglabāt naudu. Par fondiem ļoti skaidri pateica, ka viņa piedāvājums ir ar visnotaļ augstu minimālo summu ieguldīšanai - t.i. ne tuvu "parastajam cilvēkam". "Manipulatīva informācijas pasniegšana" ir tieši tas, ko raksti tu.

Godīgi sakot, man liekas tev ir problēmas ar angļu valodu.

Godīgi sakot man liekas, ka tu esi tik debils, ka 25K, kas ir summa, ko viņš minēja kā pēc būtības minimālo, pie kuras viaspār ir vērts domāt par investēšanu, tev liekas katram "parastajam cilvēkam" brivi pieejama un investējama.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Amerikā tiek pedalēts Gonsalo Liras arests, antiukraiņu sentimenti utt

Tas tagad topā youtu.be/iBCytKURg6M

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja:

Bradypus rakstīja:

mefisto rakstīja: Nē, tā ir manipulatīva informācijas pasniegšana, kas beigās loģiski nonāk līdz jautājumam, a ko tad parastajam cilvēkam darīt ar savu brīvo naudu. Un risinājums ir viņa fondi. Tā nav nedaudz pašreklāma. Pietam viņš pat nepastāsta par citām opcijām. Šie te lielie fondu pārvaldnieki ir veiksmīgāki par citiem līdz brīdim, kamēr vairs nav veiksmīgi...

Tupi gvelz, tikai neesi ieklausījies. "Parastajam cilvēkam" viņa piedāvātais risinājums bija iepirkt nākotnē noderīgas lietas un neglabāt naudu. Par fondiem ļoti skaidri pateica, ka viņa piedāvājums ir ar visnotaļ augstu minimālo summu ieguldīšanai - t.i. ne tuvu "parastajam cilvēkam". "Manipulatīva informācijas pasniegšana" ir tieši tas, ko raksti tu.

Godīgi sakot, man liekas tev ir problēmas ar angļu valodu.

Godīgi sakot man liekas, ka tu esi tik debils, ka 25K, kas ir summa, ko viņš minēja kā pēc būtības minimālo, pie kuras viaspār ir vērts domāt par investēšanu, tev liekas katram "parastajam cilvēkam" brivi pieejama un investējama.

Tu to interviju klausījies 2x paātrinājumā vai kā?

Intervijas beigās tiek uzdots konkrēts jautājums, ko viņš iesaka investēšanas iesācējiem. Viņa atbilde ir, ka jāinvestē sistemātiski (kas ir legit). Cilvēkiem, kas mēnesī var atlikt investēšanai 500-1000 usd, viņš iesaka savu fondu. Fonda minimālais depozīts ir 2500 usd nevis 25k. Depozīts nozīmē, ka pirmā summa, ko ieskaita. Tālāk var mazāk skaitīt ikmēnesi. 500-1000 usd mēnesī ASV var atlikt tikai turīgais gals?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti