Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Viņš sakūdīts lai SAB viņu savac, tad varētu pasludināt par mocekli.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Pirmais komentārs pie oriģinālā video iepārd\ija. Viens pajolis ierakstījis - tagad cīņa par tavu brīvību ir arī tava maka balsojums. Izvēlies visdažādākās preces no Jāņa veikala...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Chalenger rakstīja 23.01.2021 4:47

re kāds tas nelietis izskatās

www.tvnet.lv/7161843/pirmo-reizi-izdevies-uznemt-koronavirusa-3d-attelu

Kanibaals rakstīja: Un kāds vēl teica, ka neesot vīruss "izdalīts".

www.youtube.com/watch?v=qTt3P5V8M1A

385,464 views Jan 28, 2020

2 0 2 0 . gada J A N V Ā R I S

Mediju un informācijas aprites realitāte - pēc katra tāda apgalvojuma atkārtoti atkal un atkal jāraksta, ka ir gan izdalīts, ir izaudzēts kultūrā, ir nofotogrāfēts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Te vēl viena intelekta pārbaude. Tātad, ja saproti angļu mēli tad izlasi šo un īsi atbildi ko no tā saprati un kādus secinājumus var izdarīt.

Questioner: Is it possible to misuse PCR to estimate all these supposed free viral RNAs that may or may not be there?

Kary Mullis: I think “misuse PCR” is not quite – I don’t think you can misuse PCR (however) the results, the interpretation of it, you see, if you can say … if they could find this virus in you at all — and with PCR, if you do it well, you can find almost anything in anybody — it starts making you believe in the sort of Buddhist notion that everything is contained in everything else. If you can amplify one single molecule up to something that you can really measure — which PCR can do — then, there’s just very few molecules that you don’t have at least one single one of them in your body. So that could be thought of a misuse of it, to claim that it is meaningful.

...

PCR is separate from that, it’s just a process that’s used to make a whole lot of something out of something. That’s what it is. It doesn’t tell you that you’re sick, and it doesn’t tell you that the thing you ended up with really was going to hurt you or anything like that.

— Kary Mullis, Nobel Chemistry Prize Winner, Inventor of the PCR Test

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Q. Vai ir iespējams nepareizi saprast PCR ( testa ) rezultātus lai noteiktu vai visas šīs brīvās virālās RNA ir vai nav ?

K.M. Es domāju, ka nepareizi saprast nav gluži atbilstošs apzīmējums..ja ir iespējams jūsos vispār ar PCR atrast šo vīrusu , un ja to dara labi, ar PCR var atrast gandrīz jebko jebkurā cilvēkā -tas liek jums ticēt Budisma tēzei - ka jebkas ir ietverts jebkur. Ja jūs varat pastiprināt ( pavairot molekulu skaitu ) vienu pašu molekulu -ko PCR - var izdarīt, tad ir ļoti maz molekulu kādu jūsos nebūs ( pārējās visas būs ). Tā, ja gribat, varat saukt to par ( testa ) nepareizu saprašanu, ja uzskatāt to par jēgpilnu.

PCR ir atšķirīgs no minētā, tas ir process, kas rada daudz kaut ko no kaut kā. Tas nevar noteikt, vai jūs esat slims, un vai jūs saslimsiet smagi.

Secinājums: K.M . uzskata ka PCR tests ir tik jutīgs, ka atradīs pat nekaitīgu vīrusa daudzumu, resp. ja jums ir pozitīvs PCR, tas ne tuvu vēl nenozīmē, ka saslimsiet.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 0 Atbildēt

Zinātnieks intervijā Express atbildēja uz jautājumu: kad beidzot pandēmija beigsies?

Viņš uzskata, ka koronavīruss paliks sabiedrībā uz visiem laikiem: “Vai mēs kādreiz atbrīvosimies no koronavīrusa? Nē, mēs nevaram. Pastāv vairāki sarežģīti faktori, kas ir ārpus cilvēka kontroles, piemēram, izolācija un vakcinācija."

Runājot par vakcīnām, profesors atzīmēja, ka, pagaidām gan ir grūti spriest par vakcīnu efektivitāti, tas kļūs skaidrs tikai laika gaitā. Protams, vakcīnas var nodrošināt cilvēkiem aizsardzību pret COVID-19. Tomēr, ņemot vērā esošo koronavīrusa infekcijas attīstības gaitu, maz ticams, ka tās nodrošinās šādu aizsardzību gadiem vai gadu desmitiem. Koronavīruss aktīvi mutē, tā jaunie paveidi turpinās attīstīties, un tas rada zināmu risku cilvēkiem, kuri jau ir vakcinēti vai kuriem ir bijusi šī slimība. Joprojām pastāv varbūtība inficēties un atkal saslimt jauno mutāciju dēļ.

Tādējādi profesors apgalvo, koronavīrusa vakcīnas būs regulāri jāatjaunina. Viņš vakcīnas pret Covid-19 salīdzināja ar gripas vakcīnām, kuras arī bieži tiek atjauninātas, ņemot vērā to patogēna pastāvīgo mainīgo raksturu.

Profesors piebilst, ka vīrusi, kas izraisa gripu, sabiedrībā pastāv jau vairāk nekā 8000 gadus. Pēc viņa domām, tas pats notiks ar koronavīrusu - visticamāk, tā kļūs par parastu sezonas infekciju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Galvenais - iemācīties ar to sadzīvot, radīt pietiekami droši un efektīvu medikamentu bāzi, ar ko ārstēt, un tad jau tiešām tas nebūs nekas daudz trakāks par gripu, tikai sekas pēc izslimošanas laikam būs smagākas un paliekošākas.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Droši.Cieti..Kāreiz Apdrošināšanas joma būšot viena no pirmajām, kura pa to laiku bankrotēšot.Uzreiz aiz automomīļu tirdzniecības tiešsaistē un frizieru pakalpojumiem attālināti no realitātes.Frizūras pamazām pagarināsies un pielīdzināsies senos attēlos saskatāmajiem pirmatnējajājiem primātiem.Visiem Varoņiem kuri kko izslimoja, jau tagad var pasūtīt Pieminēkļus.Uhāņas mērs aizvakar atkāpies, laikam kuceens zina, ko pirms gada apēdis..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Tikai prtofesors nezin, ka gripu veido vairāki vīrusi, bet covid - 1.

un ja lielākā daļa būs vakcinēti, tas vairs nebūs tik populārs un nevarēs tik bieži mutēt.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
3 5 Atbildēt

Noskatijos TO filmu. Galīgi neuzrunāja. Tik pat labi varētu būt onkoloģijas nodaļa vai vēl krutāk banāla lopkautuve. Kur ietērzētu gan ar vienu gan otru pusi. Ja māsiņām alga būtu 80% no ārsta algas- domāju visi strādātu dziedādami.

Bet galvenais, ka arī viņi piekrīt tam ka ne visiem šis vīruss vispār ir saistošs. Tādā gadijumā finansiāli izdevīgāk (ne zāļu ražotājiem, bet tiem, kas tagad apmaksā šovu) būtu ņemties nevis ar vakcīnu izstrādi un xG devu saražošanu par prieku kādam, bet gan izpētīt un apzināt, kurus tad vispār vīruss daudz maz nopietni cepī un tad piešūt dāvida zvaigznes tiem un strādāt ar tiem, nevis kā tagad mēģināt ieriebt tiem, kas nav vienisprātis ar valdošo nostāju. Gan riska grupa būtu skaidra, gan vakcīnu devas mazāk būtu jāiepērk, gan brīvprātības būtu vairāk.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nujajā,jo labāka filma, jo izsvērtāka pieeja Galvenās lomas tēlotāja izvēlē UN apmaksā,vaneko? Dažkārt Labā filmā otrā plāna lomu izpildītāji saņem vairāk, nekā kaut kāds tur galvenās lomas atveidotājs viduvējā scenārijā.Nerunājot par pašu scenārija autoru vai Režisoru.Savukārt, atkarībā no laba vai neatvarāma uzaicinājuma,bieži vien īsā laika sprīdi radikāli izmainās uzaicināto personu uzskati un pabliskie izteikumi.Beet, ne tuvu ne kuru katru "uzaicina".Kāpēc gan būtu jāiepērk vakcīnas,un kur nu vēl ka dažādas.Lai katrs Lohs varētu izdarīt izvēli? Nee,draugi,izvēle jau ir pagātne.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Ārsts - tas ir specialists, kurš mācās 5-7 gadus augstskolā, tad iet internatūrā.

Bet par medmāsu var izmācīties pa 2 gadiem Daugavpils medicīnas koledžā pat pēc 9.klases.

Tu atkal ar savām komunistu fantāzijām. Medmāsa nav pat ārsta palīgs, kurš mācās 3 gadus. Tu, ar savu neizglītotību varētu izmācīties par medmāsu, bet par ārstu - diez vai.

80% no ārsta algas... nu tu debils. Kas nākošais? Auto mazgātājs - 80% no automehāniķa algas?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
2 5 Atbildēt

Kādas nodrāztas, klišejiskas frāzes. Par tām mācībām- ja grib var atrast šo dakteru disertāciju un diplomdarbu tēmas. Neslinko, papēti un tad raksti par tiem 5-7 gadiem. Un neaizmirsti, ka tieši jaunākais medicīniskais personāls ir šo dakteru rokas kājas, acis un ausis. Un ka tie dakteri ir plikas "dr. Dovela galvas". Un ja negrib dalīties lai nečīkst ka daudz darba, jo normālos apstākļos to visu paveic jaunākais personāls.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Ja īsumā, tad mācies cik gadus gribi, bet mācītā pūļa vadību izveikt un dažādos viedokļus apkopot spēj tikai kāds (drošvien vēl labāk ap/mācīts) Virsdiriģents.Tas vienmēr ir pieprasīts.Vai tur kādi svētki, vai krīze,pamatnostādnes jau nemainās.Jā.

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Man prieks par jusu zinasanam par masu darbu un izglitibas ipatnibam

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

vari palīdzēt mums kā nozares eksperts?

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 1 Atbildēt

man tāds jautājums iAuto expertiem:

kāpēc par veselības ministru var strādāt cilvēks ar pianista izglītību?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 4 Atbildēt

Nu jebkurš pianists būs gudrāks par neizglītotu mauku.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
2 4 Atbildēt

cik tev ir piedirstas smadzenes! Tu zini kas ir erudīcija, intelekts? Ar ko atšķiras gudrība no dzīvesgudrības. Noklausīties lekciju kursu vēl nenozīmē dzirdēt tās. tu pats esi konkrets piemērs tam, ka nav svarīgi cik setifikāti un diplomi par beigsanu tev karajas pie sienas, Svarigi ir cik liela apmērā un cik brīvi tu spēj izmantot no apkartejās pasaules iegūtās zinības, saistīt kopā dažadas jomas, izdarit secinajumus, apzināties un novērst riska faktorus, kas bus saistiti ar tavu ricibu, vai māki izskaidrot atšķirību starp vārdiem- apsviedīgs un vieds? Es domāju, ka autoostas čigāns ir stipri gudraks par tevi!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 0 Atbildēt

Ironiski, ka kādam intelekta trūkumu pārmet šādu komentāru autors:

"Klīst nepārbaudītas ziņas, ka zinātnieki ir atklājuši, ka milzīga kovīdiņa koncentrācija ir uz kaunuma apmatojuma, ar kura palīdzību viņš arī tiek pārnēsāts.

Kā izeja tiek gatavots lēmums ka visiem Latvijā dzīvojošajiem šis (kaunuma) apmatojums ir jānoskuj un pēc pirmā varasiestāžu pārstāvju pieprasijuma ir jāuzrāda šī (kaunuma) apmatojuma neesamība.

taaneko

26.12.2020 17:32

Litri: 1235, Līmenis: 5

Reģ.: 30.07.2008

36Atbildēt

GB un Smaidīgais, jūs kā kārtīgi dirslaižas varētu nemaz negaidīt oficiālo daļu. GB- noskuj kūsu ap savu ozolzīli un droši uzrādi darba augļus visiem PP, CP, VP, MP, VID, PID un citiem darbiniekiem."

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Ja tu par Pavļutu, "pianista izglītība" nav viņa vienīgā. VIņš ir Londonā studējis kultūras vadību un viņam ir arī Hārvardas diploms, un ne jau pianista. Protams, šis vairāk velk uz to, ka DP būtu drīzāk piemērots kultūras ministra postenim, bet, nu, tāpat varētu jautāt, cik viņš bija piemērots ekonomikas ministra amatam Dombrovska valdībā.

Neaizstāvu Pavļutu, man viņš nekad nav paticis un piekrītu viedoklim, ka šajā laikā viņš nu galīgi nav piemērots veselības ministra amatam, bet kā argumentu izmantot pirms vairāk kā 20 gadiem iegūtu bakalauru, neņemot vērā vēlāk iegūto, plus, pieredzi, ir stulbi, lai neteiktu vairāk...

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Un vai kaut kas no vēlāk iegūtā ir ar medicīnu saistīts?

Personīgi man šī universālo kareivju būšana liekas slikta. Ir tāda teorija, ka pietiek būt par brīnišķīgu vadītāju, kas salasa lielisku komandu no speciālistiem, kas sajēdz lietas un viss notiek. Medicīna, ekonomika, aizsardzība, zemkopība - viss viens. Teorētiski noteikti tas viss strādā un varēs arī atrast praktiskus piemērus, bet iz manas un man zināmu cilvēku pieredzes - praksē ar to ir visai švaki.

Attiecīgi es uzskatu, ka par veselības ministru būtu jābūt kādam cilvēkam ar vismaz kaut kādu sajēgu par nozarē notiekošo.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Veselības ministram nav obligāti jābūt ar medicīnisko izglītību. Tādam pat obligāti nebūtu jābūt medicīnas iestādes vadītājam. Ministram un vadītājam būtu jābūt citām prasmēm un spējām. Lai pārzinātu nozari, nav obligāti jāoperē vai jāreanimē, priekš tam ir ārsti. Tikpat labi jau varētu teikt, ka Rīgas Satiksmes vadībā arī var likt tikai cilvēku, kurš pirms tam ir vadījis tramvaju un ir ar tramvaja vadītāja apliecību. Kā piemēru varu minēt savu mammu, kura visu dzīvi ir strādājusi dažādu veselības aprūpes sistēmas iestāžu administrācijā, bet bez medicīniskās izglītības. Un esmu diezgan drošs, ka viņa nozari un tās problēmas pārzina daudz labāk par lielāko daļu ārstu.

Atgādināšu - neaizstāvu Pavļutu un jau pašā sākumā arī šajā forumā nobļaustījos par viņa nominēšanu šim amatam.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Tu tā domā, es savādāk. Kā jau teicu, es esmu redzējis vairāk sliktu piemēru, mazāk labu. Lielisks vadītājs noteikti spēs savākt apkārt tikpat lielisku komandu ar speciālistiem, bet tādi lieliski vadītāji nemētājas uz katra stūra un nav ne mazākā pamata uzskatīt, ka visi ministri tādi būtu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Piekrītu, man nav medicīniskās izglītības, tomēr nesaskatu nekādu problēmu kādu dienu darboties, piemēram, farmācijas biznesā, proti, vadīt pārdošanas procesus utt.

Tieši tāpat ir vairākas situācijas redzētas, kad tiešām labs speciālists maina nozares, pie tam kardināli maina. Tas nerada problēmas, ja saknē speciālists ir lietaskoks.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Starp citu, man arī nav izglītības, kas būtu saistīta ar apdrošināšanu (ekonomika, finanses u.tml.), he-he... bet brokera sertifikāta eksāmenu nokārtoju bez kļūdām.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 3 Atbildēt

ambiciozi muļķi ir LV lielākā problēma.mans subjektīvais viedoklis - lai varētu vadīt kādu jomu, nozari procesu, tas ir jāpārzin. Kad zin, ko maksa, cik laika nepieciešams, kadu apdraudējumu rada- tad vadās veiksmīgāk. Bija periods kad partijas funkcionāri (sociologi pa lielam) mācija fiziķus, mehaniķus un lauksaimniekus. Kur, ko, kā lai būtu pareizi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

"Ambiciozi muļķi" ir visas pasaules problēma, tā nav Latvijas unikāla iezīme. Tādi ir visā pasaulē. Paskaties Ukrainu - aktieris par prezidentu. Reku, ASV - aktieris par gubernatoru. Ja būtu laiks un vēlēšanās, atrastu jebkurā valstī tādu, arī Rietumeiropā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 5 Atbildēt

Protams tas viss vēršas plašumā. Un tam par iemeslu ir intelektuāla degradācija, kurai savukārt iemesls ir izglītības sistēmas degradācija, kura savukārt balstās uz pseido humānismu un pseido demokrātiju.

Bet ... ir viena neapstrīdama nianse- jo mazāka ir personu grupa, jo vieglak tai ir saorganizēties kādai vienotai darbībai.

un te nonākam pie fakta, ka Latvijā ir nepilni 2M iedzīvotāju, tatad kopīga, uz rezultātu tendēta darbība ir vieglāk panākama nekā valstīs ar 20M vai 200M. Cita problēma ir tā, ka tik lielu kolektīvu sekmīgi un NESAVTĪGI var vadīt viens no miljona, līdz ar to mums nāksies samierināties ar visiem tiem maksimas kravējiem, 20 darbinieku SIA vadītājiem un 5 gadus zoli nospēlējušiem studentiem,

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 1 Atbildēt

Vēlviens nostaļgators!

Izglītības sistēma nav degradējusies. Tās tavas izglītības sistēmas "zināšanas" tagad ir internets.

Tās tavas prmskara izglītības pamatā ir iekalšana un paklausība. Produkts - paklausīgs rūpnīcas strādnieks. Tagad to dara roboti. Nav vairs vērts skolā tādus izgatavot.

Tas, ka uzņēmīgi aunapieres ar elastīgu (lasi - vnk savādāku) morāles līmeni spēj pareizi un ne visai ētiski izmantot situāciju, ir bijis visu laiku. Gan Romas impērijā, gan Francijas karalistē, gan PSRS, gan kapitālisma nometnē

taaneko Reģ.: 30.07.2008
3 3 Atbildēt

Kārtējās nodrāztās frāzes. Vecā izglītības sistēma piespieda apgūt pamatus, tādus kā "elektrība var nosist" benzīna līmeni ar sērkociņu neskatās", " ūdens ir slapš" bērni mācijās gan pogu piešūt, gan sviestmaizi uzsmērēt skolā deva vispusējas pamatzinības un kurš skolotājs spēja interesantāk pasniegt, tas arī radija vēlmi iegūt padziļinātas zināšanas. Mūsdienu vidēji statistiskais 20-30 gadnieks ir tups kā zābaks, raksta ar problēmām teikto uztver ar problēmām. Cilvēks nespēj aptvert saikni starp sistēmas pārlādēšanos un reset pogas nospiešanu, materiālu saderība, ar ko atšķiras plastmasa no metāla...

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 2 Atbildēt

No šī teksta var secināt, ka esi vecs perdelis, kuru kā visās iepriekšējās paaudzēs, kaitina jauniešu savādākā pieeja.

Man apkārt esošie 20-25 gadnieki raksta precīzi un kvalitatīvi (ne ar roku kā tev gribētos, protams), 16 gadu vecumā viņi spēja izpildīt tādas lietas, kas man tajā vecumā pat prātā nenāca.

Vecais perdelisms pilnīgi visos laikos ir bijis pamatā paaudžu konfliktiem, bet pasaule no tiem pilnīgi nekad nav apstājusies.

Un materiālu saderība un visa tā pārējā draza = internets. To zināt šodien NAV VĒRTS! Savukārt kā noliktavai piekodēt wiki search droši vien tu nezini, bet viņi zin. Un tas šodien ir daudz vērtīgāk kā gudru seju taustīt materiālus

WALA Reģ.: 19.06.2002
4 0 Atbildēt

Taisnība būs kaut kur pa vidu, jo vecam perdelim vienkārši ir nevis nevarēšana piekodēt to wiki search, bet gan attieksme - nekuj man vajag, gluži tāpat kā jaunēklim par materiāliem - nakuj man to vajag. Un izglītības sistēmai ir grūti ko pārmest, problēma ir tajā ka laikmeta dinamisms piesaista ar daudz un spilgtām "spēlmantiņām", kas novērš uzmanību tajā skaitā no mācībām.

Tikko viens piemērs ar manu dēlu (vazājas pa olimpiādem, apmēram kā es savulaik, rezultāti nav izcili bet normāli, man varbūt bija labāki, bet tās nav salīdzināmas lietas - uzsvari iet uz pilnīgi citu) - kaut kādā testā bija skaitlis nultajā pakāpē kaut kādā izteiksmē iepīts - čalis nezin un nevar izdomāt cik tas ir teiksim 2 nultajā pakāpē, tad es prasu, ok cik ir 2 pirmajā pakāpē un cik ir divi -1 pakāpē, visu atbild pareizi, un tad prasu cik tad ir 2^1 * 2^(-1), arī pasaka pareizi, praso cik ir 2^0 - nezin, tad saku ok,

2^1 * 2^(-1) ir vienāds ar 2 kurā pakāpē ... Āāāāāā ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Nu tieši tā - katram laikmetam savi instrumenti. Un nevienam to nevar pārmest.

Savukārt paaudžu konfliktu vienmēr veido veca perdeļa uzskats, ka sīkajiem ir nakts vidū jāzina alvas viršanas temperatūra.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

lai varētu vadīt kādu jomu, nozari procesu, tas ir jāpārzin:

It kā ārsti Latvijas politikā nebūtu bijuši:

Veselības ministrs Pēteris Apinis, veselības ministrs Āris Auders, prezidents Valdis Zatlers, veselības ministri: Normunds Zemvaldis, Vinets Veldre, vetārsts, Rozentāle, Circene, Didzis Gavars u.c.

Latvijas veselības aizsardzības nozari lielāko tiesu ir vadījuši tieši ārsti. Neliekas, ka būtu panākta diža kārtība.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Vadības zinātne ir atsevišķa nozare. Ārsts visdrīzāk būs ārsts, ne vadītājs un to tiešām var redzēt veselības nozares sniegumā. Pie māsiņu algām tiešā veidā ir vainīgi galvenie ārsti, kas savai izglītībai atbilstošā vedā sagatavojuši izcenojumu shēmu. Tieši tas pats ir universitātēs, kur vadītājs parasti ir profesors, ne menedžeris.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

"Ārsts visdrīzāk būs ārsts, ne vadītājs un to tiešām var redzēt veselības nozares sniegumā"

Vēl uzskatāmāks piemērs tam ir Zatlera prezidentūra.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Zatleram brigāde bija ierēdņi (lai nu kādi bija, bet kkā sistēmiski stūrēja), bet slimnīcu galvenajiem ārstiem arī vadības komanda ir ārsti. Un tas ir vēl savādāk

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Jā,Draugi.Viss pareiz.T.sk tas,ka par par Lohu var būt (vai nejauši kļūt)jebkuru apmācības līmeni sasniegušais.Pie kam,jebkurā jomā.Savukārt,tā saucamo Lohvirzītāju uzdevums ir būt uzdevumu augstumos.Pēc iesp augstāk,neaizsniedzamāk,attālinātāk no Lohiem..

Atšķiru nupat to suudu (jo cita jau nav..)-jā,tiešām. Fackinācija nupat vēl knapi pirmsākumā,tikko pirmai dūriens izdarīts.Nav pat skaidrs,vai sanāks otrajam.Bet,reku,šmeku, jau IR rezultāti. Nutupaskatikko..Vakar teica simts jaunsaslimnieki.Būtībā teju 10x mazāk,nekā nupat iepriekš.Tik maz,kā vēl nekad (c).Bet šodien vēl datu nav,laikam ar lielo kaklurātoru Skaita..

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Šodienas ziņas: Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem: 5,7%. Ja tā turpināsies, tad lieliski

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Jap, nu jau kādu laiku ir zem 10m tas priecē... cerams, ka tas jaunais britu paveids neizčakarēs visu...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Otra ziņa, ka slimnīcas tgd rūpīgi to skorbulu izplata. Ja nonāks tik tālu, kā ar pansionātiem, tad būs viegli mērķi atrast un cipari būs augšā.

Es domāju, ka reālais (t.i. nacionālvidējais) ir zem 4, kuru ģimenes ārstiem tēmēti meklējot dabon līdz 6 -7%. Savukārt kad ir perfect storm kā pansionāti, slimnīcas uc vāju cilvēku augstas koncentrācijas vietas, tad ir 11-15

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 2 Atbildēt

Nekādu griķu! Pērciet zirņus un distances ieturēšana jums garantēta!

taaneko Reģ.: 30.07.2008
5 3 Atbildēt

Nu ko eidi vieglas smiltis tavām interneta atvasēm. Sāksim ar to, ka viņi spēj eksistēt tikai tur kur ir internets un tikai tik ilgi kamēr pastāv internets. Viņu dzīves ilgumu nosaka aplikācijas. Un par cik interneta informācia ir ļoti viegli ievainojams un manipulējams resurss. Var gadīties ka pēc dažiem gadiem tavs ģimenes ārsts pēc internetā pieejamās informācijas tev kā pārtikas piedevu izrakstīs ciankāliju. Intelekta un erudīcijas trūkums, kas aizvietots ar iemaņām atrast vajadzīgo un aklu uzticēšanos. Ja sāksies kāds lielāks savstarpējs kašķis irternets būs pirmais mērķis/ierocis.

Agrāk mācību grāmatas bija uz 10 un vairāk gadiem un tur bija kaudze visādu interesantumu, ilustrācijas... Tagad ir darba burtnīcas, kuras ik pēc 2 gadiem atzīst par nepareizām un nealtbilstošām. Tici man, ka tavus bērnus nākornē vadīs to cilvēku bērni, kuru vecāki esošo izglītības sistēmu atzīst par idiotiem domātu.

Kas ir soļa spriegums?

Vai destilēts ūdens vada elektrību?

Vai gāzesvadā esošā dabasgāze var karsēšanas rezultātā uzsprāgt?

Aptuveni pie cik grādiem tērauds paliek trausls kā stikls?

Kas ir bīstamāks pārtrūkšanas brīdī-tērauda vai sintētiska trose?

Viņi nezin atbildes uz šiem jautājumiem, tapēc pirmā saskarsme var būt arī pēdējā. Ceru ka esi tam morāli gatavs.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 5 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka grūtības internetā nošķirt patiesību no manipulācijas ir tikai vecākai paaudzei. Paskaties kas tajos antivaxeros un plakanzemjos plosās. Tur praktiski nav 25 gv cilvēku.

Viņi nezina tevis nosauktos jautājumus, jo tie ir margināli. Tātad priekškam piesārņot galvu ar lietām, kas nekad nenoderēs. Un to supervienkārši atrast internetā. Un jā - -60C atrasties mežā ar trauslu cirvi, ir margināla situācija, kurā šī paaudze 99,999999999% gadījumos nenonāks. Trosēm ir pavadošais marķējums. Tas ir pietiekami. Šodien galvā turēt enciklopēdiju nav vērts. Ir vērts turēt galvā informāciju KĀ ar to rīkoties.

Pasaules uzbūves stūrakmeņus viņi zina. Pārējais - biblioteka rokās. Un tas ir perfekti. Viņi šobrīd virza progresu atšķirībā no tevis.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
2 6 Atbildēt

Neaizmirsti. Ka pie - 20 telefona baterejas darbības laiks ir minūtes. Pēc tam ir jautājums-ko tālāk.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Nomaini telefonu un nelieto iPhone vai Huawei.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu gribēji teikt - atšķirt pareizo viedokli/informāciju no nepareizā, jo viņiem pārāk bieži sekmīgi ir iemācīta taisnvirziena domāšana. Uzskatāms piemērs ir "Protests" klubiņš, bet nu tā tik tāda ledus kalna virsotne.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

》Vai destilēts ūdens vada elektrību?

Jā, vada - boot.ritakafija.lv/forums/index.php?/topic/18479-totaly-fanless-computer-ektrēmā-barokļa-dzese/

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 3 Atbildēt

100% vēl nevada, 99% jau vada. pietiek kkam izšķīst un viss, var atrauties. Nu un protams pretestība- no megaomiem uz omiem...

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 1 Atbildēt

Nolādēts! Tikko nācās iegūglēt, kas ir soļa spriegums. Par tēmu neko jaunu neuzzināju, bet uzzināju, ka ir šāds konkrēts termins

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 1 Atbildēt

Bļin arī iegulēju. Zināju, nenoderēs - Rīgā viss aprakts

LAN Reģ.: 12.11.2019
1 0 Atbildēt

Ar tēraudu arī ir ļoti neviennozīmīgi. Piemēram 301. nerūsējošais tērauds pie zemas temperatūras nemaz nepaliek trausls (tādēļ to izmanto SpaceX).

taaneko Reģ.: 30.07.2008
3 5 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ironiski, ka kādam intelekta trūkumu pārmet šādu komentāru autors:

"Klīst nepārbaudītas ziņas, ka zinātnieki ir atklājuši, ka milzīga kovīdiņa koncentrācija ir uz kaunuma apmatojuma, ar kura palīdzību viņš arī tiek pārnēsāts.

Kā izeja tiek gatavots lēmums ka visiem Latvijā dzīvojošajiem šis (kaunuma) apmatojums ir jānoskuj un pēc pirmā varasiestāžu pārstāvju pieprasijuma ir jāuzrāda šī (kaunuma) apmatojuma neesamība.

taaneko

26.12.2020 17:32

Litri: 1235, Līmenis: 5

Reģ.: 30.07.2008

36Atbildēt

GB un Smaidīgais, jūs kā kārtīgi dirslaižas varētu nemaz negaidīt oficiālo daļu. GB- noskuj kūsu ap savu ozolzīli un droši uzrādi darba augļus visiem PP, CP, VP, MP, VID, PID un citiem darbiniekiem."

man liekas, ka tev nav īsti skaidra vārda -"intelekts" nozīme. Tapat neredzu vajadzību būt tolerantam un iecietīgam pret aprobežotiem cilvēkiem, kuri čīkst ka kovīdiņa dēļ vairs nevar garšīgi paēst un gūt baudu aizejot uz teātri. Lai pierod, jo vēlak būs tikai sliktāk. Un tu? velies lai sarunu biedrs būtu inteliģents un uzvalkā? velies lai sarunu biedrs pret tevi izjūt bijību vai vismaz cieņu? ko tu tādu esi izdarijis lai tevi cienītu? Izglab planētu vai vismaz iemācies iedzīt naglu kokā to 3x nesalocot.

man ir pie kājas tu mani cieni vai nē tikai es atškirībā no tevis varu ieņirgt par šo laiku un saskatu ļoti daudz pozitīva un jauka šaja PANDĒMIJĀ.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 2 Atbildēt

Un atkal - citus par aprobežotiem sauc cilvēks, kurš raksta augstāk iekopētos komentārus.

Arī es varu ieņirgt. Īpaši par tādiem kartupeļiem kā tu, kuri sevi uzskata par gudriem un domājošiem, bet pat komatus nav spējīgi salikt.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 2 Atbildēt

Ak tad komatiņu pietrūkst? Atvaino. Rakstīt telefonā braucot ar mašīnu ir grūti, šad tad kads pamūk.

Tad tu uzskati, ka cilvēka gudrība slēpjas viņa salikto komatu daudzumā? Un kas slēpjas garumzīmēs? Un ja vēl visi burti pareizie?

Es sevi neuzskatu nekā, bet domašanas īpatnību dēļ jau 15 gadus nestrādāju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 1 Atbildēt

Šad tad? Iepriekšējā posta pēdējā teikumā nebija neviena. Tur nav nekāda "pamukšana", tu varbūt jēdz "iesist 3 naglas kokā", bet elementārā gramatikā esi tups kā zābaks.

Jau tas, ka raksti forumos ziņas, braucot ar mašīnu, daudz ko pasaka par tevi. Kaut gan, visticamāk tā ir muldēšana, lai kaut kā atrunātu savu neizglītotību. Bet vispār smieklīgi - tik svarīgi ir kaut ko atbildēt, ka pat pie stūres raksti... Un vēl saki, ka esot pajāt, ko par tevi domā. Nu, kā par tādiem klauniem var nesmieties!?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 5 Atbildēt

Par gramatiku sen vairs neiespringstu, ja vajadzēs bez kļūdām- palūgšu kādu juristu talkā.

Es ne tikai braucot ar mašīnu rakstu forumos, bet arī tos lasu, tāpat arī lasu ziņas un kārtoju dažādus ar savu un svešām dzīvēm saistītus organizatoriskus jautājumus.

Nu un par svarīgumu- esmu pieradis, ka man ir pēdējais vāds- nu nekādi nevaru atradināties. Vai arī novest sarunu līdz situācijai, kad nav vērts to turpināt.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Biju nupat iegājis LV inter-netā,domāju uz nakti pabagātināšu savu intelektu ar viskaut/ko pozitīvu un jauku.Un tiešām.Jā.

-Modes eksperts, kas plaši pazīstams Krievijas šovbiznesā, pēkšņi aizgāja mūžībā 54 gadu vecumā. Viņa apkārtnē ... nekavējoties paskaidroja, ka tā nav koronavīrusa infekcija...Zvaigžņu stilista nāves cēlonis bija komplikācijas..

Hmm..

Cits vadošs portāls uz burta d pa visu titullapu saka šitā- ES (ar pašu Dāniēlu priekšgalā) nupat esot asi nosodījuse Astru Zeneku.Ok,pareizi, vajg viņiem kārtīgi uzdot pa ...

Abet,tavu brīnumu,tajā pat laikā (2021. gada 25. janvārī - 20:08) TG24 (arī titullapā) saka sekojošo: Valsts (Ittātālijas...) ģenerālprokurors, ārkārtas komisārs Covid ārkārtas situācijā Domenico Arcuri nosūtīja Pfizer brīdinājumu "izpildīt savas līgumsaistības, pirmkārt, attiecībā uz vakcinācijas kampaņai paredzēto devu nepiegādāšanu".

-tad Jūs par ko, par sarkanajiem vai par baltajiem?

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Vai kādam tiešām nav ienākusi prātā kāda kaut vai neordināra ideja, kā izglābt mūsu vecos cilvēkus ar plaušu bojājumiem?

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 1 Atbildēt

Tik par labi var jautāt, vai tad nevienam nav ienācis prātā, kā vecos cilvēkus paglābt visām kaitēm, lai tie dzīvotu mūžīgi?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Atkarīgs no paša cilvēka. Ir tiešām vērtīgi kadri un ir biomēslojums.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 2 Atbildēt

2m, ziepes un maskas - kas nav skaidrs?

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 1 Atbildēt

jau ar bojājumiem tika teikts!

Un bez jociņiem, ka no nāves ar plaušu bojājumu var glābt tikai nāve ar lodi pierē...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Domas ir bijušas visādas, bet nelaime tā ka tas kas kaitē vīrusam, kaitē arī jebkuram dzīvam organismam t.i. apmēram kā ar vēzi un tā apstarošanu (tikai daudz kaitīgāk) - apstarošana neko labu nenodara cilvēka organismam, taču tā ir iespēja (ne vienmēr veiksmīga) piebeigt vēzi.

Attiecīgi meklējumi turpinās.

P.S. nesaku ka baigi veiksmīgi esmu izteicies, vienkārši kas ātrumā ienāca prātā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

" tas kas kaitē vīrusam, kaitē arī jebkuram dzīvam organismam .."

Un kā tad vakcīnas kaitē dzīvam organismam ( cilvēkam) ?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 2 Atbildēt

starp citu gudriniek- plausas nebojā viruss. Plaušas bojā organisma aizstāvēšanās pret to. Jo spēcigāks organisms- jo stiprāk sačakarē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Plaušas bojā arī vīruss tiešā veidā. Pareizāk sakot imūnsistēma neārstē un nevar izārstēt šūnas, bet gan iznīcina slimās šūnas. Jo ilgāk ļauj vīrusiem vairoties, jo lielāki bojājumi plaušām(vīrusa izraisīta pneimonija)no kuriem var arī neatkopties. Blakus vēl var dabūt baktēriju izraisītu pneimoniju pret kuru vēl var ar antibiotikām cīnīties.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Bled man neienāca prātā ka speciāli vēl būs jāpaskaidro ka neesmu to domājis tik šauri kā uz vakcīnām, tiesa nespēju saprast, kā vakcīna var palīdzēt pilsonim ar COVID izraisītām plaušu problēmām/komplikācijām ... bet lai nu paliek.

Piem. man netīšām izejot no savām niecīgajām zināšanām uzkrita doma par to ka varu saturoši savienojumi iznīcina mikroorganismus utml. - sāku par to intresēties plašāk, bet te būs īsais savilkums tiem kuri grib palasīt/padomāt par to tālāk:

en.wikipedia.org/wiki/Antimicrobial_properties_of_copper

en.wikipedia.org/wiki/Copper_toxicity

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

P.S. tikai dieva dēļ nesākat ārstēt sevi ar varu/vara savienojumiem ! Ceru neviens nav tik stulbs kā tas pāris kas izdzirdējis Trampa greizo izteikumu par zālēm pret Covid, atdeva galus ...

P.P.S. Disklaimeris - Wala neko, nevienam neiesaka un nerekomendē, jebkāda manis sniegtā informācija ir domāta tikai un vienīgi smadzeņu "kustināšanai" un nevis sevis ārstēšanai un citām "drosmīgām, bet stulbām izdarībām"...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 4 Atbildēt

Arī visi sārmainie metāli.

Es savas plaušas sargāju smēķējot un pirtī. Pirmais bloķē, otrais izdedzina. Nekāda vaina. Vīruss dziļāk par smadzenēm netiek.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 3 Atbildēt

Un sudrabs.

Mana vecmāte spainī ar ūdeni ( no akas) arī lika sudraba karotīti, lai baktērijas iznīcina.

Tikai antiBAKTERIĀLI līdzekļi ne vienmēr palīdz pret vīrusiem. Pat precīzāk teikt - gandrīz nekad. Pat spēcīgās antibiotikas iznīcina visas baktērijas, bet nevienu vīrusu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 1 Atbildēt

Turklāt tā antibakteriālā sudraba karotīte arī ir profanācija. Sudrabs ir antibakteriāls, bet lai attīrītu ūdeni, tas tur jāizšķīdina ievērojamā daudzumā. Tik ievērojamā, ka ūdens paliek indīgs.

Vobšem paskas as usual.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 2 Atbildēt

Lai cik tas nebūtu skumji, šoreiz muļķīša lomā esi tu.

Sudrabu saturoši preperāti aktīvi tiek izmantoti lai parastu peļķes, dīķa vai kāda cita ūdensavota ar šaubīgu tīrību, ūdeni pārvērstu dzeramajā ūdenī. Plaši tiek izmantots uz kuģiem lai papildinātu saldūdens krājumus braucot pa kanāliem, ezeriem utt un militārajā sfērā. Viens no tādiem ir micropur.

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 1 Atbildēt

Laikam tas organismu skaidrojums bija tāds:

- vīruss ir pusoganisms un tāpēc tas dzīvo iekšā šūnā. Attiecīgi lai nobeigtu, ir jānobeidz šūna. Tātad tiek nobeigts nēsātājs.

- baktērija dzīvo ārpus šūnas un tāpēc nobeidzama atsevišķi. Bet bojājumus baktērijas prot nodarīt daudz iespaidīgākus.

Tāpēc labākā taktika - neielaist vīrusu šūnās. Aka vakcinācija

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Tieši tā, nav labāka veida kā stiprināt imunitati pret vīrusiem vakcinējoties. Nekāda laba ticība, homeopātija un āliņģos mērcēšanās to nesasniegs .

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 1 Atbildēt

taaneko vīrusam ir vēl viena interesanta blakne - garšas un ožas zudums. Un tas var vilkties mēnešiem pēc pārslimošanas. Arī pārslimošanas vieglā formā.

Iedomājies savu dzīvi pēc tāda joka iestāšanās - būs pilnīgi vienalga, cik dārga tava dzērienu karte. Garšos tie visi vienādi pēc nekā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 2 Atbildēt

Ne visiem. Tikai cilvēkiem ar paaugstinātu jūtīgumu pret herpes vīrusu. Būs aukstumpumpas- nebūs garšas un otrādi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šis no kurienes?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 2 Atbildēt

Man daudzi viskautko stāsta. Var jau papētīt, bet domāju, ka nav melots.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kas tās par mulķībām. Herpes izlien tāpēc, ka imūnsistēma ir aizņemta ar citas infekcijas apkarošanu un tas ir vairāk kā C19 blakne. Herpes simplex/zoster ir paliekoša infekcija un tā ir teju visiem, paldies tuviniekiem kas bērnibā sabučo uz lūpām un "uzlabo" imūnsistēmu ar aukstumpumpām.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

Savādāka likumsakarība. Ja dzīvē aukstumpumpas nav metušās- saslimstot ak kovidu garšas, ožas traucējumi visticamāk nebūs.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Pilnīgi noteikti nē Aukstumpumpas uzmetas pie pirmajiem rudens vējiem, Covid - kā visvieglākā apaukstēšanās. Un garša un smarža bija joprojām.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 3 Atbildēt

Tu taču vari būt izņēmums. Pie kam iet runa par smagākiem gadijumiem, kā tie, kurus pat nepamanītu ja nepateiktu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Noteikti ne visiem tāda blakne

650 Reģ.: 25.01.2017
0 3 Atbildēt

Vienk šermuļus uzdzen šie masuzombiju iedrochītie jēdzieni.Garšu un ožu pazaudēt var no simts iemesliem.ĪPAŠI,ja bijis spiests lietot kādus specifiskus medikamentus.Kā pirkstu apmiizt,pēc 2d pazudīs un atjaunosies labi ja pec mēneša.

Es visp esu Sašutis,ka nevienam neinteresē vakardienas skaļākā LV vadošajos p-ortālos lasāmā sensācija- no kurienes nokļuva "komplikācijas" izraisījušais priekšmets krievijas vadošākā modes dirsainera taisnajā kOridorā.Hmm.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 3 Atbildēt

Ne visi lasa tos klaču, bābu tenku un krievijas slavināšanas portālus. Manos avotos tādus marasmus neraksta, tāpēc nezinu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Plet,kas ir Tavi avoti?? Karaļavotu ūdeni dzer? Tu varbūt nekad neapmeklē baducietošās LVvietnes? Jeb kārtējoreiz gribēji pavēstīt, ka tu te vienīgais nedalbajobs? Tas taču kāreiz ir TAS, par ko Lohi dižojas ka "nelasu".Nav izvēles,vienkārši skatoties ekrānā nevar to neizlasīt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Kā jau bija sagaidāms, ES un ES dalībvalstu amatpersonu vēlēšanās visus sapotēt triecientempā nemaz nav izpildāma.

"EK pieprasījusi atbildes no Lielbritānijas un Zviedrijas uzņēmuma "AstraZeneca" un ASV uzņēmuma "Pfizer" par kavēšanos, kad šie uzņēmumi pavēstīja, ka piegādes ES tiks aizkavētas.

EK grasās pieprasīt uzņēmumiem, lai tie informē varasiestādes par eksportu ārpus ES, kas ir zīme bažām, ka vakcīnu ražotāji, iespējams, vakcīnas pārdod pircējiem ārpus ES, kas par tām piesola lielāku samaksu."

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Kapc vakar vakarā vadošie lvlohportāli ziņoja, ka kleims ir iesniegts Konkrēti attiecībā uz astru zēneku, nevis uz "astru zēneku UN pifaizeri" ? Kāpēc šāda interpretācija? Nu reāli- tā bez lohiem, lūdzu izskaidrojiet!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Pfizer tika paskaidrojis 15.janv., ka īslaicīgi samazināšot piegādes ES līdz janvāra beigām sakarā pasākumiem ražošanas jaudu kāpināšanai Beļģijas rūpnīcā.

Tā kā vairākas ES valstis orientējās uz AStraZeneca vakcīnu, Latvija agrākās VM ministres Viņķeles personā, ja atceraties, arī, tad ir iestājies tāds kā deficīts.

Man gan tāds spiediens uz ražotāju nepatīk, ka rezultātā vēl nepiegādā nohaltūrētas vakcīnas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nene, nu ok, tev taisnība,BET, mans jautājums- ja vakar (25jan) visā Eiromērogā bija zināms, ka pretenzija ir gan/gan pret astro, gan pret fizo, kāpēc LVijas baducietošais d-portāls bij pilnu tirullapu piekarinājis ar makaroniem, ka "priekšstādījums" ir TIKAI pret vienu pašu astro? Eiropa vienotā korī ar mūsu pašu P-kgu priekšgalā pēc šis versijas ņem tieši astru uz desas,bet par fizo nav ne vārda.Šodien "izrādās",ka bazars jau sākotnēji ir bijis par ABIEM tiem šaraškina kantoriem.Kā tā sagadījās shitāds nejaušs atspoguļojums, kurā vienu no iesaistītajiem saraškiniem tika "aizmirsts" piemineet ?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 5 Atbildēt

eidis rakstīja: No šī teksta var secināt, ka esi vecs perdelis, kuru kā visās iepriekšējās paaudzēs, kaitina jauniešu savādākā pieeja.

Man apkārt esošie 20-25 gadnieki raksta precīzi un kvalitatīvi (ne ar roku kā tev gribētos, protams), 16 gadu vecumā viņi spēja izpildīt tādas lietas, kas man tajā vecumā pat prātā nenāca.

Vecais perdelisms pilnīgi visos laikos ir bijis pamatā paaudžu konfliktiem, bet pasaule no tiem pilnīgi nekad nav apstājusies.

Un materiālu saderība un visa tā pārējā draza = internets. To zināt šodien NAV VĒRTS! Savukārt kā noliktavai piekodēt wiki search droši vien tu nezini, bet viņi zin. Un tas šodien ir daudz vērtīgāk kā gudru seju taustīt materiālus

Ļoti labi. Atrodi litija rūdas apstrādes procesu aprakstus. Ar visām ķīmiskajām reakcijām, enerģijas patēriņu un izmaksām.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Gripa neeksistē, katru gadu feik epidēmiju izsludināja, nezinu nevienu, kurš testēts vai miris no gripas.

Te vienkārši paredzu atkāpšanās ceļu konspiratoriem. Izskatās ka uz to iet, iepriekš bļāva ka no kovid mazāk mirušo kā no gripas tagad jau attapušies ka gripu jau iepriekš skrupolozi netestēja.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 4 Atbildēt

Es gan pazinu, diemžēl kolēģe (jaunāka par mani) aizgāja ar gripu. Nepatīkami, bet no tā viss neapstājās, ar lupatām uz sejas neviens nestaigāja un katram gripas slimniekam neviens izmeklētājs arī nezvanīja Vnk jāiemācās arī ar Covid sadzīvot, neapturot ekonomiku, nečakarējot nevienam darbības jomas utt. Kā ar gripu potējās vien atsevišķi cilvēki, tā arī lai ar Covid vakcīnu potējas vien bailīgie. Ar šo arī balagānu varētu apturēt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Tad, kad ar Covid iemācīsies sadzīvot, tad arī tā būs. Tak atslābsti beidzot. Pret gripu jau sen ir vakcīnas, kas noteikti pasargā daudzus no saslimšanas, tāpat ir medikamenti un gripas slimnieki nenonāk tik daudz slimnīcās, tāpat pēc gripas arī sekas nav tik smagas un tādā vairumā. Kad tā būs ar Covid (un tā agrāk vai vēlāk būs), tad arī "neapturēs ekonomiku un nečakarēs nevienam darbības jomas". Līdzīg kā Jaunzēlandē, kuri Covidu ir uzveikuši un ir pamatā atgriezušies normālā ikdienā. Bet, nu, tur arī nav tik daudz kovidiotu kā pie mums. Es nesaprotu, kas šeit ir tik sarežģīts un grūti uztverams!

Un Āzijas valstīs "ar lupatām uz sejas" staigā pat ārpus telpām. Un neviens tādu paniku par to neceļ, nebļauj, un nepīkst kā nabadziņu cilvēktiesības, redzies, tiekot pārkāptas. Mums tie vīrieši ir tādi nīkuļi un čīkstuļi, jopcik!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 3 Atbildēt

Tak tika sacīts- konkrēti Tava darbības joma būšot viena no pirmajām , kura reāli bankrotēšot! Tā ka netērē laiku te lohus aģittēt,vēl var uzspēt kādā dz-svētku silesbirojā iefiltrēties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Tu vari netērēt savu laiku, stulbības rakstot. Es tavus skricelējumus tāpat nelasu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es tavas gan- esmu spiests.Nav izvēles.Pag, būs vairāk laika, es priekš Tevis atradīšu, kur un kas īstenībā šo sacīja.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Nabadziņš"! Spiests viņš esot! Interesanti, kurš tad tevi piespiež?

Vari netērēt laiku, nelasīšu tāpat. Ja arī tāda prognoze piepildīsies, šobrīd top plāns B.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Domāju, ka viņa nozare visticamāk piedzīvos aizvien lielāku pieprasījumu

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

palasi, kā, mīsto liekot, vecās Jemenā. Iedvesmojoša lasāmviela.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Gripai ir viena būtiska atšķirība - tā garantēti beigsies pavasarī. Tāpēc exponenciāls attīstības modelis vienmēr beidzas pavasarī. Covid progresija pavasarī varbūt palēninās, bet nebeidzas. + covid death toll kādas 3x augstāks smagi slimajiem

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un tas man arī jau agrāk likās dīvaini, ka gripas epidēmiju izziņoja, bet reāla rīcība nesekoja. Jau agrāk varējām kaut ierobežot gripas izplatību, tas jau tikai laika jautājums, kad gripa kļūtu lipīgāka.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šo kkad septembrī arī brazīļi ziņoja

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Itatālijas valdība jau sen/vakarrīt atkāpusies.Bet badu cietošais D-portāls to uzraksta šodien, kkur tur mazien burtiņiem 3jā rindiņā no apakšass.Nu lab ka ne par papildu samaksu.Iekš tg24 sen noskaidrots "interesantais" iemesls- kā pifzers skaidro kavēšanos.Bet nee, LvLohiem tas nav jāzina.Lohi tagd lasa zinātnisku literattūru un mācās par gippas infekcionistiem.Viņiem dikti interesē (izmēģināt,drošvien..) puttēna attejaspoda joršiks,taču nav savulaik izlasījuši wef un vho tapšanas vēsturi un kādreizējo to līderu izteicienus..Kamēr vēl nebija izdzēsts;p.Šito jauko kgu arīdzan te neviens nepazīst,hvvz kas tas pa boomzi: en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

ps.,- jā,Hmmm rus.jauns.lv/article/znamenitosti/424826-inorodnoe-telo-v-pryamoi-kiske-stilist-kirkorova-i-pugacevoi-skoncalsya-iz-za-intimnogo-eksperimenta

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Cilvēkiem sāk zust pacietība. Opens centri darbosies twitter.com/Edijs_K/status/1354165363647406080?s=19

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Paziņot, ka darbosies, jau var. Bet:

Pirms doties uz kādu no mūsu Centriem, lūdzam ar mums sazināties.

Tel. 22028398

Jaunieši mūsu Centros tiek nodrošināti ar sejas maskām un roku dezinfekcijas līdzekli.

Sargiet sevi!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Astras zeneca ražotnē Wrexam(UK) ievietota bumba, policija visus evakuē.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tak teica, ka no lidmašīnām smidzinās.Tagd maz kas lido, tapc lētāk ir izkliedēt turpat uz zemes.Gan jau izveicīgākie ļaudis steigsies ieelpott un/vai atrast kādu gatavās prod iepakojumu. Līdzīgi kā/ja uz LV lohrottācijas apļiem, kad tur savureiz "krava Ar aluspudelēm" atbraukusi.Jā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nē, tu jauc. No lidmašīnām smidzina pašu Covidu. A tos čipus jau izsmidzināt nevar, tie jāievada manuāli, bet bez čipiem tā vakcīna ir bezvērtīga.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Futbolu grasās spēlēt vai ???

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti