- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
viencexperc rakstīja: tu taču nebaidies no covid... kur tad problēma - dabūt covid vīrusa marķieri ( jau 50 gadus neviens nepotē novājinātu vīrusu)
Jā no kovida es nebaidos, jo esmu to vismaz 8 reizes izlaidis sev cauri, bet vakcinēties vakcinēšanās pēc neredzu lieku jēgu. Domāju, ka pēc tik maza mutāciju skaita neviens vēl īsti nezin nemainīgo celma daļu. To lieliski parādija notikums ar dāņu ūdelēm, kuru kovīdiņš bija vienaldzīgs pret ar tādām grūtībām izstrādāto panaceju. Tā viņas visas arī apkāva, jo ja paspruktu vaļā tas- viss darbs būtu vējā. Bet tu droši vari vakcinēties, nanis pēc pret visu un kautvai katru rītu.
eidis rakstīja: Un tie kas braucot ar Golpu atstiepa pedāļus dēļ nepilnīgas drošības tevi nebaida? Ir tāda lieta kā saprātīgs risks, ko pieauguši cilvēki parasti spēj uzņemties. Piem braukšana ar auto vai velo ir tieši tāds piemērs. Kur braukšanas riskam tiek pretstatīts daudz augstāks risks nomirt badā, ja nebrauksi uz darbu. Vakcīnai ir analoģiski: ir kāds maznozīmīgs alerģijas risks vakcīnai, kuram pretī ir daudz augstāks risks saslimstot. Turklāt saslimt vairākkārt, jo izslimojot ne vienmēr veidojas nourība
Otrajai rindkopai es pilnīgi piekrītu, tam kas trešajā ne sevišķi - es par mazāku risku uzskatu vīrusu, kuram ir kādu 50% iespējamība ka tas slimību neizraisīs, vismaz 40% iespējamība ka izraisīs vieglu slimību, pāris procentu iespējamība smagai slimības gaitai un 0,0x% iespējamība atstiept pedāļus [tā es tos riskus konkrēti priekš sevis saskatu] nekā kaut kādu eksperimentālu, steigā sastaisītu poti kura var sačakarēt manu imūnsistēmu. Es esmu priecīgs ka es kaut kādā potēšanas svarīguma kārtā esmu kaut kur pašā apakšā, attiecīgi man šogad diez vai kāds ar poti uzbāzīsies un līdz ar to varēs mierīgi paskatīties kas notiks ar sapotētajiem līdz trešajam vilnim un tad, kad tas panesīsies, un izlemt, ir tas risks to vērts vai nav. P.S. Pirmajam otrās rindkopas teikumam īsti nevaru piekrist - tas kādu paniku masu mēdītājiem izdevies sacelt rāda ka lielai daļai cilvēku apziņa ka viņi visu laiku riskē ar savu dzīvību ir sveša.

avots:https://www.bbc.com/news/health-54993652 Katram pagājušā gadsimta ražojumam ir rokā divas rētas. Kāpēc tad nebija nekādas pretvakcinācijas kampaņas? Nesaprotu kurā brīdī sociālie un mārketinga cilvēki pārņēma dominansi sabiedrības domā. Strukturētu šķidrumu dzert ir veselīgi, katrs uztura bagātinātājs, kuram nav nepieciešama zāļu vielu reģistrācija un klīnisko pētījumi ir labi. Degvielas magnētiskie taupītāji, elektrības taupīšanas kastītes rozetē, āderu mednieki, magnētiskās lentas tas viss ir dabisks un OK. Esmu ķīmiķis daļu savas darba dzīves pavadījis organiskajā sintēzē un zāļu vielu izstrādē. Kurā brīdī zinātne, medicīna ir kļuvusi par bubuli, kur citi brēcēji ir pareizie? Ārsts rekordists ar vairāk kā 7000 pacientu arī turpinājis darbu: www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/gimenes-arsta-jura-jakovina-pacientus-bridina-par-covid-19-risku.a388953/
kasinsh79 rakstīja: Otru tādu vakcīnu fanu nezinu ![]()
Fans neesmu. Bet PASAKIET man kaut vienu adekvātu faktu, ka vakcīnas nav vajadzīgas un es varu mainīt savu viedokli, jo dogmu man nav. Tādu nav. Viss, ko jūs varat piedāvāt, - kaut kādus melus, kaut ko izrautu no konteksta un ciparus, kur no 2 miljoniem vakcinētajiem viens nomira no alerģijas pēc vakcinēšanās. Es vienam pmuļķim ( volx) uzdodu loģiskus 3 jautajumus par vakcīnām, šis neatbild. Jo nezin. Tādi jūs visi esat - antivakseri. Ne sūda neziniet un to tikai varat kā nospiest "dalīties".
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
15
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)