Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Es tik gribēšu redzēt,kā mēs kkur tur tagd uz ārpusi "autobrauksim".Ieceļojot atpakaļ LV no jebkurienes,būšot ne senāku par 72h testu jāuzrāda. Arī Vakcinētie gudrinieki netiek no tā atbrīvoti.. Iedomājamies,kas notiek,ja tas 72h pirms braušanas veiktas tests izrādījies pozitīvs.Kā tas cilvēks var uzsākt braukt,ko viņam pa ceļam pie katra staba visur prasīs,und ko darīt ar pārējiem,kuri brauc vienā auto ar viņu.Kurš var Garantēt,kas notiks un kā viņš jutīsies pēc 2ned,kad būtu jāizbrauc atpakaļceļā no atvaļinājuma?Kurš vispār garantēs robežu atvērtību un 2ned veco noteikumu bezizmaiņas un varasiestāžu laipnību kādās 4-5 šķērsojamajās svešvalstīs?

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Palasīju Šveices noteikumus.Tur cita starpā skaidri pateikts, kādiem iebraucējiem nav jāievēro karantīna-

Biznesa ceļotāji, kuri ceļo svarīga iemesla dēļ, kuru nevar atlikt....Personas, kas ceļo svarīga medicīniska iemesla dēļ, kuru nevar atlikt.........Tranzīta pasažieri, kuri ir pavadījuši mazāk nekā 24 stundas valstī vai apgabalā ar paaugstinātu infekcijas risku.

Vai kkur ir šāda konkrēta info piem par Lietuvu? Varbūt kādi papildu cieņas/punkti iekrājas, ja tam kolhozam izbrauc cauri bez apstājas,neatmetoties un neatskatoties?

Vai kāds ir dzirdējis, ka šķērsojot LT,PL,CZ,SK,attiecībā uz tranzīta braucējiem būtu kādas cilvēciskas pielaides,kas dotu cerību uz mazāku piekasīšanos?

Manuprāt vienīgais reālais "iejūtības" piemērs ir no pavasara, kad turienes loh/apsargi tranzīta cilvēkus vienkārši novirzīja aizgaldā- kā beztiesīgus kaujamos lopus.Europpas papuassu draudzības un šengenas visvarenības simbols tika pēkšņi aizslēgts bez jebkādiem brīdinājumiem,izņēmumiem un paskaidrojumiem.Lieliski taču zināja,ka nevainīgi cilvēki ir tobrīd tālā mājupceļā- stresā, neziņā,steigā,ar ģimenēm.Bet nee.Tfu..

Jo gen/plāns ir skaidrs- KATRAM ir jāizbauda izjūtas, kad viņš nokļūst meesla lomā.Un VISIEM ir jāapzinās, ka šodien tas var notikt ar ikkatru, jebkur un jebkurā laikā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vakcinācija turpinās, kā rakstīja Dž.K.Džeroms, bēru zvanu mundrajos tempos.

"Vakcinēšanas tempi turpina stagnēt: vakar vakcinēti 734 cilvēki..5354 vakcinēti līdz šim..23400 devas esot Latvijai piegādātas.

www.tvnet.lv/7150851/vakcinesanas-tempi-turpina-stagnet-vakar-vakcineti-734-cilveki

www.tvnet.lv/7150623/premjers-lena-vakcinacija-pret-covid-19-latvija-ir-nepienemama-un-nepiedodama

Attiecībā uz Daugavpili paši mediķi negrib vakcinēties:

www.tvnet.lv/7149067/slimicas-vaditajs-dezinformacijas-del-daugavpili-joprojam-maz-mediku-piekritusi-vakcineties-pret-covid-19

www.tvnet.lv/7142741/vakcineties-pret-covid-19-daugavpils-slimnica-pagaidam-gatava-vien-desmita-dala-darbinieku

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Nu, zinot, kādā informatīvajā telpā daugavpilieši dzīvo, tas īpaši nepārsteidz. Un jautājums vēl par to, kuri no "mediķiem" tad pārsvarā negrib vakcināties - ārsti vai sanitāri...

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Daugavpiliešiem vajadzētu nopirkt Sputņik, tieši ņemot vērā to informācijas telpu. Iespējams, ka viņi negrib atbalstīt "Rietumu biznesu".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Esot pārsaukts par Sputņichokk

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Antivaxeru kanālos tagad par ASV vēlēšanu rezultātu viltošanu. Itālijas militārā kompānija Leonardo esot iesaistīta, viens cilvis sniedzis liecības Ita tiesā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

Bet kā ar Anunakiem? Tie paši avoti mēļo, ka planēta Nibiru sāk atkāpties, bet daudzi tās iedzīvotāji Anunaki, kuri izveidoja covid19, nepaspēj atgriezties, un iespējams, paliks uz Zemes.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 1 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ā, viņi nav cilvēki? Nav pelnījuši dzīvot? Tikai stiprie, bez hroniskajām un līdz 55, ja?

Es saprotu ka tev kā kārtīgam komunistam gribas visus sadzīt koncentrācijas nometnē, katram piekabināt klāt videokameru un visus kontrolēt. Es tikmēr uzskatu ka katram pašam ir sevi jāsargā - ja cilvēkam ir iemesls uzskatīt ka viņš ir riska grupā, tad attiecīgi viņam ir jāuzmanās vairāk - nevis visus pārējos viņa dēļ mocīt. Atcerēsimies ka divi metri un visādu virsmu neaiztikšana pasargā labāk par uzpurni - tātad, kā es cilvēka X vietā varu ievērot divus metrus un panākt lai viņš neapgramsta visādas virsmas un nevazājas viskautkur apkārt?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Uzpurnis pasargā arī no apgrābstīšanas - uzpurnis neļauj pirkstus sabāzt degunā

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Tev citi cilvēki bāž pirkstus degunā?

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Lūk šis gan nav tiesa !

es uzpurni tikko kā iznāku no veikala/kafūža momentā rauju nost + dēļ tā ka acīmredzot eju tik ātri cik ātri daži skrien, tad kamēr tā maska virsū (pērkot piem. pusdienas), man ir pilns deguns ar ūdens tvaikiem, kas jau sāk kondensēties - man vienmēr ir pēc noņemšanas jāizšņauc deguns - un domāju ka neesmu vienīgais kurš nogrābstas gar kaut kādām ārdurvīm un tad lien ar pirkstiem pie feisa lai masku noņemtu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Izejot no siltas telpas ar mitru degunu, uzreiz strauji raut nost nav labi.Puņķi + auksts gaiss neko labu nesola.Man viena maska labi darbojas abos virzienos handsfree vnk no mīmikas,parasti jau pirms izejas pamazām nomēdu to no deguna.

Grābstīties plikām rokām gar rokturiem- lohi tā dara,bet viņu skaits ir bezgalīgs un turpina pieaugt.Taču jau vairākkārt runājām- priekš tam ir celis,piedurkne,kaut neuzvilkts cimds vai rokuslaukāmā papīra strēmele.

Daži vis/atjautīgākie dara tā: attejā nomazgā rokas, bet ārāejot nogrābsta slēdzi un rokturi.Tālāk viņi nogrābsta biroja durvis,savu klaviatūru, manu printeri,tavu telefonu un uttttt.Ā, citi vēl ar tiem pašiem sūudainajiem pirkstiem virpina cigareti,ik pa laikam tieši to apsēkloto vietu iebāžot savā mutē.Jā.Visilohi.lv.. ;P

ps,- nupat Milānu rādija pa ziņām- tur viss strādā,lieli bari uz ielām,policija no malas vēro,bet maskas (ārā,uz ielas!) pilnīgi visiem-filmētājs tīšām notēlot tā nevarētu.Daudziem visādas smukas un stilīgas,īpaši dāmām.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Es daru identiski. Riebjas tā maska, alkstu pēc svaiga gaisa pēc iespējas ātrāk.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Jā, šodien ar sevi pieķēru pie tā, ka seju apgrābstu vairāk. Biju ēstuvē pēc pusdienām un jau iekšā esot uzvilku cimdus, lai iznākot ārā ar pusdienu kasti rokā nav jāmēģina dabūt cimdus rokās. Iznākot ārā, protams, uzreiz jānoņem maska, bet līdzko to noņem, tā ar tiem pašiem cimdiem (tādi forši plāni flīsa cimdiņi) jānoslauka sejas daļa, ka bijusi zem maskas. Tanī brīdī nodomāju, ka bez maskas inficēšanās risks man būtu mazāks, nekā ar cimdiem nogrābstoties gar seju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Vienmēr ir tik uzjautrinoši lasīt, kā msh citiem pārmet komunismu, ņemot vērā viņa dzīvesveidu un uzskatus...

Par "videokameru un kontroli" ir kārtējās tavas tirgussievas klačiņas. Nu, kā parasti. Nekur neko tādu neesmu apgalvojis. Tieši otrādi, es uzskatu, ka mērenāki ierobežojumi būtu jāievēro visiem, lai lielāka brīvība būtu visiem... nevis vieni ir pilnīgi brīvi, bet kādai citai lielai sabiedrības daļai pilnīgi jāizolējas. Un tieši otrādi, ideāli būtu, ja cilvēki to paši saprastu, nevis domātu tikai par sevi un savu komfortu. Līdzīgi kā tas ir, piemēram, Somijā vai Norvēģijā.

Bet "uzskatīt, ka ir riska grupā"... domāju, ka nepārspīlēšu, apgalvojot, ka vismaz puse Latvijas iedzīvotāju ir riska grupā, ja ne vairāk. Pirmkārt, ņemot vērā demogrāfiskos rādītājus un sabiedrības novecošanos, un, otrkārt, ņemot vērā to, cik daudz cilvēkiem tomēr ir dažādas hroniskas slimības. Piemēram, ar cukura diabētu vien Latvijā slimo vairāk kā 100 000 cilvēku, nerunājot par sirdi, onkoloģiju utt. Protams, tur ir pārklāšanās ar vecumu un citām zarazām, bet, nu, tomēr...

msh Reģ.: 16.04.2007
4 1 Atbildēt

Man atkal ir uzjautrinoši lasīt kā tu mēdz manus tekstus uztvert burtiski, lai arī jebkuram domājošam lasītājam vajadzētu saprast ka tas nav domāts burtiski.

Kuri ir tie mērenākie ierobežojumi - nepirkt apenes? Kamēr nenotiek nopietna cīņa ar vīrusu - kurai sākums būtu aizvērtas robežas - tikmēr vīrusa izplatība notiks un visa šitā māžošanās pa lielam ir tikai darbības imitācija no valdības puses, lai viņiem nevarētu pārmest bezdarbību, un vēlāk, kad kovids vairāk vai mazāk dabiskā ceļā būs beidzies, viņi varētu gozēties nepelnītas slavas saulītē - un lai būtu vaininieks ko vainot tajā ka nekas neuzlabojas - ļaunie debīlo noteikumu neievērotāji.

Tātad, pie tā ka tas kovids nekur nepazudīs, jo ar mērkaķošanos to neapstādināt, riska grupām pašām sevi jāsargā, mazāk vazājoties apkārt utt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Es arī nebiju domājis tieši "videokameru", "domājošais lasītāj"...

Ar tām "aizvērtajām robežām" nemaz nav tik vienkārši. CIk saprotu, tur var atrauties pārkāpuma procedūru no Eiropas Komisijas. Ungārijai, cik atceros, kaut kad oktobrī nācās skaidroties par šo - viņi arī gribēja aizslēgt robežu visiem ceļotājiem. Bet līdz ierobežojumiem "nepirkt apenes" , ļoti iespējams, mēs nemaz nebūtu nonākuši, ja būtu ievērojuši mērenos ierobežojumus, kas bija pirms tam. Un te atkal varētu piesaukt Norvēģijas un Somijas piemērus. Es šobrīd pazīstu divus cilvēkus, kuri inficējās zsv vai jaunā gada tusiņos. No četriem pazīstamajiem, kuri šobrīd slimo.

Par to sargāšanu - protams, ir arī pašam jāsargājas, tad Tas Kungs tevi sargās. Bet... pensijas vecums mums ir no cik gadiem? 63 laikam... Riska grupa sākas faktiski no 55. Tad ko, šiem cilvēkiem iet prom no darba, lai vienkārši sēdētu mājās? Par strādājošiem pensionāriem nerunāsim. Vēl vairāk nerunāsim par manis jau pieminētajiem diabētiķiem... apmēram 10.daļa, tātad, 10 tūkstoši, ir ar t.s. pirmo tipu - tas ir, jauni un darbspējīgi cilvēki, kuriem diabēta cēlonis nav liekais svars, bet gan iedzimtība, kāda pārslimota slimība, kas aizlaida pa pieskari aizkuņģa dziedzeri, kādi stresi utt. Labi, paņemsim nost bērnus un novecojušos, bet tomēr...

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
1 1 Atbildēt

Es varbūt ari sargājos, bet kāpēc Covidnieki pārvietojas sabiedriskajā uz Rūjienu, Ainažiem, D-pili, bet pārējiem pēc tam jānovēro veselības stāvoklis.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Lielāks stulbums maskarādes sakarā vēl nav manīts: www.facebook.com/7331091005/posts/10158758276846006/?d=n

Pieļauju, tas ir pat bīstami slodzes apstākļos.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

vēl lielāks stulbums ir vispār to spēli spēlēt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Nav gan. Sportisti uz spēles likuši vairāku gadu smagus treniņus, lai tagad kaut kāda Covid dēļ visu apturētu. Jāatceras arī, ka ir profesionālais sports, ar ko cilvēki pelna naudu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

plikākais, prastākais cīsiņu vai ko nu tur tie bumbas spaidītāji reklamē, bizness

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"Latvija iegādāsies papildu 1,4 miljonus "Pfizer" un "BioNTech" vakcīnas"

Un kur sadabūs visus potējamos vakcīnu glabāšanas termiņa laikā ? Ir jau pieredze ar pārcentību Latvijā, piemēram, Godmanim kādreiz kāds bija iestāstījis par bada iespēju, tad viņš sapirkās lielu daudzumu furāžas graudu, ko pēc tam nebija, kur grūst.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,protams, "godmannis" 1pats persOnīgi vienpersoniski to iegādājās.1pats vienatnē viņš tur toreiz skaldīja un valdīja.Labi vismaz, ka vecrīgas un lucavsalas dzērāji laicīgi uzkūra uguni un izcīnīja Brīvību.Tagad tas pats- "Māte Latvija" vienkārši izvilka no savas dziļās kabatas pāris rubļu un nopirka Visu. Sacīts/darīts.Tāpat kā "pirkām" pavasarī.Delfu runātīgais piekassīgais pircēju analizātors ir atlaists,tā ka varam visu droši Pirkt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Cik ir glabāšanas termiņš?

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

6 mēneši "ultrazemas temperatūras" saldētavās, 15 dienas piegādes konteinerā:

www.cnbc.com/2020/11/25/challenges-pfizer-faces-distributing-covid-19-vaccine-to-the-masses-.html

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Paskatījos vakar SPKC aktualizēto valstu saslimstības sarakstu. Dažas pārdomas:

1. Lietuva - pirmajā vietā!!! Sasodīts, kāpēc mums vēl nav aizvērtas robežas ar LT?

2. Zviedrija - izplatība turpina pieaugt un ir palicis pavisam nedaudz, lai SE līmenis pārsniegtu vidējo Eiropā, attiecīgi, tiktu slēgti pasažieru pārvadājumi. Visi Zviedrijas apoloģēti var iet ieskrieties. Kaut gan tas pats Gobzems vēl pirms pāris dienām tviterī kaut ko ļurināja par pozitīvo Zviedriju. Starp citu, Zviedrijā ir pieņemts pandēmijas likums, saskaņā ar kuru no nākamās nedēļas laikam sabtransā ar maskām būs jādzīvojas. Sākumā it kā nesodīšot, bet tas mainīsies, ja arī tur vietējie "brīvības cīnītāji" pavilksies uz vietējo gobzemu vai jeremejevu provokācijām, un liks mīksto ierobežojumiem. Bet var jau būt, ka viņi izvilks līdz vakcinācijai un pūļa imunitātei;

3. Slovākija. Nesen ar Eidi diskutējām par to, cik jēdzīgi bija vienā piegājienā testēt visu valsti. Kopš tā laika (novembra) vienu brīdi situācija bija jūtami uzlabojusies, bet tagad jau atkal SK ir apmēram Latvijas līmenī;

4. Daudzās valstīs, kurās tika laicīgāk ieviesti stingrāki ierobežojumi (lokdauni utt.), kumulatīvais ir ievērojami samazinājies un šobrīd turas ap 300 (Latvijā ir 600). Faktiski jau laikam sanāk, ka stingri ierobežojumi dod kaut kādu efektu. Un te droši vien arī ir atbilde, kāpēc vairākas valstis tomēr atļāva brīvdienu laikā brīvāk satikties un svinēt.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

4. no shit, sherlock. Bet kā jau tu pats uzrakstīji, nopietnus paņēmienus lai cīnītos ar to vīrusu nepieļauj pati ES - apvienojumā ar to ko Dombrovskis stāsta, tas liek aizdomāties vai tik viss šitas pasāciens nav ES interesēs...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, nu, pastāsti sīkāk... kur tur ir "ES interese"?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā kas - "ekonomikas restarts". Nejauc, protams, ES organizāciju ar ES dalībvalstīm - dalībvalstu interesēs ir šito kovidiotismu ātri izbeigt, kamēr organizācijas interesēs ir tas pseido eko ekonomiskais restarts, ne par velti ir tas, ko Dombrovskis saka.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Es pareizi sapratu - tavuprāt, Kovidu ķīniešiem pasūtīja "ES organizācija", lai īstenotu "pseido eko ekonomikas restartu"?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

Nē, tu saproti to, ko tu gribi saprast. ES darboņi izmanto situāciju savā labā.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

situāciju savā labā izmanto Kremlis, palaižot megatonnām baumu, piesienot katrai EU un dalībvalstu kļūdiņai pa baumu mākonim, jaucot gaisu www un mediju telpā, aptumšojot jau tā vājo prātiņu spējas kaut ko saprast, un dāsni vai mazāk dāsni kūdot visādu 'disidentu' un 'opozicionāru' izpausmes.

Viss, kas vājina EU - jebkādā veidā - ir labi Kremlim.

Viss, kas vājina EU - jebkādā veidā - ir slikti mums, gan kā indivīdiem, gan kā valstij.

Vājinoties EU mums draud lielāka Kremļa ietekme. Skat. Moldovu, Ukrainu, Baltkrieviju, Gruziju, Armēniju, nerunājot nemaz par Abhāziju, Osetiju, Piedņestru vai 'Luhanskas Tautas Republiku'.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

"...tu saproti to, ko tu gribi saprast..." (c)

Nē, es tev tikai pajautāju, lai neizdarītu secinājumus. Atšķirībā no tevis, kurš tos kļūdaini izdarīja... kārtējo reizi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Msh ir riktīgs fake news avots.

Kā tieši ES nepeiļauj?

Tu pamēģini itāļiem aizliegt iet uz krogu. Tad tu dzirdēsi. Un paši aizliedzēji nav gatavi neiet uz krogu. Attiecīgi katra valsts izvēlas REALIZĒJĀMĀKO stratēģiju. Itālija un Portugāle izvēlas reģionālu pārvietošanās slēgšanu. Čehijā metode izvēlēta nepareizi un tauta trako.

LV tauta gatav pieņemt jebko.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tā bija replika uz manu komentāru par robežu slēgšanu - konkrēti uz šo 9.janvāra komentu - "Ar tām "aizvērtajām robežām" nemaz nav tik vienkārši. CIk saprotu, tur var atrauties pārkāpuma procedūru no Eiropas Komisijas. Ungārijai, cik atceros, kaut kad oktobrī nācās skaidroties par šo - viņi arī gribēja aizslēgt robežu visiem ceļotājiem".

Netika gan izteikts pārliecībā, ka tā tiešām ir un nav iespējas to izdarīt, bet bija raksts par to, ka Ungārija dabūja par šo skaidroties... www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/ungarija-covid-19-del-atkartoti-sledz-valsts-robezu.a372603/

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Ā ok.

Sorry

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bet, nu, arī bez šī iepriekšējā postā pirmajā teikumā neko nepareizu jau nepateici.

650 Reģ.: 25.01.2017
5 0 Atbildēt

Interesanti, kur gan palikuši daudzie Bēgļu tūkstoši? Viņu pagaidu nometnes likvidētas? EuroJūras visas aizsalušas, pārpildītās laivas vairs neiepeld?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Pirmajos 10 mēnešos 17000 robežu šķēršanas gadījumu, tas ir daudz mazāk, kā gadu iepriekš, bet iedomājies, kas notiktu LV ja kaut puse tik daudz ierastos www.keeptalkinggreece.com/2020/11/27/greece-frontex-migration-flows-2020/

www.keeptalkinggreece.com/2020/12/28/detentions-father-son-oraiokastro-racist/

P. S. Par Valentīnu linku iemest? Ir atdzīvojies

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
5 5 Atbildēt

Tavus linkus neviens never vaļā. Vari necensties.

Uzraksti, labāk, jaunus zinātnes sasniegumus, kurus tavējie nesen ir izdarījuši. Izrādās, ka ne tikai Saules ir 2, bet arī ir divi Mēneši. Tāpēc ir izskaidrota paisuma-bēguma izplatība uz Plakanās Zemes. Ko ar vienu Mēnesi nekādi neizdevās. Turklāt, arī Mēnss ir plakans. Bet šo pēdējo tu droši vien zini.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 5 Atbildēt

Jaunākās ziņas no antivaxeriem/Vatikāna

Pāvests esot arestēts par pedofiliju

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 2 Atbildēt

Un vēl tavējie stāsta, ka žurnālisti redzēja, kā Merķele, pirms iešanas uz tikšanos, uz reptiloīda ķermeņa uzģērba vecas vecenes kostīmu.

Merķele - reptiloīds!!!!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Neesmu lasījis.

Katrā ziņā LV par repteolīdu atzīts Mārtiņš Kaprāns

twitter.com/Mkaprans?s=09

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Cik reiz esmu teicis- pat nemēģini te reklamēt savus sūdus. Tavus linkus tāpat neviens never un nevērs vaļā. Ja ir kas sakāms par plakano Zemi, Nibiru, reptiloīdiem, pastas dievu, vai antivakseriem, raksti te.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Bomzi, kur es tagad rakstu?

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 0 Atbildēt

japānā uziets nākamais covid vīrusa variants..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

jo vairāk vīrusa, jo vairak mutāciju. Matemātika.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
8 5 Atbildēt

Sipās irst ar savu kovidu

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

rakstīja:

Tā tak viena no daudzām ziņām. Pagaidām bez tā, ka Vatikānā bijis blackouts, nekādu citu apstiprinājumu nav.

Pašam ir jāmeklē darknetā

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Bomzi, beidz dzēsties

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 2 Atbildēt

Tu tālāk izlasi. Tur rakstīts, ka Vatikāns vispār neeksistē. To izdomāja kristieši, lai varētu konkurēt ar citām reliģijām. Cipa, viņiem ir līderis. Tu esi bijis Vatikānā? Nē. Tu zini, kurš bija Vatikānā? Nē. Vatikāna nav. Bet tie, kuri saka, ka bija, melo, jo viņiem tika piedraudēts.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-toties tur esot statuja, Čiekurs.Tagad arī jūrmalā savs čiekurs nejauši ir uzradies,skvērā pie jaundubultu statoila.Var pat viņā ieiet iekšā/pamiizt.Bet reliģija vēl tikai būs,pag.Jā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Johaidī, līdz šim es zināju, ka Austrālijas nav. Tagad, izrādās, nav arī Vatikāna. Ko vēl no mums slēpj valdība? Varbūt nav arī Bolderājas?!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nav vispār nekā.Es pat teiktu ka ne/ujā.

Vienīgais kas ir= tas ir kovids.Tagad arī C-21.Nupat arī LVijā.Jā.. ;P

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tad nu gan ātri palaida. Man kompī ir saglabāts fails ar Kanādas valdības Dižo plānu šim gadam, kas paredzēja C-21 Kanādas valdība laišanu klajā martā. Laikam samīzās no atmaskotājiem un palaida ātrāk.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Es tikko feisbūkā izlasīju, ka PVO atsāka izsmidzināt no lidmašīnām Covid -19 jau 5. janvārī. Bija arī lidmašīnas foto ar cisternām pasažieru sēdekļu vietā. Mjā, ir debīliķi, kas šādas ziņas publicē, un vēl lielāki debīliķi, kas ar tām dalās.

spainis Reģ.: 27.04.2006
2 0 Atbildēt

Sūc jau ka publicē un dalās, tie moš tikai ierēc par pasākumu. Debīliķi ir tie, kas tic. Un tādu, diemžēl, netrūkst.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 6 Atbildēt

Parādījās arī video no Romas twitter.com/HiiiPow3r/status/1348330212950380549?s=19

Par pāvesta arestu ziņas aug no Lin Wood. Tie kas seko Trampam gan jau zina kas tas par čuvaku

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 2 Atbildēt

Zini teicienu - "visi ceļi ved uz Romu". Tajā avotā, kur tu visu šo smelies, ir aprakstīts, kā radās šī frāze.

Tāpēc, ka, kad ieradās pirmie reptiloīdi, tie nosēdās Romā

( Kolizejs bija viņu kosmosa kuģa nolaišanās vieta). Tad viņi uzreiz uzreiz devās uz visām pusēm - Āfriku, Āziju, Eiropas Ziemeļiem. Āfrikā tie gāja dzēst cilvēka evolūcijas pēdas, kā arī uzbūvēja piramīdas, Āzijā uzbūvēja un tad nojauca vēl 5 pasaules brīnumus, bet Eiropā tie uzbūvēja stounhedžu. Reptiloīdu bija maz, tāpēc tie bieži gāja un pārvietojas ātri, tik ātri, ka sašķiebās Pizas tornis, kas patiesībā bija viņu radars.

Lūk, kā bija. Tā rakstīts tavā darknetā.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Jā,sakarā ar zeķu un apakšbikšu ierobežojumu LVijā, Milānā vakar startēja ikgadējā atlaižu sezona.Taču pircējus tikpat kā nemanīja,ielas bij tukšas un visp viss ir galīgā dsā.pašol jūs vis galīg dr.st.. tg24.sky.it/cronaca/2021/01/10/covid-assembramenti-saldi#00

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 2 Atbildēt

jaunais kovida paveids arī Latvijā, tas nozīmē, ka pašreizējās vakcīnas nav derīgas? tās taču taisītas pret standarta kovidu?

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Jau pierādīts, ka Pfizer der

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Lūk šis gan nav tiesa !

es uzpurni tikko kā iznāku no veikala/kafūža momentā rauju nost + dēļ tā ka acīmredzot eju tik ātri cik ātri daži skrien, tad kamēr tā maska virsū (pērkot piem. pusdienas), man ir pilns deguns ar ūdens tvaikiem, kas jau sāk kondensēties - man vienmēr ir pēc noņemšanas jāizšņauc deguns - un domāju ka neesmu vienīgais kurš nogrābstas gar kaut kādām ārdurvīm un tad lien ar pirkstiem pie feisa lai masku noņemtu.

Maska neļauj ar puņķainām rokām apgrābstīt konfekšu kastes un maizes kukuļus veikalā. Elot iekšā rokas apšpricē. Viss.

Ir tak ieteikums ejot ārā no veikala uzšpricē rokām, nožuva, nem nost masku. Tieši tik vienkārši

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Groziņiem un ratiņiem rokturīšus arīdzan kāds apšpricē?Tur kkāds monitorings notiek,lai konstatētu, kuŗš to grozu npirms tevis ņēmis ar tikko apšpricētām rokām,bet kurš pirms tam nogrābstijies gar atejas poda brilli,slaucījis dsu un/vai 16x pavirpinājis rokā savu pagājušmēnes mazgāto p-eni? (c)cimdiem nav nozīmes,Dūrei tik spēks!

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Vispār jau tiešām dezinficē tos rokturus. Gan jau ne pēc katra lietotāja, bet ļoti bieži var redzēt, ka to dara.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ok,bet man pagaidām nekur nekad ne reizi nav gadījies to tā novērot.Netīrus grozus ar izlijušu/apkaltušu šķidrumu paliekām, tos gan,regulāri.Ir tādi rimi, kur grozi vienmēr kā jauni, bet ir kur katrreiz šmucīgi un acīmredzami nekad vai hvvz kad kopti.Vispār sen skaidrs, ka vismaz puse cilvēku ir higiēniski sivēni un vienīgā reālā cerība ir tikai uz sevis/personīgi pieņemtajiem un ievērotajiem paradumiem.

Un varoņi ir tie, kuri, neskatoties uz visu nav saslimuši.Nevis tie,kas te kladzina un pieskaita sevi pie īpašās kādass tur "izslimojošo" kastas..

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Nu tak uzšpricē uz rokām un vietu, kur turies ar slapju roku novelc. Viss

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
7 4 Atbildēt

Lieku reizi jāatzīst, šim cilvēkam ir vairāk smadzeņu nekā galma ākstam Kariņam.

Pēteris Apinis, ārsts

KĀPĒC KARIŅA LOKDAUNI UN IEROBEŽOJUMI PALIELINA SASLIMSTĪBU

Visu nekopēšu, vien iesaku FB izlasīt un nomierināties, nestresot, nebaidīties, un gluži kā Shiirs augstāk teica - sipās irst ar savu kovidu

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 1 Atbildēt

Tikai īsumā par būtiskāko.

Dienu no dienas uzliek ierobežojumus un rada jaunus lokautus, bet, pieaugot Kariņa uzliktajiem ierobežojumiem, pieaug saslimstība (ar Covid–19) un mirstība. Loģiski būtu apstāties un pārdomāt – varbūt kaut ko mēs darām nepareizi, varbūt ir kāds cits risinājums, varbūt ir laba citu valstu pieredze (nu kaut vai igauņu).

Bet praporščiks Kariņš rīkojas atbilstoši hrestomātiskajam „Huļi dumatj, tresķi nado”, un visu valdības resursu tērē „skrūvju piegriešanai”. Bērni nemācās skolās, sports ir praktiski aizliegts, valdības sēdēs tiek lemts, vai zeķubikses, sniega lāpstas, elektrības spuldzītes un tualetes papīru drīkst pirkt veikalā, vai visas šis preces turpmāk jāizplata tirgū analogi kā tiek tirgoti „spirķik, sigareti”. Jo nejēdzīgākus ierobežojumus rada Kariņš, jo čaklāk cilvēki domā par ierobežojumu apiešanu, jo mazāk uzticas valdības solījumiem, ka tas tikai „uz trim nedēļām” vai „šoreiz pacietīsimies”.

Kāpēc tas tā notiek? Latvijā nauda netiek izdalīta tādiem pētījumiem, kas varētu atklāt valdības kļūdaino rīcību. Tādēļ nāksies iztikt ar pasaules literatūras adaptāciju. Pasaulē šobrīd ir ļoti daudz publikāciju par sociālo determinanci un Covid–19, un pārliecinoši pētījumu rezultāti parāda, ka smagai saslimstībai un mirstībai no Covid–19 visvairāk pakļauti vecāka gadagājuma cilvēki ar blakusslimībām, mazkustīgi cilvēki ar lieku svaru, smēķētāji, narkomāni un alkohola pārmēra lietotāji. Toties, analizējot tieši no sociālo determinanšu skatpunkta, visvairāk smagai saslimstībai un mirstībai pakļauti:

• cilvēki ar zemāku izglītību;

• mazturīgi cilvēki;

• cilvēki, kam vairākas paaudzes dzīvo kopā;

• cilvēki, kas dzīvo daudzdzīvokļu namos;

• cilvēki, kuri dzīvo salīdzinoši noslēgtā informācijas telpā.

Kariņ, EJ VIEN TIRST, goda vārds. Nulle autoritātes man uz aizvien vairāk tūkstošiem citu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

Kariņš, visticamāk, šito nelasīs. Pazvani viņam uz MK.

Apinis, toties, bija veselības ministrētājs. Arī viņa laikā veselības sistēma bija tik pat sa*ista, kā tagad, un nemaz uz labo pusi nepamainījās.

Arī Apinis ir (tikai) politiska figūra, un mauj savu maunamo politisku iemeslu dēļ.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Apinis cierē uz politiku - uz Rīgu jau mēģināja, pie tam, no opozīcijas partijas saraksta. Kritizēt valdību ir viņa misija. Tas, ka viņš savās publikācijās apzināti ir sarakstījis arī acīmredzamas un jau sen zinātniski, ar empīriskiem pierādījumiem atspēkotas muļķības, jau paliek sekundāri. Dumjš, protams, viņš nav, bet pilnīgi jebko, ko PA raksta, primāri vajadzētu laist cauri šim filtram.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Kasiņam atkal nervi uzdod

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Noteikti nē. Tomēr paldies, ka domā par mani

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kurš cits par tevi padomās, ja ne es!?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

"..rīkojas atbilstoši hrestomātiskajam „Huļi dumatj, ..." --jā,visi vecolaiku teicieni nupat ir aktualizējušies "tik assi,kā nekad",piem., saslimis budžeta iest.darbinieks- uzreiz pačots,cieņa,sapratne,abbrrrīns,laikā/telpā neierobežotta slimībslapa,kompensācija,uttt.Kas kaitēja neslimotti."Žužžit kak uļej rodnoj zavod, a mņe ta huļi, e-bisj on v/rot.."

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Ir tak skaidrs, ka Apinis ir demagogs?

Pēc visumā prātīgajiem tekstiem viņš taču saprot, ka viltīgi interpretē faktus, lai iestāstītu muļķības?

Ar prātu neapdalītam cilvēkam ir skaidrs, ka šie visumā primitīvie ierobežojumi ir ieviesti tāpēc, ka tos viegli izkontrolēt. Visi ierobežojumi, lai arī netieši, SAMAZINA kontaktu skaitu.

Savukārt precīzi piegrieztus ierobežojumus vismaz LV nevar atrisināt – apelēšana ievērot distanci šeit NEDOD NEKĀDU REZULTĀTU. Tāpēc brutāli, kvantitatīvie ierobežojumi.

Komandantstunda piemēram ir ar nelielu (bet eksistējošu) veselības efektu, viegli izkontrolējama un lēta ekonomikai. Viss.

Un lielāka saslimstība ir demagoģija – ņemot vērā inkubācijas periodu, sekas / efekts redzamas tikai 14 dienas vēlāk

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Katrā ziņā es Apinim uzticos 10-kārtīgi vairāk nekā Kariņam

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Un ja mēģina padomāt? Kādus tieši precīzus risinājumus viņš piedāvā? Un par laika nobīdi : ierobežojumu > slimnīcas rezultāts tak arī viss itkā saprotams

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Diez vai tu ikdienā uztcētu savas ģimenes veselību "ārstam", kurš tādas glupības runā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
7 2 Atbildēt

Uzticētu viennozīmīgi. No Apiņa vienīgā esmu dzirdējis reālus ieteikumus, ko viņš personīgi darītu, ja saslimtu ar Covid Tie ir reāli ieteikumi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Klau bet šeit jāklāsta kādi tad ir tie Apiņa ieteikumi, kādu prūfu to derīgumam viņš uzrādījis (vēlams ievērojot statistikas datu vākšanas pamatprincipus) un cik izpildāmi ir tie ieteikumi

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

-vai šodien ir vispār kāds kaut viens "alternatīvais" viedoklis, kura izteicējs momentā nesaņemtu Loha titulu? Nu kaut kāds/tāds, kurš cilvēcīgi iedrošinātu,pareizos izvairīšanās paņēmienus ieteiktu vispārpieņemtā psihoterora vietā?

Kā ar tiem, kuri vienkārši nevar būt ikdienā attālināti un kuriem ir jāuzņemas zināms risks pildīt kādu savu Pienākumu klātienē? Kam katru dienu ir dilemma saglabāt sava kaut nelielā uzņēmuma darbību, un kuri labi zin- ka kļūmes gadījumā būs pzdaa visam un kādu tur "kompensāciju" saņemt viņu darbības jomā būs teju nereāli??

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Te perfekts piemērs, ka Apinis ir manipulators.

Vienpusīgs stāsts par maskām, tad ūdens no lapiņas tiek nolasīts(šo pārtiniet) un tālāk paša pseidoteorijas, ka visas slimibas uzveic sports. Tā arī "nejauši" neapskatot reālo mērķi kāpēc vispār maskas velkam.

Un tas būtu ārsts viszinis ar tik šauru skatījumu? Gobzema partijā tādam vieta.

m.facebook.com/story.php?story_fbid=829807317754364&id=1854321788195516

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 0 Atbildēt

Arī ar ierobežojumu noteikšanu mēs nokavējām vismaz divas nedēļas. To labi parāda tagad ieviestā mājsēde, kad cilvēki varbūt beidzot saprot situācijas nopietnību, bet iepriekš mēs rīkojāmies pa mazam gabaliņam, kas nevairoja ne sabiedrības izpratni par situācijas nopietnību, ne arī veicināja to, ka cilvēki ievēro visus ierobežojumus. Mājsēdi vispār vajadzēja ieviest jau daudz agrāk, vēl pirms Ziemassvētkiem - tas būtu kā signāls sabiedrībai, un nekoncentrēties uz kaut kādām atsevišķām precēm, kuras varēs vai nevarēs nopirkt veikalā. Nebija iedota skaidra ziņa, ka nevajag pulcēties, ka tas ir ārkārtīgi svarīgi, lai apturētu vīrusa izplatību. Mēs negribam, lai jūs nevarat nopirkt zeķbikses vai cepamo papīru, bet mēs gribam, lai jūs nepulcējaties.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Būtu kliegšana. Citur jau redzams, ka darīt var tikai pēc, lai līgums būtu spēkā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Par vienām sūda maskām jau kāda ņemšanās bija - atņemot brīvību, vergi, uzpurņi kā suņiem, cilvēktiesības, Satversmes 97. pants utt...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Runājot par sazvērestības teorijām, kā volx biezi piemin, es gribu uzrakstīt sekojošo.

par 20 000% ticamāka liekas informācija, ka antivaxeru propogandu propogandē paši vakcīnu izstrādātāji, nevis otrādi.

Esmu anti sazvērestības teoriķis, bet, ja man liktu ticēt kādai sazvērestības teorijai, tad tas būtu daudz reālāks.

Viena Astra Zeneca vakcīna maksā 1,7 Eur.

2 tādas vakcīnas un cilvēks vairs nesaslims ar Covid.

Tagad, cik maksā antibiotikas ( kuras izmanto plaušu karsoņa ārstēšanai), cik maksā maskas vienam cilvēkam uz gadu, cik maksā vitamīni, zāles, kuras izmanto covid ārstāšanai, cik maksā visādas bio piedevas ( tas ir lielākais farmaceitu tirgus 250 miljardi gadā), kuras cilvēki i

tagad vairāk pērk "imunitātes stiprināšanai", utt.

Cik dolārus tagad pelna medicīnas nozare.

Viņiem piespieda uztaisīt vakcīnu ( nevarēja neuztaisīt), bet paši slepus propogandē - "nevajag potēties..."

Tā ir daudz ticamāka sazvērestības teorija, tāpēc tie antivaxeri ir nolikti kā dubultmuļķi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

ja ne gluži vakcīnu izstrādātāji, tad kaut kādi skābekļa ražotāji, masku ražotāji, utt.

Nevis "gudrie patiesības pētītāji", bet medicīnas nozares darbinieki, kuri negrib lai covid pazūd.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vispār nav zemē metama teorija, ja atceramies, ka Statoil un Latvenergo mūs māca taupīt, kas vispār šķiet pretēji to biznesa interesšm.

spainis Reģ.: 27.04.2006
1 0 Atbildēt

Nu malači.

www.tvnet.lv/7152476/tresdala-skaistumkopsanas-nozare-stradajoso-sanemusi-atteikumu-valsts-atbalsta-sanemsanai

Un tā ir tikai viena no nozarēm, kurai šobrīd ir liegts strādāt. Sporta trenerus, interešu izglītības darbiniekus utt neviens nav aptaujājis.

Tikko ziņās teica, ka mūsu bāleliņi stingri velk jostas nu atbalstu covid krīzē cietušajām nozarēm ir piešķīruši divreiz mazāk nekā vidēji Eiropā. Savilksim vēl jostiņas un gan jau būs labi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 5 Atbildēt

Man viena pazīstama taisa nagus. Nopirkusi divas mašīnas, tagad būvē māju, bet noformēta kā mikrouzņemums un maksā 60 eiro nodokli gadā.

Cik, tavuprāt, tādai valstij vajag kompensēt?

Tu kad, kā tāda kašķu bāba pie soliņa, meties kritizēt, sākumā noskaidro - kāpēc.

Jo, es, nojaušu - kāpēc.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Tu jau bļāvi, ka tie, kas nemaksā nodokļus, jāliek cietumā. Par to pazīstamo esi iesniegumu uzrakstījis, jeb arī tikai bļauj?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 1 Atbildēt

Ja tu mēģini pateikt, ka tai nagu krāsotājai primāra liekas savas,. nevis ierēdņu dzīves kvalitātes uzlabošana- tad pasaki arī to ka šiem pašiem ierēdņiem nerūp tas ka daudziem pilsoņiem nav citu (legālu) iespēju, kā šo kvalitāti uzlabot (citos gadijumos noturēt nemainīgā līmenī un nepazaudēt)

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Man arī viena pazīstama beibe nodarbojas ar nagu biznesu. Ir savs klientu loks, jaunus nemeklē, tā ka domāju, ka valsts par viņas biznesu diži nenojauš, bet nu visticamāk viņa arī neko neprasīs.

Teica, ka tagad klientu skaits par kādiem 30% esot krities un esošās klientes pieprasa tādus nagus, kā bija iepriekš. Nevēlas, lai citi pamanītu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tā dara daudzi, arī manā paziņu lokā. Vai viņus var nosodīt? No izdzīvošanas viedokļa, protams, nē. Tajā pašā laikā, te jau pieminēja (un par to jau rakstīju iepriekš) - cik godīgi šajā nozarē tiek maksāti nodokļi, lai varētu pretendēt uz lielākiem pabalstiem?

Es tā domāju - a ko šie cilvēki domā darīt, kad viņiem pienāks pensijas laiks? Šaubos, vai viņi veic kaut kādus uzkrājumus.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Par otro rindkopu - jā, tas ir labs jautājums. Uzkrājumi jau arī nav nekāda panaceja, jo tie, manā skatījumā, var būt noderīgi kādu laiku, bet ne jau vecumdienas pavadot. Cik tad uzkrāsi un ja uzkrāsi, vai tiešām tad būs tā - tagad man pensija, katru mēnesi varu ņemt x naudiņas ar domu, ka dzīvošu līdz 75 gadiem?

Domāju, ka lielā daļā gadījumu tas viss notiek ar domu, ka tas ir tikai pagaidu variants, bet nākotnē būs savādāk, jo kaut kas izmainīsies. Tāpat kā ar bērniem - pagaidām ne, vajag darbu, vajag māju, dārgu auto ut.t. Taču dzīve rit savu gaitu un vienā brīdī jau ir pietiekami daudz gadu, grūti pārkvalificēties, bērni vairs nesanāk, arī tā māja un mašīna vēl par prastu. Ne ta šo, ne to.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Jāuzmanās. Viena tāda nagu lakotāja paņēma savu zināmu klienti, kas atnāca ar draudzeni. Nagus uztaisīja un draudzene izvilka apliecību. Sods, ja nemaldos, 1000eiro.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 1 Atbildēt

Vai esi drošs, ka VIŅA to pati nopelnīja ar savu darbu (praksi)? Atļaušos ļooti apšaubīt ienākumu apjomu manikīra profesijā. Ir man apkārt vairākas dāmas kā reāls piemērs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu kāpēc gan nē,ar netto/darbu var nopelnīt itttin labi.Ja ir kāds Lohs,kurš apmaksā īri, remontu,transportu,teleportu un pārējos sarakstā neminEtos izdevumus.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

ok, ja izdevumu 0, varbūt

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Un īs ir nereāls idiotisms. Jo naudas trūkums spiedīs samazināt pirkumus > spiedīs ražotājus ražot mazāk > mazāk pircēju > utt

Depresīvā spirāle.

Tur principā būtu jābūt pie kājas nodokļu apjoms pagātnē

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Tieši tā. Manuprāt šis būtu loģiskākais risinājums, lai nākotne rādītos kaut cik krāsaina.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Jap. Turklāt visa Eiropa jau pilnā sparā svaidās ar helikopteru naudu, bet mūsu tūdaliņi pa ieradumam mēģina vilkt jostas.

Turklāt jostošana šādā situācijā ir daudz drūmākām sekām kā 2009 tajā - ES finansējot šo pasākumu diezgan droši drukās naudu un rezultātā jostinieki (kā LV) būs ar mazu naudu, kas nākusi ar asinīm konkurējot pret piem. vāciešiem, kuriem būs pilnas kabatas ar lēti iegūtu naudu. Un abas naudas vērtību zaudēs vienādi

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 3 Atbildēt

Es tā aizdomājos par Covid reālo bīstamību, un es to reāli nesaskatu. Vismaz parastās ikdienas gaitās - noteikti nē. Arī vienkāršos ģimenes kopbrīžos nē (ja nebučojas un baigi neapskaujas). Vēl mazāk (teju nulle) - treniņos vai sporta zālēs. Uz ielas - vispār nemaz. Jautājums, vai Kariņš tiešām ir īblis, kuram tautas labklājība un sirdsmiers nerūp nemaz? Kādā jēgā visu laiku biedēt, vairāk un vairāk? Kas mainīsies? Nekas. Iesnas bija un izbija. Kāda vēl nukaj mājsēde? wtf

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Nu pļā Kasiņ. Kādu 10x atgriezies pie šī. Covid ir stipri lipīgāka, un kādas 16x (jāatceras, ka runa iet par reizinātāju kautkādam 0,005% laikam) letālāka gripa.

BET problēma ir veselības aprūpes sistēma, kas nespēj uzņemt kautkādas vairākkārtīgi lipīgākas gripas sarežģītākos slimniekus tādā skaitā.

Problēmu rada cilvēki, kas sāks mirt uz ielām, jo nevar piekļūt palīdzībai. Jo tur viss aizsists ciet

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Tā es patiešām uzskatu. Jau n'tie piemēri, kad vienā mājsaimniecībā reāli blakus dzīvojot un guļot izslimo tikai viens - tas nekādi neliecina par baigo lipīgumu

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Bet slimnīcas ta ciet. Un tā ir pamatproblēma. Pati slimība ir kā jau infekcija. Problēma ir izplatība un smago gadījumu ārstēšanas kapacitāte

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Viena pazīstama ģimenes ārste teica, ka tā varot būt, jo, ilgstoši vienā mājsaimniecībā dzīvojot, mājsaimniecības locekļi daudzos gadījumos kļūst imūni pret citu mājsaimniecības locekļu zarazām. Tā, protams, nav universāla formula, ka tā būs visiem, bet tā notiek bieži. Tai pašai ārstei vīrs saslima pavasarī, pirmā viļņa laikā, viņam bija ļoti augsta temperatūra, un šī pati ārste ar savu ķermeni viņu "dzesēja". VIņai pašai nekas nepielipa.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šis drusku uz nezinātniskiem pamatiem

Bet ar gripu šādi tiešām ir, bet iemesls ir šūnu membrānas atšķirības: dažādu metienu vīrusi dažādi spēj škērsot vienu vai otru membrānu. Tāpēc veidojas tas: vienam ir, bet otram nav. Varbūt tas kovids tāds pats. Rotovīruss tāds gan nav

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Iespējams, es neapšaubu, pat neesmu to pētījis un tāpēc jau saku, ka tā nav universāla formula, ka tā būs visiem. Bet praksē tā notiek, arī ar kovidu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Ģimenes ārsti nav speciālisti un šis gadījums to tikai apstiprina.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
4 6 Atbildēt

Es atkal oponēšu. Tikko nomira draugam no Covida mamma (nedaudz virs 60), paziņa daktere guļ reanimācijā. Pāris džeki vecumā 30-40 ļoti smagi izslimoja. Šodien uzzināju, ka 4 attāli radi no 3 dažādām mājsaimniecībām saslimuši. Ārsti, ko es zinu ir pārstādājušies. Covids reāli uzkar visu veselības aprūpes sistēmu. Redzot pa kādu eksponenti sāka pieaugt saslimušie, valdībai bija jārīkojās. Ne jau Kariņš no zila gaisa izdomā ierobežojumus, infektologi un eksperti kopā domā, ko darīt un ko nedarīt. Var piekrist, ka vairāki lēmumi ir dīvaini, bet nedomāju, ka būtu forši valdībai likt mīksto un ignorēt visus ieteikumus, bet pieņemtos lēmumus balstīt piemēram un Gobzema soctīklu poustiem.

Better safe than sorry

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tā ir viņu problēma! SAVAS rokas katram vajadzēja mazgāt "pārstrādāšanās" processā! Ar SAVU galvu domāt un SAVU organismu uzturēt! SAVĀ birojā (jājājā) kliņķus,slēdžus un klavieres tīrīt pa vakariem, kad darbinieki nav uz vietas! Par Roku Mazgāšanu vajadzēja cildināt un Ordeni dot, nevis par varonīgu/pārslimošanu! Nav ko te tagad drirst- katram ir sava un (bieži vien!!) CITĀDA info!

Neviens nekam ar varu nespieda ne apgūt Ārsta profesiju, nedz arī tajā strādāt! Kad es pie viņiem ierodos vizītē,tad saruna un izcenojumi ir radikāli citādi! Dažkārt attieksme arī! Vadošie magi,hiromanti,profeAssori un analizaatori un co/pārējie veselības aprūpes specālisti (gadiem ilgi) saņem Algu- par to, lai šī sistēma būtu pienācīgi sagatavota.KĀDS saņēma naudu arīdzan par "plānošanu un prognozēšanu".Kāds (arī) par e-veselības un pārējā visa e/fuffeļa iztrādi! Kāds arī "atbildēja" par morāles un plānošanas pAssākumiem, nosakot meddarbinieku algas! Kāds arī 20G/pavAssarī (par Tavu Lohnaudu!!) nopirka veselu vagonu visādu suudu- par ko uz šīs draudu un psihoažiotāžas fona ir sen aizmirsts un visi gali ūdenī!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Paziņai mamma šobrīd guļ slimnīcā ar covidu un abpusējo plaušinieku. Cerams, viss būs labi, bet, nu, cilvēks pensijas vecumā.

Arī mana mamma šobrīd guļ slimnīcā ar abpusējo plaušinieku. Covid neapstripinājās, arī antivielas, pretēji ārstu aizdomām par nesenu pārslimošanu, neko neuzrādīja. Bet pazīstama ārste brīdināja, ka šobrīd, kā nekad, būtu jāuzmanās, lai, nedod Visaugstākais, tagad nesaslimst ar kovidu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Lai mammai viss labi, tiešām

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Dabiskā atlase strādā ne tikai fiziskajā, bet arī mentālajā sfērā. Neviens tiem 30-40 gadniekiem nelika pakļauties visai tai daudzgadu ažiotāžai ka vot šis ir veselīgs dzīvesveids un ilga mūža noslēpums. Vai arī otrādi- tie bija absolūti nodzīti un nomocīti distrofiķi, kas tāpat būtu "aizgājuši" tuvāko gadu laikā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
2 0 Atbildēt

Lasu un brīnos. Pensija? Kāda pensija? Pirmkārt nav ne jausmas cik pēc 10-15-20 gadiem būs pensionēšanās vecums. Šo jautājumu var uzdot daudzu faktoru neatkarīgu faktoru dēļ. Otrs- vai pienākot pensijas vecumam pēkšņi aizmirstas un pazūd visas zināšanas un iemaņas, kad nākamā dienā pēc pensijas vecuma sasniegšanas( ja izdodas) vairs nevari nopelnīt naudu kā nedēļu iepriekš? Trešais- cilvēkam, kurš pieradis pelnīt 100-200-300€ dienā pensija dos adekvātus ienākumus? Ceturtais- ar pensijām ir tāpat kā ar dekrētā iešanu. Ja sasparojies tad LIELA pensija ir pāris gadu jautājums. To jau ir pierādijuši vairāki latvijas dižgari.

Līdz ar to vienreiz ir jāizbeidz šīs spekulācijas ap pensijām saistībā ar nodokļu nomaksu. Pie kam absolūti visi latvijā šobrīd esošie maksā lielāko daļu no nodokļiem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Manā radu lokā ir dažādi piemēri, gan ļoti labi (viss darba mūžs valsts darbā), gan slikti (dažādi privāti uzņēmumi, šur tur maksāti nodokļi, šur tur nemaksāti) utt. Ir arī sparīgi pensionāri, kuri turpina strādāt (piestrādāt) - viņiem finansiālā situācija ir teju burvīga Jo - pensija + darba alga = vairāk kā patīkama summa Latvijas ikdienai.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti