- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
darklight rakstīja: Kad es tā padomāju... Bij man kādi 16, kad par atbildi, vai var paņemt autiņu un aizlaist ar čomiem nopeldēties, fāters vienkārši pameta Rekorda atslēgas ar tekstu: tikai netaisiet sūdus! Bet nu tie bija jautrie 90-tie, bez tam mēs vālējām pa vasarnīcu rajonu, ne jau pa pilsētu. Tagad citi likumi, citi tikumi, un satiksme arī cita.
Jā. Ar fātera žiguli patstāvīgi braucu no 11-12 g.v. Reizēm tētim pienāca ziņas, ka pretī braucis viņa žiglis, bet mašīnā neviena nav bijis. Es ceļu vēroju starp stūri un paneli.
Parasti gan brauciens bija pārsimt metri pa mazpilsētas ielu. Tās bija 80-beigas.
...un miliči pazīstami
Vēlāk gan man bija izvīlēta sava gan garažas, gan žiguļa atslēga/to gan vecāki nezināja/. Reiz gan nācās skaidroties par to, kā pie -20 un neapkurinātas garāžas no rīta var būt motors silts :D
Ehhhh.... ![]()
nomiks rakstīja: Nē, pēc reģstrācijas vairs nav nekas jāsūta. Visas darbības tikai aplikācijā. Tīri teorētiski var savā telefonā uztaisīt visu info ar tēva profilu. Bet tad arī sanāk, ka tēvs ir bijis jau sākotnēji iesaistīts šajā afērā
Nu... Es mācētu tēva profilu dabūt savā telefonā bez viņa ziņas, ja vien viņš spētu pie tāda tikt pats savā telefonā ;) Pieļauju, ka ir diezgan daudz tādu profila īpašnieku, kuru bērni tehnoloģijās ir gudrāki.
JanJan rakstīja: Protams, ka ir atbildīgs būs lietotājs. Ja auto saņems sodu par nepareizu novietošanu, citybee piestādīs rēķinu pēdējam lietotājam. Viņu pašu noteikumos ir rakstīts, ka visi saņemtie sodi ir uz lietotāju + vēl pats citybee pēc cenrāža var pieprasīt samaksāt administrēšanas maksu par to, ka viņiem jāčakarējas ar tavu sodu. Rīgā policija ir ļoti kūtra uz sodīšanu pēc savas iniciatīvas. 90% no gadījumiem, kad kāds tiek sodīts, tas ir pēc izsaukuma. Ja Tevi traucē, ka citybee tiek nomesti neatļauti, tad sauc pašvaldības policiju, lai liek sodu.
Jāskatās, kas tad viņiem tur ir tajā līgumā teikts. Ja autiņu novieto 21os, bet stāvēšanas aizliegums ir no 22iem, tad būtībā nekas pārkāpts it kā jau nav.