Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Pētera dzīve. Skatīties kā 2.sēriju. Par benDzīnu, par satiksmi, par corona vīrusu, par par par...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Ja iauto - jā, diemžēl jaunu auto tirgotāji būs vieni no pirmajiem, kuriem drīz iestāsies liels KRAHS. Neviens veseli domājošs cilvēks šobrīd neriskēs ar jauna auto iegādi, pat nebūtiski, uzreiz vai līzingā. Viss ir tik neparedzami...

18.02.2020 citāds...

Nu re, nav nemaz tik traki. Ir arī neveseli cilvēki, kas tomēr pērk jaunus auto arī šajā laikā, Tu tai skaitā, kā izskatās Kritums, protams, ir, bet nosprāga tikai viens. Un arī C-19 šamos tikai piebeidza, agonija jau sākās pirms krīzes. C-19 terminoloģijā runājot - šamie nomira ar Covid, nevis no Covid.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Kas pat izbrīna, man nebija taisnība, jā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Bļin, 18.03.2020, nevis 18.02.2020... un "citāTs", nevis "citāDs"...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 1 Atbildēt

Šis tiešām ir dīvaini un diezgan nesaprātīgi. Ar NĪ saprotams - ir vairāk laika kārtīgi izsvērt un pieņemt beidzot lēmumu. Es arī vasarā veicu šo soli. Bet no apsvēruma: pozitīva vērtība jebkurā attīstības solī.

Bet kāpēc lamatu pirkt neskaidros laikos, toč nav saprotams. Nevērtīgas saistības neskaidru ienākumu periodā ir dīvains lēmums

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nuuuu, kā lai pasaka. Vismaz, cik es novēroju tendenci starp saviem klientiem, kas ir privātpersonas, ir divu kategoriju klienti - tie, kuriem vecais auto vai nu sāk pamatīgi čakarēt smadzenes (lasi, paredzami dārgi remonti) vai viņi tos sasit tā, ka jāpārstrādā naglās... nu, tiem jauna budžeta auto iegāde kļūst diezgan likumsakarīgs pasākums. Nu, vai arī tie, kuri ir nobraukuši savu 3-5 gadu operatīvā līzinga termiņu, vienkārši paņem jaunāku modeli par gandrīz to pašu cenu un līdzīgu mēneša maksājumu. Jo oplīzes beigās tāpat ir jāmaksā finanšnieks vai jāizpērk auto, tb., jāieliek vairāki tūkstoši.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Šie jau tie, kuriem tas jaunais auto ir spiesta lieta.

Šis faktiski nozīmē, ka priv.pers masveidīgi ņem oplīzē un to fin stāvoklis ir bēdīgāks kā cipari rāda - oplīzē neveidojas uzkrājumi, atšķirībā no finanšu riskiem, kas laiku pa laikam nostrādā.

Sarežģītie remonti gan jau ka nav pārāk bieža parādība

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Ne tikai privātie, arī juridiskie. Bet oplīzē, pēc maniem novērojumiem, ņem 95% pircēju, pie tam, ne tikai Latvijā, bet arī, piemēram, Skandināvijas valstīt, kur nu galīgi nevarētu par fin stāvokli sūdzēties.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Juridiskie skaidrs - tur izbalansēta noma, ja CFO nav idiots, bet privātajiem tāds labs jautājums. Visbiežāk jau oplīze BMW 730 ar plānoto nobraukumu 4k gadā. Un tad jau redzēs. Visai bieži redz arī

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nav tik traki. Parasti jau kādus 10-15 tūkstošus uzliek. Pie tam, ja tu pats to mašīnu pārdot, tad pajāt uz to nobraukumu. Tāpat, ja tu pie tā paša dīlera ņem jauno auto, tad arī viņi to noformē nevis kā atgriešanu pēc operatīvā, bet kā pirmo iemaksu par jauno. Par atlikumu norēķinās ar līzinga devēju, paliek vēl pāri pirmajai iemaksai, un cilvēks vienkārši pārsēžas jaunā auto... ķipa, nomā to.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tak es jau par to - oplīzē neuzkrājas pirmā iemaksa. Teorētiski pārnesas cikla pašā sākumā veiktā pirmā iemaksa, bet tai ir ļoti daudz iespēju pa ceļam izdilt.

Oplīze faktiski ir noma, kur pārlietošanas, salona sabojāšana, un virsbūves apskrāpēšana nav nekādi apdrošināta

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tikai tādā gadījumā, ja tu mašīnu atdod atpakaļ salonam. Ja tu pārdod vai izpērc, nevienu neinteresē ne salona sabojāšana, ne virsbūves apskrāpēšana (vispār, priekš tam ir KASKO, kas līzinga periodā ir obligāts).

Drīzāk - oplīze ir noma ar pirmpirkuma tiesībām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā.Hahahhhhaaahhaaāā.ahhaahahā..Hahhhāā...

Visa pasaule apspriež iepriekšmineetoto LeMonde rakstu,vienīg iA farmaceitiem nau nekāds ne kamments.Tipa po/uj.Ok.

Turpinam politinformāciju.Krievijass skolēni atgriezušies skolas solos (??).Laikam tak sputņiks jau attālināti ir iedarbojies.Austrijā lhdauna upuri līdz feb7 varēs nopirkt tikai zāles un drusku ēdienu.Bez īpaša iemesla viņi no mājas ārā neies.Bet francijā tagad būs komandosstunde katru dienu un aš no 6:pm.Jā.Muhhahahhaaaaā..

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Skatoties pēdējās nedēļas statistiku, parādās, ka kopējais konstatēto gadījumu skaits samazinās, tāpat samazinās procentuālais īpatsvars no testētajiem, samazinājies ir arī stacionēto pacientu skaits. Diemžēl palielinājies ir tieši "smago" pacientu skaits... kas laikam liecina par to, ka tuvāko nedēļu laikā pieaugs mirušo skaits...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā tad,Draugi, Z-svētkus nosvinējām, tagd īstais laiks cirst mežu und zāģēt dēļus! Lai paspēt sanaglot! Tikko atlaidīsies zeme, uz L-dienām raksim trijos stāvos!

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Tur viss vienkārši: pabeigts pansionātu "audits". Kā nav objektu, kur ir 50+% slimo, tā statistika krītas (jau teicu - šī ir antizinātniska statistikas vākšanas metode). Bet smagi slimos saprotamu iemeslu dēļ pansionāti saražoja lielā skaitā. Tie arī ierodas tagad

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pansionātos reālais stāvoklis ir šausmīgs bijis visos laikos, ipaši jau kopš totālliegumu sākuma.Piederīgie tur klāt netiek jau kopš pag.marta,vecos ļaudis ārā nelaiž un arī pienesumus jau sen kopš rudens nepieņem.Sakari ar ārpasauli ir tikai un vienīgi pats personāls- no kura nupat jau 2/3 ir vai nu uz lapas vai citādi izvairās.Var jau viņus saprast,jo šadam darbam nav ne mat.pamatojuma, nedz citass jēgas.Tikvien kā mizīgs pašrisks un nervu bojāšana. Atstāj tur senioram logā šķirbu pa nakti, skaidrs, ka no rīta viņam būs iesnas un klepus kā likts, lai neteiktu vairāk.Un masveidā pārbaudot pilnīgi jebkuru iestādi, daļa tur izrādīsies garantēti slimi.Dievs lai Pasarg to pr-nieku, kura iestāde tiks revidēta.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Pansionātu darbinieki ir jaunākais med personāls, kur masveidīgi iekļāvušies antimaskeros un strādā vairākos pansionātos vienlaicīgi. Supersprederi kā uz delnas

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Un mirušie ir ap 16% no smagi slimajiem. Šo ciparu uzrāda arī importa dati.

Gripai šis cipars ir ap 5%

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Katrā ziņā grupa strauji aug. Cik sapratu tad telegramā šodien izveidota un ir jau 430+ dalībnieki un 100+ online šobrīd. Rīt jau dodas ieņemt Saeimu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es jau tev teicu, kamēr nebūsiet atvēzējušies, ka īstenībā vienlaicīgi "jāieņem" būs who,ano,wef un uttt,tamēr grūti būs.Vajag taču reāli izvērtēt, ko var un ko nevar ar šādiem paņēmieniem pavilkt.Ja pat acīmredzamus faktus nav daudz interesentu kaut vai sarunvalodā apspriest, nu ko tad cerēt.

Šodien jau no rīta krievu ziņas rādīja- msk skolnieki jau sēž klasēs,spējīgakie dod lohintervijas,noilgojušies,un visi BEZ maskām! Kas tas ir,kāds signāls,vai uz viņpasauli atvēries portāls? Priekš kam krievu ziņas- nu kā jau pie lohiem, secinājums mums viens.Prottams, "lai dzīvot tajā infolaukā".Bet nekādi ne lai kko izvērtētu un mēģinātu saprast.Lielveikalos šiem reku garas rindas stāv,nozīmētas telpas, kur sputņiku potē, visiem un jebkuram interesentam! Nav vielas itin nekādām pārdomām,ja??

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

1) Kā darbojas vakcīnas?

2) Kas ir vakcīnu sastāvā?

Kad tu beidzot, izlasīsi kaut vienu normālu rakstu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 0 Atbildēt

Sveiciens visiem, kas noilgojušies

Padalīšos ar tiešu Covid pieredzi. Sanāca izslimot, ar visu ģimeni - ja ne bērnam nepieciešamā izziņa skolai, dēļ kuras dabūjām obligātu testu, neienāktu pat prātā, ka Covid. Man 3 dienas - vienas no vieglākajām sezonālajām iesnām/kakla sāpēm, kādas jebkad bijušas. Sievai pāris dienas vieglas galvassāpes un 37,x temperatūra. Bērns gan veselu nedēļu klepoja un puņķojās bez temperatūras. Ja nebūtu stulbi sakritusi nepieciešamība pēc zīmes, kuru vēlāk atcēla, pagarinot brīvlaiku, nebūtu pat ienācis prātā runāt ar ārstu vai testēties. Tagad paziņa (medmāsa) ir saņēmusi poti, dēļ kuras nācās ņemt slimības lapu, jo blakusefekti ir daudz smagāki, nekā mūsu slimošana.

Bet pats interesantākais - ja vien nepieņem, ka testu rezultāti ir viltoti, nav nekāda reāla izskaidrojuma, kā vien tas, ka NEKAS, izņemot pilno bioskafandru, nepasargā no Covid - tādu izolāciju, kādā faktiski dzīvojām, reti kuram ir iespēja ievērot - bērnam brīvlaiks, pašiem darbs 100% attālināti, iepirkšanās tikai internetā, ar pasūtījumu saņemšanu drive-in - t.i. svaigā gaisā. Absolūta un pārliecinoša 0 ar jebkādiem cilvēkiem, ko pēc pastāvošās definīcijas varētu atzīt par kontaktpersonām.

P.S. Atslēdzos no šim diskusijām dēļ dažiem covidiotiem, kam nekas, izņemot covid vairs dzīvē neeksistē un kas ir gatavi paņirgāties pat par tiem, kas mirst ne no covid, netaisos atgriezties.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Atbalstu. Arī manā ģimenē Covid briesmīgais vīruss bija n'tās reizes vieglāk pārslimojams par ierasto gripu. Vēl radiniekam - tāpat. Vienīgais mīnuss - katram tas izpaužas citādi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 1 Atbildēt

Par poti irst nevajag - apkārt ir vismaz 20 cilv, kas saņēmuši poti un nav pilnīgi nekadu traucējumu. Pirmajā dienā plecs pasāpēja. Tas dēļ metāls muskulī.

Slimošana visbiežāk ir viegla, bet nav noskaidrots paterns, kuram būs smaga. Un ja smaga, tad 16% letāls.

Attiecīgi manuprāt šajā loterijā piedalīties nav vērts

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

Irst nevajag pašam - es neapgalvoju, ka visiem ir kaut kādi traucējumi, bet par konkrētu piemēru manā pieredzē, kad potei ir smagākas sekas nekā slimībai.

"nav noskaidrots paterns, kuram būs smaga" - meli (savi vai svešas propagandas atgremošana), ir ļoti konkrēts "paterns", kurš ir pieejams dažādos medicīniskajos avotos, bet par kuru klusē sabiedriskie mēdiji.

Un laikam neizlasīji pašu galveno - tev neviens neprasīs, vai gribi piedalīties tajā loterijā. Kā jau minēju - dabūt to vīrusu var, esot pirmrindniekos attiecībā uz preventīvo pasākumu ievērošanu un tavu vakcinēšanas plānu noteiks Pavļuts, nevis tu. Priekš sevis esmu pārliecinājies, ka man bija taisnība - visi ierobežojumi ir bezjēdzīgi un paļauties var tikai uz savu veselību un imunitāti.

Un tie 16% ir absolūti bezjēdzīgs cipars - ja saprot kaut mazliet no statistikas. Tieši tādēļ es vairs diskusijās nepiedalos, jo objektīva argumentācija ir "izgājusi" - tikai emocionāla mētāšanās ar absurdiem emocionāliem viedokļiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Šādi izpaužas "netaisīšanās atgriezties"?

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Ap 16% ir visu laiku redzamā starpība: ieveda slimnīcā > aizveda uz kapsētu. Jau ap maiju šāds cipars iezīmējās. Protams, ja slimnīca aizsista ciet, cipars ir daudz augstāks.

Vienīgais iemesls ierobežojumiem - lai slimnīca neaizsitas ciet. Nekas no tiem negarantē nesaslimšanu. Vienīgais ko tie garantē, ka visi pilsoņi nesaslims uzreiz pirmajā dienā, kur tie, kuriem vajadzēs slimnīcu, uzreiz aizsistu to ciet un skaitlis 16% pārvērstos par kādu 80%

Nu tad paskaidro kāds tad ir tas zināmais paterns? Kāpēc Ozolnieku pansionāta iedzīvotāji faktiski 100% pārdzīvoja viegli, bet tas Latgales ap 50% nonāca slimnīcā?

Brady kā vienmēr mētājas ar noliedzošiem apgalvojumiem bez seguma un hipotēzes. Uz skolu aiziet vajadzētu

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

"nav noskaidrots paterns, kuram būs smaga" - meli (savi vai svešas propagandas atgremošana), ir ļoti konkrēts "paterns", kurš ir pieejams dažādos medicīniskajos avotos, bet par kuru klusē sabiedriskie mēdiji.

Klāj vaļā, vislabāk ar visiem avotiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Paskaties kaut vai šito: www.youtube.com/watch?v=nqNxSRcIQPY

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Jau atkal putrojam. Video ir par nāves iespējām no agresīvas reakcijas, ne smagu saslimšanu vs bezsimptomiem. Un protams iemesls ir vecums un vīrietis, kuram vecums iestājas agrāk.

Savukārt kāpēc Ozolniekos veci cilvēki nesaslima un kāpēc Daugavplī saslima, nav īsti nekāda skaidrojuma. + vecums ir pārāk liela grupa lai cilvēce varētu kautko darīt ar to.

Bet nemelošu - lielu daļu to vārdu man ir sveši un nesaprotami.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Resp. video skaidro kam būs asa šķidruma veidošanās plaušās, bet ne kuram būs augsta t. Domāju, ka lielāko daļu nāves ir dēļ hroniskām slimībām komplektā ar augstu t un novājināšanos dēļ t

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

nu, paskatījos. Un ko tieši no tā nestāsta sabiedriskie mediji?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Par poti - var jau tā būt. Kolēģes radiniecei (viņu TV rādīja pat) arī īslaicīgi palika slikti pēc potes. Bet nekā neparasta, par ko nebūtu informējuši vakcīnas izstrādāji.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Jāsarot, ka iespējams, ka radiniecei tik pat slikti būtu no gripas potes.

Alerģiskas reakcijas nāk un iet. Man piem kādus 10g atpakaļ kādu laiku bija asa reakcija uz mitru laiku. Kādus gadus 5 pieturējās, tgd ilgi nav.

Un protams, nav nekādu pierādijumu, ka tu vai es neesam tie alerģiskie, bet šī iespēja ir daudzkārt zemāka kā komplikāciju no covid iespēja.

Attiecīgi loterija stipri nav par labu covid

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

To jau es neapšaubu. Vnk, saku, ka no covid potēm var izlekt reakcijas, bet par to, kā jau minēju, izstrādāji ir informējuši un nekā ārkārtēja tur nav.

Es, visticamāk, alerģisks nebūtu. Pēdējā alerģiskā reakcija, kas man ir bijusi, bija 16-17 gadu vecumā, t.i., pirms vairāk kā 20 gadiem, kad, remontējot dzīvokli, no smirdīgas krāsas man sametās izsitumi. No pedējās gripas potes man 2 dienas pasāpēja muskulis, that's it.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

"netaisos atgriezties" (c)

Who cares...

WALA Reģ.: 19.06.2002
5 0 Atbildēt

Prieks ka atpakaļ un visiem viss labi !

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Beidzot tika uztaisīta filma par covid19 Latvijā - "Netīrā zona". Filmu vēl neredzēju, tikai sagatavoju pleilistam, bet jau ir trīs komentāri:

1) Kāpēc tā ir tikai tagad?

2) Kāpēc tā neatrodas jūtūbā? Kāpēc tā atpalikusī LTV1 domā, ka daudzi skatās viņu TV1 ( pat internetā).

Jo loģiski, ka viņi gribēja lai filmu skatās arī jauni cilvēki, tad to vajadzēja likt jūtūbā.

3) Paskatoties treileri, redzama kaut kāda pamuļķa jaungada uzruna. Un dīvaini ,ka treilerī, filmas sākumā iebāza to. Laikā, kad neuzticība valdībai sit augstu vilni, daudzi, vēl lielāki pamuļķi lai tikai ieriebtu kariņam, gatavi ar covid mocīties visu mūžu ( nevakcinoties un propogandējot, lai citi to nedara), tā nebija laba doma.

Lūk pati filma atrodas te. Cilvēki liela, saka, ka laba.

ltv.lsm.lv/lv/raksts/17.01.2021-ltv-zinu-dienesta-dokumentala-filma.-netira-zona.id208328/?utm_source=twitter&utm_campaign=news&utm_medium=like_button

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 1 Atbildēt

1. Tāpēc ka mums jaunākās nolaistās ziņas ir 3x dienu vecas, kāda jēga.

2. tak jau auto atbildēja autortiesības, patentmaksa, satura autentiskuma pārbaude, respektīvi naža asmens...

3. jauniešiem vari piemaksāt un ielikt playlistē kā obligādo, redzēsi kā viņi rausies šo ļoti interesanto kontentu skatīties. Ja nu varbūt safilmētu grāvēj vai šausmu hard filmu stiliņā.

Neaizmirsti pašu svarīgāko, katrai vecuma grupai ir savs skats uz dzīves jēgu...

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
1 0 Atbildēt

Par jauniešiem pareizi, vienu dienu Vienības g. Mx staigā četri itāļi, diviem maskas zem deguna, diviem zem zoda...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
9 2 Atbildēt

Es noskatījos jau svētdien. Jā, bija laba. Pat man mazliet kaklā saskrēja tajā epizodē, kurā māsa baroja to vīru, kurš bez maskas nevarēja vispār paelpot - karote ar ēdamo, maska, karote ar ēdamo... tiešām, sen nebiju kādam tik ļoti jutis līdzi, kā tam cilvēkam. Un pēc šī jo vairāk domāju - cik ļoti lielam deģenerātam ir jābūt tam lopam Valentīnam ar to stulbo botoksēto aitu medmāsu, lai tā apmelotu mediķus, kas cīnās un rūpējas par šiem pacientiem...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Tas kaut kur ir līdzīgi ar skolu, kad mācību priekšmetā skaidro vielu un parasti, sausi tehniski fakti ir mazāk ietekmējoši, nekā kaut kas dramatisks.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Jājājā,Varoņi kur rodass....tagad pag,tuliņ,gan rezultatu apkooojums pa trim dienām,gan izslimojušajiem Ordeni,gan uttt.Intereses pēc papētam,kuras jomas "darbinieki" ir tie izslimojušie Varoņi.Tfu,plet,taisni riebjass domāt..;P

Ps,jajajaaaaa,kāreiz masku pretinieki lai savam balagaanam pievieno tieši tos,kas uz valsts algu to visu IZslimojuši un pa ceļam vel pa 2mēn gadā pašapdrirsušies un no valsts jau trešajā ārkārtass dienā pabalstus un hvvz vel kko saņēmuši.Tie būs tie īstie lohdauna pretinieki,plet,Lāčplēši,kad teju pus valsts uz to eppidēmiju ir uzvārijusies uz tās otras nabagPuses Lohu rēķina.Jā.Gulbja laborattoriju un jauno kovid biroju pasauciet tajā izrādes braucienā!

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

Interesanti, vai kādreiz ziņās sāks rakstīt arī to cik ir nomiruši tāpat vien. Bez saistības ar kovidu. Savādāk šī gļēvo tūdaliņu ņerkstēšana atgādina mērkaķu būri, kurā ielīdis pitons un visi būra iemītnieki tagad skraida un ūjina un mētā rokas pa gaisu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tak sen jau rakstīts, ka no Covid nav nomiris NEVIENS!!!!! Visiem mirušajiem ir bijušas hroniskas / aerģiskas saslimšanas, kuras kovids nāvīgi saasinājis. No gripas arī nekad neviens nav nomiris. Tikai no esošo kaišu saasinājumiem

arba Reģ.: 16.12.2002
2 0 Atbildēt

Varētu norādīt kādu ticamu rakstu ?

rekomendēju palasīt par virusu izraisītām pneimonijām.

biežākās blakus slimības, kuras pastiprina covid gaitu ir cukura diabēts un resnums, kā covids viņas saasina ?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Jā samuldējos. Atvainojos.

Precizēšu formulējumu: mirst no vīrusa komplikācijām kombinācijā ar esošu kaiti.

Esošo kaišu novājinājums ir tuvu obligāts.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

No vecuma cilvēks arī nemirst. Tātad, tavuprāt, visi ir nemirstīgi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Teorētiski jā, visas šūnas atjaunojas un mūža nogalē no oriģinālā zīdaiņa nekas nav palicis pāri. No vecuma vēl neviens nav nomiris, dēļ vecuma gan.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

No vecuma cilvēki mirst gan. Manai vecmammai tieši šādu diagnozi uzrādīja (man esot skolnieka vecumā). Vienkārši "VECUMS".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tas jau tad bija padomju vai perestroikas laikos.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kādreiz arī griezējs un dūrējs bija diagnozes. Tas tikai vēlreiz apliecina kādreiz "augsto" veselības aprūpes līmeni.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
5 5 Atbildēt

Ievēroju cilvēku stulbuma jauno pakāpi. Nesen viens pamuļķis teica, ka no covid vakcīnas mirst. Jau ap 20 gabali nomiruši, un tikai vienā valstī ( Francijā, vai vācijā, jau neateros).

Tā, ka mūsdienu pamuļķi domā, ka vakcīnai vajag dod nemirstību. Vajag lai būtu tā - ja sapotēs 100 procentus latvijas iedzīvotājus, neviens 2 nedēļas nemirs. Mirstība būs nulle.

Bet tā, kā tā nav, potēties nevajag.

Tā, ka bez tiem pamuļķa protestētājiem pret valdību ( kuri negrib potēties, lai ieriebtu valdībai), ir vēl tādi.

Pat nezinu, kuriem ir pirmā vieta debilismā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 3 Atbildēt

otro rindkopu tas neteica. Bet tāds secinājums varēja sanākt. Ja Vācijā sapotē 10 000 pensionārus, veco ļaužu patversmju, sociālo māju klientus un nomirst kait kāds desmits mēnesi pēc potes... tas ir normāli. Jo bez potes arī cilvēki MIRST.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Norvēģija. Tas īpatnēji, ka dezītī diezgan bieži figurē Norvēģija. Iespējams, ka troļļu komandierum tā zeme šķiet kautkur ļotī tāluneaizsnidzamisazinkur un attiecīgi derīga kā nepārbaudāms objekts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vēsturiski tā iegājās dēļ tās vienas ķertās krievuškas, kas atrada labu jājamzirdziņu Norvēģijas izskatā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kuras krievuškas?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ирина Бергсет laikam to pustrako veceni sauca. Bērnam paveicās, ka palika pie tēva. Jo tālāk, jo trakāka melu kampaņa un fantāzijas radās. Atrada ar ko kļūt populārai un parāk iekarsa - tanya-mass.livejournal.com/3426280.html?noscroll&utm_medium=endless_scroll#comments

Kāds brīnums, ka te jau pieminētais reliģiskais fanātiķis un plaša profila speciālists P. Kļava arī uz to pavilkās-

rebaltica.lv/2015/11/putina-berni/

Kas to būtu domājis, ka bērnus nedrīkst iekaustīt, tas tak normāli -

www.tvnet.lv/4762618/bernu-nolaupisana-norvegija-gimenei-ieplaukasanas-del-atnem-piecus-bernus

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Kā LV iedzīvotāji var šo tiražēt, nesaprotu - tas tak ir tik vienkārši iekāpt auto, a prāmi pāri un visu Norgi izbraukāt. Ār vien sastapsies ar visklasiskajām demokrātiskajām vērtībām un daudz naudas radītām īpatnībām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Neinteresē follijgalvām fakti, pat speciāli tos nemeklē. Jebkas, kas ir pretrunā tiek vienkārši atmests, jo visam jābūt melnam un baltam.

Piemēram ASV noģība tā medmāsa pēc vakcīnas kameru priekšā tak visādos kreisos saitos šie sameklēja, ka laikam mirusi un tik bazūnē, neviens pat nav aizbraucis pārbaudīt kur ta līķis. Redz cilvēks uztaisīja facebook/instagram privātu tātad miris, nevar būt ka neliek jaunas bildītes.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Izlasīju to pēdējo rakstu, palika šķērmi ap dūšu, bik uzgūglēju, atradu BBC rakstu, no kura tas izņemts, izrādījās esam trīsreiz garāks, palasot to un vēl citus rakstus, nepārsteidzošā kārtā atklājās ka aiz sociķu paradīzes smukās fasādes slēpjas elle. Divus gadus jaunākā BBC rakstā cita starpā arī pieminēts tas gadījums; bērnus viņiem izdevās izcīnīt atpakaļ un pēc tam viņi pameta to elli un pārvācās uz Rumāniju.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Jā jā. Tie rumāņi vienmēr ir sirdsšķīsti un stāsta patiesību. Savukārt norvēģu tieslietu sistēma irš tā, ka nemetas

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Rumāņi? Še, palasi - izlasi abus rakstus līdz galam; TVNETa raksts ir pirmā trešdaļa no pirmā raksta.

www.bbc.com/news/magazine-36026458

www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/norways_hidden_scandal

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

No sērijas iedod mudakam pārlieku daudz varas, un viņš noteikti to izmantos savtīgiem mērķiem ... šī un pagajušā gadsimta moto ... gandrīz ...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tiešām elle, dzīvo man draugi Norvēģijā ar ģimeni un laikam klusēšanas zvērests, jo par nekādu elli nestāsta. Sazvērestība. Tas tik parāda cik viegli daži pavelkās uz šausmu stāstiņiem.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nuja. Nacistiskajā vācijā arī viss bija bumbās - nu jā, bija tur kaut kas ar žīdiem, bet vācietim vulgaris tak viss bija forši, ja nu akurāt kāds pavilkās uz šausmu stāstiņiem...

Tas ka taviem emigrantu draugiem ir paveicies [palasot tos gadījumus, šis vārds noteikti ir pareizais] neko neparāda - toties tie gadījumi parāda cik lielā dirsā tur ir aizgājusi sistēma - kur vecākiem vairs nav tiesību uz saviem bērniem, jo situācija kur vienā jaukā dienā pēkšņi ierodas menti un savāc bērnu/s un pēc tam vecākiem jāpisās pa visādām tiesām, bieži vien gadiem, uzskatāmi parāda cik nesamērīga ir spēku attiecība starp vecākiem un sistēmu. Man vislabāk patika tas gadījums ar to 14 gadus veco palestīniešu vecāku meitu, kur viņa, gadu nomocījusies ar psihiskām problēmām, aizmuka pie vecākiem, liekot muterei kopā ar viņu aizmukt uz Poliju lai sistēma viņu atkal neatņemtu - kas to būtu domājis ka bērnam atņemot vecākus, viņam tie pietrūks...

Tie raksti uzskatāmi pierāda cik patiess ir teiciens "ceļš uz elli ir bruģēts ar labiem nodomiem".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja tik grūti ir neiekaustīt bērnus, tad Norvēgija nebūs tā piemērotākā vieta. Piekaut mazāk aizsargāto ir ļoti samērīgi, vai ne.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Norge ir ērta dēļ visa - ļoti īpatnēja valsts, valodu zina ļoti maz kurš, ir īpatnības kā tiek atbalstīti cilvēki attālākās vietās ( tip ziemā grūti sasniedzamos laukos utml.). Veselības aprūpes pakalpojumi vietām pieejami tikai ar helikopteru vai pa ledu utml.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Ievēroju cilvēku stulbuma jauno pakāpi. Nesen viens pamuļķis teica, ka no covid vakcīnas mirst. Jau ap 20 gabali nomiruši, un tikai vienā valstī ( Francijā, vai vācijā, jau neateros).

Tā, ka mūsdienu pamuļķi domā, ka vakcīnai vajag dod nemirstību. Vajag lai būtu tā - ja sapotēs 100 procentus latvijas iedzīvotājus, neviens 2 nedēļas nemirs. Mirstība būs nulle.

Bet tā, kā tā nav, potēties nevajag.

Tā, ka bez tiem pamuļķa protestētājiem pret valdību ( kuri negrib potēties, lai ieriebtu valdībai), ir vēl tādi.

Pat nezinu, kuriem ir pirmā vieta debilismā.

Palasi usa pilsoņa zvērestu un pienākumus krīzes ārkārtas situācijas laikā.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Iegāju LV netā.Appinis atzinies- esot Kļūdījies.K-riņš aizņemass no dēla matu želeju..Public tualettes jāpameklē tikai maskās.E-dziņš uzrakstījis tirgotāju pettīciju.Vai to ir parakstījis (kā iepriekšreiz matteru) arī LaurisR- nav ziņu.Dsā ir.

Kasjaunss vakar publicējis- mainījušies dati par vietām, kur visbiežāk var inficēties:

Lai arī mājsaimniecību sektorā vērojams kritums, dzīvesvietas joprojām ir galvenās vietas, kur vērojama inficēšanās. Gada otrajā nedēļā mājsaimniecībās bija inficējušies 37,7%, sociālās aprūpes iestādēs - 23,8%, darbā - 15,5%, ārstniecības iestādēs - 12,6%, izglītības iestādēs - 3,2%, privātos pasākumos - 2,5%. Vēl 1,7% bija inficējušies patversmēs, bet 2,1% citviet.

- cik noprottams, tad Komendants mūs ir apmeklējis kāreiz dēļ tā,lai izslēgtu 2,1% iespēju "citviet".Bet mājsaimniecības (speiržot pēc apraksta- šobrīd percentuāli lielākais iespējamais kaitnieks) joprojām nav slēgtas.Sosaprūpes un ārstniecības iestāžu aizslēgšana kopsummā par 39% samazinātu infekcijas iespēju,taču tās joprojām turpina darboties.Kā tā??

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Kad tu beidzot iemācīsies normāli rakstīt? Tiešām domā, ka tas stils ir dikti asprātīgs un interesants?

650 Reģ.: 25.01.2017
3 3 Atbildēt

Tad, kad Tu beigsi šeit katru dienu drirst par savām psihiskajām tēmām! Uzvelc massku, aizej nopirdies- uzreiz kļūs vieglāk!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 3 Atbildēt

Kādam patiesība iekoda acīs

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 2 Atbildēt

Atzīšos man 650 epiteti arī lauž acis ārā. Nelasu. Jo apgrūtinoši tā leksika

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Epitetti tev acis lauzīs visdrīzāk tad, kad izidotu darbība konkrēti satiksies ar Tavu darbības jomu.Tad varēsi te raudāt un psihisko palīdzību diedelēt (kā vienam otram jau bij gadījies).Acīmredzot,mans mērķis ir sasniegts- abiem te dedzīgākajiem demagogiem maigās bērna devēseles tapušas aizskartas.Ja Jūs varētu kaut uz venu elementāru jaut cilvēcīgi atbildēt, vēl varētu paklausīties, bet to jau veltīgi cerēt.Te ir sarunvalodas forums,tāpēc Leksiku tu visdrīzāk ka vari norādīt labāk saviem mājsaimniecības locekļiem.Vēl te trešo ikdienAss sākstu pasauciet kompānijā- būs jautrāk ;P

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Par saturu neiet runa. To dēļ mežonīgu epitetu lietošanas ir grūti noķert. Plain text arī nepalīdz lasīt, tāpat kā caps lock haotiska lietošana

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Žēl, ka neesi vēl uztvēris apkārtvaldošo/vadošo tendenci.Kad kāds par to vai citu darbību (vai bezdarbību,vēlams tikai sev vēlamu) pa 3xdienā uzraksta veselu zinātniski pamatotu palagu triju ekrānu garumā.Ar apslēptu zemtekstu un galīgi ne par lietas būtību.Tur "atbildei" nevis kādu maigu kapsLock, bet nonstopā Fakloku vajadzētu pielietot.

darklight Reģ.: 29.10.2013
8 0 Atbildēt

Nu nez. Man diezgan bieži liekas rēcīgi. Dažreiz ne pārāk. Bet nu katrā ziņā netraucē!

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Šobrīd jau nekas cits reāli neatliek, kā vien ierēkt.Tas (pagaidām) nav aizlieKts,tapc veselīgu jautrību būtu jāuztur.

k442 Reģ.: 22.02.2014
1 2 Atbildēt

Šo domu gan pilnībā atbalstu. Starp citu, vakar vakarā jūtubē Žigi paskatījos (dažus svaigākos gabalus), tieši jautrībai, bet arī "par tēmu" viņa domas ir interesantas. Ja salīdzinām izmantotos "izteiksmes līdzekļus", tad 650-tais runā "caur puķītēm", bet Žigis dod vaļā "cieti"!

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Caur puķītēm latvieši runāja jau pirms pusotra gadsimta.Tas nav nekas jauns,attīsta specifiskus maņuorgānus.Pašlaik ar driršanu ir precīzi kā krievulaikā,jāzin mēru.Atšķirība ir, ka Žigis dod vaļā no savas personīgās tribīnes,bet mums kāds to tribīni tomēr piešķīris (pagaidām nav atteicis).Būtu stulbi to iespēju izdrirst pa tukšo.Bet nu visu cieņu,bez jautājuma izpratnes un humora izjūtas tomēr arī zināmu drosmi viņš demonstrē.Ne mazāku, kā nokļūt policijā pa tiešo no pasākuma.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 2 Atbildēt

tu tik ļoti esi apmaldījies tajās puķītēs, ka tiešām ne sūda nevar saprast.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Aģentūrai Leta Skride pauda, ka Āgenskalna klīnika ir jāslēdz vai arī jāaizliedz to dēvēt par medicīnas iestādi.

Cik sapratu, tad cepiens par šo ierakstu www.facebook.com/watch/?v=769713563640991

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

RE,es tak teicu- visus med balagānus slēgt ciett un basta,uzreiz pa 15% mazāk infekcijas būs! Nākamais nāk apdrošinātāji,cssd,statoil un mahima! Pie viena,apzināt arī TOS "lēmējus", kuri savulaik šamajam āgenskalna prittonam vispār piešķīra med iestādes tittulu !

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Turpinam uzjautrību.Hahhhahāāā,Hahhāā..āā

18:45 jan21,RaiTG1: Sanktmoricā pasludināts kara stāvoklis.Pirms dažām d visi priecājās- baņkīeru valstī vis labi,varot slēpot,mazām ragaviņām no kalna un utt.Nu i dsā.Komendants pa pilno programmu un visu diennakti.

Pirms dažām d Milānā bij izpārdošana, bet šodien tur ir žhopa.Komandants arī tur ir klāt.

Neapoles ostā konstatēta iestrēgusi/nosprāgusi 19,7m gara vaļa "sieviete", turklāt,šī bijusi stāvoklī.Ir aizdomas...ka mirusi no vīrusa.JO- debilie cilvēki met aizlietotas maskas no mola ūdenī.Kādreiz jūrā peldēja plastmasas maisiņšvajag, nu ta tagad būs jau cita runa.Gaidām.Jā.

Visā valstī notiek pretmafijas operācija,iesaistīti 200 specaģenti, 170 karabinieru vienību,4 suņuvienības un 1 helihopters.Kāda degvielas pa/lēto vairumtirgotāja tēva mājā starp matračiem,cepumu kastēm un tml hlamiem atrasts vairāk kā miljons eur skaidrā naudā.Ok.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
6 2 Atbildēt

Ārsti: slimnīcas ir pārpildītas, mēs esam pārguruši, plānotā ārstēšana cieš.

Cilvēki: Akdies, tā tak ir parastā gripa.

Ārsti: nē, tā nav gripa. lūdzu, rūpējieties par sevi un mums, ievērojiet distanci, mazgājiēt rokas un nēsājiet maskas.

Cilvēki: nē, mēs negribam. tas ir cilvēktiesību pārkāpums, mēs nevilksim uzpurņus.

Ārsti: tas ir, jūs neticiet koronavīrusa esamībai?

Cilvēki: kāpēc, mēs ticam. bet diez vai tas var būt tik nepatīkami. Mēs, protams, neesam ārsti, ārsti - jūs, labi, jūs ārstējat, bet lieciet mūs mierā.

Ārsti: LABI. * ārstē *

cilvēki: - mēs vēlamies, lai tas viss beigtos pēc iespējas ātrāk, mēs esam noguruši, mēs vēlamies atpūsties no tā visa un lidot ceļojumos.

Zinātnieki: labi, šeit ir vakcīna, tad piebeigsim šo pasākumu.

Jo vairāk cilvēkiem ir antivielas, jo ātrāk izveidosies kolektīvā imunitāte, koronavīruss pārtrauks aktīvi izplatīties un pandēmija beigsies.

Cilvēki: nē, mēs nevakcinēsimies.

Zinātnieki: kāpēc? vai neticiet koronavīrusa pastāvēšanai?

Cilvēki: kāpēc, mēs ticam. Bet no jūsu vakcīnas mēs noteikti nomirsim, un tas ir sliktāk nekā koronavīruss.

Zinātnieki: nenomirsiet. bet ok, tas ir brīvprātīgi. un kā tad mēs to visu pārtrauksim?

cilvēki: mēs nezinām. tas jāizlemj valdībai. Par ko mēs maksājam nodokļus?

Zinātnieki: LABI. * iet uz darbu *

valdība: - visi ir noguruši un vēlas, lai viss beigtos pēc iespējas ātrāk, un mums ir labas ziņas, vakcīnu sāka pamazām piegādāt.

Cilvēki: nē, mēs nevakcinēsimies.

Valdība: nu tad būs jādzīvo ar ierobežojumiem ļoti ilgi.

Cilvēki: nē, mēs nevēlamies ierobežojumus, mums tas ir apnicis. un mēs nevēlamies valkāt maskas. un mēs gribam siltu jūriņu, bez testiem. un naktsklubiņus.

Ārsti: nu tad jūs visi saslimsiet un apmēram katrs trīsdesmitais no jums nomirs.

Cilvēki:

- beidziet mūs baidīt! Jūs to visu sakāt ar nodomu, mēs zinām, ka tā ir masveida iebiedēšanas un manipulācijas metode, kā arī pasaules mēroga sazvērestība.

Valdība: tātad ir, jūs neticiet tam?

Cilvēki: beidziet mūs baidīt! Jūs to visu sakāt ar nodomu, mēs zinām, ka tā ir masveida iebiedēšanas un manipulācijas metode, kā arī pasaules mēroga sazvērestība.

Valdība: tas ir, jūs neticiet koronavīrusa esamībai?

Cilvēki: kāpēc, mēs ticam. bet tā joprojām ir pasaules mēroga sazvērestība.

Zinātnieki: šeit ir medicīnas raksti jums, viss ir melns uz balta, lasiet, iedziļinieties.

Cilvēki: nē, mēs nevēlamies to lasīt. mēs neesam zinātnieki, un mums tas nav jāsaprot. jūs esat zinātnieki. bet mēs jums neticam. un mēs neuzticamies valdībai. un arī ārsti melo.

Ārsti: un mēs melojam? Nu, nāciet uz slimnīcām kā brīvprātīgie, palīdziet mums, visu apskatīsiet paši.

Cilvēki: nē, mēs neiesim. mums ir ko darīt bez šīm jūsu nejēdzībām.

Ārsti / zinātnieki / valdība: labi, labi. bet ko tad jūs gribat?

Cilvēki: mēs vēlamies, lai tas viss beigtos pēc iespējas ātrāk. kaut kā pārtrauciet šo koronavīrusu. Ne ar vakcīnām vai ierobežojumiem. kaut kā citādi. nē, mēs nezinām, kā, mēs to nesaprotam. tas ir jūsu uzdevums.

(internets, O.Peresa)

www.draugiem.lv/groups/anekdotes_16003351/?f_tid=6691810

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Precīzi!!!

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Cilvēki: Vai vakcīna garantēs man imunitāti uz visu gadu ?

Ārsti: visticamāk, nē. Vai zināt, pēc kāda principa darbojas sieviešu pretapaugļošanās tabletes ?

C. Jā, sievietes organisms "domā" , ka sieviete visu laiku jau ir stāvoklī.

Ā. Nu, redzat, lai nesaslimtu ar Covid, jums visu laiku jābūt nedaudz slimam ar Covid, tāpēc būs jāpotējas regulāri ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Gripas potes arī ir uz sezonu. So what?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

No vakcīnas ar Covid nu nekādi nevar saslimt. Tādu vakcīnu ar novājinātu vīrusu vairs nav, pēdējā laikam ir pret jostas roze, bet tas ir pieļaujami, jo herpes tāpat jau ir organismā.

Šī ir problēma arī ārstu aprindās nespēj mainīt uzskatus ko savulaik ieguvuši, tiem joprojām visas vakcīnas vienādas, gluži kā antivakseru panikas cēlājiem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 3 Atbildēt

Tā ir tikai temperatūras mērīšana skolās un bērnudārzos.

Tā ir tikai maska.

Tas tikai tāds maziņš testiņš drošības sajūtai.

Tā ir tikai brīvprātīga sociāla distancēšanās.

Tās ir tikai divas nedēļas.

Tas ir tikai uz laiku.

Tas ir tikai tāpēc, lai "saplacinātu līkni”.

Tikai jāatturas no pārliekas veselības aprūpes sistēmas noslogošanas.

Mēs visi esam kopā un ejam cauri šim pārmaiņu laikam.

Tie ir tikai 'daži nebūtiski' mazie un vidējie uzņēmumi.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad samazināsies pārējie gadījumi.

Tas tikai tāpēc, lai atturētu citus no bailēm.

Tā ir tikai rūpju pazīme.

Vēl tikai divas nedēļas.

Tie ir tikai 2 metri..

Jūs taču joprojām droši varat satikties videočatā.

Tā ir jaunā norma.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad vairs nebūs jaunu saslimšanu.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad saņemsim vakcīnu.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad vīruss vairs nebūs problēma.

Tā ir tikai YouTube video dzēšana.

Tā ir tikai e-pasta konta dzēšana.

Tas ir tikai tāpēc, lai pasargātu citus no maldinošas un bīstamas informācijas.

Tie ir tikai daži cilvēki.

Tas ir tikai deguna tampons.

Tas tikai uz dažām sekundēm sāp.

Tas ir tikai visu cilvēku drošībai.

Mums jūs jātestē tikai vienu vai divas reizes nedēļā.

Ideālā gadījumā jāvalkā aizsargbrilles vai acu maska, lai iegūtu “vislabāko” aizsardzību.

Ieteicams valkāt masku, kamēr atrodaties mājās kopā ar ģimenes locekļiem.

Ir ieteicams saglabāt sociālo distancēšanos, kamēr atrodaties mājās kopā ar ģimenes locekļiem.

Tam jābeidzas līdz 2021. gada beigām.

Vajag tikai likt citiem saprast, ka esi drošs, ka neesi slims.

Tā ir tikai lietotne.

Atliek tikai paziņot, ar ko esi kontaktējies.

Tās ir tikai dažas vietas, kur nepieņem skaidru naudu.

Tas ir tikai īslaicīgs monētu deficīts.

Tā ir tikai bezskaidras naudas politika.

Tā ir tikai kredītkaršu kompānija.

Tā ir tikai karte, kas izseko visas jūsu transakcijas.

Tā ir tikai pagaidu bankas slēgšana.

Tās ir tikai bankas brīvdienas.

Tas ir tikai aizliegums par skaidru naudu.

Tā ir tikai jauna digitālā valūta.

Tā ir tikai sejas atpazīšana.

Ir tikai jāinformē, ka jūs ievērojat izolāciju.

Tā ir tikai sakritība – tai nav nekāda sakara ar vakcīnu.

Ja tu jūties slims jebkurā laikā vai kāda iemesla dēļ, tas tikai nozīmē, ka tas ir vīruss, kas to izraisa.

Ja saslimt, tad tikai jāsāk no jauna ar vēl lielāku izolāciju un injekcijām.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad vīrusi vairs nebūs drauds.

Tas attiecas tikai uz medicīnisko informāciju un samaksu par lietām.

Tā ir tikai imunizācijas pase.

Tas ir tikai tāpēc, lai tu varētu ceļot.

Tikai tā var atļauties braukt pa ceļiem.

Tas ir tikai tāpēc, lai tev varētu atļaut balsot.

Tas ir tikai tāpēc, lai tev būtu atļauts saglabāt savu darbu.

Tas ir tikai tāpēc, lai varētu ielaist veikalos.

Tas ir nepieciešams tikai tad, ja vēlies pamest savu māju.

Tas ir nepieciešams tikai tad, ja negribi tikt arestēts un ielikts cietumā.

Tā ir tikai pagaidu darba zaudēšana.

Tas ir vajadzīgs tikai tāpēc, lai jūs varētu saņemt valdības palīdzību.

Tas ir tikai aizliegums dziedāt publiski.

Tagad ir tikai aizliegums runāt publiski.

Tas ir tikai vēl viens gads.

Tas ir tikai līdz brīdim, kad mēs pilnībā izskaužam vīrusu.

Tas ir tikai nanorobots, kas palīdz tev uzturēt tavu paša veselību.

Izskatās, ka vīruss vienmēr būs kopā ar mums.

Tā ir jauna pandēmija. To sauc par "Pandēmiju Nr2".

Tā ir tikai attāla karantīnas nometne. Tu tur tiec sūtīts tikai un vienīgi tevis paša labā un tavas veselības dēļ.

Viss ko mēs darām ir tikai vienīgi tevis paša labā.

No interneta dzīlēm. Autors nezināms. Cik aktuāli, bļēeeee

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Iedomājos vēl arī testu kā alternatīvu vakcīnai. Ja man būs atkal jālido uz Ukrainu, esmu ar mieru pirms tam uztaisīt testu. Un kāpju lidmašīnā jau kā "drošs" pasažieris un izeju robežkontroli Borispoles lidostā jau kā "drošs" viesis. Kur problēma?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Piekrītu. Jo vairāk ņemot vērā to, ka vakcinācija tikai samazina, nevis izslēdz infekciozitāti, kas tomēr ir pamatu pamats ceļošanas ierobežojumiem. Tikai... 72 stundas ir pietiekami ilgs laiks, lai paspētu inficēties arī pēc testa. Varbūt jēdzīgāks tad būtu risinājums, ka, ja būtu pieejami tie, kā viņus sauca, eksprestesti, kas dod rezultātu 30 minūtēs, tad tie būtu pieejami lidostās vai citās sabiedriskās vietās, un tad jau varētu prasīt tās pašas dienas rezultātu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Es nesaprotukāda jēga mērīšanai vai pat pašizolācijai (kā LV) ceļojumā starp 2 valsīm, kurām atzīts vienlīdzīgs saslimšanas līmenis. Ir tak aptuveni vienāda iespēja saslimt gan IT, gan LV. Kāpēc tad ir kautkādi erobežojumi?

Kāpēc nav ierobežojumu braucienam no Rīgas centru uz Āgenskalnu? Situācija tak analoģiska?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Ja UA situācija ir labāka, tad viņiem vajadzētu prasīt iebraucēja testu, ja sliktāka, tad LV atgriežoties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav gan, ceļošana risku palielina vairāk kontaktu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Pag 4 autobuss Āgenskalns > centrs ir stipri augstāku blīvumu kā lidmašīna un salīdzinoši vispār bez ventilācijas.

Kontaktu noteikti ir varāk dzīvojot Rīgā kā ceļojot.

Turklāt lidmašīna vispār ir superdrošs pasākums - pārspiediena dēļ gaisu nav iespējams pat recirkulēt - visu laiku jāpumpē jauns

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vēl līdz tai lidmašīnai jātiek, jādirn lidostās, tad vēl pārsēšanās, lidostās vēl apgrozās citi pasažieri no augstāka riska valstīm. Bet tā tas ir ka sabiedriskais jāslēdz.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Problēma pēc būtības ir "herņas" inkubācijas periodā, respeķtīvi tu vari būt negatīvs šeit, bet pēc 24h jau aplipināt pietiekami daudzus cilvēkus, tapēc ir tas vismaz 10 dienu karantīnas periods kurā nav pat vērts veikt testu, un aŗi tad rekomendācija ir ka ja nav simptomu - testam var nebūt jēgas, un ir jāatsēž 14 dienas vismaz. Bet pie mums ir iespēja vienojoties ar ārstu veikt testu 10 dienā un ja tests negatīvs - pārtraukt karantīnu.

Ekstrēmos gadijumos inkubācijas periods ir bijis vēl stipri garāks, bet konsenss ir ka 14 dienas ir pietiekams karantīnas periods 99,9... % gadījumu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Vēl rodas jautājumi par karantīnām un pašizolācijām. NBA šobrīd saskaras arī ar inficētajiem spēlētājiem komandās. Neviens neko neaptur. Automātiski izolācija uz 7 dienām, tajās dienās katru dienu tests. Ja tests negatīvs laikam 3 dienas, uzreiz atpakaļ uz komandu un viss atsākas. Kāda vella pēc mums šis murgs ar 14 dienu karantīnu kontaktpersonai un pie tam no briža, kad slimnieks pilnībā vesels (manai sievai bija Covid, es, piemēram, nesaslimu un no manas ģimenes neviens nesaslima) utt.?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
4 0 Atbildēt

Tāpēc, ka mūsu epidemologi domā par kopējo labumu, bet NBA mārketologi - par klubu īpašnieku maku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Tu neesi kārtīgi iedziļinājies tajā viņu burbuļa sistēmā, un tā kā pagaidām tas joks viņiem labi strādā, tad nav pamata likt lielākus ierobežojumus tiem cilvēkiem kuriem tīri teorētiski ir veselība kā zirgiem + ja gadījumā izrādas ka nav - viņus ļoti pieskata ārsti.

Te savukārt ir jārēķinās ar tādiem cilvēkiem kā es, kuri ja nesāp tā ka no kājām krīt - pie ārsta nevelkas utml.

Jebkādas zāles vai pat mākslīgos vitamīnus (uztura piedevas kā vairumā tagad tos sauc) škiet vidēji lietoju ne biežāk kā reizi 5 gados.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tu taču katru dienu testus netaisīji?

LV veselības aprūpes sistēma nevar nodrošināt katras dienas testu visiem karantinētajiem. Domāju, ka pat par maksu nesanāks

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Protams, nē. Apzinīgi izturēju 14 dienu ierobežojumu ikdienai Un oficiāli tiku atsvabināts no ierobežojumu važām. Arī bērni. Tikai, vadoties no 14 dienu skaita.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Lūk arī atbilde - kļūsti par NBA zvaigzni un saņem katru dienu testu

LV normatīvā bāze gan laikam šādu situāciju nav nemaz paredzējusi. Domāju ka nav arī īpaši pieprasīta

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

tas jau ir interesanti:

Daži mediķi pirms otrās vakcīnas saņemšanas saslimuši ar Covid-19,

Imunizācijas valsts padomes vadītāja norādīja, ka viena vakcīnas deva nenodrošina nepieciešamo aizsardzību, tāpēc gadījumā, ja pirms otrās vakcīnas saņemšanas notikusi saslimšana, otro devu cilvēks var saņemt, tiklīdz ir atveseļojies.

www.tvnet.lv/7161788/dazi-mediki-pirms-otras-vakcinas-sanemsanas-saslimusi-ar-covid-19

Pēc loģikas, saslimšanai ar Covid pēc pirmās potes vajadzētu aizstāt 2. poti

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Laikam ir tā, ka vakcīnā esošo RNS daudzums ir ievērojami lielāks kā saslimstot vīrusa piegādāto. Attiecīgi tādu pilnu RNS identifikāciju organisms spēj veikt tikai no vakcīnas.

Šis gan no satura druskām. Neapgalvoju, ka pareizi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Nē.

Pote dod ilgāku aizsardzību.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Kā tu zini ka ilgāku? Un par cik ilgāku?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

1. visas potes dod ilgāku.

Ar daudzām* vakcinējamajam slimībām izslimojot, var inficēties atkārtoti tā paša gada laikā, bet vakcīnas dod aizsardzību no 5 gadiem līdz visam mūžam. Pat gripas potes dod aizsardzību uz sezonu ( gadu), lai gan tur nav tikai viens vīruss, turklāt, tas mainās daudz ātrāk kā covid. jāņem vērā, ka Covid mutē, jo tā ir ļoti daudz. Ja to izdotos ierobežot, būtu mazātāka varbūtība mutēt.

Matemātika. Varbūtības teorija.

2.Izslimojot covid, var saslimt jau pēc 3 mēnešiem. Pirmās vakcīnas tika testētas jau septembrī-oktobrī. Novembrī jau bija vakcinēti vismaz 40 000 cilvēki. Bet neviens vakcinētais ar 2 potēm, pagaidām nav saslimis. Bet pagājusi jau 4 mēneši. Maz. Protams, pāragri spriest, bet skatīt pirmo punktu.

* jo pārējām vakcinētām slimībām, izslimojot arī imunitāte veidojas uz ilgu laiku... tikai tā izslimošana var beigties visai bēdīgi un ar sekām, kas saglabāsies visu mūžu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Daudzi salīdzina covid ar gripu. Bet Covid izplata 1 ( VIENS) vīruss, bet gripu - ļoti daudz, kurus jau apvieno A, B un C grupās. Bet tie ir nevis 3 vīrusi, bet katrā grupā daudz. Kuri mainās.

Katra gripas vakcīna ir kompleksi pret daudziem vīrusiem. Tāpēc gripas vakcīna skaitās - nepilnīga imunitāte.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav tā ka tests meklē to pašu RNS ko satur vakcīna?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Bet nu 142 no 149 ! Izcili ! Ja nebūt olimpimpāde atcelta,šis būt reāls pieteikums uzvarai Kopvērtējumā! Išgla un sanktmorica te nobāl, mūsu Ziedkalne rullē visiem pāri! Nav brīnums, tur taču jau kopš pagājušajā gs visi iepriekšējie šīs paranormālās iestādes direktori tika turēti aizdomās par dz-sakariem gan ar personālu, gan "klientiem".Lūk jums Rezultāts!

Interesanti, ka joprojām nav slēgta bauska-eleja autostrāde,nav iepirkts optimĀlais dzeloņdrāšu daudzums un/vai Svētes uppē izveikta dzeramā ūdens nomaiņa.Vēl ir laiks,vēl ir laiks,rudens tāls, trampmapm papa pammmLatvijā latvi'jā, jājā.Jā.

ā, jā, ukraina- nu kurš gan īstens LVijas pattriots šobrīd spēj atturēties no plānota Brauciena.Tas nekas taču nav aizlieKts. Var.Pat Vajag! Jā! Urrā! ;P

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

Vinseksperts

Atbildi uz jautājumu ko uzdevu. Netēlo strausu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā atbilde tāpat būs samurgojums kur maz ko varēs saprast.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Kur tas jautājums?

Uzraksti apakšā, lai nav jāmeklē pa forumu, jo pēdējā lapā nekādu jautājumu nav.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 5 Atbildēt

Uz maniem jautājumiem neviens antivakseris nav atbildējis:

1) Kāpēc jūs esat pret vakcināciju?

2) Ja vakcinācija nebūs piespiedu kārtā... ( tā ir brīvprātīga, tikai nezin kāpēc antivakseri domā, ka to uzspiež) - viņi vakcinēsies?

Ja nē, tad vēlreiz atbildēt 1. punktu.

3) Kā darbojas vakcīna?

4) Kas ir vakcīnas sastāvā?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

3) Kā darbojas vakcīna?

4) Kas ir vakcīnas sastāvā?

Pirmkārt jau ir 2 dažāda principa Covid vakcīnas, otrkārt, kas tiek saprasts ar vakcīnas sastāvu , laikam tak ne procentuālais.

Visticamāk tu pats uz tiem jautājumiem nespētu atbildēt savādāk, kā tikai publicējot dažādas interneta saites .

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Pietiktu, ja pieminētu 2,klases līmenī.

Tie muļķi nezin pat tik daudz.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Atsauču cienītājiem..Kamēr baducietušie LVmēdītāji rubina degunu, tamēr TG24 saviem interesentiem ziņo:

Kovids, Ķīna: Vuhanas mērs atkāpjas...PASAULE...2021. gada 22. janvāris - 18:09 tg24.sky.it/mondo/2021/01/22/covid-cina-wuhan-sindaco-dimissioni

Kā arī- šodn atkāpies ir arī Mongolijas premjerministrs. Sakarā to, ka jauna/sieviete ir tikusi -25 grādos vesta uz slimnīcu vienā naktsPidžamā un istabas čībās.Jā.Gaidām kādu razborku Ziedkalnē/LV.... tg24.sky.it/mondo/2021/01/22/mongolia-premier-dimissioni?itm_source=parsely-api

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un kāds vēl teica, ka neesot vīruss "izdalīts".

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=qTt3P5V8M1A

385,464 views Jan 28, 2020

2 0 2 0 . gada J A N V Ā R I S

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti