Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Atklāti sakot, agrāk tādu piespiedu pašizolāciju laikam uzskatītu teju par cietumu, tagad esmu jau pie tā visa pieradis un īpašu neērtību šobrīd kontaktpersonas statusā pat neizjutu. Āra pastaigas atļautas (jau 20 dienu min 10km nostaigāts). Privātmājas pagalmā sniegu tīru. Pārtiku līdz mājas ārdurvīm piegādā Barbora vai arī aizbraucu līdz Rimi paņemt sakomplektēto. Tik un tā prasība iekštelpās ar masku utt. Easy

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

antivakseri.

Uzrakstiet, konkrēti, kas jūs neapmierina vakcīnās. Tikai jautājumus uzdodat skaidrus, formulētus, pamatotus, klāt pierakstot avotu, kur tādu informāciju izrāvāt, bez Giša - Galopa ( Gish gallop en.wikipedia.org/wiki/Gish_gallop ) metodes.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

viencexperc

16.01.2021 9:34

Litri: 5611, Līmenis: 1

Reģ.: 13.02.2017

00Atbildēt

antivakseri.

Uzrakstiet, konkrēti, kas jūs neapmierina vakcīnās. Tikai jautājumus uzdodat skaidrus, formulētus, pamatotus, klāt pierakstot avotu, kur tādu informāciju izrāvāt, bez Giša - Galopa ( Gish gallop en.wikipedia.org/wiki/Gish_gallop ) metodes.

Pastāsti mums labāk par nanotehnoloģijām, nanomateriāliem un to ietekmi uz cilveka organismu

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

tas, ka jūs izvairaties no konkrētiem jautājumiem, komentārim, tikai liecina to, ka jūs esat "pret" tikai tāpēc, lai būtu "pret". Nekāda pamata tam nav.

Un tev nanotehnoloģijas ir daudz tuvāk, ja reiz tik lēti uzķeries uz vakcīnu sazvērestības teorijām.

Paskaties uz savu roku. Neredzi rētu pēc vakcīnas?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

lai gan tavā gadījumā, pareizāk rakstīt - rētu pēc čipošanas, rētu no tā, ka Bilam Geitsam nesanāca samazināt cilvēku skaitu, rētu pēc tā, ka nesanāca tevi sterilizēt, rētu no tā, ka ievadīja tevī dzīvsudrabu, rētu no vakcīnām, kuras vispār ir neefektīvas un nevajadzīgas - tu taču nesaslimi ar stingumkrampjiem, poliemolītu un tuberkulozi.

Sarakstu var turpināt. Nekas jauns tas nav. Neko tu neizdomāji no jauna. Viss labi aizmirsts vecais.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Psihologa slēdziens:

Kas ir antivakseri - tie ir cilvēki, kuri neapmierināti ar valdības darbu grib iestāties pret to. Valdība saka - potēties ( lai gan to ne valdība izdomāja) - antivakseri saka - "Nē".

Valdība teiks - pēc diršanas jānoslauka dibens, - tie teiks - nē!

Tas ir vienīgais iemesls.

Potams, ka oficialā versija skan savādāk - "negribu, ka uzspiež", "Nav zināma potes darbība pēc 20 gadiem"... utt.

Kas ir covidioti?

Tie ir panikas cēlāji, kuri raujas galējībās. To dēļ ir daudz lielaka mirstība un smagie gadījumi, jo cilveki sevi negatīvi noskaņo. Man māsīcas māte dabūja temperatūru, klepu, un tādu covididiotu dēļ sāka pārdzīvot, bija viņai aizdusa, nevarēja elpot... Līdz atnāca analīzes - covid-..

Uzreiz viss pārgāja.

Domaju, ka viņa nebija vienīgā. Un kas būtu, ja viņai būtu covid.

Un mazākums - adekvātie cilvēki.

Tie, kuri saprot, ka covid ir problēma, viņiem var patikt var nepatikt valdības darbs, bet viņi saprot, ka lai tas vis ātrāk beigtos, vajag - ieturēt socialo distanci, ātrāk visiem sapotēties un dzīvot tā, kā agrāk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Vispār, covidiotu sākotnējais forumējums bija tiem, kuri uzskata, ka kovids neeksistē vai ka to palaida valdības, lai pakļautu populāciju, ka ierobežojumus ievērot nevajag utt. pēc tam šo apzīmējumu piesavinājās tevis minētā grupa.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 2 Atbildēt

Šādas atbildes nav, nav pierādāma utt. Arī dievu nevar redzēt. Bet ir cilvēki kas var redzēt, pateikt to kas piem Tev aiz ādas vai galvā notiek. Arī medicīna tam līmenim ir jau ļoti tuvu. Bet vēzis, citi audzēji, smadzeņu šūnu neironu utt darbība ir tumšais lauciņš. Es par saviem vārdiem varu konkrēti atbildēt. Pats esmu ticies ar abu šo dieva ja tā drīkst teikt virszemes pārstāvjiem. Esmu daudzas, daudzas h pavadījis Gaiļezera 16. nodaļas reanimācijas telpās...un notiek neizskaidrojamas lietas, brīnumi. Ja tā drīkstētu teikt par zinātniskiem terminiem

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Tevi medicīna izvilka Gaiļezera nodaļas reanimācijā, bet tagad viņu apdirs.

Nav brīnumi. Tas, ka mirstot redzēji kaut kādas savas fantāzijas, sapņus - tā ir normāla parādība, kad smadzenes atrodas "nomoda" režīmā. Par to ir sarakstītas grāmatas, un psihiatrijā pat eksistē tam nosaukums. Palasi, dažreiz ļoti noderīgi lasīt kaut ko vairāk par postiem feisbukā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 2 Atbildēt

Vai tiešām tu domā, ka ja tu gulētu grāvī, nevis Gaiļezera 16.nodaļā, tavs dievs tevi izvilktu?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

viencexperc

Spriezot pēc atbildes tādi nanomateriāli nepastāv un uz apkārtējo vidi nekādu ietekmi neatstāj

Pat maskas sejai ko tiražē nenormālos daudzumos jau ir stipri lielu vides piesārņojumu izveikušas. Vēl jau špricītes kaut kur mētājās...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

es domāju, ka mums atšķirīgi priekšstati par nanotehnoloģijām medicīnā, tāpēc sniedzu tādu atbildi.

Tu, noteikti domā, ka nano-ūdens ārstē pret vēzi.

Man - termins NANOtehnoloģijas asociējas ar vārdu - nano, kas nozīmē vienu miljardo daļu metriskajā sistēmā, respektīvi - ļoti sīku.

Ir, piemēram dažādi nano materiāli ( grafēns, aerogēls, nanokristāli, utt) Un ja tos izmanto medicīnā, tad to var saukt par nanomateriālu izmantošanu medicīnā.

Un ar nano ūdeni, nano tehnoloģijām reimatisma ārstēšanā - NAV NEKĀDA sakara.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 1 Atbildēt

viencexperc rakstīja:

kasinsh79 rakstīja: Otru tādu vakcīnu fanu nezinu

Fans neesmu. Bet PASAKIET man kaut vienu adekvātu faktu, ka vakcīnas nav vajadzīgas un es varu mainīt savu viedokli, jo dogmu man nav.

Tādu nav. Viss, ko jūs varat piedāvāt, - kaut kādus melus, kaut ko izrautu no konteksta un ciparus, kur no 2 miljoniem vakcinētajiem viens nomira no alerģijas pēc vakcinēšanās.

Es vienam pmuļķim ( volx) uzdodu loģiskus 3 jautajumus par vakcīnām, šis neatbild. Jo nezin. Tādi jūs visi esat - antivakseri. Ne sūda neziniet un to tikai varat kā nospiest "dalīties".

Pilnīgs muļķis... Tik acīm redzama atbilde. Zini tādu terminu kā dabiskā atlase? Nevakcinējamies un evolucionējam. Kaut gan ar tādu dabas kļūdu kā tevi par evolūciju runāt ir muļķīgi. Tādi cilvēki kā tu ie bojā 20 sekundes pēc tam kad pazūd strāva.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Es pareizi sapratu - norobežojoties no eksperca teiktā, tu uzskati, ka labāk ir atstiept pedāļus, nekā vakcinēties?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 4 Atbildēt

Jā es vēlos izturēties atbildīgi, tikai ne pret mazākumu planētas iemītnieku, bet pret vairākumu. Un ja šis vairākums ir atradis iespēju aizstāvēties un izdomājis vakcīnu pret cilvēkiem, nevēlos viņiem traucēt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tikai nezvani ātstiem, kad dabiskā atlase nāks ar izkapti tev pakaļ. Piekodini arī tuviniekiem, lai neteaucē. Tik kaut kā tās domas strauji mainās kad slikti paliek un pie 37°C jau liekas ka mirst nost.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

Vēl viena lieliska šī laika blakne ir fakts ka visa šņaga cp un pp sastāvā guļ un ārpus mājas var justies daudz brīvāk.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Interesant,ka būtībā vakcīnas nav un skaidrs ka pilnībā visiem dalbaijobiem tā nebūs pieejama vēl būtiski ilgu laiku.Pa kuru būs iespēja nosprāgt kaut vairākkārt. Acīmredzot,daži aktīvākie te jēgu pārmiizušie dr.sēji vienkārši meklē sev īslaicīgu mierinājumu.Ja nu kādam biksespiedrirsušajam lieka deva paliek pāri,padodiet ziņu

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 3 Atbildēt

Žigis nedusmo biedri.Šī bilde saistīta ar auto lietām

GB12 Reģ.: 29.03.2011
8 1 Atbildēt

Arī ne par auto tēmu runājot - cik intelektuālam jābūt cilvēkam, lai fanotu par kaut kāda uzmanību alkstoša tirliņa ierakstiem, kuru "šērotāju" skaits ir proporcionāls bļeģu skaitam konkrētajā ierakstā, un lai šādi ierkasti liktos smieklīgi?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
8 1 Atbildēt

Bet, ja atmetam bļeģus, tiešām neredzu, par ko tur fanot - viņa ceļojumu apraksti ir tīri OK, bet tā "pārējā figņa" - nu, tāda tipiskā letiņa vissirslikti īdētāja retorika, tikai pasniegta tā, lai to savā valodā uztver, tā teikt, neizglītotākā un ar intelektu nenomocītākā tautas daļa.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Paldies Žigim, varam klapēt sabiedrisko, jau iepriekš to minēju, ka citur stingrāki ierobeźojumi lai nav jāklapē ciet sabtransports.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt

Šobrīd notiek liela konference, kur jūs varat gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem www.facebook.com/SabiedriskieSatversmesSargi/videos/1151274685323225/

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Tur daudzi nav lohi.Pašu Klimoviču un Vasiļevski ieskaitot.Lohs varbūt ir tas tur atvaļinātais glumais Askolds.Ja īsti negribas drirst, ta nav jēgas bikses pogāt vaļā.Bet tāds Klimovičs ir aizmirsis vienu- lai arī viņš nav lohs,viņam ir loha imidžs un tieši tā ir Galvenā problēma.Šī diemžēl nav tā iespēja, kad valsti izveidos (un pie Varas nonāks) tie,kuriem šobrīd "nav ko zaudēt".Klimovičs nav nekad bijis miizējs,taču ar to ir daudz par maz.Ne viņam nauda,ne ietekme, ne masu mēdītāji viņa aizmugurē.Te nav vairs nekāds helsinki86 vai jelgava94- ir gluži cita situācija, pasaules ietekme šobrīd stāv diametrāli kājām gaisā,"pret mums" nekā toreiz,kad tā mūs "atbalstīja".Kad lohi pilsētā kurināja uguni, bet situācijas saimnieki jau zināja iesprausto virzienu un rēkināja savu peļņu.Paskaties- pasaules globālkorpi gada laikā kļuvuši uz pusi varenāki,bet neviens no LV "ietekmīgajiem" vai reāli bagātajiem šobrīd nav dzirdams vispār nē. Jo??? Pareiz- tas pats kas ar eobannajiem vissezonas riepu reklamētājiem, kuriem katrreiz janvārī aste iebāžas dsā un dsa aizsalst ciet.

Šobrīd pēc idejas ir reāls psrs periods.Kam ir ko zaudēt- tie klusē.Kas maisa visu suudu- tie dala.Kas kladzinās līdzi- tie saņems Algu.Kam nav ko zaudēt- tie riskē ar dzīvību, kāpj torņos,velk brīvvalsts karogus.Vislielākā Taisnība šobrīd ir tam tur Žigimantam- viņš nemīiž pateikt kā/ir,vienlaikus saprotot, ka augstāk par publisku sarkasmu šobrīd pacelties vienkārši nav iespējams.Pārāk daudz ir ieinteresēto, lai kāds spētu situāciju reāli mainīt.Tāpēc būs vēl ne viens vien amats pa 5k un birojs par 642k eur (1lohcilvēks taču maksā 600k..).

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Piekrītu, tā tās varētu būt. Bet tos imidžus jeb naratīvus tak speciāli veido. Noklausījos vienu interviju ar Londonas deputātu, likās, ka Pļaviņš studijā būtu uzaicinājis Rīgas domes deputātu. Tieši tādi paši secinājumi par Covid situāciju. Likās, ka viņš stāsta par Rīgu, Latvijas brīvības braucieniem. Tojestj viņiem lohs ir viņš. youtu.be/XmoeKTdL-pQ

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,nu kā tad, tas taču pats pamats- Visupirms ir jāveido imidžs.Kurš vairs šobrīd ir spējīgs pats no sevis sev izveidot imidžu, ja 99% imidžmeikeru to veido tikai vienā virzienā un bez variantiem? Jo lielākas pretenzijas uz pasaules pārveidi- jo sarkanā lupata šiem pretendentiem piekārt lielāku Loha birku! Jo pamata nav un to iegūt no nulles šobrīd vairs nav iespējams. Oponenti ir visā imidžēšanass procesā ieguldījuši gadus,tirgus un miljardus.Tapc tālāk par Žigimanta piekopto protestversiju pagaidām diez vai kas spīd.Arī ilgi gaidītais staprpplanētu specdesants diez vai šogad nolaidīsies.Kaut gan, nav īsti skaidrs, kādam debiloīdam no sevis ir jābūt, lai šodien nerastos neviens ne jautājums, piem noklausoties šo: www.youtube.com/watch?v=JzORdQw3DIg

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 2 Atbildēt

Pēc banāla teiciena, emocijas sit augstu vilni ;) Manuprāt medicīniska jēga vakcinēties ir ap 2% apmērā, bet birokrātiska un politiska jēga par visiem 100% , ( tu neesi nekas , masas ir viss - no Romma Parastā Fašisma ;) tāpēc vakcinēties vajag, bet īpašas steigas nav.

Lai taču paliek siltāks laiks un savakcinējas vispirms tie, kuriem "vairāk vajag".

Es pats vakcinēšos, daļēji medicīniska eksperimenta dēļ, lai pārbaudītu vakcīnas ietekmi uz savu autoimūno slimību, tā varētu būt labvēlīga, kā jebkas, kas novērš "pārmērīgi stipras" imūnsistēmas kaitīgās izdarības.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kad cilvēks savas veselības jomā saskaras ar mistisko,neārstējamo un/vai un neizskaidrojamo, viņš pamazām atgriežas uz zemes.Bailes un sākotnējā pārgudrība ar laiku pāriet.Eksperiments dod cerību- varbūt uz piekto vai desmito reizi paveiksies.Jūsmiņ/naturĀlistiem un stipro pierādījumu cienītājiem to nesaprast.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, man ir tēze: "medicīna mūsdienās daudz var, un vēl vairāk nevar." Daudziem ir nepamatots optimisms, ka, ja tieši neķers trieka vai nepiemetīsies vēzis 4.stadijā, tad no pārējā dakteri viņu izglābs.

Manu uzmanību, piemēram, piesaistīja fakts, ka nesen ASV nomira sieviete, un no kā vēl nomira - no urīnceļu infekcijas. Ja reiz viņa tika pieminēta ziņās, tātad, slavenība, un nauda vai kredīts viņai bija un ASV jaudīgā veselības aizsardzības sistēma pieejama.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja antibiotikas nepalīdz tad esam atsviesti atpakaļ viduslaikos. Nav jau nekas labāks izgudrots.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Varam spriest visu ko, bet, ja nevakcinētiem cilvēkiem būs ierobežojumi, problēma pati atkritīs (lasi - viņi būs spiesti vakcinēties)

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Varbūt vakcinācija te ir tikai skatuves dekors? Aktieri dedzigi spēlē,katrs saņem savu,atkarībā no spējām un kvalifikācijass? Tu spried vajag/nevajag, es izvērtēju ko būtu "labāk nopirkt"- bet realitāte ir, ka nevar nedz nopirkt, nedz arī varēs ko izvēlēties.Esam reāli lohi- kurinam uguni,iedzeram šņabi un sapņojam par skaisto.Kā pionieri psrs laikā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Būsi laikam to viģiku Province:kara muzejs, uzmanīgi līdz beigām noskatījies

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ja, nupat paskatījos.Zīmīgi, ka tas ir 10g vecs materiāls.Tātad visos laikos aizkadrā ir bijuši kādi personāži, uz kuriem visa tā ideja joprojām "turās".Aizrīgā taču ir papilnam tādu,no kuriem nāk šis starojums, atšķirībā no viena otra kronētā rīgas loha.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

taaneko, Volx, ZZZZ

Uzrakstiet, konkrēti, kas jūs neapmierina vakcīnās. Tikai jautājumus uzdodat skaidrus, formulētus, pamatotus, klāt pierakstot avotu, kur tādu informāciju izrāvāt, bez Giša - Galopa ( Gish gallop en.wikipedia.org/wiki/Gish_gallop ) metodes.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Tas, ka mani grib piespiest vakcinēties. Kur Andris no tīmekļa tak arī variants...

Kad ir pacietība un dāāāāudz laika vari paskatīties kāda ir dzīves izdzīvošanas formula. Nepalīdzēs ne sarkanā ne brūnā vai kādas cita krāsa...

Tādu stāstu ir nežēlīgi daudz.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Bet ja nepiespiestu? Piekristu?

Un otrkārt, kur ir kāda informācija, ka piespiež? Jo pat medicīnas darbiniekiem tas process ir brīvprātīgs.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Tu dienām ilgi te dr.irs, bet tā arī neesi izklāstījis nedz "savu" plānu,ne arī atzinis acīmredzamo/neticamo- kamēr (lohi) spriež par piespiešanu, tamēr izrādās ka nav paša piespiešanas pr-meta un tuvākā drīzumā nemaz nebūs.Joprojām nav definēts- kas prioritāte, vai bailes no nosodījuma par ielavīšanos ārpuskārtas slepenajā extra rindā, vai vienkārši atruna miizienam no sekām.

Nav skaidrs- vai maksāt/piekritējs varēs izvēlēties marku,vai pats to pudeli nopirkt.Vai "spiedīs" rindas kārtībā un ko darīs ar tiem, kam būs reāli rinda pienākusi un kuri atteiksies.Vai ir ziņas,ka kāds,kuram "pienākas",šobrīd būtu publiski atteicies? Kas ar viņu tālāk notika?Publiski pamatoja savu viedokli,turpina strādāt,ieņem amatu (tur,kur bij paredzēts visus potēt)? Pag,pletj, paskatīsimies- ko kurš dziedās,kad/ja pēc pusgada sputņiku sāks ražot vācijā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Tad par ko ir runa?

Cilvēki te propogandē, ka vakcīnas nav pārbaudītas, ka nedrīkst vakcinēties, paši nevakscinēsies, lohi tie, kuri ies.... bet tagad jau par to, kādu plānu es redzu?

Tas tikai pierāda to, ko es rakstīju dažus postus augstāk par cilvēku grupām.

Antivakseri ir nevis pret vakcīnām, bet pret valdību. Tikai kāpēc domāt, ka kaut vienu vakcīnu saražoja valdība?

Tam taču nav nekāda sakara.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Kāda vel valdība, kurš to teica?? Nē,plet,ir pa pilno pārbaudītas- jā, kopš 1.apr/2020 uz 6simts grūtniecēm izmēģināja un visu viņu pēcnēcēju dzīvesceļu izpētīja.Tev visdrīzāk miižās skaidri pateikt, vai tu pats jā vai nē- jo tu gribi vispirms ievākt viedokļus un pec tam gudri nogaidīt.Pilnībā skaidrs,- reāli nonākot fakta priekšā publiski Varonību izteiks vienīgi tie, kuriem būs ideja ar šo varōnību gūt sev kādu patieso labumu.Pārējie visi drirsēji un miizēji.Dodiet iespēju interesentiem izvēlēties un nopirkt!Kur ir?? Ko fufeli stumjat, ja skaidri redzams ka nav?Tā arī būs, ka fainĀlā atkal pie krieva meklēsim mierinājumu- tam izrādīsies gan "īstajā" laikā tapusi pudele,gan pirms tam sagatavota augsne labām idejām.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Kā viens teica pļet. nr1. pārvietošanās ierobezojumi...

Reizēm labāk aizej iedzer un uzdziedi

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

to ekspertam

Varbūt es nesaprotami Tev draudziņ ko te vēstīju...Atvainojos.

Nekad par mediķiem nēsmu slikti izteicies! Es uzskatu, ka viņi ir nakamie zemes virsū pēc dieva!

Man viss ok, es tur citiem palīdzēju...

Vienam no daudziem dzīves sistiem tik nedaudz trāpa pa deniņiem un viss..jau beidzies. Taj pat laikā atved romu tautības pārstāvi, kam tur kāds cits ar cirvi reāli pusi bēniņu perifēriju pāršķēlis...

Otrā!!! rītā šams pamostās no narkozes pēc smagas operācijas un prassa kur šams atrodas. Tad sabīstas ka būs jāmaksā un paņem pēdu no nodaļas...

Atnāk dežūr māsa un jautā kur šitas kadrs palicis? Viņš nedrīkstējis pat kustēties kur nu vēl pēc pīles sniegties... Es taj nodaļā pabiju vēl ar dažādiem intervāliem, bet to čigaņu tā arī nemanīju...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Kāpēc tu domā, ka mediķi ir lohi, kuri neko nesajēdz? Tās vakcīnu ideju jau izdomāja ķīniešu ārsts 6,gadsimtā, kad mēģināja paņemt asinis no vesela un ar skrāpējumu tās ievadīt slimajā.

Kopš tā laika viss ir tūkstoškārt uzlabojies.

Tad kāpēc vakcinācija tavā bērnībā, kad tev ielaida vakcīnas, bija laba, bet tagad, pēkšņi, ne no kā, palikusi slikta?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nuuu, te par to "bērnībā laba" taisnības labad jāsaka - kolēģei bērnībā pote (neatceros, difterijas, baku vai krampju) uz kaut kādiem mēnešiem noparalizēja vienu pusi, kā rezultātā apstājās augšana vienā pusē, un uz šo brīdi kreisā kāja ir par 2 cm īsāka kā labā, kā rezultātā, savukārt, šobrīd ir diezgan lielas problēmas ar muguru.

Tai pašā laikā, viens paziņa - zvērināts antivakseris, kurš katru dienu šēroja kādu vakcīnrealitātes, Valentīna vai Pļaviņa ierakstu, sauca par atpalikušiem lohiem visus, kas aizstāvēja vakcināciju, pēdējā laikā diezgan pieklusa... svētdien uzzināju, ka viņa nevakcinētais bērns ir saslimis ar difteriju.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

visām zālēm, jebkurām medicīnas procedūrām ir blakusparādības. Pat no apendecīta operācijas var nomirt. Ne velti, tagad izmanto lokālo anestēziju.

Bet uz katru vienu gadījumu, kuru antivakseri izstāda kā karogu, var atrast simtiem otrās puses paraugus.

Protams, ka žēl tavas kolēģes, bt 2 cm īsāka viena puse ir labāk, kā šādi, kad inficējas piemēram ar poliovīrusu:

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Es tev šajā ziņā piekrītu un mans posts nebija domāts kā antivakserisks, vnk, reāli lai parādītu, ka nav nu gluži tā, ka es nesaskatu arī vakcīnu trūkumus un tikai nekritiski fanoju, kā te daži pilsoņi mēģina manai personai birkas karināt...

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Kādas birkas- tev te vismaz 4x tika jautāts vienkāršs loh jaut- tu jā vai tu nē ?

Pirms pāris h izrādās ka pats (viens/no..) barons Rotšīlds esot atdevis galus (@57..).Varbūt tur krānagarums kko pamaisīja,bet abas kājas viņam visdrīzāk bij apm vienāda garuma.

Reku Jūsu nākotne, kazahi to jau brūvē uz pillu klapi,gan jau vāciešus arī drīz pierunās.Tapc šobrīd ir steidzīgi un svarīgi izpirkt,pārvest un izlietot visu, kam -90 vajadzīgs.Šai pietiek ar parastajiem -18,tā ka dsā būs paļubomu ;p sputnikvaccine.com/newsroom/pressreleases/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

A tu atver iepriekšējo lappusi, ko vakar atbildēju uz tavu loha jautājumu... āksts.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā, ok, sorrī, neieraudzīju.Es savukārt neesmu radis lohu rindā stāvēt,tapc pagaidīšu kamēr man kāds piedāvās plašāku izvēli.Bet,ja nu kāds par katru cenu grib ķerties pie demagoģijas,personālijām un epitetiem, pastāv risks apdirsties ;p

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Klau uzliec pats sev to follija cepurīti, citādi tev pašam savi faili tavā podā būs jāstrukturizē. Man ir pacietība, bet izskatās ka tu negribi klausīties ko tev saku. Man jau to arī nevajag...Mal visu laiku uz riņķi savu redzesloku bezjēgā un piedēvē citiem to ko viņi nav teikuši. ATĀ.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

jā, sen jau bij zināms,- jesļi hočeš staķ Otcom, obmataj svoj xui svincom !

arba Reģ.: 16.12.2002
3 0 Atbildēt

Interesanta sakritība

vietā kur es strādāju vakcinējas am 100% ārstu, 60% māsu un apmēram 20% sanitāru un parējo med palīg darbinienku !

JO izglītības līmenis un zināšanas mazāk, jo skaidrāks un pārliecinošākas viedoklis !

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tak varēji nopzizģīit izglītotajā vietā kādas pāris ampulas, uz mums/lohiem būtu uzvārījiess! Dsā tas viedoklis, kāds na/uj var būt viedoklis cilvēkiem/parastajiem, ja viņiem nav pieejams pats tas viedokļa objekts?? Varoņi, plet,un ko tad atlikušie 40% māsu un 80% sanitāru? Turpinās pa 3uer/h ar tām pašām aizvakar mazgātajām rokām pammperus dalīt, kamēr jums tiem "izglītotajiem" tiek garantēta vieta paradīzē?

arba Reģ.: 16.12.2002
1 0 Atbildēt

nesapratu ko tu uzrakstīji

vakcinēt obligātā kārtā ?

pārliecināt, pamēģini parunāt ar viņiem - vīrusa nav, viss ir izdomāts, vakcīna satur čipu, nav pārbaudīta u.t.t.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nē, es uzrakstīju TO, ka (pirms vienkārši visur nonstopā dr.irst..),vajadzētu NORMĀLĀ cilvēciskā valodā runāt un komunicēt ar cilvēkiem (pilsoņiem).Pat baducietošajos LVmēdijos tas nupat tika uzsvērts! Tie "izglītotie" lohbrīnum speciālisti saņēma algu arī pirms 2020.g 12.marta, kad vienā dienā visa pasaule sagriezās kājām gaisā.KO viņi darīja, ko prognoozēja, kādu stratēģiju bīdīja? Insbrukas profesoru garadarbu lasīji? Tur arī strādā vienīgi Lohi?Vakar tas nejauši tika atkārtoti(!) publicēts austrijas plašlīdzekļos.

Iedodiet visiem pilsoņiem normālu piekļuvi (nevis kamēr tikai izglītoti/izredzētajiem) un normālu izvēli! Vīruss eksistē,šaubu nav.Grippa izgāja caur pangolīnu, sikspārņi apēda viņa spirass, izpirda gaisā un beigu beigās tas nogalināja savu konkurenti grippu un apmierināti izmuttējies ielīda atpakaļ zemē kopā ar nosprāgušajām dāņu nutrijām.Tagd var ārstēt.Ok,labi ka taa.Čips ir priekš Lohiem,iemesls, lai jebkuram oponentam piešūtu Loha birku.Pārējiem jau sen ir skaidrs, ka tā tur nav un visa lietas būtība ir ne tuvu ne vakcīnā kā tādā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
3 5 Atbildēt

viencexperc rakstīja: taaneko, Volx, ZZZZ

Uzrakstiet, konkrēti, kas jūs neapmierina vakcīnās. Tikai jautājumus uzdodat skaidrus, formulētus, pamatotus, klāt pierakstot avotu, kur tādu informāciju izrāvāt, bez Giša - Galopa ( Gish gallop en.wikipedia.org/wiki/Gish_gallop ) metodes.

Redzi pāķi- mums ir dažādi iemesli likt mīksto uz šo covidu un ap to notiekošo šovu. Tu un tev līdzīgi mūs cenšas kaunināt, pārliecināt, izprovocēt uz sev vēlamo rezultātu- viena vienīga iemesla dēļ. Un tas ir- bailes. Gļēvas bailes, kas piesegtas ar visādiem saukļiem, zem kuriem arī manāmas tik vien kā bailes. Kapēc man tērēt savu laiku lai tikai remdētu tavu baiļu sajūtu?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 2 Atbildēt

gļēvas bailes no vakcīnas jums, tā iznāk?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 4 Atbildēt

Neredzu vajadzību tērēt savu laiku un resursus lai kkāda šņaga naktī varētu gulēt mierīgāk. Neibilstu pret poti ja to varēšu saņemt sevis nozīmētā laikā un vietā, ar gaarantētu sāpjunaudu, ja pote vai tās sekas iespaidos manu dzīves kvalitāti. Kovids neieslaido.

Nesaprotu kapēc man vajadzētu izdabāt kkādai sabiedrības daļai, ja neesmu izjutis tās izdabāšanu man?

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 1 Atbildēt

Klau tu ar savu 25 gadīgo opeli, 80k hipotekāro parādu un 280 EUR bezdarbnieka pabalstu ittin nevienam neinteresē, lai tev par godu taisītu šovu.

Tā būtu neizmērojama izšķērdība taisīt saskanīgu šovu maksātnespējīgu neveiksminieku pūlim. Bezjēdzīgi (jo nākamajās vēlēšanās tāpat nobalsos par seju uz autobusa aizmugures) un ārkārtīgi peļņu pazeminoši.

Neveiksmīga hipotēze!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Ko jūs ar to tirliņu diskutējat, viņš jau ir pālī un pats vairs nejēdz, ko raksta... rīt nemaz neatcerēsies, ko sadrukājis. Nav jau pirmā reize.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 2 Atbildēt

Nē, vecīt. Tu esi tas, kurš baidās.

Ja reiz nebaidies no covid, kāpēc tad baidies no kovid RNS fragmenta?

Tu esi hiperalerģētiķis? Vai esi hipoimūns? Baidies, ka tev radīsies alerģija, kā 0,002% vakcinētajiem? Vai baidies, ka tev neveidosies imunitāte, būs smagas problēmas?

Man ir daudz vakcīnas iepotētas, un (tev arī). Pēdējo reizi vakcinēju pret ērču encefalītu, gadus 10 atpakaļ.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 2 Atbildēt

Jau rakstiju, ka nesaskatu nepieciešamību iespringt. Vakcinējiet mani uz maniem noteikumiem un es būšu pretimnākošs.

arba Reģ.: 16.12.2002
3 0 Atbildēt

Aizej paskaties uz šovu kādā no covid nodaļām !

tur pieņem brīvprātīgos palīgus, pamaini šova dalībniekiem pamperus

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 9 Atbildēt

Un tu zaglēn arī čiepsti līdzi? Varbūt no sākuma jautājumi- kam tās nodaļas vajadzīgas un no kurienes tās vispār radušās? Un kas tur atrodas un kas tur atrodas tajās nodaļās un kapēc pamperi?

Atbilde ir vienā vārdā- Bailes. Gļēvas bailes.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 0 Atbildēt

Un šis indivīds vēl pirms pāris dienām man pārmeta agresiju komentāros... Smieklīgi, vai ne?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 4 Atbildēt

Es tev? Kur?

Un vēl-ko tādu agresīvu esmu rakstijis?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Tev gan ar atmiņu pašvaki... ā, pareizi, tu jau biji vafelē...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Tak visa dzīve balstās vieni vienīgi uz bailēm. Kaut kā nezinu nevienu kurš būtu tuvāka vai tālākā lokā nomiris badā, bet tapēc jau nepazūd "bailes" nomirt badā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 4 Atbildēt

Piekrītu. Tikai mainās baiļu cēlonis un līmenis. Ja agrāk cilvēki nebaidijās dabūt ar cirvi pa muti, bet baidijās piečakarēt sev tuvāko, tad tagad baidās no vīrusa, bet nebaidās apkrāpt savus radus.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 1 Atbildēt

Nu jau gan samuldējies. Visi baidās dabūt ar cirvi pa muti, bet daži spēja sarēķināt varbūtību šim notikumam. Attiecīgi neietverot iespējamo scemāriju sarakstā, pārstāj no tā baidīties. Matrosova tipa idioti ir tikai idioti, kas mirst jauni.

Tagad tie kas neprot rēķināt baidās no vakcīnas

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Draugs tas, ka Tu nezini, neko nenozīmē tiem kas iekrīt no tilta upē, pakrīt it kā pālī zem fūres, guļ uz dzelzceļa sliedēm utt. Vari neatbildēt, es gan zinu.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 4 Atbildēt

eidis rakstīja: Klau tu ar savu 25 gadīgo opeli, 80k hipotekāro parādu un 280 EUR bezdarbnieka pabalstu ittin nevienam neinteresē, lai tev par godu taisītu šovu.

Tā būtu neizmērojama izšķērdība taisīt saskanīgu šovu maksātnespējīgu neveiksminieku pūlim. Bezjēdzīgi (jo nākamajās vēlēšanās tāpat nobalsos par seju uz autobusa aizmugures) un ārkārtīgi peļņu pazeminoši.

Neveiksmīga hipotēze!

Tu mani jauc ar kādu no savām aprindām.

a. Man nav nedz kredītu nedz līzingu. Nekādu un neviena

b. Neviena no 5-6 mašīnām kas ir uz mana vārda nav vācu. Ikdienā pārvietojos ar divām.

c. Es netaisos pretendēt ne uz kāda veida pabalstiem, jo vairāk tapēc ka man nav konta nevienā kredītiestādē un 280€aptuveni izmaksā tikai manu dzērienu karte mēnesim.

d. Man nav neviena personu apliecinoša dokumenta un es arī neuzskatu par vajadzīgu tiekties pēc tiem līdz ar to pie vēlēšanu urnas mani nesastapt.

Un vēl jūs, statistiskie vieninieki, periodiski lišķīgi smaidot un pielabinoties cenšaties man izdabātun izdīkt manu vizīti un pasūtīti, sēžat un pacietīgi gaidat.

Kā tu tur gļota rakstiji- neveiksmīga hipotēze.

eidis Reģ.: 07.11.2001
6 0 Atbildēt

Viss saraksts netraucē tam, ka tu neesi nevienam tik interesants, lai taisītu tev šovu par godu. Daudz lētāk un un nesarežģītāk ir tevi ignorēt un nākamās vēlēšanās visur priekšā Gobzemu pavazāt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Bet gribas taču justies svarīgam...

imzz Reģ.: 27.02.2015
5 0 Atbildēt

" b. Neviena no 5-6 mašīnām kas ir uz mana vārda ; d. Man nav neviena personu apliecinoša dokumenta"

Hm. Kā var reģistrēt auto uz sava vārda bez personu apliecinošiem dokumentiem ?

"pie vēlēšanu urnas mani nesastapt." , jādomā, ka lidostā arī ne, nav tak dokumentu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nemaz negribu zināt ar ko ikdienā šāds pelēkais kardināls nopelna iztiku.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Pēc dedukcijas no "saraksta", tie varētu būt "jumta" pakalpojumi un skaidras naudas aizdošana pret procentiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Es zinu, ka Latvijas sādžās ir ļoti daudz gateru strādnieku bez banaksa kontiem. Viss naļikā, jo bez nodokļiem un tie personāži arī nevar bankās rādīties. Jo tiesu izpildītāji uzreiz apraksta par alimentu un payday loan parādiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Viņš tak .irš. Noticējāt?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Es te vakar, ar bezmiegu cīnoties, palasīju šīs diskusijas sākumu - tiku līdz 5.lappusei. Interesanti bija palasīt "toreiz" un "tagad", kā cilvēkiem ir mainījušās domas, man tai skaitā...

Ičiks mani biedē, ka, ja aiziešu uz teātri, atstiepšu pedāļus, es viņam braucu augumā, lai velk skafandru;

Eidis ar Palaidnieku apoloģē, ka no stress - nekas trakāks kā gripa.

Es uzdodu svarīgo un dzelžaino argumentjautājumu: "A cik ir nomiruši no gripas?"

Māris vispār dalās ar Bila Geitsa 5-gadīgām intervijām...

A Kasiņš saka, ka Latvijā sliktākajā gadījumā nomiršot padsmit cilvēki un inficēšoties ap 100, un viņa ikdienā pilnīgi nekas nemainīšoties...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Pirms gadiem desmit šeit bija topiks par jauno prasību par 5% bio piejaukumu degvielai. Tur tak arī vairums prognozēja noklapētus motorus, nenormālu patēriņu un ko tik vēl ne un ka valstij būs jākompensē remonti. Jāpameklē tas topiks arī būtu interesanti palasīt. Tagad piejaukums ir 10% tātad vismaz nu jau 2x vairāk noklapētu motoru.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā kuram. Man bākā ir 5% un balonā 0%.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Man tāpat, bet aukstā laikā nav ne vainas arī ar 10%. 0% neizdevās uzpildīt, piesalis korķītis, kur pāreju skrūvēt, man dižpilsētas braucamais un pa glauno smirdinos.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pie 10 pročiem vēl laikam var izlāpīties, bet ja to proporciju vēl uzceltu, tad noteikti sāktos problēmas, vismaz lielākos mīnusos - spirtu ne tikai vajag vairāk, bet tas arī sūdīgāk iztvaiko; jau benzīnam starta trekninājuma līkne ir eksponenciāla, bet ar spirtu ir stipri švakāk. Esmu to tēmu bik palasījis; VEMSisti mēdz savas raķetes darbināt arī ar E85 un dzīvot skandināvijas valstīs.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kaut kā jau pielec, nu nav ar pusapgiezienu, bet diviem, baigi netraucē.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 1 Atbildēt

Lūdzu nepiedēvēt man nekorektus izteicienus! Manas domas covida sakarā diži mainījušās nav un tas par teātri toreiz bija ne gluži nopietni un tas arī pierakstīts komentārā zemāk (speciāli vēru un skatījos, jo man likās, ka es tā īsti nebūtu varējis teikt).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Aga, pēc tam pierakstīji... Nu, labi, nemet lūpu, nevienam jau nepārmetu. Vienkārši, smieklīgi palasīt bija.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Es nekur tālāk no ta neesmu atkāpies. Problēmas pamatā rada veselības sist kapacitāte, Fin min reakcijā un antivaxeros, ne slimībā.

Kur pirmie divi vājie punkti ir vāji dēļ alkatības un padumjo laiku sīkumainības. Antivaxeri ir modes prece, kuru tirgū palaida Qanan un Facebook pieejamība

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Es vēlāk kaut kur mainīju prognozes

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tak nomierinās, viss ir labi. Kā jau minēju, es nevienam nepārmetu un, kā redziet, ierēcu arī par sevi (kas ir veselīgas humora izjūtas sastāvdaļa). Un 2020. marta sākumā bija ļooooti daudz nezināmā par šo visu.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 4 Atbildēt

tāpēc jau gandrīz obligāti 95 benžu ļoti aukstā laikā neliet iekšā bākā, motoram tikai būs labāk, ja ielies 98. ja ir dienas ar -25-30 grādiem, nav ko mocīt motoru ar 95 degvielu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

98E ir sliktāka degviela par 95E no piešķilšanas viedokļa.

arba Reģ.: 16.12.2002
3 0 Atbildēt

šajā gadījumā ar dabīgo atlasi nav nekāda sakara, mirst cilvēki, kas vairs nevairojas

ja gribam dabīgo atlasi, tad beidzam ārstēt cilvēkus līdz 30 un nekādā gadījumā neārstējam mazus bērnus

šajā gadījumā runa ir par ragutiņām un mežu

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Koronas sakarā lasīju, ka ASV jau tā bīstamība līdz ar demokrātu nākšanu pie varas strauji mazinās. Ir jau parādījušies pētījumi par lokdaunu neefektivitāti, kkādi kruti restorāni jau domā atvērties. Nu tā, sekosim trendiem

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

No ASV sievas draudzene nupat ziņoja, ka tur pamatīgas divas nometnes. Trampa fani un Baidena fani. Bez masku fani un masku fani. Tā ir, ka aizvien vairāk tendence biznesam strādāt. Šo biju dzirdējis arī no Itālijas u.c.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Drīz darba ļaužu prātus pavērsīs Ķīnas virzienā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vai tad Latvijā ir diži savādāk?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Ittālijā vispār ir valdības krīze.VisasLīknes it kā takā akā drusku krītas,aber lohdaunotie bārmeņi,frizieri, restorātōri un slēpošanas kūrorti un visilohi visi korī uzstājīgi pieprasa naudu.Kuras (izrādāāass..) nemaz neesot ne tikdaudz nekā nekad/agrāk netika bijis domāts. Skolnieki grib iet skolā un fizkultūrieši vēlas cilāt Ganteles.Pusaudžu bandas Milānā aiz nekodarīt rīko masveida kautiņus,nupat jau esot zb un iet vaļā pa 2gab/dienā.Romā sasnidzis dzeltenaiss snieks, bet naudas un ziemasriepu tur nav..Esot slikti(c).Trešdien itparlamaents lems par 32 miljardu piešķiršanu ekonomikas glābšanai.Phe..

Vācijas frizieru ģilde ir iesniegusi prasību- jo daudzi ekrānos redzamie (atļauto) futbolprofspēļu dalībnieki esot ar rūpīgi veidotām frizūrām, kuras izveidot varēja tikai friziermākslas profesionāļi.Kā diez futbolisti ieguva šis sasūkas,ja visi frizieri šobrīd ir stingri aizliegti.Jā. Hmm.

Austrijā lohdowns ir nupat pagarinājies līdz feb7.Tirolē 54gv seat tarraka vadītājs frontāli iepsisis sniega tīrītājā.Turpat netālu kāds cits 22gv lochs ar savu auto pa apsnigušu ceļu vilcis 2gab 19gv slēpotājus.Kreisajā pagr pārāk nogriezis iekšmalu un saskrējies ar vēl viena 19gv locha vadīto mikrobusu. Abi trlīdzekļi pdzc,busists drusku saskrāpējies, aber pārējie lochi visi veseli.Ok.

Bet,ko vispār gribeeju teikt, ka (riepu) ražotāji (iespējams) kko atkal muhļjo.Jo: (c)..pieejamie dati atklāja kvalitatīvas atšķirības starp komerciālajām partijām un ... pētījumu laikā izmantotajām partijām.....lai pārietu no ... stadijas uz komerciālu, ražotājiem bija jāmaina ražošanas procesi, viņi arī ieguldīja jaunās ražošanas līnijās un jaunās rūpnīcās...(/c). Nu tu paskat ko.Jā.Hmmm.. www.lemonde.fr/planete/article/2021/01/16/vaccins-ce-que-disent-les-documents-voles-a-l-agence-europeenne-des-medicaments_6066502_3244.html

Savukārt,saērcināti (riepu) lietotāji no Eruzālemes ziņo vēl par citiem izmēģinājumu kampaņas iespējamajiem aspektiem: www.ynetnews.com/article/rJmSuKa0w

Jā.Hmmm.Plet.Jopt.Hvvz.Nē.Jā.Muhhahāa,hhhahhahāā ;P

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Draugi, tā ir cita Pētera dzīve...

Par riepām, par Teslu un citām lietām.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti